10 "óriási" vintage figura

Számos régi játékvonalban kiadtak olyan extrább figurákat, amelyek jóval nagyobbak voltak, mint az azonos méretarányú társaik. Ezek a gigantikus figurák mindenképpen üde színfoltjai a játéktörténelemnek. Ma ezekről készítettem egy 10 –es általános listát, tehát ez kivételesen nem tetszési sorrendben van.

Azt hozzá kell tenni, hogy csak az azonos termékvonalba eső figurák közül válogattam és csak a 80-as, 90-es évekből. Ha mondjuk a vintage Star Wars figurák 3,75” –es méretűek, akkor hiába jött ki egy giga 12”-es Leia, azt nem válogathattam be, mert nem azonos termékvonalba tartozik a normál figurákkal.  Ezen kívül nyilván nem csak emberi vagy emberszerű karaktereket tettem ide, hiszen viszonylag kevés az olyan játékvonal, amiben óriások vannak jelen.

Tehát jöjjenek a gigászok....a nagyfiúk… a vitrin gyilkosok.

Alien Queen – Aliens, Kenner – 1994

A Kenner Aliens játékvonala nem egészen úgy sikerült annak idején, ahogyan azt a gyártó elképzelte. Ennek ellenére vannak nagyon erős pontjai és ilyen az Alien Hive Playset is, amelyben egy hatalmas Alien anyakirálynőt lehetett megszerezni, amint a saját tojásrakó zsákján trónol. Zseniális cucc, nagyon szépen kidolgozott és fogjuk rá hogy nagyjából arányosan nagy a normál figurákhoz képest. Az alap Aliens figurák ugyanis 5”-es méretűek, ehhez képest a 11” magas és 1 láb hosszú Alien Queen meglehetősen brutális. Bármelyik szép polcon jól mutatna.

 

queen.jpg

queen3.JPG

queenhive4_1.jpg

Krang Android Body – TMNT, Playmates – 1992

Krang a Tini Nindzsa Teknőkök agyszerű rózsaszín főgonosza volt, akinek volt egy emberszerű android teste, aminek a hasában helyet tudott foglalni. Ez az android test a rajzfilmben is elég nagydarab volt, így nyilvánvalóan figuraként is nagyobb darabként kellett kihozni. A „normál” TMNT méret 5” volt, úgyhogy ez a figura a maga 11”-es méretével eléggé kimagaslott a mezőnyből. Később aztán kisebb méretben is kiadták, úgyhogy van belőle egy nagy, kartondobozban forgalmazott változat és egy kicsi, amit rendesen kartonon bliszterben dobtak a piacra. Maga a figura abszolút hasonlít a karakter rajzfilmes megjelenésére.

 

kraaaang.jpg

krang10.jpg

krangsandroidbody1-1991.jpg

Sentinel Robot – X-Men, Toybiz – 1994

A Sentinel robotok az X-Men képregények és rajzfilmek elengedhetetlen kellékei voltak. A nagy, ormótlan lila mutánsvadász robotok szerintem minden X-Men kedvelő agyába beégtek.  Természetesen játék formában is megvalósították őket, mégpedig 1994-ben a normál  5”-es X-Men játékvonal keretein belül. A Sentinel Robot Playset 14”-es mérettel bírt és számos érdekes funkciót zsúfoltak bele. Kilőhető volt a keze, a kezéből kilógó kampóval befoghatott egy figurát és azt a mellkasába épített cellába is be lehetett tenni. Zseniális….nem szép figura, de képregényhű és funkcionálisan mindenképpen a jobb Toybiz darabok közé tartozik. Persze a legnagyobb erénye elsődlegesen az…hogy bazinagy. Persze azóta már vannak belőle nagyobb változatok is.

 

sentinel3.jpg

sentinel2.jpg

sentinel.JPG

Galactus – Fantastic Four, Toybiz – 1995

Galactus a Marvel képregények egyik legnagyobb emberszabású lénye. Igazi óriás a lila sisakos bolygófaló és pont emiatt sokáig nem is készült belőle épkézláb játékfigura. A Toybiz viszont a 90-es években mindent megcsinált amit csak meg lehetett a Marvel univerzumból ( a minőséget illetően azért vannak kérdőjelek) és Galactust a Fantastic Four játékvonalban adták ki 1995-ben. Az alap Toybiz figurák általában 5”-esek voltak, de nyilván karaktertől függően ez azért néha ingadozott. Viszont Galactus a maga 14”-es méretével eléggé kimagasodott a mezőnyből. Persze így sem teljesen méretarányos, mert azért a képregény alapján még nagyobbnak kellene lennie, de azért így is tekintélyt parancsoló. Kiegészítőnek egy bazinagy fúrót kapott és elektromos funkciókkal is bír, úgyhogy hangot és fényhatásokat is képes kibocsájtani. Persze ezt sem kartonon, bliszterben forgalmazták, hanem egy jól megtermett kartondobozban. Később a Silver Surfer sorozatban is kiadtak egy Galactust, de az kisebb volt, „csak” 12”-es.

 

galactus.jpg

gala.jpg

gal.jpg

Tytus / Megator – Masters of the Universe, Mattel - 1986

A MOTU vagy köznapi nevén He-Man figurák meglehetősen érdekesek voltak karakterek szempontjából. Mindenféle elborult lényt megcsináltak figuraként és 1986-ban jutott odáig a Mattel, hogy két óriás karaktert is kiadtak. Mind a kettő csupán Európában került forgalmazásba és a történet szerint mindkét karakter”óriás” tehát konkrétan ebbe a fajba tartozik. A Megator a kevésbé kedves arcú ő egy zöld Ork szerű óriás, aki egy hatalmas buzogányt lenget. Tytus emberszerű óriás, aki leginkább Pintér Tiborra hajaz és egy számomra értelmezhetetlen kézifegyvert kapott. Az alap MOTU figurák 5,5"-es mérettel rendelkeznek, ez a két kicsike viszont mintegy 13” magas, amivel azért feladhatják a tárolás leckéjét a MOTU gyűjtőknek. Mindkettőt külön, nagyméretű ablakos dobozban árulták, nem kartonon és bliszterben mint a hagyományos MOTU figurákat.

 

megator.jpg

megator2.jpg

tytus_1.jpg

tytus2.jpg

Bull T-Rex – Lost World Jurassic Park, Kenner – 1997

A Kenner féle Jurassic Park játékok legnagyobb példánya ez a jól megtermett T-Rex, ami mintegy 20”-es mérettel rendelkezik. Ez azért elképesztően nagy, főként úgy, hogy a játékvonal emberfigurái csak 5” esek, bár ugye ez a dínó inkább hosszú, mint magas. A nagy méret és a szép kidolgozottság mellett elektronikus funkciókkal is bírt, többek között hangokat tudott kiadni. Ettől már félnék, hogy éjszaka jön és megesz.... :) 

 

bull1.jpg

bull2.jpg

bull3.jpg

Rancor – Star Wars, Kenner – 1984

Ugyan ezt a kicsikét általában nem hagyományos figurának, hanem creature pack-nak szoktuk nevezni, de végülis ez is figura és ugyan nem teljesen jól arányos a vintage Star Wars figurákkal, de azért ő is megtermett darab. A normál figurák ugye itt 3,75” –esek voltak, ez a kisállatka pedig mintegy 12” magas, ezzel messze a legnagyobb vintage Star Wars figura. Persze azóta már jópár szebb és nagyobb Rancort is kiadtak, de azért ez 84-ben ez igazán nagyot üthetett. A Rancor Monster történetével foglalkoztam már korábban, azt a cikket ITT OLVASHATOD.

 rancor_1.jpg

rancor_2.jpg

be8f59ee519be48503436e23b3043635_1.jpg

Fortress Maximus – Transformers G1, Hasbro – 1987

A Transformers az a játékvonal, amelyet egyrészt nem is igazán nevezhetünk játékfigurának, másrészt a méreti korlátok sohasem határolták be. A legkisebb robotoktól kezdve a legnagyobbakig, mindenféle funkcióval, alakkal és méretben megjelentek az évek során. Az igazán nagy Transformersek mezőnye nem is kicsi, számos jó nagy darab robotot kiadott a Hasbro, de a nagyok közül is kiemelkedik Fortress Maximus aki Metroplexhez hasonlóan kvázi egy várossá vagy bázissá képes átalakulni. Robot módban mintegy 22” magas, ami kb. 56 centiméternek felel meg…..akkora mint egy kisebb gyerek. Egészen elképesztő. Sokáig ez volt a valaha kiadott legnagyobb Transformers játék, de úgy tudom, már létezik nagyobb is. Pedig már ennek sem elég csak egy külön vitrinpolc, majdnemhogy külön szoba kellene a tárolásához….

for.jpg

fortress.jpg

fortress2_1.jpg

Remote Control Giant Commander – Votron, LJN – 1986

Manapság a Voltron az új rajzfilmeknek köszönhetően újta kezd betörni a köztudatba. 1986-ban a Voltron anime játékkészítési jogai átkerültek a Matchboxtól a ma már nem annyira szépemlékű LJN céghez ( a cég történetét ITT TUDOD ELOLVASNI). A sima kisebb Voltron cuccok mellett kiadtak egy tényleg elég nagy, mintegy 26”-es ráadásul távirányítású és motorizált Voltron robotot. A külső megjelenése talán nem annyira impozáns, de azért akkoriban nem volt mindennapi, hogy egy ekkora figura mozog. Mozgás alatt gurulást kell érteni nem pedig lépegetést és sajnos a távirányító is madzagos, nem rádiós. Nem mondhatnám, hogy nagyon megérintett, de tény és való, hogy jó nagy.

voltron3.jpg

voltron2_1.jpg

voltron.jpg

Ultimate Godzilla- Godzilla, Trendmasters -1998

A 90-es évek egyik relatíve sikeres blockbusteréhez, a Godzillához párhuzamosan több játékgyártó is készített játékokat. Legnagyobb számban az amerikai Trendmasters cég adta ki őket és ők készítették el a legnagyobb ehhez a filmhez tartozó Godzilla figurát is. Az Ultimate Godzilla 21” magas, ami az ember karakterek 4”-es magasságához képest igen tekintélyes méret. Ezen kívül egészen szép részletesen is ki van dolgozva és elvileg üvöltő hangot is képes kiadni. Kemény darab ez is. 

godzilla.jpg

ultimategodzilla2.jpg

ultimategodzilla1.jpg

Remélem tetszett ez a kis összeállítás. A Stay Puff habcsókembert nagyon szerettem volna feltenni a listára….de sajnos ezt nem tudtam megtenni….ezért innen is üzenem a volt Kenner szakembereknek, hogy szégyen és gyalázat, hogy csak egy 7”-es méretben csinálták meg ezt a remek karaktert.

staypuft1.jpg

Mindenkinek jó hétvégét

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr1614099769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.07.09. 08:39:06

galactus, őr robot, kang ezek mind nagyon szépek, és nagyon kellettek volna, mikor gyerek voltam.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2018.07.09. 08:41:34

@doggfather: Galactusról nem hallottam gyerekként de az őr robotot láttam valamelyik németen :D Az nekem is bejött

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (7) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (33) archivum (33) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (2) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (2) bionicle (6) blacktron (1) black series (39) board games (4) bootleg (14) börze (1) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (28) centurions (3) chuck norris (1) city (2) classic space (1) clone wars (19) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) disney park (1) double dragon (1) dreadnok (3) droids (7) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (8) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (5) érdekesség (1047) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figurafeszt (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (262) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (263) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (34) gijoe figurák (204) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (264) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (56) gi joe járművek (52) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (39) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (11) gi joe prototype (11) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (205) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (4) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (551) hasbro játékok (554) hasbro katalógus (5) heman (9) heti video (167) he man (12) he man katalógus (1) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (2) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1143) játékbolt (18) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (8) játékgyűjtők (5) játékipar nagyjai (3) játékok (1142) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (33) játék lelőhely (9) játék reklám (25) játék riport (14) játék tv riport (9) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (224) kenner (294) kennertoys (284) kenner figurák (278) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (7) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (419) lego2020 (6) legostarwars (131) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (5) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (3) lego bionicle (5) lego blacktron (15) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (79) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (231) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalógus (169) lego katalogus (173) lego knightskingdom (1) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (26) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (44) lego resq (2) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego slizer (1) lego solo (4) lego space (81) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego sports (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (145) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (2) lego studios (3) lego super heroes (4) lego szett (166) lego tehcnic (52) lego tmnt (1) lego történelem (205) lego town (46) lego train (14) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (6) masters of the universe (7) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (12) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (33) moder star wars figurák (30) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (10) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (12) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (50) potf eu (10) potf expanded (3) potj (7) power of the force (51) power of the force története (13) power of the jedi (9) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (39) prototype (38) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (875) régi játékok (860) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (22) remco (1) rendezvény (2) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (10) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (4) saga collection (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (16) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (548) starwarsfigures (462) starwarsjármű (94) starwarstoys (534) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (546) star wars 30th anniversary (9) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (2) star wars chess (1) star wars clone wars (22) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (392) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (450) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (77) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (8) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (65) star wars prototipus (74) star wars prototype (72) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (1) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (95) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (25) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (15) tonka (5) top10 (57) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (7) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (858) town (27) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (4) transformers (58) transformers beast wars (2) transformers g1 (45) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (38) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (175) vintage (651) vintagejátékok (774) vintagestarwars (160) vintagestarwarstoys (160) vintagetoys (766) vintage collection (45) vintage gi joe (244) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (2) vintage star wars (144) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása