Karácsonyi játékkörkép - 2. rész - Jurassic World 2

Karácsonyi körképünk második felvonásában az egyik idei úgymond „sláger” játékot tekintem át, már ha lehet bármelyik játékra is ilyet mondani 2018-ban…. A Jurassic World 2 egy „klasszikus” játékvonal és úgy értem jelen esetben a klasszikus szót, hogy régen láttam már ilyen teljes, „régivágású” játékvonalat, ami a hétköznapi üzletekben is meg tudott jelenni. Ez annyit tesz, hogy hagyományos figurák, kis dínók, nagy dínók és számtalan kiegészítő termék, köztük Lego-k és Matchboxok is egyidejűleg vannak jelen az adott film mellé és sokszor a boltokban ezt egy tömbben láthatjuk. A Jurassic World második része egyébként 2018 nyarán debütált a mozikban és a filmből készült játékok is akörül jelentek meg. A játékokat a Mattel gyártja és a dínós-figurás termékpaletta abszolút megidézi a 90-es évek Kenner darabjait. Tekintsük át nagy vonalakban, hogy miből is áll a kínálat jelenleg.

48277995_2226689727571318_848701059701407744_n.jpg

Vannak alapfigurák…ezek emberi karakterek egy-egy kis dínóval egybecsomagolva. A figurák kb. 3,75”-es méretűek. Egyértelműen nem ezeken van a fő hangsúly, tehát csak párat adtak ki belőlük. Azt ami feltétlen szükséges volt.  

jurassic-world-basic-figure-assortment.jpg

Járművek…például egy egészen jó kis jeep, de egy szintén nagyon jó páncélozott járgány is van.

48376108_2163506970644727_2556680657057087488_n.jpg

Kisebb, basic dínók…pl Pteranodon…ezekből egészen sokfélét forgalmaznak

jurassic-world-roarivores-pteranodon-figure_1500x.jpg

Attack pack-ok…pl Dilophosaurus

dilophosaurus_fk_toy.jpg

Nagyobb dínók…például a Trash n Throw T-Rex

tr.jpg

Gigantikus dínó….azaz a Super colossal T-Rex, ami kb külön kategória

col.jpg

Matchbox járgányok….ezek a film járműveiből készült teljesen szabványos kis medzsók, de sajnos  nem mindegyiket lehetett nálunk kapni

mercedes-benz_g550_jurassic_world_2018.jpg

Hot Wheels járgányok….ezek JW ihletésű karakter autókat jelentenek

s-l1000_16.jpg

Dínó csontvázak

csont.jpg

Egyéb kiegészítők….dínó maszk…raptor karom….dínó tojás kis dínóval…

mask_1.jpg

tojas.jpg

És persze a Jurassic World Lego készletekről se feledkezzünk meg, bár ezek ugye teljesen más kategória. 

lego.jpg

Azt nem mondom, hogy ez a játékvonal az idei karácsony slágere, mindenesetre az biztos, hogy erős fogyást produkált. Ez némiképpen annak is köszönhető, hogy viszonylag sok gyűjtő kapott rá mostanában de ezen kívül a gyerekek is előszeretettel mutogatták a szüleiknek, hogy ilyet kérnek karácsonyra. Ilyen esetet én és más gyűjtőtársam is látott és tudjuk, hogy egy játék sikerességénél ez azért fontos tényező. Külföldön is volt/van kereslet bőven rájuk. A kínálat ugyanakkor erősen hektikus…egyes üzletekben nagyon gazdag a kínálat, míg másokban egyáltalán nem találni semmit, ami ehhez a brandhez köthető. De azt azért ki lehet jelenteni, hogy a Jurassic World 2 játékok java részét, gond nélkül be lehet itthon szerezni.

img_3347.jpg

Nézzük át akkor, hogy hol lehet hozzájuk jutni

Hipermarketek

Tesco

A Tesco tudomásom szerint nem igazán repült rá a Jurassic World-re. Az elmúlt hónapokban csak a Matchbox járgányok közül láttam náluk néhányat. Ez azért sajnálatos, mert másoknál relatíve jól teljesít a márka. A Lego szettek közül is csak a JW Duplo-t láttam ezidáig. 

shottype1_328x328.jpg

Interspar

Az Interspar viszont alaposan bevásárolt. Pár hónappal ezelőtt már megjelentek a polcaikon a JW játékok és komolyan mondom, régóta nem láttam olyan klasszikus termékkihelyezést, mint amit akkor produkáltak. Szépen ki volt téve egy rakás figura, mindenféle méretű dínók, sőt egy külön polcos karton stand, amin a legnagyobb dínók kaptak helyet. Ilyen karton standet az utóbbi években egyedül a Lego-tól és a Hot Wheels-től láttam, ami azért is furcsa, mert ez egy jó eszköz a figyelemfelhívásra és megadja úgymond a kínált játék rangját, mert egy jól látható helyen elkülöníti a többi játéktól. De nem minden gyártó fordít gondot erre és a polcszervízre sem sajnos. A JW fogyott is rendesen, úgyhogy most az év végére már kevesebb áru áll rendelkezésre, de azért még mindig akad. A napokban is láttam pár figurát, kisebb és közepes dínókat illetve Trash n T-Rex-et. Ezek kívül a maszkokat, a raptorkarmot, a dínó csontvázakat, a matchboxokat és a tojásos kis dínókat is forgalmazzák. A helyi üzletben folyamatosan figyelem a fogyás mértékét és azt kell, hogy mondjam, a többi játékhoz képest intenzívebben fogy így az ünnepek előtt. Ezt persze elősegítette, hogy nemrégiben jelentősen leárazták a cuccokat, így most egy basic figuráért csak 2600 Ft-t kell fizetni, de a dínók egy része is megúszható 5000 Ft-ból. Ez azért relatíve kellemes ár.

spar1.jpg

spar2.jpg

Müller

A Müller természetesen ezen brand kínálatában is kiemelkedik. Folyamatosan, többféle figura és dínó volt náluk kapható a hónapok során, ám az utóbbi időben jelentősen lerabolták őket. Gyakorlatilag a teljes palettát forgalmazták, de amikor legutóbb a Müllerben jártam már csak 1-1 figura és kisebb dínó hevert a polcokon. Az utóbbi hetekben akcióztak is, így a figurákért 2800 Ft-ot, a kisebb dínókért 5500 Ft-ot, a nagyobb dínókért pedig 8500 Ft-ot kértek el. Persze több kiegészítő terméket is meg lehetett találni a polcaikon, így volt dínó tojás 6800-ért, illetve a Matchbox járgányok. Úgyhogy aki még szeretne mazsolázgatni a maradékokból, érdemes betérni valamelyik üzletükbe. Sajnos a KO dínókból is van náluk egy pár darab, de azokat hagyjuk is.

dsc_2017.JPG

mull.jpg

Pepco

A Pepco nem forgalmazza a JW játékokat, csak a különféle KO dínókat. Sajnos…mert micsoda Pepco Run lenne egy durva JW leárazáskor.

542_pepco_kisebb.jpg

„Hagyományos” játékboltok

Játéksziget

Természetesen a Játéksziget is forgalmazza a Jurassic World figurákat. A webshopjuk tanulsága szerint szinte a teljes paletta megtalálható náluk, ám a pontos készletet illetve azt, hogy konkrétan az üzleteikben mennyi van, nem tudhatom. Az alapfigurák a kis dínókkal 3190 Ft-ba kerülnek, az alap dínók pedig szintén annyiba. A közepes méretű dínók most akciósak náluk, így azokért 6790 Ft-ot kell leszurkolni. Az hogy pontosan melyik darabok elérhetőek náluk nem lehet tudni, mert ebben az esetben is egy termékként vannak feltöltve, de a „többféle változatban kapható” kitétellel. A rendelés során a megjegyzésben kell megírni, hogy pontosan melyik karaktert szeretnénk, ám a karakterek nevei nem olvashatóak a lapon felsorolás szerűen, csak képen látszanak. Ez azért kihívás elé állítja a megrendelőt. Az alap vonalba tartozó cuccok mellett náluk is megtalálhatóak a dínó csontvázak, a tojásos kisdínók illetve a Jurassic World Lego készletek is.

jateksziget_1.JPG

Játékvár

Sajnos a játékvár üzletekben nem találkoztam JW játékokkal és a webshopjuk tanulsága szerint sem forgalmazzák ezt a vonalat.

corvin-plaza-jatekvar.jpg

Galaxy

A Galaxy játékáruházakban leginkább, csak a Jurassic World kiegészítő termékek kaphatóak. Figura és dínó nem igazán van, de a kézre felhúzható raptorkarom és a plüss dínók náluk is kaphatóak. A 3d dinoszaurusz csontvázakból és a JW Lego készletekből is van 1-1, de a normál Mattel figurákból és dínókból egyáltalán nem tartanak készletet. Ugyanakkor bootleg jellegű dínó az rengeteg van sajnos, mondhatni tonnaszámra. Úgy látszik ők inkább abban láttak fantáziát.   

Régio 

A Régionál szintén kicsit szűk a JW kínálat, ám a Star Wars cuccokkal ellentétben legalább forgalmazzák őket. Az alapfigurák és a kisebb dínók 3395 Ft-ért vannak náluk, de ezeken kívül csak a Matchboxokat, néhány Lego-t és a felhúzható Blue Raptort kínálják. Érdekes, hogy a webshopjukban a Jurassic szó keresésére első találatként a "sajátmárkás" egyáltalán nem a Jurassic Park franchise-hoz köthető dínókat hozza be.  Ez mondjuk nem túl fair, de ugyanakkor érthető, hogy az ismertebb márkához próbálják kötni ezeket is. 

regio.JPG

 

Játék webshopok

Játékbox

A Játékbox webshopja rengeteg JW játékot tartalmaz, mondhatjuk, hogy egy elég széles palettát forgalmaznak. A normál figurákat 3190 Ftért, a kisebb dínókat 2690-ért, a közepes dínókat és a kisebb járműveket pedig 6290 Ftért adják. De lehet náluk kapni Gyrosphere és Armored Action Truck járművet is 11990 Ft-ért. De a fősodorba tartozó termékek mellett a tojásos dínók, plüss dínók és persze a dínó csontvázak is rendelhetőek náluk. Egyedül talán az igazán nagy dínók hiányoznak, mint például a Colossal T-Rex.

jatekbox_1.JPG

Játéknet

A Játéknet is nagyjából ugyanazt a széles palettát fogja le, amit a Játékbox. Mindent azért nem árulnak, de vannak kisebb dínók 3000 Ft környékén, kisebb járművek és nagyobb dínók 7000 Ft környékén. A nagyobb darabok közül a Trash n T-Rex is kapható náluk 12000 Ft-ért, de Colossal náluk sincsen. A mellékes cuccok közül sokfajta Matchbox, a dínócsontvázak, a dínótojások, a Hot Wheels karakter kocsik és a JW Lego készletek elérhetőek náluk. Ez utóbbiak most egészen tűrhető akcióban.

jateknet_1.JPG

Játékbolt.hu

Az általam annyira nem figyelt játékbolt.hu is meglehetősen széles tárházát forgalmazza a JW termékeknek. Bár néhány cuccnál már oda van írva, hogy átmenetileg nem vásárolható, azért még mindig egy csomóféle cuccuk van, meglehetősen kellemes áron. A kisebb dinoszauruszokért 3000 Ft-ot, a közepesekért 5700 Ft-ot kell lerakni, de náluk is lehet kapni a nagyobb járműveket, illetve a Trash n T-Rexet is. A tojásos dínók és a Matchbox cuccok mellett náluk is kaphatóak a Hot Wheels Jurassic World karakter autók. A Jw Lego-k is nagy számban jelen vannak illetve az olyan mellékes dolgok is, mint a Jurassic World Uno kártya. Már ha kell valakinek ilyesmi.

 jatekbolt.JPG

Gyűjtői boltok

Fantasmania

A Fantasmania is forgalmaz pár „Jurassic” témájú cuccot, így van náluk pár régebbi Kenner játék és az első Jurassic World filmhez készült dolgokból is tartanak párat. Ugyanakkor az újabb cuccokból is rendelkeznek 1-2-vel többek között Colossal T-Rex-el, amit egy szolid 30 000 Ft-os áron kínálnak. Nem kevés, de nem is lehet itthon túl sok helyen kapni. A kisebb dínókat 5000 Ft-os áron kínálják, de ezekből nincsen túl sok féle a webshopjuk szerint.

 fantas_1.JPG

A Jurassic World 2 egy egészen jól sikerült játékvonal, amit én ugyan nem gyűjtök, ám teljesen meg tudom érteni, ha valaki igen, sőt azt is megértem, hogy a gyerekeknek miért tetszik. Azon túl, hogy jó, még egészen sikeresnek is mondható (a mai viszonyok között), úgyhogy én csak örülök, hogy itthon is relatíve nagy számban beszerezhetőek. Szerintem érdemes gyűjteni és ha a gyerek szereti a dínókat, nekik is telitalálat lehet a fa alá.

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr6714490170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2018.12.17. 21:20:36

Én nyár közepétől ráálltam ennek a termékvonalnak a gyűjtésére. Mondhatom kész rémálom ez annak függvényében, hogy se Müller, se Interspar nincs a közelben. Tesco, Auchan pedig nem tart ezekből a cuccokból. Régiójáték sem nagyon van a közelben. Ez is csak olyan, mint a legtöbb termék. Budapest jól el van látva, mindenki más le van szarva.

Így maradnak a netes boltok, de ott meg olyan hektikus az ellátottság, hogy egyik nap még van 3 termékből is, de mire oda jutsz, hogy leadnád a rendelésed már 2 hiánycikké vált. Az állatfigura vonalam azért nagyjából teljes lett, de rengeteg netboltból kellett összevadászgatnom őket. Így aztán akciós még annyira képtelenség beszerezni őket.
Arról nem is beszélve, hogy a Mattel egy remek gondolattól vezérelve az úgynevezett Legacy termékvonalon belül megjelenő figuráit egyszerűen be sem hozza Európába.
Nem tudom mi lesz jövőre, érdemes-e folytatnom?

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2018.12.17. 23:59:15

@Anak: jaja sajnos a legacyt tényleg nem forgalmazzák. Nem tudom hogy hol laksz de azért vidéki nagyvárosokban is hallottam hogy Müllerben pl előfordulnak ezek. Nyiregyházán például. De nyilván nem olyan jó az ellátottság mint pesten de itt is hektikus

Anak 2018.12.19. 21:06:41

Nem lakom messze tőled, csak itt a déli agglomerációs körzetben, de ide nem jutott se Müller, se Interspar.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) a-team (1) actionforce (80) actionman (7) action force (1) action force matrica (1) action force sticker (1) action man (8) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) aliens (5) alien conquest (1) aquazone (1) aqua zone (1) archiv (22) archivum (22) at-dp walker (1) at-st walker (1) attack pack (1) avengers (1) barbie (8) bat (24) batman (40) batman and robin (2) batman animated (13) batman beyond (1) batman és robin (2) batman figurák (28) batman figurák története (21) batman forever (3) batman of the future (1) batman reklám (10) batman returns (2) batman toys (26) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) bburrago (1) beast wars (3) beetlejuice (1) beszámoló (1) bionicle (1) blacktron (1) black series (7) board games (1) bootleg (2) bravestar (1) brickheadz (1) buildable figures (1) bukottjátékok (3) carrera (1) castle (15) clone wars (3) clone wars lego (3) cobra (2) commtech (1) congo (1) cops (2) crashdummies (1) crash dummies (1) crash dummies figurák (1) creature (7) creature figurák (7) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (1) double dragon (1) droids (4) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egykori lelohelyek (1) epic continues (1) episode I (1) episode IX (1) episode I figurák (1) érdekesség (539) értékes játékok (1) ewok (4) ewoks (4) exclusive (1) expanded universe (1) fabuland (1) fekete péter (1) force awakens (2) force link (5) fridge (1) funskool (2) futuron (1) g.i.joe (188) g1 transformers (1) galaxy squad (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (3) gi (1) giijoe reklám (9) gijoe (190) gijoe állatok (1) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (23) gijoe figurák (176) gijoe india (4) gijoe iron grenadiers (2) gijoe kártya (2) gijoe katalógus (10) gijoe ko (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (2) gijoe sky patrol (1) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (190) gi joe japán (4) gi joe jármű (39) gi joe járművek (34) gi joe kártya (4) gi joe matrica (1) gi joe nemzetkozi (25) gi joe poszter (6) gi joe prototipus (4) gi joe prototype (3) gi joe rajzfilm (14) gi joe riport (5) gi joe top10 (8) gi joe történelem (169) gi joe tv (17) gi joe vehicles (34) glasslite (1) gobot (2) godzilla (1) gyűjtemény (4) gyűjtés (2) halloween jelmez (1) hansolo (4) harry potter (1) hasbro (302) hasbro játékok (307) hasbro katalógus (1) heman (3) heti video (47) he man (4) hidden side (1) hírek (44) hírességek (1) híres játékgyűjtők (1) hook (1) hotwheels (20) hotwheels autok (15) hot wheels attack pack (1) ice planet (2) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) insectoids (1) instagram (1) interju (8) interju rovat (8) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) japán (3) japanese gi joe (2) játék (642) játékbolt (11) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (3) játékgyűjtők (2) játékipar nagyjai (2) játékok (643) játékok a polcról (1) játékreklám (26) játék lelőhely (6) játék reklám (17) játék riport (9) játék tv riport (8) játszóház (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (11) jurassic park figurák (6) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) karácsony (11) karácsonyi játék (11) kártya (3) katalógus (72) kenner (198) kennertoys (190) kenner figurák (188) kenner története (1) képregénybörze (2) kevésbé ismert játékvonalak (14) kiadatlan (1) kisautó (13) kisautók (15) ko (7) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (7) ko toys (7) ko transformers (2) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (9) last jedi figures (6) last starfighter (1) last starfighter figures (1) legends of batman (3) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (202) legostarwars (86) lego 2018 (37) lego 2019 (14) lego alien (1) lego aqua zone (2) lego at-st (4) lego blacktron (10) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (38) lego city (7) lego city space (1) lego érdekesség (88) lego exploriens (3) lego fabuland (1) lego figurák (33) lego figures (46) lego futuron (6) lego galaxy squad (1) lego hajók (8) lego hírek (18) lego ideas (8) lego infinity war (1) lego insectoids (3) lego jurassic park (1) lego katalogus (48) lego katalógus (43) lego lone ranger (2) lego minifigurák (22) lego mini figures (18) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego pirates (19) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego reklám (36) lego scooby doo (1) lego sea tron (1) lego ships (9) lego solo (4) lego space (36) lego space police (8) lego space története (8) lego speed racer (1) lego spyrius (4) lego star wars (105) lego star wars 2018 (39) lego star wars 2019 (18) lego super heroes (4) lego szett (135) lego tehcnic (13) lego tmnt (1) lego történelem (81) lego town (8) lego train (2) lego tron (2) lego ufo (3) lego unitron (4) lego western (3) lego western tortnete (2) lelőhely (3) lemezárugyár (1) ljn (3) ljn toys (3) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (1) magyar játék (1) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) marvel (5) marvel figurák (4) mask (4) matchbox (22) matchbox 2018 (2) mattel (8) mb (7) mego (2) men in black (1) merchandise (9) mexiko (1) mexikoi gijoe (1) micromasters (1) micro machines (1) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (1) modern játékok (11) moder star wars figurák (1) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (4) mortal kombat figurák (3) motorized vehicle pack (1) motu (3) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (9) nerf (2) ninja (1) nintendo (5) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) parker (5) pebe (1) pirates (3) playmates (2) playmobil (2) playsets (2) playstation (2) pókember (2) policeacademy (2) police academy (2) poszter (4) potf (22) potf eu (2) potf expanded (1) potj (1) power of the force (22) power of the jedi (1) power rangers (1) predator (1) pretender (1) prototipus (17) prototype (17) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (1) rebels (5) régi játék (488) régi játékok (480) régi játék reklám (3) régi star wars (21) reklám (16) remco (1) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) returnofthejedi (16) revell (1) riport (1) robin hood (1) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rogue one (9) saber rider (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) scooby doo (1) sea tron (1) secretwars (1) sega (1) sega játszóház (1) shadows of the empire (1) silverhawks (1) sindy (1) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (1) sky commanders (1) sohasem volt játékvonalak (1) solo (36) solo figurák (33) solo star wars figurák (35) sonic fighters (1) space (7) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spider man (6) spider man homecoming (1) spider man hot wheels (1) spyrius (1) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (1) startinglineup (1) starwars (314) starwarsfigures (252) starwarsjármű (70) starwarstoys (302) starwars episodeIX (2) star trek (1) star wars (313) star wars bendems (1) star wars droids (9) star wars érdekesség (169) star wars ewoks (5) star wars expanded (3) star wars fekete péter (1) star wars figurák (237) star wars force awakens (4) star wars jármű (50) star wars kártya (3) star wars katalógus (4) star wars kdm (1) star wars ko (7) star wars last jedi (9) star wars poszter (1) star wars potf (43) star wars prototipus (40) star wars prototype (39) star wars rebels (8) star wars reklám (6) star wars resistance (4) star wars riport (3) star wars rogue one (15) star wars solo (19) star wars tfa (3) star wars tv (6) star wars vehicles (61) star wars walker (10) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (4) supermario (1) super powers (2) swat kats (1) szellemirtók (1) szélvész autó (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (6) társasjáték (7) technic (5) terminator (1) tfa (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (7) tmnt (10) tonka (3) top10 (31) top10 lego (1) top10 tini nindzsa (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (442) town (1) toxic avenger (1) toybiz (4) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (1) toyfair (5) train (1) transformers (36) transformers g1 (29) transformers g2 (3) transformers katalógus (2) transfrmers (23) triál (3) tron (3) tvc (3) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (3) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) unproduced (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (1) venezuela (1) vicces (14) video (45) vintage (337) vintagejátékok (460) vintagestarwars (128) vintagestarwarstoys (125) vintagetoys (451) vintage collection (15) vintage gi joe (178) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (1) vintage star wars (112) vintage tmnt (1) vintage transformers (11) visionaries (1) voltron (2) western (2) wwf figurák (2) x men (3) yps magain (1) Címkefelhő

Videók