A 2018 augusztusi Lego Star Wars készletek hivatalos képei egyben

Így a kiadás előtt pár héttel, lássuk akkor egyben a hivatalos képeket és adatokat....

75221 Imperial Landing Craft 

Elemszám: 636 elem

Kezdőár: 90 dollár

Méret: 23 cm*32cm*17 cm

Figurák: Obi-Wan Kenobi, R2-D2, Imperial Shuttle Pilot, Sandtrooper, Sandtrooper Squad Leader

Vélemény: Jó a koncepció, kellett már ez a járgány, de a figuraválasztás és a kivitelezés hagy némi kívánnivalót maga után. 

Mennyire várom/ megvenném-e index : 10/6.5 

land1_2.jpg

land2_2.jpg

land3_1.jpg

land4_1.jpg

land5.jpg

75220 Sandcrawler

Elemszám: 1239 elem

Kezdőár: 140 dollár

Méret: 18 cm*31cm*11 cm

Figurák:  Luke Skywalker, 2 Jawa, RA-7 Droid, Medical Droid, R5-A2 Droid

Vélemény: Maga a járgány ugye a filmben sem volt egy matyó hímzés, de végülis örülök, hogy UCS-en kívül is megvalósították. A figura szelekció is tetszik, de nem valószínű, hogy megveszem. 

Mennyire várom/ megvenném-e index : 10/6

sa1.jpg

sa2.jpg

sa3.jpg

sa4.jpg

sa5.jpg

75219 Imperial AT-Hauler

Elemszám: 829 elem

Kezdőár: 100 dollár

Méret: 12 cm*32cm*21 cm

Figurák:  Qira, Val, Rio Durant és 2 Drydan őre

Vélemény: A jármű nekem nagyon tetszik. A megvalósítás is jónak tűnik és az elemszám is. A figura szelekció is rendben van. A listáról ez az a járgány, amit a legvalószínűbb, hogy meg fogok venni. 

Mennyire várom/ megvenném-e index : 10/9

at1.jpg

at2.jpg

at3.jpg

at4.jpg

at5.jpg

75218 X-Wing Starfighter

Elemszám: 731 elem

Kezdőár: 80 dollár

Méret: 11 cm*34cm*30 cm

Figurák:  Luke Skywalker, Biggs Darklighter, R2-D2, R2-Q2

Vélemény: Alapvetően szépnek tűnik, de annyiszor kiadták már, hogy tényleg elgondolkodtató, hogy mi szükség volt mégegyre. Azoknak megfelelő lehet, akik nem vették meg a régit és túl drága az UCS illetve a resistance-os X-Wing-ekkel nincsenek kibékülve. 

Mennyire várom/ megvenném-e index : 10/6

x1_1.jpg

x2_1.jpg

x3_1.jpg

x4_1.jpg

x5_1.jpg

x6_1.jpg

75217 Imperial Conveyex Transport

Elemszám: 622 elem

Kezdőár: 90 dollár

Méret: 12 cm*43cm*9 cm

Figurák:  Han Solo, Chewbacca, Imperial Gunner és 2 Range Trooper

Vélemény: Ez a készlet sajnos nem csak nekem okozott óriási csalódást. Vártam volna valami kis pluszt, sinpályát, vagy akármit, amitől nem egy sima szürke hasáb lesz az egész. Egyes vélemények szerint a figura szelekció sincsen teljesen rendben. Elvileg kombinálható a Haulerrel és a Swoop Bikes szettel. Én ezért tuti nem adok pénzt. 

Mennyire várom/ megvenném-e index : 10/1

c1_1.jpg

c2_1.jpg

c3_1.jpg

c4.jpg

c5.jpg

75216 Snoke's Throne Room

Elemszám: 492 elem

Kezdőár: 70 dollár

Méret: 11 cm*24cm*26 cm

Figurák:  Rey, Kylo Ren, Snoke, 2 Elite Praetorian Guards

Vélemény: Alapvetően elég jó ötletnek t artom, hogy ebből az emlékezetes jelenetből készletet csináltak. Én nem vagyok oda az ilyen dioráma szerű dolgokért, de fogjuk rá, hogy ez tűrhetően néz ki. Persze lehetne részletesebb, meg valahogy a nagy piros háttérdolgokat bele lehetett volna vinni, hogy jobban megidézze a filmet, de ez azért így sem annyira vészes. Ennek ellenére én nem hiszem, hogy meg fogom venni, de ez nem a készlet hibája. 

Mennyire várom/ megvenném-e index : 10/5

sno1.jpg

sno2.jpg

sno3.jpg

sno4.jpg

sno5.jpg

sno6.jpg

75215 Cloud-Rider Swoop Bikes 

Elemszám: 355 elem

Kezdőár: 30 dollár

Méret: 5 cm* 21cm* 9 cm

Figurák:  Tobias Beckett, Enfys Nest, Weazel

Vélemény: Nincs ezzel a cuccal, így  képek alapján semmi gond. Hozza azt , amit az ember elvár az ilyen speederektől. A 355 elem a 30 dollárért nem is tűnik kifejezetten soknak és a figura szelekció is egészen jó. Még az is lehet, hogy ezt megveszem, mert tetszik.  

Mennyire várom/ megvenném-e index : 10/8

clo1.jpg

clo2.jpg

clo3.jpg

clo4.jpg

clo5.jpg

clo6.jpg

75214 Anakin's Jedi Starfighter

Elemszám: 247 elem

Kezdőár: 20 dollár

Méret: 8 cm* 27 cm* 13 cm

Figurák:  Anakin Skywalker, R2-D2

Vélemény: Kellenek az ilyen kisebb, olcsóbb készletek is és ezek közül általában jó választás szokott lenni egy Starfighter. Anakin gépe már relatíve régen volt soron és bár nem biztos, hogy szükség volt ennek a sárga gépnek az újrakiadására az kétségtelen, hogy biztosan sokan meg fogják venni. Külsőre nekem picit túl egyszerűnek tűnik. 

Mennyire várom/ megvenném-e index : 10/5

an1.jpg

an2.jpg

an3.jpg

an4.jpg

an5.jpg

75203 Hoth Medical Chamber 

Elemszám: 255 elem

Kezdőár: 30 dollár

Méret: 10 cm* 21 cm* 18 cm

Figurák:  Luke, Leia, 2-1B és végülis tekinthetjük figurának az FX-7-et is. 

Vélemény: Nem volt egy hülye ötlet csak ezt a részt külön megcsinálni, ám a részletességével nem vagyok megelégedve. Egy kicsit túl egyszerű és lényegében nem mutatós. A gyerekek se hiszem, hogy elájulnának a mámortól, hogy az Echo bázis orvosi szobájában játszanak le csatajeleneteket, így viszont lényegében semmire nem jó. Nem hiszem, hogy megvenném. 

Mennyire várom/ megvenném-e index : 10/5

h1_1.jpg

h2.jpg

h3.jpg

h4.jpg

h5.jpg

Ezen készletekhez októberben fog csatlakozni az építhető Porg és az Advent Calendar.....meg még ki tudja mivel rukkolnak elő. 

Összegzés: Bár vannak egészen jó készletek és jó ötletek a nyári felhozatalban, azt azért mégsem lehet mondani, hogy elájultam volna. Jóval kevesebb az a cucc, amit beszereznék, mint az amit nem és ez a régebbi eresztéseknél általában nem így volt. Ennek ellenére szerintem minden Lego Star Wars gyűjtő találhat a kedvére való készletet. 

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr6914092311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt Tárkány Szűcs 2018.07.04. 12:13:31

Nem is tudom, mit szóljak ezekhez a készletekhez.

- Imperial Landing Craft: nekem megvan a régebbi, 2007-es kiadás. Ahhoz képest designban lényeges előrelépés, és jobban passzol a lambda osztályú shuttle (75094 Tydirium) formavilágához. Jóárasítva valószínűleg megveszem.

- Sandcrawler: megvan az UCS változat (igaz, még bontatlan dobozban pihen), azzal természetesen nem lehet egy lapon említeni, de playsetnek egész vállalható, bár nem valószínű, hogy megveszem.

- Imperial AT Hauler: a film sem fogott meg különösebben, és ez a jármű sem, tuti kihagyom

- X-Wing: Elég sok idő telt el a legutóbbi 2012-es X-wing (9493) kiadása óta, a dsignban jelentős a különbség. Nagyon tetszik az ellenállás oldali X-wingeken már alkalmazott kabin, és sokkal élethűbb a 4 motor, mint a korábbi lázadó x-wingeken (6212 és 9493). Viszont az arányokat itt most nem találták el, a motorok méretéhez képest az egész gép kicsi, de különösen a szárnyai túl rövidek és vastagok. Erősen gondolkodom a beszerzésén, miután mind a 6212, mind a 9493 megvan.

- Hoth medical chamber: Nagy rajongója vagyok a Birodalom visszavágnak, különösen a Hothi csatának. Ugyan még orvosi kamrám nincs, de van Bacta tankos Luke minifigurám, Leiából is van már többféle, és medical droidom is van. Erősen gondolkozom a beszerzésén, jóárasítva talán meg is veszem majd, de az is lehet, hogy csak figurák nélkül.

- a többi készletről nincs különösebb véleményem, számomra érdektelenek, egyiket sem fogom megvenni

Anak 2018.07.04. 20:32:04

Landing Craft: Nekem ez a figuraválasztékon kívül eléggé tetszik, nincs is meg, szerintem beszerzem, de az oldalsó kabinok valahogy olyan furák, mi az a rés ott középen az alsó és felső elemek közt?

Sandcrawler: Nekem ez egyszerűen túl drága és túl nagy. Egyébként tök jó, hogy megcsinálták nem UCS verzióban, mert ilyen még nem volt. Egy sokadik Luke figura helyett Beru néni és Owen bácsi kettősével vonzóbbá lehetett volna tenni.

Hauler: Tök jó gép, de miért fehér a színe. Ez szürke volt. Fura, hogy dícséred a figuráit, meg mások is, szerintem egyenesen pocsék. Az egyetlen releváns szereplő Rio Durant figurája és talán Val, de őt a vonatosban kellett volna inkább szerepeltetni. A többinek semmi keresnivalója itt.

X-wing: Ez nagyon árfüggő, mert megvan a korábbi változat és azokat a szörnyű új lázadó sisakokra nehéz elfogadni. Bár Biggsnek örülök.

Conveyex: Szerintem nincs igazán baj vele, mondjuk valami imitált sínpályát tényleg rakhattak volna bele. A figurák viszont teljesen rendben vannak, mert benne voltak a vonatkozó jelenetben, nem tudom kinek a sületlenségét olvastad. A gunner helyett mondjuk Val ide jobban illett volna. Egyébként tényleg egy szürke hasáb. Han Solo készletekből mindent összegyűjtök, ez is meglesz idővel.

Throne room: Gondolkodtam a beszerzésén, de meggyőztem magam, hogy Rey figuráján kívül semmi nem kellene innen. Tartom magam az elvemhez és büntetek minden Last jedi terméket, semmit nem veszek meg ami onnan van.

Swoop-bikes: Hát ez a készlet nagyon bejön, ahogy ránézek már hallom is Enfys Nest zenei fanfárjait. Első lesz, amit beszerzek.

Anakin fighter: Sosem kedveltem a Delta7-es gépeket, szerintem ez kihagyós, de amúgy gyerekeknél slágertermék lesz és végre nem ocsmány CW dizájnú a CW Anakin arca. Tökéletes és elfogadható árú ajándék bármikorra. Ebből a szempontból telitalálat. Bár a sorozat már nincs annyira köztudatban és egy generáció felnőtt azóta.

Medical Chamber: Na ez a készlet inkább az sw imádó lányoknak hölgyeknek és idősebb férfi rajongóknak szól, mint fiatal srácoknak. Tényleg nem egy akcióorientált készlet, nagyon nyugis, gyógyítós. Nekem 1 figura sincs meg innen és mindig is vágytam egy 2-1Bre, nosza itt az alkalom. A Leia figura is az arcán kívül egy exluzív kiadás olcsósított változata.

Porg és kalendárium: Előbbi hidegen hagy, idegesítő és túltolt valami volt a filmben, utóbbinak nem nagyon tetszik a kínálata. Jóáron, majd szezon után talán érdekelhet.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (7) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (33) archivum (33) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (2) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (2) bionicle (6) blacktron (1) black series (39) board games (4) bootleg (14) börze (1) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (28) centurions (3) chuck norris (1) city (2) classic space (1) clone wars (19) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) disney park (1) double dragon (1) dreadnok (3) droids (7) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (8) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (5) érdekesség (1047) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figurafeszt (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (262) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (263) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (34) gijoe figurák (204) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (264) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (56) gi joe járművek (52) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (39) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (11) gi joe prototype (11) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (205) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (4) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (551) hasbro játékok (554) hasbro katalógus (5) heman (9) heti video (167) he man (12) he man katalógus (1) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (2) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1143) játékbolt (18) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (8) játékgyűjtők (5) játékipar nagyjai (3) játékok (1142) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (33) játék lelőhely (9) játék reklám (25) játék riport (14) játék tv riport (9) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (224) kenner (294) kennertoys (284) kenner figurák (278) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (7) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (419) lego2020 (6) legostarwars (131) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (5) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (3) lego bionicle (5) lego blacktron (15) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (79) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (231) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalógus (169) lego katalogus (173) lego knightskingdom (1) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (26) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (44) lego resq (2) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego slizer (1) lego solo (4) lego space (81) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego sports (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (145) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (2) lego studios (3) lego super heroes (4) lego szett (166) lego tehcnic (52) lego tmnt (1) lego történelem (205) lego town (46) lego train (14) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (6) masters of the universe (7) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (12) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (33) moder star wars figurák (30) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (10) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (12) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (50) potf eu (10) potf expanded (3) potj (7) power of the force (51) power of the force története (13) power of the jedi (9) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (39) prototype (38) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (875) régi játékok (860) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (22) remco (1) rendezvény (2) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (10) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (4) saga collection (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (16) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (548) starwarsfigures (462) starwarsjármű (94) starwarstoys (534) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (546) star wars 30th anniversary (9) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (2) star wars chess (1) star wars clone wars (22) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (392) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (450) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (77) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (8) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (65) star wars prototipus (74) star wars prototype (72) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (1) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (95) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (25) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (15) tonka (5) top10 (57) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (7) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (858) town (27) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (4) transformers (58) transformers beast wars (2) transformers g1 (45) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (38) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (175) vintage (651) vintagejátékok (774) vintagestarwars (160) vintagestarwarstoys (160) vintagetoys (766) vintage collection (45) vintage gi joe (244) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (2) vintage star wars (144) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása