A Batman akciófigurák története - 12.rész

Total Justice

1996-ban a Kenner valami teljesen újba is belekezdett a figurák tekintetében. Úgy gondolták, hogy a különféle Batman és Superman játékvonalak sikere után eljött az ideje egy közös, több DC karakterből építkező széria kiadásának. Ugye a 80-as években a Super Powers-al már volt egy ilyen sorozata a cégnek, de azóta nem készült általános, mindenféle DC karaktert felvonultató játékvonal.

7521962953626182152.jpg

A Total Justice esetében – hasonlóan korábban a Legends of Batman vonalhoz – teljesen új alapokra akarták helyezni a figurákat ezért gyakorlatilag minden teljesen új volt, semmit sem használtak fel a korábbi évek nagyszámú Batman termékéből. A kerettörténet szerint Darkseid megindul a föld ellen, amit Batman észlel, ezért összegyűjti a többi szuperhőst, hogy megakadályozzák a Föld meghódítását. Nem túl eredeti sztori, de hát ez még manapság is működik.

2026588-img_6231c.jpg

A játékvonal kiadásával párhuzamosan a DC egy három részes képregény szériát is megjelentetett ugyanúgy Total Justice névvel. Ebben leginkább Batman volt a középpontban, de persze a többi kiadott karakter is tiszteletét tette benne. De ezen kívül is további termékek születettek, többek között két gyerekkönyv és színező is megjelent a Total Justice játékokkal párhuzamosan.

total_justice_3.jpg

A figurák felépítése némiképp megváltozott. A többi Batman vonalhoz képest jóval hosszúkásabb, szikárabb, izmosabb figurákat csináltak. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy a Toybiz Marvel figurái ihlethették meg őket. A méretük maradt 5 inch-es és a mozgathatóságuk továbbra is 5 ponton történt, ám a figurák egy általános, leeresztett karú beállás helyett sokkal inkább egyedi pózokban állnak. Felemelt kar….rogyasztott terpeszű lábak…néhol félrefordított fej. Ettől az egész játékvonalnak van némi „szobor” beütése. A karakterek kialakítása néhol kicsit elnagyolt, inkább képregényes jegyeket mutat. A festésük eléggé matt hatású, de a minősége rendben van. Akciómozdulatot, vagy egyéb extrát viszont nem tudtak. A kiegészítők felemás képet mutatnak. Némelyik figura többet is kapott, de van olyan is, ami egyet sem. Ahol adtak, ott az egy nagy kiegészítő helyett inkább több kisebbet adtak, ami ugyan illett a figurákhoz, viszont önmagukban szemlélve általában nem lettek valami szépek. Sok közöttük az áttetsző műanyagos elem és a rikító színű páncél, ami sok esetben az egész figura összképét lerontja.

1_8.jpg

A karakterszelekció ugyanakkor most egészen változatosra sikerült köszönhetően a nem csak Batman központú vonalnak. A Kenner mindenféle DC karakterből válogatott, normál single cardosként alig adták ki kétszer ugyanazt a karaktert, de nyilván ez nem túl meglepő, mivel ez a sorozat nem csak Batman-ről szólt.

2_7.jpg

A csomagolás gyökeresen eltér az idáig megszokott Batman figurák csomagolásától. Egy teljesen új formájú kartonon egy szabvány méretű bliszterben foglalnak helyet a figurák. A karton felső részén egy nagy Total Justice felirat alatt a főbb karakterek képregényből kivágott rajza látható. A hátoldalon egy pár képből álló minimális checklist van illetve egy nagyobb méretű kép az adott figuráról. Egy pár szóban be is van mutatva az adott karakter és a felső részen persze képes használati útmutató is látható. Ez így összességében egyáltalán nem néz ki rosszul, mondhatjuk, hogy jellegében előrevetíti a későbbi csomagolási trendeket, de engem azért leginkább a Toybiz ekkoriban gyártott Marvel figuráinak csomagolására emlékeztet.

greenlantern_tj.jpg

greenlantern-series1-back.jpg

Három rövid hullámban mindössze 14 single cardos figura, 1 exkluzív és 2 mail in figura került ezekből forgalomba. A negyedik hullám már csak prototípus formában létezett, sőt állítólag az ötödik hullám is meg volt tervezve, de a Total Justice játékok nem túl jó fogadtatása miatt ezeket már nem adták ki. Mindhárom kiadott hullám 1996 során került a boltokba, de 1997-ben már nem adtak ki újabb hullámot, csak az eddigieket forgalmazták még. Se járművet, se playsetet nem adtak ki, ami őszintén szólva, némiképpen meglepő.

A játékvonal fogadtatása nem volt túl jó. A statikus, szoborszerű megjelenést akkoriban még nem kedvelték túlzottan a gyerekek és a figurák kidolgozottsága sem tetszett túlságosan a népnek. Sokan a kiegészítők külleme miatt nem szerették ezt a vonalat. Kifejezetten rosszul fogytak ezek a figurák és ezért elég hamar el is kellett kaszálni a vonalat a 3. hullám után, annak ellenére, hogy a negyedik vonal figurái már készen voltak. A sikertelenség azért nem tántorította el sem a Hasbrot, sem a Kennert, ugyanis a Justice League koncepció működőképességében erősen hittek. Ezért egy bő másfél évvel később újra megpróbálkozott a Hasbro egy hasonló játékvonal elindításával, immáron Justice League America név alatt és ebben több korábbi Total Justice figurát is újrahasznosítottak, illetve egy kiadatlant végül kiadtak.

26695875_10107738646423012_485380174_o.jpg

Hazánkba nem tudom, hogy eljutottak-e ezek a figurák. Én gyanítom, hogy igen, de nem hagyhattak túl mély nyomot az biztos. A gyűjtők manapság sem őrülnek meg ezekért a cuccokért. Rengeteg (főként eladatlan példány) maradt meg belőlük bontatlanul és nincs is rájuk túl nagy kereslet ezért kifejezetten filléres, népszerűtlen játékvonal. Nem ritka az sem, hogy 1000-1500 ft-ért bontatlan jó állapotú példányt lehet belőlük venni. Persze ez nyilván függ attól is, hogy melyik karakterről van szó, de kis túlzással pár tíz ezer forintból az összes cardos darab beszerezhető egy délután alatt.

És akkor most szokás szerint nézzük meg őket egyenként.

  1. hullám  

Aquaman – Két féle változat is létezik ebből a figurából. A páncél színe különbözteti meg őket és ebben a leosztásban létezik belőle arany és fekete vállpáncélos változat. Nem túl jó figura, engem leginkább a MOTU karakterekre emlékeztet a sok izmával. Kiegészítőnek egy rugós rakétakilövőt és egy a vállára pattintható kék páncélt kapott.

aqua2.jpg

aqua.jpg

aqua3.jpg

aqua4.JPG

Batman- Alapjáraton egy sima kinézetű, hagyományos Batman figuráról van szó. De nem tudok elmenni szó nélkül a kicsavart kartartásán. Nem értem, hogy miért kapott szerencsétlen egy ilyen break mozdulatos bal kart. A combján olyan izmok is látszanak szegénynek, amelyek nem is léteznek, de az egész megjelenése túl izmos, túl szikár. Gyárilag van a hátán egy kép köpeny, ami nem levehető, ezen kívül még rápattintható páncél darabokat kapott kiegészítő gyanánt. Láttunk azért az elmúl részekben elvetemült Batman figurákat, de ez szegénykém tényleg nagyon elcseszett.

batman_tj.jpg

batm.jpg

Darkseid- Ugye ő a főgonosz a történetben. Mivel azért neki eleve nem túl részletesek a külső jegyei ezért nehéz lenne elrontani Darkseid figuráját és végülis ezt szerencsére nem is sikerült elbombázni. Jó a kialakítása, jó a feje, normális a testtartása és pont annyira izmos amennyire szükséges. A jobb kezén egy jó nagy aranyszínű fogó szerkezet van, ami sajnos nem levehető. Ez mondjuk negatívum, de összességében ez szerintem egy tisztességes figura.  

dark.jpg

darkseid.JPG

Flash – Hát szegény Flash itt egy kissé gyúrósra sikerült. Nem elég, hogy az izomzata túl harsány, de még a beállása is enyhén orángután szerű. A kiegészítője sem sikerült túl karakterazonosra mivel rápattintható robot páncél darabokat adtak hozzá, ráadásul szárnyakkal. Szegény figura elég borzalmas.

flash.jpg

flash2.jpg

Green Lantern – A furcsa testtartás szintén jellemző a Green Lantern figurára. Az eleve túl vékony és szikár figura, plusz elég erősen rogyasztott terpeszben áll és a kezei is elég furcsák. Az arckifejezése sem túl jóságos. Kiegészítőnek ő is páncéldarabokat kapott (UV zöld színben) illetve egy rugós kilövőt. Hát ez sem sikerült túl szemet gyönyörködtetőre.

greenlantern_tj_1.jpg

greenlan.jpg

Robin-Robin még fogjuk rá, hogy rendben van. A testtartása, a kialakítása és a színe is teljesen oké. Ezen kívül a mellé adott páncél és a lándzsa is rendben van. A disc kilövővel mondjuk kicsit túlzásba estek, anélkül jobb lenne a figura, de ez még így is a sorozat jobb darabjai közé tartozik.  

robin.jpg

robin2_2.jpg

  1. hullám

Batman (Fractal Armor) – Hát az előző cikkek során láttunk már pár hasonló Batman kiadást. Itt is egy rogyasztott terpeszes figuráról van szó, amire páncélokat lehet ráadni. A vállára pedig egy rugós rakétakilövőt lehet applikálni egy lyukba.

batmanfractalarmor.jpeg

batmanfractal3.JPG

Despero – Természetesen ő is egy negatív karakter mégpedig Darkseid egyik szövetségese. Az izmos, lila színű figura nem éppen Batman-es, de fogjuk rá hogy rendben van, bár ez is egy eléggé vicsorítós, erölködős arckifejezést kapott. Kiegészítőnek egy kardot és egy puskát adtak neki.

despero2.jpg

despero.jpg

Hawkman – Hawkman is nagyon izmos kialakítású figura, de a részletessége miatt ez valahogy jól néz ki. Tényleg olyan mint egy szobor és a szárnyai illetve a sisakja is rendben van. Kiegészítőnek egy aranyszínű páncélt és az ahhoz kapcsolódó nagy sólyomkarmokat kapott. Ezek szerintem kicsit azért feleslegesek és sokat rontanak a figura összképén.

hawk.jpeg

hawkman2.jpg

hakman.jpg

Superman – Hát én nem is tudom….ennek a figurának egyetlen porcikája sincsen rendben. A feje, a haja, az izomzata, a kéztartása….valahogy egyik sem túl jól sikerült. Kiegészítőnek egy nagy páncélt kapott, ami hát számomra valahogy nem illik Supermanhez illetve valami nagy fegyvert, amiből zöld kriptonit „villám” tör ki.

superman.jpeg

superm.jpg

  1. hullám

Black Lightning – Szintén szikár és izmos figura, ami azért önmagában még nem vészes. Viszont a citromsárga páncélrdarabok, amelyeket mellé adtak, abszolút ízléstelenek és a kéziágyúja is, amiből „lángnyelvek” törnek ki. Ez utóbbi hasonlít a mostanában a Force link figurák mellé adott projectile firing weaponok megjelenéséhez.

black2.jpg

black.jpg

Green Arrow – Hát ez az íjjász figura szintén nem egy matyó hímzés. Értem én , hogy íjjazós pózban akarták mutatni a karaktert, de ez a kéztartás akkor sem megfelelő, ha nem lehet legalább könyöknél hajlítani a karját. A kiegészítőnek adott íj még rendben van de az áttetsző zöld lövedékek már kevésbé.

greenarrow.jpeg

greenarrow.jpg

Huntress – A vadásznő egész normálisan sikerült. A palást ugyan itt is rögzített, de a sculpt és a festés rendben van. A kiegészítőnek adott nyílpuska is teljesen jó, de sajnos ő is kapott egy tökfelesleges kis páncélt, illetve egy nagy ormótlan kilövőt. Ez utóbbit teljesen el kellett volna hagyni.

hunt.jpeg

huntress.jpg

Parallax- Parallax itt úgy néz ki, mint a Zöld Lámpás, gondolom a történetben is így volt, nem néztem utána. A hátán van egy szélfútta és kicsit túlságosan nagy palást. A testén páncél, de ez itt most nem levehető. Két zöld áttetsző műanyagból készített kiegészítőt kapott, amiből az egyik valami fegyver, a másik egy pajzs.

paralax.jpg

paral.jpg

Toyfare Exclusive

Reverse Flash – Ez a Reverse Flash exkluzív darab volt, csak a Toyfare magazin ajánlatában lehetett megszerezni. Igazából csak egy átfestett sima Flash-ről van szó, úgyhogy örökölte annak minden negatívumát. Felszerelést nem adtak ki hozzá.

reverse.jpg

Mail in – Bármilyen meglepő még egy ilyen rövid sorozatnál is adtak ki két mail in offert. Ezeket ugye boltban nem lehetett megvásárolni, csak bizonyos teljesített feltételek esetén (pl x darab valami beküldése a figurák csomagolásáról) küldte ki ezeket a Kenner a felhasználóknak.

Batman  - A sima Batman sötétkék páncélos, átfestett változata. A palástja áttetsző kék műanyagból van. Más kiegészítőt nem adtak mellé.

batman-mail-package.jpg

Superman – Maga a figura megegyezik az alap Superman-el, de itt kapott egy piros áttetsző műanyag páncélt illetve a palástja is ugyanilyen színű volt.

superman-mail-package.jpg

  1. (kiadatlan) hullám – Ugye ezek már nem kerültek a boltokba. Elvileg kettes pakkokként kerültek volna ki a polcokra. Sajnos ezekről a prototípusokról nem találtam képeket, pedig nagyon kerestem.

Blue Beetle / Fractal Armor Flash

Dr.Polaris/ Fractal Armor Green Lantern

  1. (csak visszaemlékezésekben létező, tervezett) hullám

Supergirl

Fractal Armor Robin

Prometheus

Martian Manhunter - Őt később mégis kiadták a Justice League America sorozatban 1998-ban. 

martianmanhunter1.jpg

Összességében a Total Justice egy meglehetősen gagyi játékvonal volt, amely teljesen más volt, mint a korábbi Batman vonalak, ám ettől önmagában még nem lett jó. Az egyik legsiekrtelenebb Batman játéksorozatként vonult be a történelembe. 

TB

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr1914054902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.07.09. 08:36:12

vadásznő, darksaid, martian manhunter jól sikerült.

Igazából a felszerelésekkel lőnek mellé majdnemm minden esetben szeritnem.
Egyszerűen a gyártók túltolják őket.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2018.07.09. 08:40:29

@doggfather: Hmm ebben is lehet valami. Bár néha pont a felszerelés menti meg az amúgy snassz figurát....persze általában inkább nem

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.07.09. 19:21:23

@Tota12: nem nagyon emlékszem olyan figurára ahol a felszerelés olyan jól sikerült volna...

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (7) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (33) archivum (33) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (2) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (2) bionicle (6) blacktron (1) black series (39) board games (4) bootleg (14) börze (1) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (28) centurions (3) chuck norris (1) city (2) classic space (1) clone wars (19) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) disney park (1) double dragon (1) dreadnok (3) droids (7) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (8) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (5) érdekesség (1047) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figurafeszt (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (262) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (263) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (34) gijoe figurák (204) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (264) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (56) gi joe járművek (52) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (39) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (11) gi joe prototype (11) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (205) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (4) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (551) hasbro játékok (554) hasbro katalógus (5) heman (9) heti video (167) he man (12) he man katalógus (1) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (2) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1143) játékbolt (18) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (8) játékgyűjtők (5) játékipar nagyjai (3) játékok (1142) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (33) játék lelőhely (9) játék reklám (25) játék riport (14) játék tv riport (9) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (224) kenner (294) kennertoys (284) kenner figurák (278) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (7) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (419) lego2020 (6) legostarwars (131) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (5) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (3) lego bionicle (5) lego blacktron (15) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (79) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (231) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalógus (169) lego katalogus (173) lego knightskingdom (1) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (26) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (44) lego resq (2) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego slizer (1) lego solo (4) lego space (81) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego sports (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (145) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (2) lego studios (3) lego super heroes (4) lego szett (166) lego tehcnic (52) lego tmnt (1) lego történelem (205) lego town (46) lego train (14) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (6) masters of the universe (7) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (12) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (33) moder star wars figurák (30) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (10) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (12) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (50) potf eu (10) potf expanded (3) potj (7) power of the force (51) power of the force története (13) power of the jedi (9) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (39) prototype (38) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (875) régi játékok (860) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (22) remco (1) rendezvény (2) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (10) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (4) saga collection (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (16) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (548) starwarsfigures (462) starwarsjármű (94) starwarstoys (534) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (546) star wars 30th anniversary (9) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (2) star wars chess (1) star wars clone wars (22) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (392) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (450) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (77) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (8) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (65) star wars prototipus (74) star wars prototype (72) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (1) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (95) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (25) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (15) tonka (5) top10 (57) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (7) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (858) town (27) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (4) transformers (58) transformers beast wars (2) transformers g1 (45) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (38) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (175) vintage (651) vintagejátékok (774) vintagestarwars (160) vintagestarwarstoys (160) vintagetoys (766) vintage collection (45) vintage gi joe (244) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (2) vintage star wars (144) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása