Figurák, amelyek kimaradtak a Hasbro 3,75"-es Solo vonalából

Lassacskán véget ér a Hasbro, Solo filmhez kiadott 3,75”-es akciófigura sorozata. A szokásos rend szerint idén fel fogja váltani a következő játékvonal, ami a jelenlegi állás szerint a Resistance lesz, majd gondolom év végén a IX.epizód figurái. Érdemes tehát feltenni a kérdést, hogy vajon mennyire is volt úgymond teljes ez a sorozat, már ami a karaktereket illeti. Nos, a válasz az, hogy nagyon. Remek figurák készültek…..látványosak… kívánatosak… szinte minden fontos szereplőt megvásárolhattunk játék formában is és talán nem is véletlen, hogy a gyűjtők is kicsit aktívabban keresték ezeket, mint mondjuk a TLJ vonalat. Szerencsére most tényleg leginkább a Solo film remek karaktereire koncentráltak és relatíve kevés volt a más filmekből származó szereplő. Nem volt vészes a repackok mennyisége sem. Ugyanakkor mégis….van pár olyan karakter, aminél hiányérzetem támadt és gondoltam összeszedem ezeket egy szokásos tízes listába. A múltkor azt néztem át, hogy milyen Lego készletek készülhettek volna még a Solo filmből, most pedig nézzük melyik az a tíz 3,75”-es Solo figura, amit még kiadhattak volna.  

solo-db-history-beckett-val-mimban_1383d7b0.jpeg

Dryden Voss

Dryden Voss volt számomra a Solo film egyik abszolút pozitív csalódása. Ő egy olyan negatív karakter volt, aki stílusos, karakteres ugyanakkor mégsem karikatúraszerű. Egyedi szereplő, mert szerintem még csak hasonló jellegű karakter sem volt eddig (az általam ismert) a Star Wars univerzumban. Ennek ellenére sajnos a Hasbro sem single card-os, sem többes pakkos formában nem adta ki a Solo sorban és ezt egy eléggé égbekiáltó hiányosságnak gondolom. Egyedül Black Series figura készült belőle eddig, de az is 6”-es méretben, úgyhogy a 3,75”-es változata még várat magára. Mégiscsak egy fontos mellékszereplőről van szó, akinek volt bőven screen time-ja is, úgyhogy ezt mindenképpen pótolni kéne, ha máshol nem majd egy új figura sorban. Máskor is előfordult már, hogy mondjuk fontos Rebels szereplőket később egy másik sorozatban adtak ki, úgyhogy ez itt sem elképzelhetetlen és szerintem előbb-utóbb pótolni is fogják. A mai listáról ő az egyedüli olyan szereplő, akinél tényleg érthetetlen, hogy miért nem adták ki.

dryddd.jpeg

dryden.jpg

drydd.jpg

Tobias Beckett in Bounty Hunter Disguise „Tool”

Tobias Beckett szerintem a Solo film egyik legjobb új karaktere volt. A vén simlis betyár több öltözékben is látható volt a vásznon, de sajnos csak az alap, szürke kabátos megjelenését adta ki a Hasbro, single card-os 3,75-ös figuraként illetve 6”-es Black Series-ben is. A másik érdekes ruhát a kesseli jelenetben viseli, ahol is fejvadásznak álcázza magát és pontosan ugyanazt a sisakot, illetve fegyvert viseli, amit Lando a Jedi Visszatérben. Ez szerintem egy nagyon jó kis kikacsintás volt, kifejezetten felnyígtam, amikor először láttam a filmet. Ez az öltözék még mindig jól működik és simán keresett figura lenne Beckett egy ilyen „extra” külsővel ellátva. Még akár Skiff Guard Lando alkatrészeket is fel lehetne hozzá újra használni.  Mindenképpen kelendő lenne, mert a gyűjtők eléggé kedvelni szokták a fejvadászos-skiff guardos témákat.

tool3.jpg

tool.jpg

tool2.jpg

Lady Proxima

Lady Proxima egy igazán érdekes, már-már kicsit undi lény, aki a koréliai „alvilági” jelenetben volt látható. A méretes szereplő egyértelműen alkalmas lett volna rá, hogy egy külön creature packban kiadják, de sajnos csak a Wampa és a Rahtar volt elérhető a Solo sorozatban is. Pedig a sameszai közül Moloch-ot és Rebolt-ot is megcsinálták, úgyhogy a Creature Pack-on kívül a lény, akár még egy önálló koréliai playsetként is működhetett volna, mondjuk a medencéjével együtt. Ennek ellenére szerintem sosem fogjuk látni 3,75”-es figurákhoz arányos kivitelben. Pedig custom darab már létezik belőle és annyira nem is rossz. Engem kicsit Amanaman-ra emlékeztet.

lady-proxima-main-b_b789bf62_1.jpeg

proxi.jpg

proxima.jpg

Han Solo in Imperial Cadet outfit

Az ifjú Han-t meglehetősen sok…. mintegy hat féle változatban adták ki a Solo vonalban, ami bár elég soknak tűnik, de mégsem tartalmazza az egyik legérdekesebb megjelenését. Sajnos ez csak a kivágott jelenetekben volt látható, de Han itt egy pillanatra látszik birodalmi kadét egyenruhában is. Ez egy fekete pilótaruhát és egy a Tie fighter pilóták fekete sisakjától jelentősen eltérő, nyitott elejű sisakot jelent. Nagyon érdekes kis egyenruha és poén lett volna, ha mondjuk egy Tie /rd Heavy Starfighter gép mellé ezt adják sofőrnek. Sajnos ezt a gépet sem adták ki, pedig az egyik legérdekesebb új járgány volt a filmben, az AT-DT mellett.

solo_3.jpg

cad.jpg

Benthic

Benthic nem a Solo-ban volt először látható a vásznon. A Tognath zsoldos már a Rogue One-ban is szerepelt, bár akkor a karakteres orgánumú tojástestvére Edrio sokkal többet szerepelt. A Solo-ban viszont csak Benthic látszik, mégpedig Enfys Nest bandájában, bár sajnos csak ugyananolyan keveset, mint a Rogue One-ban. Ennek ellenére én megszavaznék egy Benthic figurát, mert egyrészt belőle még nem készült semmilyen kiadás, másrészt a hozzá hasonló Edrio-ból is csak egy Rogue One-os kiadás létezik, úgyhogy a faj egyáltalán nincs még túltolva. Egyébként Enfys bandájából gyakorlatilag mindenki nagyon jól néz ki és bárkiből lehetne figurát csinálni. Nem is véletlen, hogy Enfys-t és Weazel-t végülis megcsinálták.  

ben.jpg

benthic.JPG

mimbani_1.JPG

Mimban Imperial Officer / Tobias Beckett Imperial Officer Disguise

A mimbani csata a film egyik legerősebb része volt. A csatában szereplők birodalmi oldala egészen jól ki lett adva játék formában, hiszen mind az AT-DT lépegető, mind a birodalmi harcosok (Mimban Stormtrooper, Mudtrooper, Mudtrooper Han) kaphatóak 3,75”-es méretben. Ugyanakkor mégis van egy egyenruhás karakter, ami sajnos nem jelent meg, pedig nekem pont ez a fajta öltözék tetszett a legjobban. A birodalmi tisztek a mimbanon –a korábban pl Veers tábornokon látott – tiszti testpáncélt viselik, de hozzá egy bő kabátot és a sisak helyett egy „ködvágószerű” sapkát hordanak. Az egész külső, a mimbani retekkel egybevéve ad az egésznek egyfajta lövészárok hangulatot és -nyilván nem is véletlenül- eszünkbe juttathatja a világháborús német egyenruhákat is. Nos, a birodalmi tisztek ezen, puskaport szagolt megjelenése nekem nagyon-nagyon tetszik, és bőven el tudnék viselni egy ilyen figurát a gyűjteményemben. Akár mehetne úgy, hogy egy random birodalmi tisztet adnak ki (például a filmben felrobbanó őrnagyot), de akár Beckett-et is megcsinálhatnák a birodalmi álcájában. Mind a kettő szuperül festene és tuti lenne rá kereslet a gyűjtők körében.

officer_1.png

offis_1.jpg

offi_1.jpg

Mimban Warrior

A mimbani csata másik oldalán a helyi erők harcoltak, akik önmagukban is érdekesen festettek. A birodalmi oldal elég jól ki lett vesézve, de véleményem szerint a másik oldal is megérdemelt volna egy figurát még akkor is, ha a csatában csak egy villanásnyira látszódtak. Enfys bandájában ugyanakkor volt egy mimbani tag és ő látszódott teljes egészében egy pillanatra. A mimbaniak egyébként elég impozánsan néznek ki és főleg az álcaruhájukkal együtt az egész szinte ordít azért, hogy figura legyen belőlük. Engem a harcosok jellege egy kicsit az umbaraiakra emlékeztet, bár külső hasonlóság az igazából nem sok van. A Lego sem adta ki a karaktert minifigurában, úgyhogy egyelőre az egyetlen megjelenése a custom készítőknek köszönhető.

mimb.jpeg

mimbani.JPG

mimbanese.jpg

mimba2.jpg

Bárki a kártyaasztaltól

A híres sabacc parti erős hangsúlyt kapott a filmben és ez így is van jól, hiszen legendás pillanat volt. Láthattuk azt is, hogy igazából két felvonásban zajlott le a játszma és mindkét alkalommal különféle érdekes lények vették körül a főhősöket. A lények nekem személy szerint nagyon tetszettek, nem lógtak úgy ki a SW világából, mint a Canto Bright-ban látott játékosok. Persze így sem volt olyan erős a felhozatal, mint mondjuk a cantinában vagy Jabba palotájában, de azért jól néztek ki ezek is. A kártyaasztal közönségéből bármelyik érdekesebb lényt ki lehetett volna adni figurában, de talán leginkább a homárszerű fejekkel rendelkező ikerpár kiált a 3,75”-es kiadásért. De akár Dava Cassamam-al is meg lehetett volna próbálkozni, sőt egy kifejezetten a kártyapartira koncentráló többes pakk is elfért volna. Bár ez utóbbi nyilván csak egy vágyálom marad.

lando-twins-sabacc-solo-a-star-wars-story.jpg

screenshot-dava-cassamam_9c6d687f.jpeg

solo-sabacc-game.jpg

Hylobon Enforcers

Dryden Voss nem egymagában melózott, hiszen természetesen körülötte is voltak fogdmegek, akik láthatóak is voltak a filmben. A hylobon fajba tartozó testőrök fekete köpenyt, díszes fegyvert és legalább egy számmal kisebb sisakot viseltek, mint kellett volna. Érdekesen néztek ki és mivel egyrészt idegen karakterek másrészt a fegyverük is penge simán ki lehetett volna adni egy ilyet is figurában. Akár egy többes pakkban mondjuk Dryden Voss-al egybecsomagolva. Lego figura viszont létezik belőle és az sem néz ki rosszul.

hy.jpeg

hylobon.jpg

Kessel Mine Worker

A Star Wars figurák világának mindig is szerves részét képezték az olyan egyenruhás tucatkarakterek, akik adott esetben csak egy-egy pillanatra látszódtak a filmekben vagy a sorozatokban. Gondoljunk csak a vintage éra Cloud Car Pilot-jára vagy a Bespin Guard-okra. Azt nem mondom, hogy ezek a legérdekesebb figurák, viszont valamilyen szinten szükségesek. A diorámakészítők és a seregépítők is szeretni szokták őket. A Kesseli bányamunkások pont ilyen szereplők voltak és értelemszerűen a Kessel-es jelenetekben látszódtak. Ugyan nem túl sokat, de nekem bejött a gomba sisakjuk és a melós kezeslábasuk. Ugye ők beosztottak nem pedig rabszolgák, úgyhogy kvázi negatív karaktereknek számítanak. Az igaz, hogy a valamelyest hasonló, de „díszesebb” öltözékkel ellátott Kessel Guardot Lando-val kiadták egy többes pakkban, de akár ezt is meg lehetett volna csinálni, szintén mondjuk egy többes pakk részeként. Főleg, hogy Lego figurában kiadták, mégpedig exkluzív, polybag-es figuraként. 

kessel1.JPG

kessel_2.jpg

A Solo játékvonal véleményem szerint messze színvonalasabban sikerült, mint a korábbi Last Jedi vagy a Force Awakens vonalak. A Rogue One vonallal nagyjából egy ligában mozog, de bizonyos szempontból még túl is szárnyalja. Remek figurákat adtak ki és bár nem mindent könnyű beszerezni, főleg kis hazánkban, de azért én úgy gondolom, hogy érdemes őket összegyűjteni. De amint látjátok, lehetett volna még legalább egy hullámot szentelni a dolognak. Szerintetek mit lehetett volna még kiadni?

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr8014555124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (6) a-team (2) actionforce (82) actionman (8) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (9) action man katalógus (1) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (1) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (32) archivum (32) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (1) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (1) belville (4) beszámoló (2) bionicle (5) blacktron (1) black series (38) board games (4) bootleg (13) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (25) centurions (3) chuck norris (1) city (1) classic space (1) clone wars (18) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (2) crash dummies (2) crash dummies figurák (2) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) double dragon (1) dreadnok (3) droids (6) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (6) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (7) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (4) érdekesség (980) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (4) ewoks (4) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (255) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (3) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (256) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (32) gijoe figurák (203) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (2) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (257) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (55) gi joe járművek (51) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (37) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (10) gi joe prototype (10) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (203) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (3) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (523) hasbro játékok (527) hasbro katalógus (5) heman (6) heti video (147) he man (7) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) insectoids (2) instagram (1) interju (8) interju rovat (8) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1077) játékbolt (14) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (7) játékgyűjtők (3) játékipar nagyjai (2) játékok (1076) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (30) játék lelőhely (7) játék reklám (23) játék riport (9) játék tv riport (8) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (202) kenner (286) kennertoys (276) kenner figurák (270) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (6) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (390) lego2020 (6) legostarwars (127) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (1) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (2) lego bionicle (2) lego blacktron (14) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (74) lego city (10) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (3) lego érdekesség (209) lego exploriens (7) lego extreme (1) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jurassic park (1) lego katalogus (153) lego katalógus (149) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (6) lego paradisa története (2) lego pirates (25) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (43) lego resq (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego solo (4) lego space (80) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (142) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego studios (2) lego super heroes (4) lego szett (164) lego tehcnic (47) lego tmnt (1) lego történelem (187) lego town (43) lego train (13) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (6) lego western tortnete (2) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (8) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (3) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (5) masters of the universe (3) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (11) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (30) moder star wars figurák (27) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (7) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (11) nemzetközi star wars (3) nerf (3) nes (1) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (5) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (49) potf eu (10) potf expanded (3) potj (5) power of the force (50) power of the force története (12) power of the jedi (7) power rangers (1) predator (2) pretender (2) prototipus (38) prototype (37) race (1) racers (2) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (4) rebels (9) régi játék (817) régi játékok (805) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (20) remco (1) rendezvény (1) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (9) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (1) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (2) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (15) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (522) starwarsfigures (441) starwarsjármű (94) starwarstoys (509) starwars episodeIX (17) star tours (2) star trek (2) star wars (520) star wars 30th anniversary (8) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (1) star wars chess (1) star wars clone wars (20) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (12) star wars érdekesség (368) star wars érme (2) star wars ewoks (5) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (428) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (75) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (7) star wars mandalorian (2) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (64) star wars prototipus (72) star wars prototype (70) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (6) star wars saga (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (1) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (94) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (21) teenage mutant ninja turtles (1) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (8) tmnt (13) tonka (5) top10 (54) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (4) top10 matchbox (2) top10 sorozat (4) top10 star wars (6) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (796) town (26) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (3) transformers (56) transformers beast wars (2) transformers g1 (43) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (36) triál (3) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (154) vintage (605) vintagejátékok (727) vintagestarwars (154) vintagestarwarstoys (154) vintagetoys (718) vintage collection (44) vintage gi joe (237) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (2) vintage star wars (138) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (2) winspector (1) wwf figurák (3) xena (1) x men (3) yps magain (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása