Fejvadászok a Lego Star Wars történetében

Fejvadászok….mindigis kedveltem a fejvadászokat. A Star Wars világában ők a semleges vagy köztes erő. Se nem jók, se nem gonoszak….illetve éppen annak dolgoznak, aki többet tejel. Na jó néha valamelyik azért gonosz is egy kicsit... :)

Gyerekkoromban is kedveltem őket főleg a jó kis fura megjelenésük és a szemrevaló fegyvereik miatt. Persze gyerekként még kb. azt hittem, hogy a Cantinában illetve Jabba palotájában mindenki fejvadász… Tegnap, amikor a Lego Bounty Hunter Assault Gunship videót csináltam (Ezt ITT TUDJÁTOK MEGNÉZNI) eszembe jutott, hogy igazán áttekinthetném, hogy ez a Star Wars kezdeteitől jelen lévő, nagyon sokak által kedvelt téma, mennyire is volt jelen az évek során a Lego készletekben. Felülreprezentált volt vagy éppen alig használták? Sok vagy éppen kevés ilyen jellegű szett jött ki? Tényleg ennyire szeretjük a fejvadászokat vagy csak ez is egy altéma a sok közül? A cikk végére ezeket talán meg is lehet majd válaszolni... Sajnos az új filmekben egyáltalán nincsen jelen ez a „klasszikus” Star Wars téma, ami szerintem elég nagy kár és remélem, hogy a Solo film ezen csiszol majd picit.

maxresdefault_16.jpg

Egyúttal kíváncsi lennék a ti véleményetekre is…. szerintetek sok, kevés, vagy pont elég mennyiségű fejvadász illetve fejvadászos készlet van/volt jelen a Lego Star Wars történetében? Ezen kívül érdekelne az is, hogy ki a kedvenc fejvadászotok, miért illetve Lego minifigurában melyik a kedvencetek?  (Arra is keresem a választ, hogy indokolt-e Boba Fett totális felülreprezentsáltsága minden játék területen.....mert bár kedvelem a karaktert nagyon is, de azért ennyire nem tartom indokoltnak)

A Lego Star Wars történelme 1999-ben indult. Ebben az évben még nem jött ki semmilyen fejvadászos témájú cucc sem, de mivel elég kicsit készleteket adtak ki még ekkoriban, ezért ez érthető is. Továbbá főleg a Baljós Árnyakra koncentráltak. Aztán 2000-ben a második eresztésben már megtört a jég. Kiadták a 7144-es Slave I-es készletet, ami ugyan elég picike volt (166 darabos), de legalább volt hozzá Boba Fett figura és Carbonite Solo is. A Boba figurát kiadták külön kis figura pakkban is.

7144-1.jpg

sw002.jpg

2001-ben aztán megint nem adtak ki semmi fejvadászost, se figurát, se készletet. 2002-ben viszont pótolták a hiányt. Ugye ekkor jött ki az Episode II, amiben két új fejvadász is megjelent, így logikus volt, hogy ezeket kiadják Lego formában is.  A 7133 –as készlet a Bounty Hunter Pursuit volt, amiben azt a jelenetet elevenítik fel, amikor Obi Wan és Anakin üldözi Zam Wessel-t. A készlet 259 darabból állt és egy remek Zam Wessel figurát is tartalmazott. Sajnos ezt a remek alakváltó fejvadászt azóta sem adták ki újra.

7133-0000-xx-13-1.jpg

7133-1.jpg

sw059.png

A 7153-as készletben Jango Fett Slave I-es űrhajóját dobták piacra. A készlet már 360 darabból állt és máshogy nézett ki, mint az előző Slave I-es. A figurák tekintetében természetesen egy Jango Fett-et és egy gyerek Boba Fett-et adtak mellé. Érdekes hogy, Jango-t minifigura formában azóta csak kétszer adták ki újra, Boba Fettből viszont kb dunát lehet rekeszteni. Az ifjú típusú Bobából is volt újabb kiadás. A szettet egyébként egy speciális kiadásban egy tárolódobozzal is kiadták.

7153-0000-xx-13-1.jpg

7153-1.jpg

sw053.jpg

sw054.png

Ebben az évben kiadtak még egy Technic Jango Fett készletet is. Ugye ekkoriban még nem voltak a mai értelemben vett építhető figurák. Ez, a mostaniak jóval bonyolultabb elődjének tekinthető. Egyébként 8011 volt a száma és 422 elemből állt.

8011-1.jpg

2003-ban kiadtak több kis Jabbához köthető készletet, ám csak az egyikben volt fejvadász figura. Természetesen az Boba Fett volt.....mégpedig ugyanaz mint az előző Slave I kiadásban.

4476-1.jpg

Az „UCS” Cloud City setben is felhasználták a karaktert, ám ebben egy új Boba Fett figura jelent meg, amit utána nem használtak újra sehol máshol. Ezért olyan értékes manapság.

10123-1.jpg

sw107.png

Ezeken kívül ebben az évben, csak egy mini Slave I-est vásárolhattak meg a fejvadászok rajongói, de ehhez figura nem járt.

4487-1.jpg

A 2004-es év megintcsak nem a fejvadászoké volt. A 6964-es polybag kiadásban csak egy egészen mini Slave I-est lehetett megvenni. Más fejvadászhoz köthető készlet nem igazán volt.

6964-1.jpg

Még a 4501 –es Mos Eisley Cantina készletben is csak egy kósza Greedo minifigura volt megszerezhető.

4501-1.jpg

sw110.png

2005-ben aztán megint semmilyen fejvadászos dolog nem látott napvilágot, de ez valamennyire érthető is, hiszen ekkor jelent meg az Episode III és nyilván az abban látható járgányokat részesítették előnyben a marketingesek. 2006-ban aztán pótolták a hiányt és megint kiadtak egy Slave I-est. A 6209-es szett már 537 elemből állt, így ez volt az idáigi legnagyobb kiadás. A készletnek mindenképpen előnyére vált, hogy végre nem csak Boba vagy Jango figura járt hozzá. Megjelent Dengar és Ig-88 is. Természetesen azért Boba Fett-ből is beleraktak egy megint új változatot.

6209-1.jpg

6209-0000-xx-13-1.jpg

sw002a.png

sw149.png

sw151.png

 

 

Ezt az új Boba Fett figurát egy másik készletben, a 6210-es Jabba’s Sail Barge-ban is felhasználták.

6210-1.jpg

Innentől viszont hosszú csend következett. Sem 2007-ben , sem 2008-ban nem adtak ki egyetlen készletet sem, amiben akár csak egy kósza fejvadász lett volna. 2009-ben is csak egy Assassin Droids Battle Pack-ra futotta, amit csak nagyon távoli jóindulattal lehet fejvadászosnak tekinteni. ( Ezek a droidok IG-86 típusúak, amelyek az IG-88 elődei, csak ezért tettem be ezt a készletet a felsorolásba)

 8015-1.jpg

2010-ben aztán érkezett a szokásos, menetrend szerinti Slave I-es. Az 573 darabból álló készlethez 3 figurát adtak, amiből szerencsére 2 legalább fejvadász. Megint új (igaz nagyon frankó) Boba Fettet kreáltak, de végre megjelent Bossk is.

8097_alt1.jpg

sw280.png

sw279.png

2010 már a Clone Wars animációs sorozat ideje volt. A sorozatban végre megfelelő mennyiségű (vagy tán kicsit kevesebb) játékidőt kaptak a Boba Fetten kívüli fejvadászok is. Ezen kívül számos új, remek fejvadász karaktert hozott de a SW világába, így egy kicsit fejvadászokban gazdagabb időszak következett. Cad Bane volt az egyik legjobb új fejvadász. Elég sokat szerepelt a képernyőn kvázi főszereplőként, úgyhogy logikus volt, hogy Lego formában is megjelenjen. A 8128-as készletben Cad egy a sorozatban látható siklóval jelent meg . Rajta kívül minifiguraként járt még hozzá egy assassin droid és egy Shahan Alama nevű Weequay gonosz is. Arra nem emlékszem, hogy ő most kalóz volt vagy fejvadász mindenesetre egész jó kis figura. Ahogyan Cad Bane figurája is pazarul sikerült , bár mivel maga a karakter zseniális ezért nem volt túl nehéz dolga a Lego szakembereinek.

sw285.png

sw287.png

8128-1.jpg

8128_alt1.jpg

A következő, 2011-es évben minden eddiginél több fejvadászokhoz kapcsolódó Lego termék jelent meg. Először is a tegnap már kivesézett 7930 Bounty Hunter Assault Gunship, amelyben rögtön négy ilyen figurát adtak a készlethez. Maga az űrhajó is a CW sorozatban feltűnt Sugi gépe, de a többiek is valamennyire köthetőek a járműhöz. Itt jelent meg először és utoljára Aurra Sing Lego formában, ami szerintem borzalmas tévesztés a Lego részéről. Ugyanis ő tényleg nagyon frankó, impozáns karakter és bőven elfért volna más készletben is. Embo és Sugi is csak ebben a szettben volt beszerezhető. A készletről készült videómat itt tekintheted meg:

sw306.png

sw307.png

sw305.png

7930_alt1.jpg

A Bounty Hunter Assault Gunshipből egyébként csináltak egy mini verziót is figurák nélkül.

20021-1.jpg

Ekkor jelent meg az UCS Super Star Destroyer készlet is, amiben szerencsére a figura választással kedveztek a fejvadászok szerelmeseinek. Ugyanis azt a jelenetet „idézték meg” amikor Vader a szupercsillagrombolón eligazítást tart a fejvadászoknak a Birodalom Visszavágban. A készlet mellé kivételesen most nem adtak Boba Fettet, helyette újra felhasználták az egyszer már kiadott Bossk figurát és kiadtak egy új Ig-88 illetve Dengar figurát is. A készlet ezek nélkül is nagyon jó lenne, de így meg aztán pláne zseniális.

10221-1.jpg

sw350.png

sw351.png

sw280.png

De ez az év sem maradhatott Slave I nélkül….ezúttal egy újabb polybages, mini változatot adtak ki.

20019-1.jpg

2012-ben aztán megint egy kicsit visszavettek. No azért a 9496-os Desert Skiff készletbe még belefért egy megintcsak új Boba Fett figura .

 9496-1.jpg

sw396.png

Kiadták egy újabb Jabba Palotája készletet is, a 9516-ost. A 717 darabos készletbe viszont csak egy fejvadász jellegű figura fért be, a Boussh álcás Leia figura. Pedig ebbe aztán sokminden belefért volna. Érdekes amúgy, hogy a Boussh Leia karaktert is csak itt egyedül használták.

9516-1.jpg

sw407.png

2013-ban a 75015-ös Corporate Alliance Tank Droid mellé adták ki Jango Fett újabb verzióját. Hogy miért pont ehhez a készlethez, arról lövésem sincs, de én nem emlékszem, hogy ilyen droidnak akár csak a környékén is láttuk volna Jangot a filmben. Ezt a Jango figurát aztán már nem használták fel több készlethez.

75015-1.jpg

sw468.png

Érdekes készlet a 75018-as Jek-14 Starfighter. Ebben ugyanis minifiguraként megtalálható egy kvázi „névtelen” fejvadász, akit csak nemes egyszerűséggel Bounty Hunternek neveztek el. Viszont legalább egészen jól néz ki.

75018-1.jpg

sw476.png

Megjelent egy újabb Sail Barge is, de sajnos fejvadász figura nélkül. Az ez évi adventi naptárba viszont beletettek egy ifjú Boba Fett figurát is. Ezt a változatot csak ebben a naptárban használták fel.

sw514.png

Az év legjobb fejvadászos durranása mindenképpen a 75024-es HH-87 Starhopper készlet volt. Ez végre megint egy teljesen csak fejvadászokhoz köthető készlet volt, ugyanis ezt használta Cad Bane a Clone Wars sorozatban. Ugyan csak 362 elemből áll, ám mégis nagyon jól néz ki és a hozzá adott három minifigura is eléggé jól sikerült. Természetesen Cad Bane viszi a prímet, de ez egy teljesen új figura, nem az előző Cad Bane-t használták fel újra. Emellett kapunk egy olyan Obi Wan figurát, ami Rako Hardeen-nek, a fejvadásznak van álcázva. Emlékezhetünk erre a történetre ugye a TCW sorozatból. Ez a figura is remekül sikerült és mindenképpen jár a pirospont, hogy ezt a karaktert megcsinálták egyáltalán. Harmadiknak pedig egy „sima” Nikto Guardot tettek a dobozba, ez mondjuk talán egy kicsit gyengébb figura, de rossznak semmiképpen nem mondanám.

sw498.png

sw497.png

sw496.png

75024-1.jpg

75024_alt1.jpg

2014 megintcsak nem volt fejvadászokban gazdag év. Mindössze a 75052-es Mos Eisley Cantina készletben találkozhatunk egy darab fejvadásszal, mégpedig természetesen Greedo-val. Ez a Greedo figura nem azonos a korábban egyszer már használt változattal.

sw553.png

75052-1.jpg

2015-ben aztán visszatértünk a jól ismert formulához. Újabb Slave I-est adtak ki, igaz most egy eddig, soha nem látott méretű UCS változatot. Egyértelműen ez a legimpozánsabb az összes eddigi Slave I közül. 1996 darabból állt és négy mifigurát adtak mellé. Ezek közül egyedül Boba Fett az aki fejvadász és természetesen most is egy csak ebben a készletben felhasznált, egyedi változatot tettek a csomagba.

sw610.png

75060-1.jpg

Eljött az építhető figurák kora is. Az első ilyen kiadott készletek között helyet kapott Jango Fett is. A 75107-es készlet 85 alkatrészből állt és a többi ilyen figurához képest még egészen tűrhetően néz ki.

75107_alt1.jpg

2016-ban még kevésbé használta a Lego a fejvadászok témáját. De azért természetesen a 75137-es Carbon Freezing Chamber, jelenetet ábrázoló készletbe belecsempésztek egy Boba Fett figurát.  Ez megintcsak egy új változat volt.

75137-1.jpg

 

sw711.png

Ezen kívül csak az Eclipse Fighter nevű készletben jelent meg érintőlegesen egy fejvadász. Ez a készlet a Freemakerék kalandjai című nem-kánon, Lego animációs sorozatban szerepelt és ebben feltűnt Dengar is mellékszereplőként. Így ebben a készletben minifiguraként egy Dengar-t is találunk egy egészen mini speeder bike-al. A készlet nekem is megvan ,a róla készült videót itt láthatjátok:

75145-1.jpg

sw751.png

2017-ben aztán megint érzékelhették, hogy elhanyagolják a bounty hunter témát, így végre egy kifejezetten rájuk koncentráló battle packot jelentettek meg. A 75167-es készlet meglehetősen pici volt, de legalább 4 fejvadász figurát is tartalmazott. A korábban az Eclipse Fighterben már felhasznált Dengart, 4-LOM-ot, akinek ez volt az első megjelenése, egy új Bossk-ot és egy új IG-88-at. Sajnos Zuckuss ebbe a készletbe se fért be, pedig neki is nagyon elkélne már egy kiadás.

75167-1.jpg

sw751.png

sw830.png

sw828.png

sw831a.png

Ekkor jelent meg egy új Desert Skiff is a 75174-es, ami sokmindenben hasonlít a korábbi Skiff verzióra. Többek között abban is, hogy ehhez is adtak Boba Fett figurát, mégpedig megintcsak egy új verziót. A készlet nekem is megvan, a róla készült videót itt láthatjátok.

75174_alt1.jpg

sw822.png

Ebben az évben megjelent még egy érdekes készlet, a 75191-es Jedi Starfighter with Hyperdrive és ehhez is adtak két új fejvadászos figurát. Az egyik az újabb típusú gyerek Boba Fett volt, a másik egy szintén új Jango. Ezek a figurák egészen jól sikerültek.

75191-1.jpg

sw844.png

sw845.png

És elérkeztünk 2018-ig, amikoris megint nem bővelkedünk túlságosan a fejvadászos készletekben. Az  új Cantina készletbe mondjuk megint beletettek egy új Greedo figurát, de éppenséggel elfért volna benne több is.

sw898.png

75205-1.jpg

Ezen kívül csak a 75533-as építhető Boba Fett figura érkezett idáig idén. Igaz ez egyáltalán nem is fest rosszul....legalábbis a promóképeken. 75533-1.jpg

Az előzetes pletykák alapján nem is várható nagyon több idén ezen a területen, de talán az új Han Solo film ezen picit változtathat.

Nos sok ez vagy kevés? Kevésnek nem mondanám, hiszen számos készletben jelentek meg fejvadászok és mintegy  17 fejvadászról készült eddig minifigura. Viszont, ha kicsit közelebbről megnézzük, láthatjuk, hogy a fejvadászok megjelenése nagyon fejnehéz….vagy inkább „Bobanehéz”. Gyakorlatilag 10 esetből hatszor, valamilyen Bobához köthető dolog jelent meg ezekben a szettekben. Ennyire kedvelnénk ezt a karaktert vagy csak arról van szó, hogy a karakter körül kialakult hype tengert próbálja a Lego is maximálisan kisajtolni? Szerintem erről van szó, ugyanis nem egy fenti készlet nyugodtan meglett volna Boba figura nélkül is. Helyette, sok esetben más, izgalmas karaktereket is meg lehetett volna valósítani. Vannak még azért rajta kívül is kedvelt fejvadászok (pl Aurra Sing, Cad Bane), akiket sokkal kevesebb alkalommal használt fel a Lego bármihez is. Szerintem ez mindenképpen vétek….míg Boba fettből összesen 16 ! féle minifigura létezik, addig Bossk-ból 2, Cad Bane-ből 2, Aurra Sing-ből 1…. és nem is nagyon használták fel őket több alkalommal.

a1807848ae6b92ccdd3042b75e524d67.jpg

Látható az is, hogy a fejvadászok használata nem volt minden évben azonos mértékű. Néha hullámszerűen sokat használták őket (pl a TCW idején) néha pedig évekre „megfeledkeztek” róluk. Sajnos ehhez az is hozzátett, hogy sem a Rogue One, sem a VII és VIII. epizód nem adott nekünk új fejvadász karaktereket illetve nem használta fel a régebbieket sem. Pedig szerintem mindezt meg lehetett volna oldani.  Mivel én kedvelem ezeket a pénzéhes zsiványokat ezért nagyon nem örülnék, ha véglegesen kikopna ez a „harmadik fél” az új Star Wars produktumok világából….

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr10013769910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (14) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1415) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (711) hasbro játékok (714) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (285) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1497) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1493) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (364) kenner (340) kennertoys (326) kenner figurák (325) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (574) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (373) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalógus (294) lego katalogus (296) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (72) lego tmnt (1) lego történelem (253) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (3) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pókember (4) pokember (1) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1155) régi játékok (1129) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (7) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (673) starwarsfigures (571) starwarsjármű (94) starwarstoys (658) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (672) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (516) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (561) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (40) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (10) titanium (1) tmnt (17) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1183) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (298) vintage (874) vintagejátékok (994) vintagestarwars (166) vintagestarwarstoys (166) vintagetoys (983) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (149) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása