A Batman akciófigurák története - 18.rész

Knight force Ninjas

Az előző részben említettem, hogy a Batman New Adventures vonal volt az utolsó Kenner logóval ellátott Batman játéksorozat. Ma következik az a játékvonal, ami ugyan már Hasbro logóval került a boltokba, de ezt még teljes egészében a Kenner szakemberei készítették. Következzen hát a Batman Knight Force Ninjas széria.

19-20141022161713_original.jpg

1998 egy fontos fordulóév volt a Kenner életében. Elérkezett az utolsó szakasz, amikor a Hasbro elkezdte leépíteni a Kenner Cinncinnati központját. 98-tól kezdve a Kenner figurákon sem jelent már meg a Kenner logója, általában csak a hátlap alsó részén, kisbetűvel írva látszik csak, hogy az adott cucc az voltaképpen Kenner termék (kivéve a Mission Masters első hullámát, ott még szerepelt a Kenner logó egy pár cuccon, de az korábbi dolgok újrakiadása volt). A Hasbro az elbocsájtásokkal párhuzamosan folyamatosan átvette a korábban Kenner által vitt játékvonalakat is. Először a Jurassic Park-ot, aztán a Batmant végül pedig a Star Wars-t is. 2000-ben pedig a Kenner teljesen megszűnt létezni. A tervezők egy részének kivételével mindenkit elbocsájtottak és a cég Cinncinati kirendeltségeit is megszüntették. Azokat a Kenner dolgozókat, akikre számítottak és hajlandóak voltak Pawtucket környékére költözni átvették Hasbro állományba.

tiki-download_file_12.jpg

Ilyen körülmények között kezdték meg 97-ben, a New Adventures-el félig-meddig párhuzamosan egy új kiegészítő vonal tervezését, amely a Legends of Batman illetve a Legends of the Dark Knight játékvonalak szellemi folytatásának szántak. A Knight Force Ninjas elméletileg szintén az Elseworld-ös Batman képregényekből táplálkozott, ám ezek a figurák leginkább a harcművészetekkel kapcsolatos karakterekre koncentráltak. (Tudomásom szerint a vonalnak semmi a köze a nemrégiben bemutatott Batman Ninja rajzfimhez sem) Az új vonalra nem fektettek túl nagy hangsúlyt, bár szinte minden figura teljesen új sculptot és felszereléseket kapott. Viszont meglehetősen szűk volt a kiadott figurák száma és csak rövid ideig voltak a piacon.

A figurák nagyobbak voltak, mint a korábban megszokott kb 4,75”-es Kenner Batman standard, úgyhogy nagyjából olyan 7”-es mérettel bírnak. A mozgathatóságuk 9 pontos nem pedig 5, ahogyan azt megszokhattuk. Tehát a szokásos mozgatási pontok mellett itt hajlanak a könyökök és a térdek is. A kialakításuk nagyon erősen izmos, már-már pankrációs figurákat idéző és nem igazán szép. Ugyan erősen képregényes jellegűek, de a testi arányok és a túltolt izomzat miatt nem igazán impozánsak. A Kenner itt újra bevezette az action move-ot, tehát itt is minden figura képes volt valamilyen akciómozdulat végrehajtására. A festések jó minőségűek és végülis a színek sem túl erősek. A kiegészítők tekintetében itt most több cuccot tettek a pakkokba, de kicsit hagyományosabbakat, tehát most nem óriás páncélok és repülő szerkezetek, hanem inkább a szúró-vágó fegyverek vannak többségben. A karakterszelekció most is túlzottan Batman felé húz. A 12 kiadott figurából 7 Batman valamilyen változata, 2 pedig Robin tehát most is a negatív karakterek húzták a rövidebbet.

_59.JPG

A csomagolás is újszerű. A sima téglalap alakú, lilás színű kartonon egy hatalmas bliszterben láthatóak a figurák és a kiegészítők. A karton bal felső részén helyezkedik el a játékvonal logója, mellette pedig egy képregényes rajzolt Batman. A rajz két féle lehet, de minden karakter esetében Batman-t ábrázolja. A bliszter alsó részén, egy matricán láthatjuk a karakter nevét és az action move mibenlétét mutató képet. Érdekes, hogy minden figura matricáján szerepelt egy hangsúlyos, gondolom vevőcsalogatónak szánt deluxe felirat, ám a korábbi Batman vonalakhoz képest ez most nem jelentett semmi pluszt, hacsak nem gondoljuk úgy, hogy az egész sorozat egy „deluxe” termékvonal volt. Szerintem ez inkább csak marketing okokból került rá. A karton hátsó részén egy checklist látható, ami a többi karakter action move-jára próbálja helyezni a hangsúlyt, illetve a felső részen egy nagy kép látható az adott karakterről.

karate3.jpg

dscn8901.JPG

Egy rövid hullámban összesen 14 játékot dobtak a piacra. Ebből 11 volt basic figura, 1 deluxe, 1 a jármű és volt még egy érdekes Karate Fighters elnevezésű csomag is. Többes pakkok és playsetek most nem voltak.

2018-08-09_212553.jpg

A vonal nem volt kifejezetten elterjedt és manapság sem szokott belőlük túl sok előfordulni a piacon. Ennek ellenére nincs rájuk túl nagy kereslet, úgyhogy az áruk is 3-6000 Ft környékén szokott mozogni bontatlanul. Szerintem ezek hazánkba nem biztos, hogy eljutottak, de lehet, hogy ez nem is olyan nagy baj.

x.JPG

És akkor most nézzük a figurákat részletesen

1.hullám – 1998

Figurák

Azrael – Ez volt a karakter figurás debütálása. Ő is egy bűnüldöző, aki először negatív karakterként tűnt fel, de később átállt a hősök oldalára. A figura meglehetősen erős piros-arany színben pompázik, ami engem kicsit a Toybiz Mamrvel figurákra emlékeztet. A scultp egészen jó, de a színek nekem túl erősek. Kiegészítőnek egy felpattintható köpenyt, egy sárga kardot és egy csuklóra pattintható másik sárga szúrófegyvert kapott. Ezen kívül egy érdekes állványos gépszerű kiegészítőt, amire nem jöttem rá, hogy mi akar lenni. Az akció mozdulata egy ütés volt….ha elfordítottad a torzót, a jobb kéz felcsapott.    

az2.jpg

az1.JPG

az3.jpg

Batman (Arsenal Cape) – Egy erősen lila színű Batman, aminek egy kissé mogorva arckifejezést adtak. Egy jó nagy köpeny volt a kiegészítője, amire egy rakás narancssárga szúró-vágó fegyvert lehetett aggatni. Az akció mozdulata is abban rejlett, hogy ezt a köpenyt ki lehetett pattintani és akkor feltűnt a rejtett fegyverkészlet. Érdekes koncepció és egyébként ötletes is, bár maga a figura nem olyan szép.

ars1.jpg

ars2.JPG

ars3.JPG

Batman (Fist Fury) – Egy félmeztelen, erősen gyúrós Batman, ami olyan, mintha egyenesen a WWE-ből szalajtották volna. Szolid UV zöld színű gatyája van, ami méginkább erősíti ezt a képzetet. Egy szintén UV zöld páncélt adtak hozzá, amit a csupasz felsőtestére lehetett húzni, ezen kívül egy csomó furcsa alakú kardszerű fegyvert. Ezeket fel lehetett pakolni a páncéljára is, de a kezébe adva az akciómozdulattal pörgetni is tudta őket.

fist1.jpg

fist2.JPG

fist3.JPG

Batman (Karate Chop) – Ez egy vicsorgó, páncélos, babakék Batman, amihez egy narancssárga kardot és egy másik vágófegyvert adtak. A kardot fel lehet pattintani a hátára a másik fegyvert pedig a kezére. A speciális mozdulata egy karatés kézlecsapás, amellyel a hozzá adott zsámolyszerű cuccot „ketté lehet törni”.

karate3.jpg

karate1.JPG

karate2.JPG

Batman (Knight Blade) – Egy szürke, nagyterpeszben álló Batman, amihez egy csomó lila cuccot adtak. Egyrészt egy szárnyat, amit a hátára lehet pattintani, másrészt kardot, tőrt és egy bárdot is. A fegyvereket fel lehet pattintani a szárnyára is. A mozdulata a fegyverpörgetés, amelyet a körbeforgó csuklójával lehet megvalósítani.

knightblade1.JPG

knightblade2.JPG

Batman (Power Kick) – Na, ez a Batman egy kicsit konszolidáltabb. Szürke színű, némi vöröses beütéssel, ami nem is néz ki rosszul. Egy piros sisakot, kesztyűt és egy pajzsot adtak hozzá, ami még rendben is lenne, de az a lánctalp szerű valamin álló forgó bárd már egy kicsit túlzás. A köpenye is levehető. Az action move-ja pedig egy rúgás.

powerkick4.jpg

powerkick1.JPG

powerkick2.JPG

powerkick3.JPG

Batman (Thunder Kick) – Egy kékszínű páncélos Batman, amihez rendkívül ocsmányszínű kiegészítőket adtak. Az arcmaszkjának egy része is Uv sárga, de a mellé adott kard és a talapzaton álló fegyver is ilyen színben pompázik. A kardon egy horog kilövő is látható. A speckó mozdulata egy jó kis Van Damme-os pörgőrúgás volt.

thu3.jpg

thu2.JPG

thu.JPG

Killer Croc- Nem rossz kis figura, de igazság szerint inkább hasonlít Lizard-ra a Pókemberből, mint Killer Croc-ra. Bár biztos volt valami ilyen megjelenése is a képregényben és azért ilyen. Mindenesetre jó a kidolgozottsága, egészen félelmetesre sikerült. Az viszont nem tetszik, hogy a kar és a test színe egy kicsit eltér. Kiegészítőnek egy állatkoponya formájú fegyvert és egy a kezére húzható óriási szörnykezet kapott. A plusz képessége, hogy egy gomb megnyomásával a farka csapkodni kezd.

croc4.jpg

croc1.JPG

croc2.JPG

croc3.JPG

Riddler (Tornado Blade) – Ez egy kissé eltúlzott Riddler, ami akár jól is sikerülhetett volna, ha megmaradnak a sima küllemnél. A teste sima zöld, középen egy nagy kérdőjellel és ez idáig még oké is lenne, de az egyik karja túl vékony a testéhez képest, a másik meg egy abszolút karakteridegen robot kéz. A kézből kilóg egy rózsaszín cső és ezen kívül még több uv zöld kézifegyvert is adtak hozzá, amelyek egy részét a robotkézhez lehet csatlakoztatni. Ezek a kézifegyverek szinte felismerhetetlenek, bár a kérdőjeles alapmotívum azért látszik rajtuk. A robotkezét képes pörgetni és akkor a cső, meg a fegyverek pörögnek. Ez a speckó képessége.

rid.JPG

rid3.JPG

rid4.JPG

rid2.JPG

Robin (Hyper Crush) – Egy szinte felismerhetetlen külsejű, szolid, szürke Robin figura, ami talán a legfapadosabb darab az egész szériában. Az izomzata és a feje is csúnyácska, ráadásul a kiegészítői sem túl jók. Egy aranyszínű pajzsot és egy ostorszerű, de pengés fegyvert kapott, illetve egy életnagyságú karton Bane figurát, amivel nyilván a küzdősportot tudja gyakorolni a karakter. Ez a keljfeljancsi típusú Bane alapvetően nem néz ki rosszul, de hát sok értelme nincs. A figura akciómozdulata egy karate csapás.

crushrobin3.jpg

crushrobin1.JPG

crushrobin2.JPG

Robin (Side Strike) – Ez egy picit hagyományosabb megjelenésű Robin, de a vicsorgós fej ugyanúgy itt is jelen van. Egy talpazaton álló kilövőt, a karjára rakható pengét, köpenyt és egy nagy kampós fegyvert kapott kiegészítőnek. Ez a figura is egy csapó mozdulatot tud kivitelezni.

rob1.jpg

rob2.JPG

rob3.JPG

Deluxe

Batman (Multi Forces) – Egy széles, Knightquest Batman-re hasonlító, szárnyas, páncélos figura, amihez kiegészítőt nem adtak. Két akció mozdulatot is tud kivitelezni….valószínüleg ezért számít deluxe figurának….ütni és rúgni is tud. Ezt ablakos dobozban forgalmazták.

multi1.jpg

multi2.jpg

Jármű

Batmobile (Knight Star) – A Legends of Batman sorozat elegáns fehér Batmobile-jának, a ronda UV zöld színre átfestett változata. Erről nem is érdemes mást mondani, nagyon csúnya.

batmobile_1.jpg

dscn8914.JPG

dscn8919.JPG

Egyéb játék

Karate Fighter Batman vs. Joker – Hát ez a cucc a szó szoros értelmében nem játékfigura, inkább egy kis társasjáték. A Milton Bradley-nek volt egy Karate Fighters elnevezésű nyomkodós, verekedős játéka (azok akik velem kb. egy idősek emlékezhetnek is rá a reklámokból) és 98-ban kiadtak egy ilyet Batman-es köntösben is. Megtehették ezt, mert mind a Kenner, mind az MB ekkor már a Hasbro tulajdonban volt, tehát megoszthatták a licenszeket minden plusz költség nélkül. Maga a cucc viszonylag tűrhetően néz ki….ugye itt a figurák egy irányító karhoz vannak rögzítve és akkor gombnyomásra tudják ütni-rúgni egymást. Kissé egysíkú játék, de akkoriban azért beindította a gyerekeket.

batman-knight-force-ninjas-karate-fighters-batman-vs-the-joker-misb.jpg

rs7_2676.JPG

Ezzel nagyjából véget is ért a Kenner bő hét évig tartó Batman cunamija. Ez alatt a pár év alatt annyi Batman-es játékot csináltak, hogy csodálkozom rajta, hogy nem tört ki masszív műanyaghiány Kínában. Persze azért voltak nagyon jó pontok is az előző fejezetekben, de azért valljuk be, elég sok volt a gagyi is. Egyébként még a Mission Masters játékvonal első hullámában jelentek meg olyan figurák, amelyek korábbi Kenner cuccok átfestett változatai voltak, de lényegében a Knight Force Ninjas volt az utolsó Kenner által tervezett Batman játékvonal. A következő dobást, a Batman Beyond-ot már teljesen a Hasbro készítette. Az, hogy átkerült a dolog a Hasbrohoz, nem feltétlenül jelentett nagy minőségi ugrást. Ezzel fogom folytatni jövőhéten, aztán a Mission Masters-re, ami egy sok éven át tartó kiegészítő vonal volt még visszatérünk.

Köszönöm, hogy elolvastad

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr6614172415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (7) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (33) archivum (33) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (2) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (2) bionicle (6) blacktron (1) black series (39) board games (4) bootleg (14) börze (1) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (28) centurions (3) chuck norris (1) city (2) classic space (1) clone wars (19) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) disney park (1) double dragon (1) dreadnok (3) droids (7) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (8) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (5) érdekesség (1049) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figurafeszt (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (262) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (263) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (34) gijoe figurák (204) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (264) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (56) gi joe járművek (52) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (39) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (11) gi joe prototype (11) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (205) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (4) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (552) hasbro játékok (555) hasbro katalógus (5) heman (9) heti video (168) he man (12) he man katalógus (1) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (2) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1145) játékbolt (18) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (8) játékgyűjtők (5) játékipar nagyjai (3) játékok (1144) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (33) játék lelőhely (9) játék reklám (25) játék riport (14) játék tv riport (9) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (225) kenner (294) kennertoys (284) kenner figurák (279) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (8) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (420) lego2020 (6) legostarwars (131) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (5) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (3) lego bionicle (5) lego blacktron (15) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (79) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (232) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalogus (174) lego katalógus (170) lego knightskingdom (1) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (26) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (44) lego resq (2) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego slizer (1) lego solo (4) lego space (81) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego sports (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (145) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (2) lego studios (3) lego super heroes (4) lego szett (166) lego tehcnic (52) lego tmnt (1) lego történelem (205) lego town (46) lego train (14) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (6) masters of the universe (7) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (12) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (33) moder star wars figurák (30) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (10) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (12) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (50) potf eu (10) potf expanded (3) potj (7) power of the force (51) power of the force története (13) power of the jedi (9) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (39) prototype (38) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (876) régi játékok (861) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (22) remco (1) rendezvény (2) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (10) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (4) saga collection (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (16) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (548) starwarsfigures (463) starwarsjármű (94) starwarstoys (535) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (547) star wars 30th anniversary (9) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (2) star wars chess (1) star wars clone wars (22) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (393) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (451) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (77) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (9) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (65) star wars prototipus (74) star wars prototype (72) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (1) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (95) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (25) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (15) tonka (5) top10 (57) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (7) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (860) town (27) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (4) transformers (58) transformers beast wars (2) transformers g1 (45) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (38) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (176) vintage (652) vintagejátékok (775) vintagestarwars (160) vintagestarwarstoys (160) vintagetoys (767) vintage collection (45) vintage gi joe (244) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (144) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása