Top 10 a Star Wars Rebels-hez köthető figura

A héten indult el utolsó etapjára a Rebels című Star Wars animációs sorozat és ezen alkalomból úgy gondoltam, hogy összeszedem, melyek a szerintem legjobban sikerült Rebelshez köthető 3,75 " -es, alapfigurák. (Black series most sem játszik)

face_to_face_with_thrawn_sw_def645cb_0.jpeg

A Rebels megítélése mostmár inkább pozitív, de kezdetben nagyon sokan kritizálták a sorozatot a játékosabb, komolytalanabb hangvétele miatt. Aztán, ahogy haladt előre a történet, az egész egyre inkább komolyodott... és a 3., 4. évadra bebizonyosodott, hogy Dave Filoni-ék még mindig tudnak jó sztorit kreálni és még mindig tudnak mély, tartalmas karaktereket írni. Érdekes módon figurák szempontjából nem volt túl jól ellátva a sorozat. Ugyan 2014-ben kapott egy saját figuravonalat, ám a kiadott 61 figurából csak 27 volt valóban a Rebelshez köthető. Ráadásul ezek a figurák zömében csak az első évadhoz kötődtek, így később a Force Awakens és a Rogue One figurák között további Rebels karaktereket is kiadtak. De nem túl sokat.... Igaz, hogy a Clone Wars hosszabb sorozat volt, ám ahhoz arányaiban jóval több figurát készítettek. Sajnos így sok jó karaktert ki is hagytak, de azért így is nagyon könnyű volt összeszedni, hogy szerintem melyik a tíz legjobb. 

ezra-kadet-1.jpg

Volt sajnos egy -két figura, amit nem tudtam feltenni, pedig szerettem volna. Ilyen volt pl. a Rebels sorozatban kiadott Temple Guard, aminek a kinézete viszont nem a Rebelsben látott templomőré, hanem a Clone Wars-osé volt. Mivel a két kinézet között gyökeres eltérések vannak ezért nem tettem fel a listára. 

jedi-temple-guard_big_2.jpg

Éppenhogy nem jutott fel a Grand Inquisitor, a fiatal Leia, Ezra AT-DP sofőrnek álcázva, Sabine és a Vizago. 

inquisitor_big_2.jpg

10. Fifth Brother

A Rebels egyik fontos momentuma volt az inkvizítorok feltűnése. Először csak egy volt, aztán fokozatosan tűntek elő az újabb és újabb gonosz inkvizítorok, akik ugye nem sithek.... A Grand Inquisitor is versenyben volt, hogy felkerüljön a listára ám én inkább az Ötödik testvért választottam, akinek egy kicsit tán karakteresebb a megjelenése a Kung Lao kalap miatt. Remek figurát készítettek belőle és a The Force awakens sorozatban adták ki. 

fifth-brother-1.jpg

fifth-brother_big_2.jpg

9. Kanan Jarrus in Stormtrooper disguise

Sajnos Kanan-nak valahogy olyan a megjelenése, hogy annyira nem mutat jól figurában. LEgalábbis szerintem. Kicsit túlságosan rajzfilmesen oldották meg a sima Rebelses kiadásban. Viszont ez a kiadás, amiben Stormtroopernek van beöltözve egészen jól sikerült, bár a sisak meg a páncél illeszkedése nem teljesen jó. Viszont én birom az ilyen álcaruhás figurákat, úgyhogy egy ilyet mindenképpen fel akartam rakni. (ha már Ezra nem jutott fel)

kanan-jarrus-1.jpg

kanan-jarrus_big_2.jpg

8. Hera Syndulla 

Hera is közönségkedvenc karakter lett a Rebels folyamán. Azt hiszem Hera személyisége, bár sokat nem változott a sorozat alatt (idáig) , mégis nagyon sokak számára szimpatikus lehetett. A karakter kinézete is nagyon jó, nem csoda, hogy többféle verzióban is figurát készítettek belőle. Én a sima Rebels-es kiadást tettem fel a listára, mert a pilóta verziónak ugyan nagyon szép a sisakja, ám Hera arca kevésbé sikerült jól, ráadásul némi paplansegget csináltak szegény nőnek. Ez az alap verzió nekem ezért egy kicsit jobban tetszik. :)

hera-syndulla-1.jpg

hera-syndulla_big_2.jpg

7. Seventh Sister

A másik inkvizítor, aki szintén nagyon tetszett nekem a sorozatban. Na jó...mindegyik tetszett, de ennél éreztem, hogy szívesen megtudnék többet az előtörténetéről. Ez a mirialán női karakter egy kicsit színesebbé tette az inkvizítorok sorát, hiszen egyrészt legalább ő nem férfi, másrészt egy kicsit ő is máshogy néz ki mint a többiek. Egyedül a helikopterezős fénykardot nem kedvelem velük kapcsolatban , de hát ez van. A figura jól levette a karakter megjelenését. Nagyon vékony, női alakja van, ahogyan a rajzfilmben is. Jól sikerült a feje, a sisakja és még a fénykardja is. Azt hozzá kell tenni, hogy a sima arca kevésbé néz ki jól, tehát elfedett arccal sokkal impozánsabb. Egy elképesztően szép kettes pakkban lehetett megvásárolni, amely a Rogue One sorozatban jött ki. És külön állati jó, hogy azzal jött ki, aki végül bestiálisan kinyírta a hölgyet....az öreg Maullal. 

7th-sister_big_2.jpg

7th-sister_big_3.jpg

darth-maul-1.jpg

 

6. Chopper

R2 után elég nehéz lehetett egy új főszereplő droid megalkotása. Chopper sok szempontból hasonlít R2-ra, ám nála sokkal pimaszabb szokott lenni, úgyhogy nem lehetne őket összekeverni. Természetesen ennek a karakternek is sokszor az a szerepe, hogy a dramaturgiailag fontos pontokon , kisegítse a hőseinket, vagy valami vicceset csináljon. De sikerült elérni az alkotóknak, hogy ennél valami több lehessen a karakter (nem úgy mint BB8 esetében). Az elején még nagyon idegesített , de a sorozat végére nagyon megkedveltem ez a brümmögő droidot. Mivel állandó főszereplő ezért mindenképpen fontos volt figurát készíteni belőle. Kétféle sorozatban is kiadták, de szerintem a TFA 2-es pakkban kiadott változat egy fokkal szebb, úgyhogy ez került fel a listára. 

chopper_big_2.jpg

zeb-chopper-1.jpg

5. Maul

A Clone wars legjobb húzása az összes közül az volt, amikor feltámasztották Mault. Kezdetben ezt nagyon sokan támadták, ám mára szerintem senki sem gondolja úgy, hogy hülye ötlet volt a karakter történetének mélyítése. Maul karaktere sokkal mélyebb, logikusabb és számomra keményebb lett, mivel például van már normális motivációja. Itt nem egy sablonos tucatgonosz volt már, mint az Episode I-ben. A Rebelsben is folytatták a történetét, immáron egy öreg és talán egy méginkább megkeseredett Mault láthatunk. Végül a karakter megkapta azt a végső párbajt, amelyet annyira keresett és mi is megkaptuk a méltó lezárást, amelyet megérdemelt ez a remek karakter. A Rebels talán legzseniálisabb jelenete volt az, ha még nem láttad mindenképpen nézd meg. Mivel sokat szerepelt a sorozatban , ezért mindenképpen ki kellett hozni róla valami figurát. A Rogue One sorozatban egy csodaszép kettes pakkban adták ki, a korábban már említett Seventh Sisterrel egyben. A figura is nagyon jól sikerült, de bevallom, ha fele ennyire jó lenne akkoris szerepelt volna a listán. Úgyhogy olyan nincs hogy ez a pakk nekem nem lesz meg.... 

darth-maul-3.jpg

darth-maul_big_1.jpg

darth-maul-1.jpg

4. Ashoka Tano

Ez már nem az a kicsit gyerekes, ám folyamatosan komolyodó kislányos Ashoka, akit a Clone Warsban megismertünk. Ez már a komoly, gondterhelt felnőtt Ashoka, aki mondjuk nem lett kevésbé jóságos karakter. A Rebelsben jó húzás volt a visszahozatala és mivel egészen sokat szerepelt, így azért illett kiadni figuraként is. Egy zseniális kettes pakkban lehetett őt is bezsákolni. A Rebels-es Darth Vaderrel csomagolták egybe egy gyönyörű TFA-s packban. Csak azt nem értem (de lehet hogy ez csak képen van így ) , hogy miért "kékes" a fénykardja a fehér helyett. 

ahsoka-vader-1.jpg

ahsoka-tano_big_2.jpg

3. Fenn Rau

Ha van olyan népcsoport amit a rajzfilmekben igazán mélyen megismerhettünk, akkor az a mandalori. A Clone Warsban és a Rebelsben is fontos szerepet játszik ez a kemény, durva, hagyományörző nép, amely szinte folyamatosan önmagával hadakozik. A mandalori klánok egymásnál már csak azt utálják jobban, ha kívülről próbálnak beleugatni mandalor ügyeibe, úgyhogy rendszerint kifelé is háborúznak. Fenn Rau is egy ilyen kemény mandalori karakter, aki a Rebelsben tűnt fel és egy időre fontos mellékszereplője lett a sorozatnak. A karakter a rajzfilmben is jól néz ki, ám figurában talán mégjobban. Minden eleme rendben van és a jetpackja is nagyon király. Mindenképpen beszerzem.

fenn-rau_big_3.jpg

fenn-rau-1.jpg

fenn-rau-4.jpg

2. Rex

Ő is egy közönségkedvenc karakter, akit leginkább a Clone Warsban kedveltünk meg, de a Rebelsben visszahozták. Na de hogyan! A kedvenc századosunk megöregedett, szakállas lett és komoly pocakot eresztett. Alig megy rá szegényre a páncélja. Ellenben ha harcról van szó, természetesen még mindig nem riad meg semmitől. A figurát nem a Rebels, hanem a Force Awakens sorozatban adták ki és tökéletesen hozza a rajzfilmes megjelenését a karakternek. A kis domborodó pocak, a széles váll, az őszes szakáll egyszerűen zseniális. Nekem nagyon tetszik, hogy nem kigyúrt, tökéletes kinézettel adták ki. A, mostani negyedik évadban lesz a karakternek egy "Endoros jellegű" megjelenése is....de jó lenne ha azt is kiadnák figuraként.

captain-rex-1.jpg

captain-rex_big_2.jpg

1. Thrawn

Ki más is lehetne az első, mint a Rebels kedvenc főgonosza. A legendákból immáron kánonba emelt kék bőrű admirális nem túlzás, hogy milliók kedvence. A Rebelsben óriásit alakít a karakter és szörnyű, hogy ennek lassan vége. Viszont szerencsére a Rogue One figurák között kétféle változatban is kiadták. Admirális, illetve igazgatói rendfokozattal. A két változat között festésbeli eltérések is vannak még, de azért nagyon hasonlóak egymáshoz.. A figura szinte 100%-ban hozza a sorozatbéli megjelenést. Mindene rendben van. Az egyetlen gond vele, hogy a hatalmas gyűjtői érdeklődés miatt elég nehéz beszerezni és csak egy normál Rogue One figura kb 2-2,5-szereséért lehet megkapni. 

admiral-thrawn-second-release-1.jpg

admiral-thrawn_big_2.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr6613695398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (7) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (33) archivum (33) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (2) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (2) bionicle (6) blacktron (1) black series (39) board games (4) bootleg (14) börze (1) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (28) centurions (3) chuck norris (1) city (2) classic space (1) clone wars (19) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) disney park (1) double dragon (1) dreadnok (3) droids (7) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (8) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (5) érdekesség (1047) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figurafeszt (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (262) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (263) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (34) gijoe figurák (204) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (264) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (56) gi joe járművek (52) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (39) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (11) gi joe prototype (11) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (205) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (4) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (551) hasbro játékok (554) hasbro katalógus (5) heman (9) heti video (167) he man (12) he man katalógus (1) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (2) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1143) játékbolt (18) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (8) játékgyűjtők (5) játékipar nagyjai (3) játékok (1142) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (33) játék lelőhely (9) játék reklám (25) játék riport (14) játék tv riport (9) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (224) kenner (294) kennertoys (284) kenner figurák (278) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (7) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (419) lego2020 (6) legostarwars (131) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (5) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (3) lego bionicle (5) lego blacktron (15) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (79) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (231) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalógus (169) lego katalogus (173) lego knightskingdom (1) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (26) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (44) lego resq (2) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego slizer (1) lego solo (4) lego space (81) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego sports (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (145) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (2) lego studios (3) lego super heroes (4) lego szett (166) lego tehcnic (52) lego tmnt (1) lego történelem (205) lego town (46) lego train (14) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (6) masters of the universe (7) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (12) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (33) moder star wars figurák (30) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (10) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (12) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (50) potf eu (10) potf expanded (3) potj (7) power of the force (51) power of the force története (13) power of the jedi (9) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (39) prototype (38) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (875) régi játékok (860) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (22) remco (1) rendezvény (2) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (10) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (4) saga collection (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (16) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (548) starwarsfigures (462) starwarsjármű (94) starwarstoys (534) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (546) star wars 30th anniversary (9) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (2) star wars chess (1) star wars clone wars (22) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (392) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (450) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (77) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (8) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (65) star wars prototipus (74) star wars prototype (72) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (1) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (95) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (25) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (15) tonka (5) top10 (57) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (7) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (858) town (27) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (4) transformers (58) transformers beast wars (2) transformers g1 (45) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (38) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (175) vintage (651) vintagejátékok (774) vintagestarwars (160) vintagestarwarstoys (160) vintagetoys (766) vintage collection (45) vintage gi joe (244) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (2) vintage star wars (144) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása