Kevésbé ismert játékvonalak 12.rész - A Toybiz Avengers figurái 1997-2000

Ma este fogjuk megnézni moziban a legújabb Avengers odacsapást, úgyhogy ezen apropóból úgy gondoltam, hogy most foglalkozzunk valami kifejezetten Avengers-es játékvonallal.

purchasebuy-toy-biz-the-avengers-united-they-stand-3-figure-lot-wasp-falcon-ant-man-mib-reviewopinion.jpg

Az Avengers avagy a Bosszúállók aka. Bosszú Angyalai már egészen 1963 óta jelen vannak a képregények hasábjain. Viszont a játékgyártók egészen sokáig nem adtak ki kifejezetten az Avengers-re koncentráló játékvonalat. Először az Ideal toys, az Azrak Hamway , majd a Mego is adott ki olyan szuperhős karakterekről figurákat, amelyek tagjai voltak az Avengersnek, sőt kébőbb a Mattel is megjelentetett ilyen figurákat, de kifejezetten Avengers név alatt nem jelent meg semmi egészen 1997-ig. Ez azért elég meglepő.

toybiz-marvel-earth-mightiest-heroes-avengers-1997_-lot.jpg

A 90-es években a Toybiz cég készítette a Marvel hősökhöz kapcsolódó játékfigurákat. A Toybiz egyáltalán nem volt független, hiszen a Marvel tulajdonában állt ezért kvázi a Marvel házi játékgyáraként működött ekkor már. 1990-től kezdve egy sor olyan játékvonalat adtak ki, ami ezekre a karakterekre fókuszált. A rengeteg vonal és a sokszor azonos karakterválasztás miatt egy olyan időszak kezdődött, amit bizonyos szempontból lehet a Marvel figurák aranykorának tekinteni, ám a sokszor közepes minőség miatt én inkább egyfajta túltermelésként látom a dolgot. Számos Marvel karakter ekkoriban kapott saját animációs sorozatot….jóval több, is mint kellett volna, így az egészen kiváló Spider Man Animated, Iron Man Animated és az X men Animated mellett a Fantastic Four, Hulk, de még a Silver Surfer is saját sorozatot kapott. Ezek nálunk (és Amerikában is) többnyire a Fox Kids-en voltak láthatóak. Természetesen ezek mindegyikéhez külön, önálló játékvonal is kapcsolódott, több kevesebb sikerrel. A 90-es évekbeli Toybiz Marvel figurákról még sokat fogok írni a későbbiekben.

Az Avengers viszont a rajzfilmek sorában csak egészen későn, a kilencvenes évek legvégén, 1999-ben jelent meg és némiképpen más jelleggel, mint a többi. A címe Avengers: United they Stand volt és a 80-as évekbeli West Coast Avengers csapat (Hangya, Darázs, Wonder Man, Sólyom, Sólyomszem) karaktereiből építkezett. Az igazán fontos szereplők, mint Amerika kapitány, Vasember , Thor stb. hiányoznak belőle, mert egyrészt ezek szerepeket kaptak más sorozatokban, másrészt itt kifejezetten egy csapatra koncentráló rajzfilmet akartak nem egy „Amerika kapitány és a Bosszúállók” jellegű dolgot, amiben a híresebb karakter ellopja a show-t. Persze később 1-1 rész erejéig azért őket is behozták a történetbe, de inkább a kevésbé sztárolt karaktereken volt a hangsúly.

avenger_unitds_6896.jpg

Miért is ilyen későn jelent ez meg? Nos, eredetileg már 1992-ben megterveztek 13 epizódot az Avengers-hez, ám akkor úgy gondolták, hogy a többi sorozat éppen jobban illik az ütemtervbe. Később aztán jött a Marvel csőd, így elnapolták a dolgot, de a helyzet rendeződése után, Roland Poindexter a Fox animációs sorozatainak felelőse kitartott a sorozat mellett.  Végül 1999 januárjában zöld utat kaptak és megcsinálhatták a rajzfilmet.

Időközben viszont bemutattak egy egészen sikeres új koncepciójú sorozatot, a Batman Beyond-ot, ami Batman kalandjait a jövőbe helyezte. Ennek sikere nyomán az alkotók úgy döntöttek, hogy ezt a motívumot átveszik ebbe a sorozatba is, így az eredetileg megírt részeket, 25 évvel előre repítették a jövőbe. Emiatt a karakterek jellegét is megváltoztatták illetve futurisztikus páncélokat kaptak. A rajzfilm aztán nem lett kifejezetten sikeres. Voltak már megírt ötletek a második évadhoz is ám végül az sosem készült el. A sorozat fogadtatása kifejezetten negatív volt. Én úgy látom, hogy egy kicsit túl sokat merítettek a Batman Beyond jellegéből, de nem feltétlen a jó módon, ugyanis ez a jövőbeli jelleg nem igazán áll jól az Avengers-nek pláne nem mindenféle páncélokkal meg igazi főszereplők nélkül.  A rajzfilmsorozathoz azonos címmel természetesen képregényt is adtak ki, de ez is csak hét fejezetet élt meg.

641183.jpg

A Toybiz először 1997-ben adott ki egy nagyon rövid, „gyűjtői” Avengers figura sorozatot, ez csak négy figurából állt és jellegében nem tér el nagyon a későbbiektől ezért ezeket most egyben fogom tárgyalni. Ez az első próbálkozás még nem közvetlenül az animációs sorozathoz kapcsolódott. A sorozathoz kapcsolódó figurákat csak 1999-2000-ben dobták a piacra.  A figurák mindkettőnél 7”-es méretűek voltak, tehát a Toybiz cuccoknál már megszokott nagyobb mérettel rendelkeztek. 5-11 pontos mozgathatóságuk volt ( karaktere válogatja) és jópár kiegészítő is járt hozzájuk. A minőségük sajnos nem volt egy leányálom. Ugyan a Toybiz figurái rendszerint tömör, jó anyagból vannak, és szép festéssel rendelkeznek, ám az izületeik nagyon hajlamosak a lazulásra, törésre illetve a kiegészítőik minősége sem a legjobb.  A figurák kidolgozottsága kicsit elnagyolt, ám mivel a rajzfilmben szereplő karakterekhez illeszkednek ezért azokhoz mérve megfelelő. A testalkatuk viszont némely esetben egészen gnómra sikerült. Eltúlzott izmok, testhez képest kicsi fej és túl hosszú lábak jellemzik őket.

Főként a figurákra koncentráltak a kiadásoknál, de azért két esetben járművet is a piacra dobtak, playsetet viszont nem.

A figurák csomagolása a megszokott nagyobb méretű kartonos, bliszteres megoldás volt. A Collectors edition cardján egy nagy hangsúlyos amerikai jellegű zászló látható a közepén egy Avengers emblémával. A hátoldalon alul egy egyképes checklist látható a felső részen pedig egy rajzolt karakterképpel ellátott filecard, ami a karakter legfontosabb tulajdonságait meséli el nekünk.

ironman-ce-front.jpg

loki-ce-back.jpg

A United they stand figuráknál egy nagy, kerekded bliszerben foglal helyet a figura és a cardon csak egy kicsi karakterkép látható. A felső részen a rajzfilm és egyben a játékvonal logója található. A hátoldalon itt is van egy egészen kicsi checklist illetve egy minimális filecard is, de sokkal kisebb, mint az előző sorozatnál. A középső részen pedig a kiegészítők használati útmutatója látható.

captainamerica-front.jpg

captainamerica-back.jpg

A Toybiz szuperhősös figuráinak nagy része megvásárolható volt hazánkban is, ám erre a vonalra én személy szerint nem emlékszem. Mivel az változott, hogy épp mit forgalmaznak Európában és mit nem ezért én hajlok rá, hogy ha ezek meg is jelentek hazánkban, akkor nem túl nagy számban, hiszen azóta se nagyon találkoztam velük, se az aukciós portálokon, se a gyűjtők fényképei között. A vonal egyébként nem túlságosan kedvelt és gyűjtött így elég sok van belőlük eladó és nem érnek túlzottan sokat.

És akkor nézzük őket részletesen

Avengers Collector Editions figurák 1997

Ugye ezek még nem a rajzfilmsorozathoz kapcsolódtak, így a karakter választás is ilyen.

Loki – Loki képregényes külsejét egészen sikerült jól visszaadni, de ez leginkább a színválasztásnak köszönhető. Az öltözék még egészen rendben van, bár a sisak eléggé eltúlzott, ám a figura felépítése finoman szólva is borzalmas. Izmos, szálkás a felsőteste, de abszolút nincs arányban a fejjel és a lábakkal. A lábak hosszúak és túl izmosak, a combja majdnem olyan vastag, mint a dereka. A feje hosszúkás és gonoszan vigyorog. Kiegészítőt nem kapott csak egy vászon palástot. 

loki-ce-front.jpg

loki1-ce.jpg

Iron Man – Nem tudom, hogy ez melyik páncélt akarja megjeleníteni, de ez még az Iron Man Animated-es figurák páncéljánál is gázabb. Szegény úgy néz ki, mintha egy 10 forintos kínai bootleg lenne, nem „Deluxe collectors edition” figura. Nem igazán tudom megmondani, hogy a kiegészítő az micsoda, de rá lehet kötni a figura hátára.

ironman-ce-front.jpg

ironman.jpg

Thor – Nos, legalább ő felismerhető. Hozza a szokásos Thor megjelenést, ám ez a figura is rendesen el van túlozva. Viszont Thor-nál ez még valamennyire belefér. Vékony derék, giga mellkas, durva bicók és olajoshordó vastagságú combok jellemzik. Ez a figura se jó, de legalább tűrhető. Kiegészítőnek persze egy jó nagy pörölyt és valami dizájn elemet kapott.

thor-action-figures-048.jpg

thor-ce-front.jpg

Scarlet Witch – Ennek a négyesnek a legjobb darabja. A képregényes Wandát teljesen jól hozza. Ez a figura kevesebb, csak 5 ponton mozgatható. Kiegészítőnek egy gömböt kapott, amit a kezére lehet húzni és akkor abból ilyen villám vagy erővonal szerű elemek jönnek ki. A palástja is rendes vászonból van.

scarletwitch-ce-front.jpg

scarletwitch1-ce.jpg

Avengers: United they stand

Első hullám 1999

Ant Man – A rajzfilmsorozatban látható, futurisztikus páncélban láthatjuk Hank Pym-et, de ettől függetlenül egészen normálisan néz ki a figura. Arányos a test, normális az arc és a páncél sem néz ki annyira rosszul. Kiegészítőnek egy sisakot és önmaga 1 inches változatát adták a figura mellé valamint egy pici járművet az 1”-es hangyához. Ez a húzás nagyon tetszik, szerintem nagyon ötletes.  

antman-front.jpg

antman1.jpg

Captain America – Bár a Kapitány csak egy részben tűnt fel a sorozatban, ez nem akadályozta meg a Toybiz-t, hogy figuraként többször is kiadják. Korábban már számtalan figurát készítettek belőle, de ez volt az első hivatalosan Avengers kiadású. Ez a figura elég aránytalan a kisméretű fejével és a csúnyán izmos combjaival. Kiegészítőnek persze egy pajzsot kapott illetve egy felrobbanó robotot.  

captainamerica-front.jpg

Falcon – Ő még relatíve egészen hasonlít a képregényes önmagára és a figura se lett olyan vészes. Nem tűnik olyan aránytalannak a test, mint a többi figura esetében. A feje viszont szegénykémnek eléggé Dolph Lungdrenes lett. kiegészítőnek Vörös szárnyat adták mellé, ami rakéta kilövővel van ellátva.

falcon1_1.jpg

falcon-front.jpg

Hawkeye – Szegénykém borzadalmasan néz ki. Csúnya színválasztás, gólyalábak, aránytalan kézméret és semmitmondó arc jellemzi ezt a figurát. Kiegészítőnek persze egy íjat adtak hozzá, amihez 6 féle nyílvessző is tartozik.

hawkeye1.jpg

hawkeye-front.jpg

Kang – Kang ugye egy klasszikus Avengers gonosz, aki már egészen 1964 óta boldogítja a hőseinket. Ebben a rajzfilmsorozatban is szerepelt, úgyhogy megkapta a maga figuráját is. Kifejezetten a vonal jobb darabjai közül való. Nem kifejezetten aránytalan és mondhatjuk, hogy egészen jól néz ki. Kiegészítőnek kapott két kardot (ami nem tudom, hogyan jön az ő karakteréhez) illetve egy gömböt, ami világított, ha a figurának megnyomtad a mellkasát. Ekkor a gömbben látszott a csapdába ejtett Wasp.

kang-front.jpg

kang2.jpg

kang.jpg

Tigra – Kevésbé ismert karakter ám az ő története is elég régre nyúlik vissza, ám az Avengersben csak egy kicsit később jelent meg. Ebben a rajzfilmsorozatban viszont gyakori szereplő volt, így nyilván belőle is készült figura. Neki sem ez volt az első figura megjelenése persze. Ez a figura nem vészesen rossz, ám magának a rajzfilmes karakternek van egy kis „Macskafogó” jellege, így ez nekem annyira nem jön be. Az arcát leszámítva, ami elég bambára sikerült, a többi dolog viszonylag rendben van.  Kiegészítőnek egy terepdarabot kapott, amelyre rögzítve van egy robot szerűség. Világít is meg ilyenek.

tigra-front.jpg

tigra1.jpg

tigra2.jpg

tigr.jpg

Ultron – Nem is sikerült rosszul ez az Ultron. Kicsit túl vékony dongájú, meg ő is picit aránytalan, de végülis ő robot tehát nála belefér. A kidolgozottsága elég részletesre sikerült, kiegészítőnek pedig egy nagy méretű, világító ágyút kapott.

ultron-front.jpg

ultron1.jpg

Vision – Nem tudom, valahogy ő se lett az igazi. Sajnos ő is totál aránytalan, bár nála ez kevésbé zavaró, mint az ember karaktereknél. Kiegészítőnek egy rovar robotot kapott, ami szintén világított és ez egészen jól nézett ki.

vision-front.jpg

vision.jpg

Wasp – Hangyához hasonló páncélban látszik a karakter, ami nem is rossz. Első pillantásra nem is tűnik rossznak, ám ha jobban belemélyed az ember meglátja a problémákat. A felsőteste nagyon csúnya szegénynek és noha az arc nem rossz, de mégis van benne valami zavaró. Egy rakétákat lövöldőző droidot adtak mellé.

wasp-front.jpg

wasp1.jpg

Wonder Man – Kicsit olyan mint egy Action Man figura ugyanebből az időből. Hát… ő is szörnyen aránytalan. Túlzott izmok, vékony arc és jellegtelen kinézet jellemzik. Egy Avengers-es gyűrűt adtak mellé, illetve világítottak a kesztyűi.

wonderman-front.jpg

wonderman1.jpg

Második hullám 2000

Shape Shifters

Nos ez egy annyira elbaltázott koncepció, amit el se tudtok képzelni. Ezek a figurák átalakíthatóak voltak, egyfajta Transformers-ként valamilyen állattá. A Toybiz más játékvonalaiban is megjelent ez a koncepció, ám szerintem sehol nem aratott zajos sikert. Elképesztőan gagyi hatású, eröltetett, és a minőséget is negatívan befolyásoló funkció volt ez.

Captain America  - A figura még csak csak tűrhető, de ugye szét lehet nyitni és egy sasra csak nagyon nagy jóindulattal hasonlító valamit lehet belőle előállítani.

captainamerica-shapeshifters-front.jpg

Thor – Ő nem is szerepelt a rajzfilmsorozatban, de ebben az átalakíthatós szériában ki kellett adni. Nem szeretném sokat szaporítani a szót…..pegazussá lehet alakítani.

thor-shapeshifters-front.jpg

thor1-shapeshifters.jpg

thor3-shapeshifters.jpg

Ant-Man – A külső megjelenése még egy kicsit futurisztikusabb lett. Őt természetesen hangyává lehetett átalakítani. Vagy legalábbis valami olyasmivé. Sisakot és hátizsákot kapott kiegészítőnek.

antman-shapeshifters-front.jpg

Hawkeye – Ebben a formájában sem tetszik jobban Sólyomszem. Sőt talán ebben a formában még kevésbé néz ki értelmesen. Őt egy páncélozott sólyommá lehetett átalakítani és kiegészítőnek egy rocket launchert kapott.

hawkeye-shapeshifters-front.jpg

Járművek

Nem ez volt a játékvonal fő erőssége, ezért csak két kisebb járművet adtak ki.

Air Glider – Ez egy egész pofás kis repülő volt, amelyet ketté lehetett szedni és a szárny részét is lehetett használni önállóan sárkányrepülőként.

quinjet4.jpg

airglider-front.jpg

Sky Cycle – Ez is átalakítható volt. Alapjáraton egy földi sikló volt, de ki lehetett hajtogatni a szárnyait és akkor kvázi repülőként is használható volt. Rugós rakétakilövőkkel is fel volt szerelve.

 

skycycle1.jpg

skycycle-front.jpg

Összességében mind a két első, kifejezetten az Avengers-re koncentráló játékvonal tragédia volt. Némi jóindulattal felfedezhetünk bennük értékelhetőbb pontokat, ám néhány részük ( pl a Shape Shifters) a háborús bűnök kategóriájába esik.

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5313879370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.05.02. 11:33:34

nincs ebben semmimeglepő, hogy az Angyalokat nem gyártották, vették sokiág, a képregényben se ők a legmenőbbek, sose voltak.
Azért az sok mindent elmond, hogy a marvel mikor sz.rban volt, akkor pókembert, x-ment, f4et tudott eladni, meg pár szóló hőst, de az Angyalok nem kellettek senkinek.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (14) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1415) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (711) hasbro játékok (714) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (285) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1497) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1493) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (364) kenner (340) kennertoys (326) kenner figurák (325) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (574) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (373) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalógus (294) lego katalogus (296) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (72) lego tmnt (1) lego történelem (253) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (3) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pókember (4) pokember (1) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1155) régi játékok (1129) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (7) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (673) starwarsfigures (571) starwarsjármű (94) starwarstoys (658) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (672) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (516) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (561) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (40) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (10) titanium (1) tmnt (17) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1183) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (298) vintage (874) vintagejátékok (994) vintagestarwars (166) vintagestarwarstoys (166) vintagetoys (983) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (149) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása