Top 10 Legjobban hiányzó Rebels figura

Ugye azt tudjátok rólam, hogy én nagyon kedvelem a Star Wars Rebels sorozatot és több alkalommal ki is fejtettem már a véleményemet a sorozatot, illetve a sorozat karakterei alapján készült játékokat illetően. Annak idején volt egy Top 10 cikkem is, amelyben az általam legjobbnak vélt Rebels figurákat veséztem ki (ITT OLVASHATOD). Még akkor felírtam a listámra, hogy megírom majd a cikk „párját”, azokról a karakterekről, amelyek sajnálatos módon, a fontosságuk vagy a frankó külső megjelenésük ellenére sem kaptak végül figura kiadást. Úgyhogy ma erről a 10 (+3) karakterről lesz szó….de érdekelne a ti véleményetek is. Szerintetek melyek azok a Rebels karakterek, amelyek megérdemeltek volna egy vagy akár több figura kiadást…..(mondjuk eltérő vonalakban TVC, Black Series stb.) melyek működtek volna a boltokban és melyek azok, amelyeket hála istennek, hogy nem csináltak meg. Írjátok meg véleményeteket kommentben!

maxresdefault_33.jpg

A Rebels figurák a többi modern Star Wars figurához hasonlóan nem egy, szépen rendezett tömbben kerültek kiadásra, hanem több játékvonalban, elszórtan lehetett csak őket megszerezni. A karakterek kiadása a 2014-es Saga Legends / Rebels játékvonalban indult, amely főként a sorozat első időszakából építkezett. A főszereplőket rendben kiadták, illetve sok mellékszereplőt is, de természetesen a mostanában megszokott módon, a széria jó részét a más produktumokban szereplő figurák tették ki, így a karakterszelekció azért nem volt teljesen oké. A Rebels vonal kidolgozottsága sem volt a legjobbak között, úgyhogy általánosságban nem is tartozik a legkedveltebb szériák közé. Viszonylag hamar be is fejezték.

star-wars-mission-series-hera-syndulla-and-stormtrooper-commander-action-figures.jpg

sabine-wren_stormtrooper.jpg

reb_1.jpg

Ez után következett a The Force Awakens sorozat, amely főként a VII. epizód karaktereire koncentrált, ám az időközben felbukkanó Rebels karaktereket is tartalmazta. Itt már egészen remek és fontos figurák jelentek meg….olyanok, mint Ahsoka, Rex, vagy az Ötödik fivér. Ezen karakterek sokszor keresettebbek is voltak, mint a VII. epizódban szereplő figurák. Összesen 12 Rebels karakter jelent meg ebben a szériában 2015 és 2016 között.

_32.JPG

ez.jpeg

zdsc-1815.jpg

A karakterek pótlása és az újabb Rebels karakterek kiadása folytatódott a 2016-ban megjelent Rogue One sorozatban is, ahol szintén egészen remek játékok születtek. Fenn Rau, Darth Maul vagy a sok gyűjtő célkeresztjében szereplő Thrawn figura szerintem minden modern Star Wars figurákkal foglalkozó gyűjtőt megmozgattak. 11 figura jelent meg itt a Rebelsből, de ezeken kívül is volt olyan Rogue One karakter, aki a Rebelsben is feltűnt. Színvonalas és jól sikerült darabok voltak, de sajnos korántsem adtak ki minden olyan érdekes szereplőt, amelyet meg lehetett volna csinálni, azóta pedig a Hasbro teljesen hanyagolja a Rebels karaktereket. Bár remélem, hogy a jövőben ez azért változni fog.

-7370245984947413956.jpg

fenn-rau-1_1.jpg

thrawn_1.jpg

Na de nézzük szerintem melyik az a tíz, ami a leginkább hiányzik….legalábbis szerintem

 

  1. Wedge Antilles

Wedge szegény…az alulértékeltség élő szobra. Az ember, aki oroszlánrészt vállalt az első és második Halálcsillag elpusztításában illetve ugyanúgy elpusztított egy AT-AT lépegetőt is, ahogyan Luke. Rá mégis sokkal kevesebb figyelem szokott jutni ( a könyveket most ne keverjük bele), pedig egy nagyon jó kis karakter. Én a mai napig várom ( még a IX-ben is reménykednék, bár tudom hogy nem lesz ilyen), hogy az új trilógiában előtör a hiperűrből, öreg, veterán tábornokként és csinál valami olyan manővert, amitől még Ackbar admirális is beszédülne. A Rebelsben láthattuk a kezdeteket, amint birodalmi növendékként dezertált, majd csatlakozott a lázadókhoz. Mivel többször is látható volt pl. Tie Fighter Pilot ruhában, ezért simán ki lehetett volna adni belőle egy levehető sisakos, Tie Fighter Pilot Wedge figurát. Azt hiszem jól sikerült volna és nem csak én lettem volna vevő egyre. Mindenesetre a custom készítőknek is eszükbe jutott már az ötlet.

wedgehelmetless-rotjhd.jpg

wedge.png

wedge.jpg

  1. AP-5

AP-5 egy RA-7 típusú protokolldroid, ugyanaz a típus, amely annak idején látszódott a New Hope-ban is. Ez egy gyakori droid típus ezért több alkalommal is készült belőle figura egészen 1978-tól kezdve. Viszont konkrétan ilyen alkatú, kifejezetten AP-5-ről mintázott darab sajnos még mindig nem került a boltokba. Ráadásul a rajzfilmben a droid feje is egy kicsit más, így azért nem lenne teljesen ugyanaz a róla mintázott figura, mint az eddigiek. A sorozatban én nagyon kedveltem a karakterét….lehet mondani, hogy kicsit K2SO beütése van, de szerintem inkább egy teljesen új színt vitt a sorozatba a szabálykövető, bürokrata, de ugyanakkor szarkasztikus személyiségével. Megfigyeléseim szerint, egy jó droidra mindig vevők a gyűjtők, úgyhogy ideje lenne kiadni egy jó kis AP-5-öst is.

ap-5_ab18c540.jpeg

the_mystery_of_chopper_base_10.jpg

star-wars-2017-disney-bad-build-a-droid.jpg

  1. Hondo Ohnaka / Melch

Az tudhatjátok rólam, hogy a jó öreg Hondo az egyik kedvenc karakterem az animációs sorozatokból, úgyhogy nem meglepő, hogy hiányolok belőle egy Rebels-es figura kiadást. Viszont nála az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy korábban volt két egészen jó Clone Wars-os kiadása, ezért teljesen azért nincs figura nélkül a kalóz barátunk. Az alsó helyezése is csak ennek a ténynek köszönhető, de azt továbbra is tartom, hogy a Rebels-es „öreg” változatából is elférne egy figura. Például egy jó kis kettes pakkban Melch-el, az Ugnaught munkással, aki a Reklam Station munkatársaként segített hőseinknek megmenteni pár kiszuperált Y-Wing-et (az hogy a lázadók a kiselejtezett haditechnikát lovasították meg, az egy remek húzás volt az alkotók részéről). Melch a későbbiekben is feltűnt, mint Hondo aktuális társa, így a végjátékban ő is egészen sokat szerepelt. Én mindig örülök, ha az új SW produktumok alkotói használják a „régi eszközkészletet” jelen esetben, a régi trilógiában szereplő lényeket is. Az Ugnaughtok közül, amúgy is mindig csak a Birodalom Visszavág szénfagyasztós melósait szokták kiadni, úgyhogy éppen ideje lenne, hogy ezt a sisakos kalóz Ugnaughtot is megvalósítsák. Például Hondoval egy kettes pakkban, de akár single card-osként is működhetne.

 

hondo-ohnaka_6ab3af8b.jpeg

hondo2.jpg

melch.jpg

  1. Gar Saxon

A nagybetűs kollaboráns…a mandalori, aki a birodalom helytartójaként uralkodik a népe felett. A sorozatban egy ritka ellenszenves gonosz karakter volt, de ugyanakkor volt benne valamiféle tökösség is. A mandaloriak már csak ilyenek… A külső megjelenése is elég egyedi volt, fehér mandalori páncélos ruha, amely mindenképpen jól nézne ki figura formában is. Ha már Fenn Rau-t ki tudták adni, akkor őt is simán meg lehetne csinálni. A gyűjtőknél mindig jól szoktak feküdni a mandalori cuccok, úgyhogy a kereslettel szerintem nem lenne probléma. Custom azért létezik belőle.

gar.jpg

cej5cws.jpg

  1. Gregor és Wolfe

A veterán klónok felbukkanása mindenképpen a sorozat egyik legerősebb történése volt. A régi hétpróbás harcosok a későbbiek során is többször feltűntek a lázadók oldalán, úgyhogy logikus lett volna, ha a millió klón figura mellett az öregurakat is műanyag formába öntik. A hármasfogatból csak a pocakos Rex-et adták ki és őt is csak a TFA játékvonalban, ezért bennem mindenképpen hiányérzet maradt a másik két karaktert illetően. Wolfe számos kiadást megélt már, de kivétel nélkül a fiatal életerős formájában, Gregor-ból pedig még ennyi sincs, hiszen csak más nevű Clone Commando figurák láttak eddig napvilágot. Én valahogy úgy képzelném el, hogy a jó kis megemberesedett formájukkal, koszos atlétában, páncéldarabokkal és rakétakilövővel egy többes pakkban jelenhetnének meg, aminek akár része lehetne egy újabb öreg Rex is. Ez utóbbi egyébként egy elég keresett figura volt annak idején. Apropó….Rexből elférne egy olyan kiadás is, amiben az Endor jellegű Rebel ruhában van.

a527cccbb068d092c0ab1624fa30cc17.png

b87137b0b78000e2bfa19ec15a79f121.png

captain-rex_big_2_1.jpg

  1. Governor Pryce

Pryce kormányzó végig fontos szerepet játszott a sorozat eseményeinek alakulása során. A végjátékban is viszonylag sok képernyőidőt kapott. Ennek ellenére azért nem lehet azt mondani, hogy egy izgalmas karakterről lenne szó. A figura, amit ki lehetne adni belőle sem lenne túl izgalmas. Alapvetően van egy nyilvánvalóan Indiana Jones- Irina Spalko beütésű feje, amelyet egy standard birodalmi tiszti egyenruhás női testre kéne tenni. Nem annyira dekoratív, de ennyi erővel Tarkin figura sem készülhetett volna soha. Az, hogy egy ekkora képernyőidővel rendelkező, mondhatni „boss” karakter nem kapott figurát mindenképpen hibaként értékelhető. Custom változatok persze léteznek belőle….nem is rosszak ráadásul.

pryce.jpeg

z7txjmt.jpg

  1. Bo Katan

Bo Katan már a Clone Wars idején is többször szerepelt az epizódokban és a Rebels utolsó szakaszában is többször feltűnt. Véleményem szerint egy érdekes, harcos karakter, aki színesíthetné az eddig megjelent mandalori figurák sorát. A Clone Wars idején Vizslát és más Mandaloriakat is kiadtak, de szegény Bo még mindig nem kapta meg az őt megillető figuráját, pedig egészen biztosan jól nézne ki. Kék-szürke mandalori páncél…levehető sisak….kleopátra hajas női fej….izgalmas fegyverek ….és persze az elmaradhatatlan jet pack. Szép lenne, na. Azért készültek már belőle nagyszerű custom darabok is.

rebels_bo-katan.png

bokatan.JPG

imgp8060.JPG

  1. Rebel Kallus

Kallus pálfordulása szerintem az egész Rebels egyik legjobban felépített karakterfejlődése volt. A kezdeti jajdegonosz vagyok sablonkarakterből szépen lassan kétkedő, majd kémkedő szereplő lett és végül a lázadók berkein belül kötött ki. A Rebels éra kezdetén csináltak is belőle egy annyira nem jól sikerült birodalmi egyenruhás figurát, ám a sorozat végére Kallus már teljesen más külsővel rendelkezett. Véleményem szerint megérdemelt volna egy megemberesedett, hosszabb hajú, „mackófelsős” kiadást, amelyet el lehetett volna nevezni akár Rebel Kallusnak vagy Rebel Commander Kallusnak. Külsőleg lehet, hogy nem lett volna annyira izgalmas, de a történetben játszott fontos szerepe miatt szerintem megérdemelte volna az újabb játék kiadást. Érdekes, hogy a custom készítőket nem igazán ihlette meg a téma, pedig ez nem lenne egy kivitelezhetetlen darab.

kallus.jpeg

kall.jpg

  1. Bendu

Bendu vitán felül a Rebels egyik legötletesebb új élőlénye volt, egy nagyméretű bölcs creature, aki az erő mezsgyéjén a középutat testesíti meg. Se nem jó se nem gonosz....Bendu. A történet alakulásában is fontos szerepet játszott és hát van azért neki egy kemény csatajelenete is, úgyhogy én úgy gondolom, hogy emiatt és mert igen érdekesen néz ki mindenképpen megérdemelne egy figurát. No persze ez nem lenne egy egyszerű menet….hiszen nagyméretű karakterről van szó, úgyhogy csakis creature pack méretben mehetne. Na de ha már álmodozok, akkor álmodjak nagyot nem? Bendu Pack with Blind Jedi Master Kanan Jarrus …. elég jól hangzik nem?

bendu.jpeg

  1. Rukh

Azt hiszem, senkit sem lepek meg vele, hogy Thrawn admirális fogdmegje a leginkább hiányzó figura a számomra. Ugyan csak az utolsó évadban szerepelt, ám meglehetősen sok képernyő időt kapott és mindenkinek megmaradt az emlékezetében ez a kifejezetten ötletes, veszélyes, izgalmas gonosz. A görnyedt testalkatú noghri alapjáraton is izgalmas külsővel bírt, ami figura formátumban is remekül működne. Nyilván járhatna mellé az electrostaff, amelyet sokszor alkalmazott a sorozatban, de akár egy speeder bike sofőrjeként is megjelenhetne, amivel ugye Ezráékat üldözte. A gyűjtőknél kifejezetten bakancslistás darab lehetne.  Sajnos mégcsak custom figurát sem találtam belőle, de az igaz, hogy nem is lenne egyszerű az előállítása barkács módszerekkel. Nagyon remélem, hogy egyszer Rukh valamilyen formában megjelenik majd a boltokban.

rukh.png

rukh2.jpg

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr914228405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (7) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (33) archivum (33) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (2) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (2) bionicle (6) blacktron (1) black series (39) board games (4) bootleg (14) börze (1) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (28) centurions (3) chuck norris (1) city (2) classic space (1) clone wars (19) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) disney park (1) double dragon (1) dreadnok (3) droids (7) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (8) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (5) érdekesség (1047) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figurafeszt (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (262) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (263) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (34) gijoe figurák (204) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (264) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (56) gi joe járművek (52) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (39) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (11) gi joe prototype (11) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (205) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (4) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (551) hasbro játékok (554) hasbro katalógus (5) heman (9) heti video (167) he man (12) he man katalógus (1) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (2) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1143) játékbolt (18) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (8) játékgyűjtők (5) játékipar nagyjai (3) játékok (1142) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (33) játék lelőhely (9) játék reklám (25) játék riport (14) játék tv riport (9) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (224) kenner (294) kennertoys (284) kenner figurák (278) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (7) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (419) lego2020 (6) legostarwars (131) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (5) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (3) lego bionicle (5) lego blacktron (15) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (79) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (231) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalógus (169) lego katalogus (173) lego knightskingdom (1) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (26) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (44) lego resq (2) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego slizer (1) lego solo (4) lego space (81) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego sports (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (145) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (2) lego studios (3) lego super heroes (4) lego szett (166) lego tehcnic (52) lego tmnt (1) lego történelem (205) lego town (46) lego train (14) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (6) masters of the universe (7) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (12) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (33) moder star wars figurák (30) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (10) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (12) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (50) potf eu (10) potf expanded (3) potj (7) power of the force (51) power of the force története (13) power of the jedi (9) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (39) prototype (38) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (875) régi játékok (860) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (22) remco (1) rendezvény (2) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (10) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (4) saga collection (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (16) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (548) starwarsfigures (462) starwarsjármű (94) starwarstoys (534) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (546) star wars 30th anniversary (9) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (2) star wars chess (1) star wars clone wars (22) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (392) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (450) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (77) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (8) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (65) star wars prototipus (74) star wars prototype (72) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (1) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (95) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (25) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (15) tonka (5) top10 (57) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (7) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (858) town (27) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (4) transformers (58) transformers beast wars (2) transformers g1 (45) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (38) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (175) vintage (651) vintagejátékok (774) vintagestarwars (160) vintagestarwarstoys (160) vintagetoys (766) vintage collection (45) vintage gi joe (244) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (2) vintage star wars (144) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása