A Force Link 3,75"-es Solo figurák összefoglalója / útmutatója

Nem tudsz eligazodni a Solo 3,75” –es figurák között? Nem tudod, hogy mi jött már ki és mi az ami még nem? Mi a tök az a Force Link? És mi az, amit más sorozatban már ellőttek, de a Solo sorozatban is be lehet majd szerezni? Összeszedtem mi is a helyzet idáig a Hasbro Force Link 2 Solo 3,75”-es figurák frontján….

Először is a Force Link az egy kis kézre szerelhető hanglejátszó szerkezet, ami az adott karaktertől hangokat játszik le, ha kezedbe veszed a figurát és rajtad van a gép. A cucc a Last Jedi figuráknál debütált, ahol kétféle figurával is meg lehetett vásárolni a Force Link csomagot. A Solo figurák már ún. Force Link 2.0-s rendszerrel vannak felszerelve. Ez sok különbséget nem jelent, mert a Force Link 1-es gép is viszi (általában) a Solo figurákat, de azért most is kiadtak egy Force Link 2.0 -s gép csomagot is, természetesen egy ajándék figurával. A Force Link 2.0 az én értelmezésemben csak annyival tud többet az 1-esnél, hogy Bluetoothos. Ezen kívül persze van Force Link 2.0 app is, amivel szintén le tudjuk játszani a karakterhez tartozó hangokat, ha megvan már az adott figura. A Force Link 1 és 2 között még annyi a lényeges eltérés, hogy a FL 2 nem tudja lejátszani a FL 1 –es chippel ellátott creature pack-ok és járművek hangjait és ez visszafelé is így van, tehát a FL1 nem tudja lejátszani a FL2-es chippel ellátott creature packok és járművek hangjait. Részben ez indokolta egyes Creature packok és járművek újra kiadását, de úgy tudom, hogy valami frissítést fognak kapni majd az eszközök és akkor ez a hiba elhárul majd.

11541152-1714512612092175.jpg

A Solo sorozat 2018. Április 13.-án indult és esélyes, hogy egészen az Episode IX.-es játékokig megtalálhatóak lesznek a polcokon. Számos új, Soloban debütált karakter kapott figurát, de rengeteg korábban már elsütött figurát újracsomagoltak és Solo köntösben is újra a boltokba küldtek. Az egyetlen komolyabb eltérés ezeknél a figuráknál a Force Link 2-ben rejlik. Ha minden igaz pl. TLJ Luke és a Solo Luke Force Link hangjai nem azonosak, de nem hiszem, hogy emiatt bárki is venne belőle még egy darabot.

740610c6-d278-44f9-86ad-5dd6426ebb9b.jpg

Nálunk egyelőre még csak pár figura található meg a boltokban, ezt mindegyik karakternél egyenként oda fogom írni.

Az első hullámban összesen 21 figura jelent meg. Ezekből volt a 7 volt Single Card-os, 7 a Dupla Pakkos és 7 a járművel vagy creature pack-ban megszerezhető. Az első hullám 2018-Április 13.-án debütált.

Chewbacca – Ugye ez a Solo filmben látott Chewie. Itthon is beszerezhető és egészen tűrhető figura. Teljesen új kialakítású. Sőt nálam már szerepelt videóban is.

chewie2.jpg

chewie.jpg

K2-SO – A Rogue One sorozatú K2 újracsomagolt változata. De ugye az a figura nem volt még Force Linkes ez meg már igen. Kapható itthon is.

k22.jpg

k2.jpg

Luke Skywalker – Jedi Master – A TLJ öreg Jedi Luke újracsomagolt változata. Harmadszor süti el a Hasbro ezt a figurát totál változatlan formában…. Egyedül a FL hangok nem azonosak a TLJ verzióval, de ez nem túl sok újítás. Kapható itthon is.

jediluke2.jpg

jediluke.jpg

Maz Kanata – A jet packos Maz hamarosan szerepelni is fog nálam majd egy videóban. Ez is egy átdolgozott figura, mégpedig a TFA verzióé, de itt legalább adtak hozzá egy plusz jet packot. Kapható itthon is.

maz-kanata-1.jpg

maz-kanata_big_2.jpg

Qu’ira – Ugye ő teljesen új figura, a Solo filmben szerepelt. Itt a kabátos, farmerszoknyás öltözékét valósították meg, de később ki fogják adni majd más ruhával is (mármint nem pont ugyanezt a figurát, az új sculptot kap). Kapható itthon is.

qi-ra-1.jpg

qi_ra_big_2.jpg

Range Trooper – Teljesen új figura és szerencsére szintén Solo-s karakter. Elég jól is sikerült és nemsokára nálam is szerepelni fog. Kapható itthon is.

range-trooper-1.jpg

range-trooper_big_2.jpg

Mimban Stormtrooper – Annak ellenére, hogy ugye ennek egy sima Stormtrooper az alapja, ez mégis egy teljesen új figura, ami a Solo-ban szerepelt. Nemrégiben kiadtak belőle egy eltérő, második változatot is. Itthon is megvásárolható.  

stormtrooper-mimban-1.jpg

stormtrooper-mimban_big_2.jpg

Dupla pakkok

Lando Calrissian – Ugye ez a Solo filmben szereplő fiatal Lando-ról készült, teljesen új figura. A Kessel Guard-al van egybecsomagolva. Én még nem láttam itthon, de elképzelhető, hogy kapható, vagy ha még nem akkor biztosan lesz majd.

kessel-guard-lando-2-pack-1.jpg

lando-calrissian_big_2.jpg

Kessel Guard – Szintén új, egészen jó kis karakter, ami a Solo filmből van. Landoval van egybecsomagolva.

kessel-guard_big_2.jpg

Qui-Gonn Jinn – Nem újrahasznosított figura, teljesen új a sculptja. Ugye ő régi karakter az Episode I-ből és ez az egyetlen Solo termék, ami az előzménytrilógiához köthető. Egy hármas pakkban lehet beszerezni Darth Maul-al és egy Probe Droiddal együtt. Itthon még nem találkoztam a csomaggal rendes forgalmazásban, de nekem hamarosan lesz egy, úgyhogy láthattok róla majd videót. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy kisebb mennyiségben itthon is beszerezhető lesz majd.

darth-maul-qui-gon-jinn-1.jpg

qui-gon-jinn_big_2.jpg

Darth Maul – Szerencsére ő is teljesen új kialakítású figura, nem újrafelhasznált. A Probe Droiddal és Qui-Gon-al van egy csomagban.

darth-maul_big_2.jpg

Probe Droid – Új kialakítású Probe Droid. Nem számítom teljes értékű figurának, de azért megemlítem. Darth Maul-al és Qui-Gon Jinn-el van egy csomagban.

probe-droid_big_2.jpg

Rose Tico – A TLJ 3-as pakk teljesen újracsomagolt változata. Egyedül a Force Link hangok újak és a csomagolás. A három figura teljesen azonos a TLJ változattal. Szerepelt már nálam videóban. Tudtommal se a TLJ-s csomagolású változat, se a Solo-s nem kapható itthon.

rose-tico-bb-8-bb-9e-1.jpg

rose-tico-first-order-disguise_big_2.jpg

BB-8 – Ugyanaz, mint Rose esetében.

bb-8_big_2.jpg

BB-9E– Ugyanaz, mint Rose esetében.

bb-9e_big_2.jpg

Bala Tikk – Ugye ez eredetileg egy TLJ Creature Packban volt megszerezhető. Most is így van, sőt itt még a csomagolás sem változott meg érdemben (tehát nem Solo-s, hanem TLJ-s) csak a dobozon szereplő Force Link logókat és leírásokat Force Link 2.0-s szövegekre cserélték. Maga a figura 100%-ban megegyezik a teljesen TLJ-s változattal. Tudtommal csak az alap TLJ-s pakk kapható belőle itthon és ez nem hiszem, hogy változni fog.

bala-tik-1.jpg

bala-tik_big_2.jpg

Luke Skywalker – Gyakorlatilag ugyanaz a helyzet, mint a Bala Tik –nél. A Wampával kiadott Hoth Outfit-es Luke-ot továbbra is a boltokban tartották, de a sima Force Linkes dolgokat lecserélték a dobozon Force Link 2.0-ásra. Gondolom azért a chipet is upgradelték. A csomagolás dizájnja ettől még maradt TLJ-s. Tudtommal itthon nem kapható, se ez se az alap TLJ-s. De ha mégis akkor bocsi, én még nem találkoztam vele.

luke-skywalker-hoth-with-wampa-1.jpg

luke-skywalker-hoth_big_2.jpg

Enfys Nest – Teljesen új figura, ami a Solo filmben szerepelt. Swoop Bike járművel adták ki és csak ebben a járműcsomagban beszerezhető egyelőre. Szerintem kapható lesz itthon is.

enfys-nest-1.jpg

enfys-nest_big_2.jpg

enfys-nest-10.jpg

Han Solo – A Solo filmes alapöltözékű Han Solo. Teljesen új figura, amelyet a Force Link 2.0 Starter Set mellé adtak. Tehát csak a Force Link 2-es géppel együtt lehet megszerezni, sima Single Card-os nincs belőle. Mivel itthon a Force Link 1-es gépek is túlárazottan rohadnak a polcokon, ezért nem hinném, hogy a kereskedők túl sok ilyen packot fognak behozni.

han-solo-starter-set-1.jpg

han-solo-starter-set_big_2.jpg

Han Solo Corelia – Teljesen új figura, amelyet a Solo filmben láttunk. Ezt a koréliai sikló jármű mellé adták, tehát csak abban a jármű pakkban lehet beszerezni. A sculpt egyedi, tehát nem egyezik semmiben a többi Solo figurával (max a fejében). Én ugyan még nem találkoztam vele, de szinte biztos vagyok benne, hogy itthon is beszerezhető vagy az lesz hamarosan.

han-solo-with-landspeeder-1.jpg

han-solo-corellia_big_2.jpg

Tallie – A TLJ sorozatban kiadott A-Wing női pilótája. Ugyanaz a helyzet, mint a Hoth Luke-nál és a Bala Tiknél. Csak a Force Link képeket cserélték le a dobozon Force Link 2-esekre és upgradelték a figurát, de ettől függetlenül az A-Wing és a Tallie figura maradt TLJ dizájnú dobozban. Tudtommal, csak az alap TLJ-s pakk kapható itthon belőle.

a-wing-1.jpg

tallie_big_2.jpg

Han Solo with Kessel Run Millenium Falcon – Teljesen új figura és természetesen Solo filmes. A feje szerintem megegyezik a corelia változattal, de a teste az tuti nem. A Kessel Run Millenium Falcon jármű mellé adják, tehát csak azzal beszerezhető. . Én ugyan még nem találkoztam vele, de szinte biztos vagyok benne, hogy itthon is beszerezhető vagy az lesz hamarosan.

 

millennium-falcon-1.jpg

han-solo-with-millennium-falcon_big_2.jpg

Nem sokkal később a Solo premierhez időzítve megjelent a második (De inkább másfeledik) hullám 2018.május elején, amelyben 4 Single Card-os, 5 pakkos és 2 járművel megszerezhető figura látott napvilágot.

Kylo Ren –A Force Link 1-es Starter Set mellé adott Kylo Ren figura újracsomagolt, Single Card-os változata.

kylo2.jpg

Princess Leia Organa in Hoth Outfit – A Birodalom Visszavágban látható Hoth öltözékű Leia újabb verziója. Teljesen új kialakítású figura, nem újracsomagolt. Én még sajnos nem láttam itthon és nem is vagyok biztos benne, hogy kapható lesz.

fl2_leia_1.jpg

fl2_leia_loose_1.jpg

Moloch – Teljesen új, Solo-s figura, ami szerintem nagyon jól sikerült. Én még sajnos nem láttam itthon és nem is vagyok biztos benne, hogy kapható lesz.

fl2_moloch_1.jpg

fl2_moloch_loose_1.jpg

Snoke – Bár Single Card-osként itt debütál a karakter, de ez attól még egy félig meddig újrafelhasznált figura. A TLJ BB-8 Playset-ben volt korábban megszerezhető, de egy minimálisan ezt azért átdolgozták. Szerintem egy elég jól sikerült figura, de szerintem itthon nem lesz elérhető. Nekem azért jön egy nemsokára.

fl2_snoke_1.jpg

fl2_snoke_loose_1.jpg

Kylo Ren 2 – Elvileg ez egy új kialakítású, maszk nélküli Kylo figura, amelyet a Solo csomagolásban kiadott, TRU exkluzív Last Jedi 5-ös pakkban adtak ki. Nem hiszem, hogy ez a pakk elérhető lesz itthon, de ki tudja.

holographic-maz-kanata-multipack-1.jpg

kylo-ren-multipack_big_2.jpg

Maz Kanata Hologram – A sculptja azonos a Single Card-os Maz-al, de az anyaga ugye áttetsző, kék műanyag. Tehát ez végülis, félig meddig új figura. amelyet a Solo csomagolásban kiadott, TRU exkluzív Last Jedi 5-ös pakkban lehet megszerezni.

maz-kanata-hologram_big_2.jpg

Poe Dameron – A TLJ Resistance Ski Speeder jármű mellé adott Poe újracsomagolt változata. Ez is az exkluzív 5-ös pakkban van.

poe-dameron_big_2.jpg

Rey – A Rey (Island Journey) TLJ figura újrafelhasznált változata. Ez is az exkluzív 5-ös pakkban van. Hányszor fogják még ezt is kiadni?

rey-island-journey_big_2.jpg

First Order Snowtrooper – A Force Awakens sorozatban kiadott Single Card-os First Order Snowtrooper újra kiadott változata. . Ez is az exkluzív 5-ös pakkban része.

first-order-snowtrooper_big_2.jpg

Tie Fighter Pilot – A legfrissebb Solo figura. A most júliusban kiadott Solo csomagolású Tie Fighter jármű pilótája. Még Amerikában is csak alig jelent meg az üzletekben, de a képek alapján úgy tűnik nekem, hogy ez egy teljesen új kialakítású figura. Elképzelhetőnek tartom, hogy akár itthon is beszerezhető lesz egyszer.

tie.JPG

Stormtrooper Mimban 2 – A másik legfrissebb Solo figura. Az AT-DT lépegető mellé adott Mimban Stormtrooper nem azonos, a Single Card-os változattal. A sculpt és a testén található köpeny stb. sem egyezik, tehát ez egy tök új figura. Amerikában is csak most kerül az üzletekbe és szerintem nálunk nem nagyon lesz kapható.

atdt.jpg

atdt_quick10.jpg

atdt_quick21.jpg

Tervezett további figurák

Ahogyan a múltkor arról beszámoltam, a Force Link app árulkodott egy kicsit, hogy a következő hullámokban milyen Solo csomagolású figurákra is lehet számítani. Pontosan nem lehet tudni, hogy melyik mikor fog megjelenni, hogy melyik melyik hullámban lesz, és hogy melyek lesznek Single Card-osok, dupla pakkosok vagy jármű mellé adott figurák, de azt amit idáig lehet tudni összeszedtem, meg leírom a saját sejtéseimet is. Aztán majd meglátjuk bejönnek-e.

Rio Durant – Solo karakter, tök új figura lesz. És ha tippelnem kéne, akkor valami dupla pakkban fog szerepelni. (ezt arra alapozom, hogy a mellékszereplő lényeket a TFA óta nagy részben mindig többes pakkokban adták ki)

rio_durant_databank.jpg

Quay Tolsite – Solos karakter, tök új figura lesz és remélem single card-os, de ez csak remény…. Nem tudni még mikor jön ki.

quay-tolsite-solo-a-star-wars-story-creatures.jpg

Tobias Beckett – Solo-s karakter, tök új figura és állítólag még a nyáron ki fog jönni. Ha tippelnem kéne, akkor Single Card-osként.

tobias.jpg

Mimban Mudtrooper – Solo-s karakter és tök új figura lesz, de sajnos még csak ennyit tudunk róla.

mimn.jpg

Weazel – Solo-s karakter, tök új figura lesz. És ha tippelnem kéne, akkor valami dupla pakkban fog szerepelni.

Stormtrooper Officer – Az biztos, hogy újra felhasznált figura lesz. Szerintem a Rogue One kettes pakkban is elsütött Stormtrooper Officert fogják majd Single Card-osként újra elsütni. A kérdés, hogy minek.

stormtrooper-with-baze_big_2.jpg

Luke Skywalker – A TLJ 3-as pakkban szereplő, fiatal Jedi Luke újracsomagolt, Single Card-os változata, ami valószínűleg még a nyáron meg fog jelenni.

luke-skywalker-jedi-knight_big_2.jpg

Darth Vader – A TLJ Probe Droid Pack-os Vader, újrafelhasznált, Single Card-os verziója, ami szerintem még a nyáron meg fog jelenni.

darth-vader_big_3_1.jpg

Royal Guard - A TLJ 3-as pakkban szereplő Royal Guard újrafelhasznált, Single Card-os verziója, ami szerintem, csak később fog megjelenni (talán októberben? ), de ez csak tipp.

imperial-royal-guard_big_2.jpg

Val - Solo-s karakter, tök új figura lesz és szerintem Single Card-os. De az is lehet, hogy valami nagy 4-5-ös exkluzív pakkban lesznek majd benne ezek a karakterek, nem tudom. Mindenesetre, hogy mikor jön, még azt sem tudni.

20454cfdeb6a85f62074f46191504953.jpg

Han Solo (Vandor?) – A valószínűleg nemsokára megjelenő Vandor Playset mellé adott „bundás” Solo figura.

_20180701_154449_1.JPG

vandor2_2.jpg

Mimban Han Solo – A Solo film Mimban jeleneteiben látott Han Solo figuraként. Ez egy extra pakkban (2 figura + ágyú) fog megjelenni és érdekes, hogy erről jöttek ki kb. elsőnek képek, de még mindig nem jelent meg. Elvileg már előrendelhető és ha minden igaz Július folyamán elérhető lesz. 

mimban.jpg

Chewbacca (Mimban) – Ugyanebben a csomagban lesz megszerezhető Chewie második változata. Azt nem tudom megmondani, hogy mennyiben fog megegyezni a Single Card-os változattal, de festési eltérések biztosan vannak. Elvileg már előrendelhető és ha minden igaz Július folyamán elérhető lesz. 

solo_mimban.jpg

Rebolt + Corelian Hound – Solos karakterek és kettes pakkban érkeznek. Elég régóta vannak már erről képek, de még mindig nem került az üzletekbe. Elvileg már előrendelhető és ha minden igaz Július folyamán ez is elérhető lesz....de vannak olyanok, akik már Ebayen árulják  Nem hiszem, hogy nálunk kapható lesz.

reb.jpg

solo-a-star-wars-story-rebolt-corellian-hound_1.jpg

Qu’ira 2 – Qu’ira második változata eltérő sculptal és ruhával fog rendelkezni, mint a Single Card-os. Elképzelhetőnek tartom, hogy valami jármű mellé fogják adni, de ez csak tipp.

1.JPG

L3-37 – Szintén Solo-s karakter és teljesen új figura. Nem tudni róla még sokmindent, de nekem az a megérzésem, hogy jármű mellé fog érkezni és ritka lesz, mint a fehér holló.

30-l3-37_w710_h473.jpg

Imperial Patrol Trooper – Solo-s karakter és tök új figura, amiről még nem tudunk semmit, csak azt, hogy lesz. Szerintem logikusan ezt jármű (Speeder bike? ) mellé fogják adni, nehogy jól járjunk.Mindenesetre 30cm-es figura már van belőle.

c43ec44ec54baae9ac287ae3c877b77f.jpg

TLJ First Order Stormtrooper Officer– A TLJ 4-es pakkos First Order Stormtrooper újracsomagolt változata lesz majd valamikor. De minek….Gondolom ez Single Card-os lesz. 

first-order-stormtrooper-officer_big_2_1.jpg

Rey Jedi Training – A már párszor elsütött Jedi Training Rey sem ússza meg a Solo-s átcsomagolást.

rey-jedi-training_big_2.jpg

Kylo Ren – Elvileg terveznek még egy Kylo Ren figurát is kiadni valamikor, de hogy újrázás lesz-e, vagy teljesen új azt még nem tudni. Ha tippelnem kéne, akkor többes pakkban lesz az előző 2 figurával egyben, valamilyen exkluzívként kiadva. Ennél abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán meg fog valósulni, mert 3 Kylo egy abszolút nem odaillő helyen már nagyon sok lenne.

TB

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr1914102457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (14) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1415) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (711) hasbro játékok (714) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (285) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1497) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1493) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (364) kenner (340) kennertoys (326) kenner figurák (325) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (574) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (373) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalogus (296) lego katalógus (294) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (72) lego tmnt (1) lego történelem (253) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (3) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pokember (1) pókember (4) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1155) régi játékok (1129) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (7) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (673) starwarsfigures (571) starwarsjármű (94) starwarstoys (658) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (672) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (516) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (561) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (40) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (10) titanium (1) tmnt (17) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1183) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (298) vintage (874) vintagejátékok (994) vintagestarwars (166) vintagestarwarstoys (166) vintagetoys (983) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (149) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása