Tíz G.I.Joe felszerelés....amit nem kedvelek

Általában minden játékfigurához tartoznak felszerelések, kiegészítők amelyek jó esetben teljessé teszik a játékot. Ezek színesítették és úgymond teljessé tették a játékélményt, de előfordultak olyan esetek is, amikor a tervezők egy kissé mellélőttek. Ez nem jelenti azt, hogy az adott alkatrész minősége vagy kialakítása rossz minőségű lenne…sőt…némelyik ilyen idegesítő kis darab a maga módján teljesen jó minőségű, de azért sok esetben adtak olyan alkatrészeket a G.I.Joe figurák mellé, amit vagy nem igazán lehetett használni a játék során vagy könnyen törtek, esetleg elvesztek, és emiatt  az ember nem tudta kiélvezni azt a pluszt, amit az adott alkatrésznek nyújtania kellett volna. Ma úgy gondoltam összeszedem, melyik az a tíz kiegészítő, amelyet kifejezetten nem kedvelek…azokat amelyek vagy felnőtt gyűjtőként, vagy gyerekként felidegesítettek és természetesen leírom a miértjét is.

 vintage-hasbro-gi-joe-figure_1_d9ba152e0cb6994e08da038c0409793c.jpg

Szerintem egyébként minden gyűjtő rendelkezik olyan figurákkal vagy alkatrészekkel, amelyek nem éppen a szíve csücskei. Ennek ellenére, ha az ember azt akarja, hogy elérje a kitűzött gyűjtési célját néha kénytelen olyan figurákkal vagy alkatrészekkel is foglalkozni, amelyek önmagukban nem is tetszenek neki. Persze nem lehúzni akarom ezeket a cuccokat, úgyhogy senki ne vegye magára és igyekszem inkább viccesen hozzáállni a dologhoz. Az egyébként igaz, hogy főként a gyerekkori behatások utáltatták meg velem ezeket a cuccokat, de szerintem nektek is vannak olyan kiegészítőitek, amelyekkel szemben hasonlóan éreztek.

 s-l1600_1_23.jpg

Ha van olyan G.I.Joe felszerelés, amit kifejezetten nem kedveltek….írjátok meg kommentben.

 

Lifeline pisztolya

Kevés rosszabb konstrukciójú G.I.Joe felszerelés létezik, mint Lifeline pisztolya. Ráadásul, mivel volt a figurából Tiger Force-os változat is ezért kétszer is elsütötték ugyanazt a fegyvert. A probléma vele leginkább a vastagsága….helyesbítve a markolat vastagságának a hiánya. Egyszerűen nem áll meg épkézláb módon egyetlen figurának a kezében sem. Még akkor sem, amikor a vadonatúj figura még teljesen szűz kezébe próbáljuk beletenni. Tudom miről beszélek, hiszen gyerekkoromban megvolt mind a v1-es, mind a Tiger Force-os változat is és most is ugyanez a helyet. Ezen kívül természetesen ezt is jó könnyen el lehetett hagyni az apró mérete és a vékonysága miatt. Pár darab biztosan az anyukák porszívóinak zsákjaiban végezte. Azon is érdekes elmélázni, hogy egy ilyen „medic” karakternek egyáltalán miért adtak kézifegyvert.

 

li.jpg

li2.jpg

li3.jpg

Low Light uzija

Sok szempontból hasonló problémáim vannak Low Light uzijával is, mint a Lifeline pisztolyával. Kicsi volt, könnyen elveszett és viszonylag könnyen ki is esett a figura kezéből. Ugyanakkor a legnagyobb bajom mindig az volt vele, hogy azt hittem, valamiképpen felrakható a figura lábán látható nyílásra. Szerintem hetekig próbálgattam gyerekként, hogy hogyan lehet ráapplikálni, de mindig kudarcot vallottam. Ez határozottan idegesített. Aztán később sajnos el is veszett valahol és sajnos most sincsen meg a figuráimhoz. A Slaughters Marauders Low Light gyerekkorom egyik kedvenc figurája volt, ám az uzijával sosem tudtam megbékélni.

 

lowlightssm0508.JPG

lo.jpg

lol.jpg

 

Incinerators kilövője

A 90-es években megjelentek a különféle, meglehetősen amorf alakú rakéta és egyéb kilövők a G.I.Joe figurák mellé csomagolva. Ezek némely esetben egészen használhatóak voltak, ám sok figuránál bosszúságot okoztak. Ilyen volt például Incinerators katapultja is, aminél egy ezüst színű szerkezettel ki lehetett lőni egy csúnyácska, nehéz, kerek lövedéket. Már maga a lövedék is megér egy misét, de a katapult volt igazán az, ami mindig idegesített, ugyanis egy gumis megoldással lehetett működtetni, ami valamiért sokszor leoldódott, kiengedett és emiatt mindig berhelni kellett a gumiját. A későbbiek során el is szakadt és akkor lehetett újragumizni az egészet. Ráadásul, amikor úgymond jól működött, akkoris alig tudta kivetni magából a szerkezethez képest nehéz lövedéket. Úgyhogy gyerekkoromban nem szívleltem ezt a cuccot, de ez felnőtt gyűjtőként sem változott meg, hiszen majdhogynem feleslegesen, egy csomó helyet elfoglal a vitrinben a kilövő és a hozzávaló második lövedék. Vizuálisan ugyanis nem sokat tesz hozzá az amúgy remek figurához.

 

img_3900_2.jpg

in.jpg

incinerators-x2-v1-arah-gi-joe_1_6e4d4df434806d7edda8eaf3b8d13c8b.jpg

Sub Zero aknái

Sub Zero szerintem egy egészen jól sikerült téli jellegű Joe harcos. A baj csak az vele, hogy rengeteg felszerelést adtak hozzá, amelyek egy része nem volt túl jól használható a játszás során. Ez legfőképpen az aknavető kis aknáira igaz. A kis méretű cuccokat más figuráknál megoldották úgy, hogy valamilyen formában rögzíteni lehessen a figurára vagy a hátizsákra. Így volt ez a HEAT Viper rakétáival, Downtown rakétáival vagy a Frag Viper gránátjaival is. A Sub Zero-nál viszont sehová sem lehet rögzíteni a négy darab picike aknát. Jó egyet még esetleg be lehet tenni az aknavető csövébe, de a többi így csak kallódott és nem lehetett vele sokmindent kezdeni. Ráadásul ennél is sokáig azt hittem, hogy valamilyen módon rögzíthetőek a hátizsákra, mert azon vannak olyan pöckök, amelyek ezt sugallják. Sajnos ez viszont nem kivitelezhető, úgyhogy ezeket a kiegészítőket is nagyon hamar elhagytam. Aztán persze rájöttem, hogy a pöcökre csak a géppuskát lehet felrakni, aminek egy ekkora puska esetében szerintem nincs is túl sok értelme.  Gyűjtőként sem szerettem meg ezeket a funkciótlan kis alkatrészeket, mert a vitrinben is maximum csak a figura mellé lehet őket letenni és így szintén elgurulhatnak, elkallódhatnak.

 

sz.jpg

sz2.jpg

sz3.jpg

Tunnel Rat lámpái

Gyerekkorban szerintem nem csak én hagytam el minden ilyen pirinkó kis alkatrészt. Szerintem mindegyik közül a leggyorsabban Tunnel Rat hátizsákra szerelhető lámpáit hagytam el, amelyek ugyan rendesen bepattannak a helyükre, de ha mégis kiszedte őket az ember, úgy nagyon hamar elveszhettek. Annyira gyorsan elveszítettem őket, hogy sokáig arra sem emlékeztem, hogy egyáltalán voltak azon a hátizsákon lámpák. Természetesen ez az alkatrész ma is hiánycikknek számít, úgyhogy úgy látszik más is járt így. A kis lámpák ellenére Tunnel Rat az egyik kedvenc figurám és éppen ezért idegesít ezeknek a hiánya.

 

tun.jpg

tunn.jpg

tunn3.jpg

Cobra Commander glidere

Én szerintem azon kevés gyerek közé tartoztam, akinek kifejezetten tetszett a Cobra Commander v4 figura. Tetszett a színe, a fegyvere és a narancssárga üveg mögött megbújó elmosódott arc. Az egyetlen dolog, amit nem tudtam hová tenni az a kilövője volt. Helyesbítve, a kilövő „lövedéke”, ami itt egy műanyag fóliaszerű anyagból összeállított glider volt. Ebben az időben önálló járműként is adtak ki glidereket, de azok méretüknél fogva legalább használhatóak voltak valamire. Ez viszont nem igazán. Minek kellett ez? Teljesen felesleges cucc volt, ráadásul nem is lőtte ki szépen a kilövő. Nem siklott utána a levegőben vagy ilyesmi. Ezen kívül persze hamar el is rongyolódott, majd megsemmisült. Nem véletlen, hogy nem könnyű beszerezni ma sem.

 

cc.jpg

cc3_2.jpg

cobracommander_2.jpg

s-l1600_61.jpg

Drótok, csövek

A Joe figurák jelentékeny részénél adtak kiegészítőnek egy-egy jellegzetes fekete drótot, amit a figurákon és felszereléseken található pöckökre kellett nyomni. Ezek egészen jól működtek, de megmondom őszintén engem mindig is idegesítettek. A játékban nem volt ugyanis funkciójuk, csak optikailag dobták fel a figurákat, már amelyiket… A fegyverek használatánál is sok esetben kényelmetlen volt, hogy rajta van egy funkciótlan drót. A másik probléma az volt velük, hogy a különféle pöckök, amire rá kellett nyomni a végüket elég könnyen beletörtek, emiatt egy idő után nem is lehetett őket a helyükre tenni. Aztán persze elég hamar megfogyatkozott a drótok, csövek száma, hiszen többet is elhagyott közülük az ember, de legalább nagyjából szabványos volt a méretük. Manapság sem kedvelem őket. A drótok többségét nem is rakom rá a figurákra, mert úgy egyrészt több helyet foglalnak, másrészt mindig leoldódnak, lepattannak és idegbajt kapok tőlük. A vastagabb csövekkel mondjuk ilyen szempontból nincs problémám.

 

hose.jpg

hose2.jpg

hydro1_3.jpg

Antennák

Mind a figurák, mind a járművek esetében komoly problémákat okoztak az antennák is. Ezek meglehetősen sérülékeny és sok esetben felesleges alkatrészek voltak, főleg mert a figurák megjelenéséhez mondjuk nem túl sokat adtak hozzá. A járművekről rendszeresen letörtek, a figurákról meg elvesztek. Gyakorlatilag minden járgányomba, amin volt ilyen alkatrész bele volt törve az antenna akár a Desert Fox-ra akár a Badgerre gondolok. A figurák esetében a Tiger Force Psyche Out fejantennája még egy viszonylag stabilabb darab volt, bár az is letört egy idő után. De a Recoil hátizsák antennáját kifejezetten utáltam, mert elég könnyen kijött, eltört, aztán viszonylag hamar el is veszett. Két Recoilom is volt gyerekként, de egyik darab antennája se élte túl a gyerekkoromat. Ma sem rajongok az ilyen cuccokért, bár azért törekszem rá, hogy lehetőleg mindegyik figurához vagy járgányhoz meglegyenek.  

 

an.jpg

ant.jpg

ant2.jpg

Toxo Viper sisakja

A Toxo Viper egy egészen tűrhető kis figura, bár azért a színe és a jellege miatt nem igazán összemérhető egy fajsúlyosabb viperával. Általában, ha egy figurához adnak sisakot, az javít a megjelenésén úgymond teljessé teszi az összképet. Ritka esetben fordul csak elő az, hogy a sisak nem hozzáad, hanem elvesz ebből az összképből. Toxo Viper sisakja volt nekem az a darab, ami egyszerűen értelmezhetetlen volt. Nem tetszettek a színei, a formája és épp ezért gyakorlatilag mindig sisak nélkül játszottam ezzel a figurával. Érdekes megfigyelni, hogy még a hátlapgrafikán sem mutat jól ez a fejfedő…. épp ezért ma sem szeretem kifejezetten, pedig egyébként a minőségével nincsen baj. A helyén marad és masszív is. A Deep Six v2 sisakjával kapcsolatosan is hasonlóan negatív érzéseim vannak egyébként , de ott ezeket leginkább csak a színválasztás okozza.

 

to2.jpg

to3.jpg

to.jpg

Countdown hátizsákja/csáklyája

Countdown számomra önmagában se egy világverő figura, de gyerekkoromban talán még kevésbé kedveltem, mint manapság. A felszerelései között van egy csáklya…egy horog, ami a hátizsákjához kapcsolódik egy vékony madzaggal. Most vonatkoztassunk el attól, hogy egyáltalán mi szüksége van egy nyilvánvalóan űrhajós karakternek egy ilyenre az űrben…de önmagában szemlélve is ez egy idegesítő valami volt. Igen...hasonló jellegű cuccot adtak más figuráknál is, például a Rock Viper-nél és vaciláltam is , hogy melyiket tegyem végül a listára. Már a cucc befűzése sem volt egy egyszerű feladat és a kötél mérete is túl hosszú volt. Ráadásul nem lehetett a csáklya részt sehová beakasztani a hátizsákon, így az a saját súlyától mindig leoldódott és végül húzta maga után a figura. A madzag persze sokszor el is szakadt, illetve kiakadt a helyéről és az eredeti funkciójában (mondjuk, hogy felakaszd vele valahová a figurát) szinte nem is lehetett használni. Aztán egy idő után már nem is próbálkoztam vele. Elszakadt aztán eltűnt a csáklya is valahová. Ma sem szeretem ezt a hátizsákot, de az igaz, hogy a zsinór nincs is meg hozzá. Egyébként azóta kifejezetten rühellem az ilyen "zipline accessory-kat" pl a modern Star Wars figuráknál is, valószínüleg ez a negatív érzés innen fakad. 

 

count.jpg

count2.jpg

co.jpg

Természetesen attól függetlenül, hogy ezeket a kiegészítőket kevésbé kedvelem, attól még lehetnek értékesek,  fontosak vagy mások számára hasznosak. Ezen kívül azt is el kell ismerni, hogy sok esetben pont ezek a változatos cuccok különböztették meg a G.I.Joe-t a többi játéktól és utolérhetetlen játékélményt idézetek elő. Csak nekem pont ezek a darabok mondjuk nem... 

És neked melyik kiegészítő borzolta fel az idegeidet?

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr3514586978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fredddy 2019.02.13. 00:28:24

Te jó ég, még ennek is van külön blogja? Az internet egyszerűen csodálatos :)

Nekem amúgy nem volt sok dzsiájdzsóm, de ezekből kettő pont megvolt (talán valahol még meg is van), az orvos csávó pisztolya tényleg para volt, de nekem sokkal nagyobb wtf volt a légzőmaszkja, sokáig nem jöttem rá, hogy hogy kell rátenni. Viszont az enyém nem ilyen piros volt, hanem rendes katonai zöld nadrágja és homokszín zubbonya volt. A katapultot viszont imádtam, annak a nagy narancssárga gömbnek jó húzása volt, össze lehetett dönteni vele az építőkockából csinált várat. Valamelyikhez volt ilyen rugós rakéta is, de az tré, az nem tudta leütni az építőkockákat.

Az ilyen letörő pöckök helyett amúgy miért nem fúrsz bele egy 1mm-es drótot? Vagy az szentségtörés? Összerakva úgyse látszik.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2019.02.13. 08:12:51

@Fredddy: Mármint minek? Mert én nem specifikus blog vagyok sokféle játékkal foglalkozok :) Valóban lifeline maszkja is elég nehézkes ráadásul sérülékeny. A zöld nadrágos az a Tiger Force változat volt. Azonos figu és felszerelések de más festés.
Van aki fúr meg ilyesmi de én nem berhelem meg amúgy ja kissé szentségtörés is :)

Fredddy 2019.02.13. 10:27:15

@Tota12: ,,Mármint minek? Mert én nem specifikus blog vagyok sokféle játékkal foglalkozok :) "
90-es évek játékainak. A Lego meg az ilyen szoci lemezautók gyűjtése nem lep meg, az viszont már elég durva, hogy már az én gyerekkorom játékai is beléptek ebbe a vintage/gyűjtögetős státuszba :)

"A zöld nadrágos az a Tiger Force változat volt. Azonos figu és felszerelések de más festés. "
Így jobban belegondolva, lehet, hogy a piszolya is fekete volt. +nekem abban a katonásabb színben jobban tetszik. Az viszont már gyerekként is fura volt, hogy hogy lehet valaki egyszerre orvos és rádiós.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2019.02.13. 10:51:46

@Fredddy: Ó már elég régen :) Én több mint tiz éve gyűjtöm a G.I.Joe-t és már akkor sok gyűjtő volt itthon. Star wars figuráknak meg még korábban.

Igen a TF változatnak a pisztolya is fekete

www.yojoe.com/action/88/lifeline2.shtml

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (13) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1412) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (711) hasbro játékok (714) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (285) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1494) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1490) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (363) kenner (339) kennertoys (325) kenner figurák (324) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (573) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (372) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalogus (295) lego katalógus (293) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (71) lego tmnt (1) lego történelem (252) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (2) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pokember (1) pókember (4) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1152) régi játékok (1126) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (7) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (672) starwarsfigures (570) starwarsjármű (94) starwarstoys (657) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (671) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (515) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (560) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (39) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) titanium (1) tmnt (16) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1180) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (298) vintage (871) vintagejátékok (991) vintagestarwars (165) vintagestarwarstoys (165) vintagetoys (980) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (148) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása