A Top 10 legrosszabb filmes főhősről mintázott akciófigura

A mai top10-es cikkben megint visszaeveztem kicsit a filmes figurák világába. Olyan figurákat fogok nektek mutatni, amelyeket elméletileg egy híres film, híres szereplőjéről mintáztak, ám a végeredmény nem sikerült igazán. Tudom, már volt korábban két hasonló listám, amivel ma sok lesz az átfedés, de azokban a komplett játékvonalakra koncentráltam, míg itt a hangsúly az egyes színészeken és a hozzájuk kapcsolódó borzalmas figurákon lesz.  Az előző két, hasonló listámat ITT és ITT OLVASHATJÁTOK.

2_30.jpg

Igyekeztem azokból a figurákból válogatni, amelyek egyrészt tényleg híres színészről lettek mintázva, másrészt olyan film mellé készültek, amelyek kvázi blockbusternek számítottak a maguk idejében (még akkor is, ha esetlen megbuktak). Főként olyanok kerültek fel, amelyek gyakorlatilag egyáltalán nem hasonlítanak a szereplőre, akiről mintázták őket és önmagukban nézve is borzalmas produktumok. Néhány helyezés kihagyhatatlan volt a listáról, de jónéhánynál alaposan el kellett gondolkoznom melyik is kerüljön fel. Nagyon sok esetben ugyanis kiesett a kiszemelt áldozat, mert igazából vagy a filmhez kapcsolódó rajzfilmről mintázták a figurákat, vagy esetleg TV sorozathoz kapcsolódott, így egyáltalán nem volt olyan nagy a merítési lehetőségem, mint azt az elején gondoltam.  A cikkel az elsődleges célom a szórakoztatás…. Nem akarok senkinek se a lelkébe gázolni és nem szeretném, ha sértődés lenne a néhol kicsit sarkos véleményemből. Igyekeztem a vicces végéről megfogni a dolgot és remélem ti is így álltok majd hozzá. Természetesen attól, hogy itt szerepel, egy figura még tetszhet valakinek, tarthatja jónak, sőt az egyik helyezett nekem is megvan szóval a lista csak a puszta vizuális tényeket igyekszik kivesézni, remélhetőleg viccesen. Ha esetleg lehagytam valamit vagy van olyan figura, aminek szerintetek helye lett volna a listán….írjátok meg kommentben….

1_34.jpg

10.  Sigourney Weaver / Ripley – Aliens Resurrection, Kenner, 1997

Ez az a figura, amit ha meglátok, mindig elkap a röhögőgörcs. Én egyszerűen nem értem, hogy mit gondolhattak az alkotók, amikor ezt a pózt megálmodták. Fegyverek nélkül úgy néz ki szegény, mintha valami tánclépéseket gyakorolna éppen….se a kéz, se a lábtartása nem életszerű. Az arca is borzasztóan sikerült. Sikerült kb. Sigourney Weaver 22 évvel fiatalabb dublőrét megformázni, ami azért egy Alien figuránál nem túl jó. Más az arcforma, mások a vonások, de a haja és a ruhája legalább valamennyire emlékeztet a klón Ripley-re. Sajnos a korábbi Aliens játékvonalból azért nem válogathattam, mert azok a figurák elvileg nem a filmből építkeztek, hanem egy soha el nem készült animációs filmből. Azért a Kenner természetesen (ami továbbra is a kedvenc játékgyártóm) több helyezettel is képviselteti magát.

alien.jpg

alien2_1.jpg

alien3_1.jpg

alien1_1.jpg

9.Bruce Willis / Harry Stamper – Armageddon, Mattel, 1997

1997-ben az Armageddon volt az egyik legnagyobb filmes durranás és nyilván ez sem úszta meg, hogy figurákat készítsenek hozzá. A Mattel-t érte a megtiszteltetés, ami érdekes módon a Hot Wheels égisze alatt adott ki két, 8 inch-es méretű, babaszerű figurát, ami mellé modulárisan összeépíthető kiegészítőket lehetett venni. Természetesen az egyik megformázott karakter a Bruce Willis által alakított Harry Stamper volt, aminek a figurája önmagában egészen viccesre sikerült. Igazán megsüvegelendő, hogy megpróbálták megformázni az arcvonásokat, ám 8”-es méretben ez már igazából kötelező. Még azt is megkockáztatom, hogy az arca hasonlít, de pár rosszul megválasztott vonástól, egy rossz fejformától és az alapvetően kancsal szemfestéstől az egész úgy néz ki, mintha egy Bruce Willis hasonmásverseny sokadik helyezettjét öntötték volna műanyagba. A ruha egyébként egészen jól sikerült, de a fejtől egyszerűen nem lehet elvonatkoztatni. Egyébként a Ben Affleck-ről mintázott A.J. figura hasonlóan rossz…

arm.jpg

arm2.jpg

arm5.jpg

arm4.jpg

arm3.jpg

8.Kevin Costner / Robin Hood – Robin Hood the Prince of Thieves, Kenner, 1991

A Kenner Robin Hood játékvonala még többször elő fog kerülni majd a blog életében, mert egészen sok érdekességet rejteget magában. Az biztos, hogy ha a játékalkatrészek újrahasznosítása művészet… akkor a Kenner volt a műfaj Leonardoja. Ha folytatom a gondolatmenetet, akkor pedig egyértelmű….hogy a Robin Hood the Prince of Thieves volt a Kenner „Mona Lisája”. Ebben a szériában ugyanis alig terveztek új dolgokat, szinte mindent valamelyik másik, régebbi vonalból kapargattak össze, így mind a figurák alkatrészei, mind a járgányok korábban már szerepeltek valahol máshol. Viszont mivel ez mégiscsak egy filmes vonal volt, ezért néhány jellegzetes, új dolog megtervezése elengedhetetlen volt, így legtöbbször a figurák fejeit kicserélték. Robin Hood…azaz Kevin Costner figurája is így készült. A karakterhez abszolút nem illő testet ezért ne is kérjük számon a Kenner-től….eredetileg egy Super Powers Zöld Íjász figuráé volt, akihez nyilvánvalóan jobban illett a túl izmos kivitelezés, mint Robin Hood-hoz. A ruháját próbálták azért filmesre megfesteni, de ez sem sikerült 100%-osan. A fej viszont egyedi, de jó kérdés, hogy kit ábrázol….ugyanis Kevin Costnerrel semmilyen hasonlóságot sem mutat, de még a haja se stimmel. Az biztos, hogy ha megkérdeznék tíz olyan embert, akik amúgy látták a filmet, hogy a figura kit ábrázol…nem ismernék fel.

robin1_3.jpg

robin_5.jpg

robin2_4.jpg

robin3_1.jpg

robin4.jpg

7. Steven Hiller/Will Smith – Independence Day, Trendmasters, 1996

Will Smith az egyetlen, aki két figurával is képviselteti magát a listán, de majd meglátjátok, hogy teljesen jogosan. A Függetlenség napja korának egyik elég jól sikerült blockbustere volt és az akciódús témája miatt nyilvánvaló volt, hogy akciófigurákat is ki fognak adni mellé. Ezek úgy összességében nem is sikerültek rosszul, ám a Will Smithről mintázott Steven Hiller figura mégis felkerült a listámra. Az nagyon jó kérdés, hogy ezt a figurát kiről is mintázták….ugyanis sem a testalkata, sem az arca nem idézi meg Will Smith-et egy pillanatra sem. Abszolút nem hasonlít és az egész egy kicsit olyan jellegű, mintha egy maradék Mortal Kombat-os Jax figurát adtak volna ki újra. A festése és a kidolgozottsága kb. a kínai Chap Mei figurákra hasonlít és sajnos a kiegészítői is egészen hitványra sikerültek. Nagy kár érte, mert a vonal idegen karakterei meg eléggé jól sikerültek.

id.jpg

id1.jpg

id2.jpg

id3.jpg

id5.jpg

6. John Leguizamo / Luigi – Super Mario Brothers, ERTL, 1993

A Super Mario film igazából egy körmönfont merénylet volt az emberiség ellen, ami nem jött be. Hovatovább az ERTL filmhez készült figurái is felértek egy merénylettel, de azt azért el lehet mondani, hogy hellyel-közzel hozták azt, amit a filmvásznon látott az ember. Egy nagyon durva kivétel viszont akad…a John Leguizamo által megformázott Luigi figurája. Ez a figura egyszerűen béna…esetlen…és egy kicsit sem impozáns. A testalkata jóval teltebb, mint a vékonydongájú Luiginak és a testtartása sem az igazi. A legkeményebb mégis az arca. Leguizamo jellegzetes arcvonásai helyett itt egy teljesen semleges arcot csináltak, ami egy olyan csodálkozó tekintettel néz le ránk, mintha most kérdeztük volna meg tőle, hogy látta-e a filmet. Talán nem is véletlen, hogy ezután az ERTL nem is nagyon próbálkozott akciófigurák kiadásával. Azért nem Mario került fel egyébként, mert az legalább nyomokban emlékeztetett Bob Hoskinsra. 

mario1.jpg

mario2.jpg

mario3.jpg

mario4.jpg

mario5.jpg

5. Will Smith / Flame-Blastin Jay – Men in Black, Galoob, 1997

A nagysikerű Men in Black című filmből 1997-ben adott ki a Galoob egy sokkal kevésbé sikerült figura sorozatot. A széria küllemének úgy ámblokk annyira nincs köze a filmben látható dolgokhoz, hogy az ember első látásra azt hihetné, hogy biztos a rajzfilmsorozat mellé adták ki, de nem…. ezt elvileg a filmben látható karakterekről mintázták. Én nagyon túrtam az emlékeimben, hogy felidézzem…a film melyik pontján használt J ügynök lángszórót és mikor húzott lila kezeslábast, de nem jutottam eredményre. Az biztos, hogy mind a fej, mind a kifacsart testhelyzet borzalmas. Ez utóbbi gyakorlatilag az összes MIB figurára igaz. A vicsorgó arckifejezés az valami egészen elképesztő és a kiegészítők se sikerültek túl impozánsra. Összességében szegény Will Smith biztosan nem volt túl büszke erre a figurára.

mib2_1.jpg

mib.jpg

mib3_1.jpg

mib4_1.jpg

mib5.jpg

4. Robin Williams / Peter – Hook, Mattel,  1991

Gyerekkoromban én kifejezetten szerettem a Hook című filmet, sőt bizonyos hangulatomban akár ma is meg bírom nézni. A film alapvetően gyerekeknek szólt és bővelkedett a színes karakterekben, így teljesen természetes módon akció figurák is készültek hozzá. A Mattel végezte el a munkát, de a végeredményre egyáltalán nem lehettek büszkék. Több kellemetlen darab is napvilágot látott ám mindegyik közül a leginkább érthetetlen a Peter-ről vagyis Robin Williamsről formázott Air Attack Peter figura, aminek gyakorlatilag semmi köze sem volt a filmben látható karakterhez. A feje egyszerűen nyomott….semmilyen hasonlóságot sem mutat Robin Williams arcvonásaival, a testalkata túlzó és a kidolgozottsága a kínai piacos bootleg figurákat idézi. A ruhája még csak-csak rendben van, de a színét már nem sikerült eltalálni és a hátizsák is tök felesleges. Összesen egyébként négy féle Peter figurát adtak ki a Hook játékvonalban, ezek közül volt ,amelyik jobban, volt, amelyik rosszabbul sikerült (Food Fight), de azért  ezt választottam, mert ez mégiscsak az alap Robin Williams féle Peter Pan megcsúfolása.  

hook.jpg

hook2.jpg

hook3.jpg

hook4.jpg

3. Mark Walhlberg / Leo Davidson - Planet of the Apes, Hasbro, 2001

Megintcsak muszáj volt feltennem egy listára a Hasbro féle Majmok bolygója sorozatból a diszkókirály Leo Davidson figurát, ami bármennyire is szomorú vagyok éppen, mindig jókedvre derít. Egyrészt Mark Wahlberg-re sajnos semmilyen formában sem hasonlít. Szegénynek jóval szögletesebb a feje, mint kellene és az arcvonásait is szerintem egy teljesen más emberről mintázták. Nagy a füle, kifejezéstelen az arca és az egész valahogy borzalmas. A kedvencem viszont a testtartása…ezt én nem tudom, hogy miért találták ki, hiszen ez elvileg egy egyszerű asztronauta figura lenne. Az más kérdés, hogy ebben a fehér motoros szerkóban inkább egy Evel Knievel hasonmás, de Mark a filmben is egy ilyen szkafandert viselt, úgyhogy ez rendben van. A lábrogyasztással erősített, szombat esti láz kéztartás viszont utánozhatatlan. Elméletileg a kezébe lehet tenni a sisakot és a pisztolyt, de igazából az se javít sokat a helyzeten. Ha rólam készült volna egy ilyen figura én biztos kitettem volna a vitrinbe és mutogatnám a barátoknak.

planet.jpg

planet1.jpg

planet3.jpg

planet2.png

2. Carrie Fisher / Princess Leia – Power of the Force 2, Kenner, 1996

Sajnos nincs az a dimenzió vagy pont a multiverzum bármelyik részén, amelyben az 1996-ban, a Power of the Force 2 sorozatban kiadott Princess Leia figura megfelelő lenne. Lehet már kicsit unalmas is, hogy mindig előhozom, de ez a figura bármelyik negatív listán örök éremesélyes. A közszájon csak gorillának becézett Leiának majdnem hogy az a legkevesebb baja, hogy nem hasonlít Carrie Fisher-re. Szegénynek a feje túlságosan férfias lett, ami a „heroisztikusabb” felépítéssel….azaz széles vállakkal és komoly izomzattal együtt olyanná teszi, mintha mindannyiunk kedvenc hercegnője súlylökő vagy body builder lenne. A férfias megjelenésén a szintén kissé eltúlzott cickók sem segítenek, úgyhogy ez az egyik legkevésbé sikerült darab az akciófigurák történelmében. Ettől függetlenül azért rengeteget eladtak belőle, nekem is megvan, sőt már egy videóban beszéltem is róla.

ootf4.jpg

potf1_2.jpg

potf2_5.jpg

potf_3.jpg

potf3_5.jpg

1. Tom Cruise / Ethan Hunt – Mission Impossible, Treadwinds Toys, 1996

A Treadwinds toys már önmagában is egy érdekes cég, mert ez az a gyártó, ami a semmiből jött, megcsinálta a Mission Impossible figurákat, majd el is tűnt örökre a süllyesztőben. Lehet, hogy ez nem is véletlen…A Mission Impossible franchise már jóval az első film előtt elindult, egy közkedvelt sorozat formájában, ám az igazi ismertségét az 1996-os filmmel nyerte el. Az abszolút főhős Ethan Hunt volt, akit Tom Cruise alakított, így teljesen természetes módon a Treadwinds MI játékvonala is az ő személyére koncentrált. Talán egy kicsit túlságosan is, hiszen Ethan Hunt-on kívül semmilyen más figurát nem dobtak a piacra, belőle viszont öt félét is. Egyik rosszabb, mint a másik. Gyakorlatilag az égvilágon semmi köze sincs a figuráknak a Tom Cruise által megformált karakterhez. Egyetlen arcvonást vagy testalkati hasonlóságot sem véltem felfedezni, de az eltúlzott izomzatuk sem stimmel. Én már régen láttam a filmet, de emlékeim szerint a kiegészítők se nagyon szerepeltek benne, úgyhogy nyugodtan kijelenthetjük….ezek teljesen random, gagyi, kínai akciófigurák, amire ráfogták, hogy ez Ethan Hunt….ilyen erővel Kodály Zoltánt is ábrázolhatnák.

mi1.jpg

mi2_1.jpg

mi3_1.jpg

mi_1.jpg

Szokás szerint azért nézzük meg mik voltak még azok, amelyek ilyen-olyan okból nem kerültek fel a listára.

Sylvester Stallone/ John Spartan - Demolition Man, Mattel, 1993

A Demolition Man Stallone figurákat végül nem tettem fel a listára, mert ugyan nekem nagyon nem tetszenek, de a jellegük mégiscsak passzolt a filmhez és a figurák arcvonásai is azért halványan emlékeztetnek a szereplők arcára.

demol.jpg

demol1.jpg

Wayne Knight/ Dennis Nedry – Jurassic Park, Kenner 1993

Normál esetben ez a figura nyerte volna ezt a listát…..ugyanis a Kenner első Jurassic Park játékvonalában sikerült két olyan Dennis Nedry figurát alkotni, ami sem jellegében sem vonásaiban nem hasonlít még minimálisan sem a filmben látható karakterre. Egészen egyszerűen ez olyan, mintha egy teljesen más filmet néztek volna az alkotók. Viszont….szegény Wayne Knight-ot úgy ítéltem meg, hogy, noha nagyon emlékezeteset alakított a Jurassic Park-ban azért nem volt se főszereplő se filmsztár. Úgyhogy csak emiatt csúszott le a listáról.

jp.jpg

jp2.jpg

Kevin Costner/ Mariner – Waterworld, Kenner, 1995

A Waterworld Mariner figuráját végül azért nem tettem fel a listára, mert úgy ítéltem meg, hogy egy Kevin Costner figura is bőven elég volt mára…. Ez a  figura szintén semennyire sem hasonlít a színészre és az arcvonásai sokkal inkább megidézik a kései Mickey Rourke-ot, mint a fénykorában lévő Kevin Costnert.

wat1.jpg

wat_1.jpg

Jean Reno / Phillipe – Godzilla, Trendmasters, 1998

Ez állt legközelebb ahhoz, hogy felkerüljön, mondhatni ez volt a 11. helyezett. Mégis…mennyire kell hunyorítani, hogy erről a darabról valakinek Jean Reno jusson eszébe? A Trendmasters Godzilla vonalában voltak jobban sikerült darabok (főleg a szörnyek), de az emberi karakterek gyakorlatilag teljesen random katonai figurákra sikerültek, amelyek egyáltalán nem hasonlítottak a színészekre. Ez nem csak Jean Reno-nál volt így, de nála volt a legszembetűnőbb.

godz.jpg

god2.jpg

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr6814998494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerberus 2019.08.07. 00:41:38

Robin Williams eme figurainkarnációja mindjárt két hazai híresembert is eszembe juttazott: 1. Cooky, 2. Fásy Ádám!

Gerberus 2019.08.07. 01:08:13

Robin Williams figurájáról két hazai celeb is beugrott: Cooky és Fásy Ádám!

Gerberus 2019.08.07. 01:11:02

@Gerberus: Miután a rendszer nem jelezte mi lett az első kommentel, mert csak úgy eltűnt irtam egy másodikat, ami viszont így már felesleges, úgyhogy azt ezzel együtt lehet törölni.

crusaderman 2019.08.07. 06:51:01

A legfelső Ethan Hunt figura legalább hasonlít Arnold Schwarzeneggerre

crusaderman 2019.08.07. 06:52:25

Robin Hood meg olyan idősebb Kurt Russell-es

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2019.08.07. 08:17:33

@Gerberus: nembaj....elfér :D A Cooky hasonlat ül...de Fásy helyett inkább Sláger Tibót mondanám

Mad Marx 2019.08.07. 08:49:12

Ha nem nézzük, hogy mihez készült, akkor a brúszviliszes annyira nem rossz.

Treff Bubi 2019.08.07. 09:11:14

Fantasztikus gyűjtemény :D
Úgy látom, a fröccsöntő sablonban csak kigyúrt testeket lehet előállítani, amiket aztán kedvük szerint festenek a másik szalagnál a melósok.
Mark Wahlberg tiszta John Travolta a Szombat esti lázból, illetve az a gyanúm, hogy Robin Hood arcát inkább Robert Davi ihlette, mint Costner.

Még egyszer, nagyszerű válogatás:)

Void Bunkoid 2019.08.07. 09:12:37

A Waterworldös Kevin Costner az dehogy Mickey Rourke...az kérem maga Chuck Norris baszki :)

Roan 2019.08.07. 09:57:51

@Void Bunkoid: Nekem Mickey Rourke és Val Kilmer szerelemgyerekének tűnt, de valóban van benne Norris-vér is...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.08.07. 09:58:22

marky mark arca egész felismerhető

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2019.08.07. 11:52:04

@Treff Bubi: Köszi :D Robert Davi.... :D Hát neki is van egy arcszerkezete.
igen a 90-es évek második felében a túl izmos figurák voltak divatban. Minden gyártó ilyeneket csinált. Olyan 94 előtt ez még nem volt igy

crusaderman 2019.08.07. 16:02:23

Leia : indiai díjbirkózó

Lac99 2019.08.12. 14:30:18

A Mark Wahlberg-figura arca számomra inkább Ryan Reynolds. :-)

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (39) archivum (39) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (13) epic continues (3) episode I (13) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (7) érdekesség (1407) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (708) hasbro játékok (711) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (283) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1489) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1485) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (38) játék lelőhely (12) játék reklám (30) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (361) kenner (339) kennertoys (325) kenner figurák (324) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (570) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (369) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalogus (293) lego katalógus (291) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (70) lego tmnt (1) lego történelem (251) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (3) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (2) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pokember (1) pókember (4) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1147) régi játékok (1121) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (7) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (671) starwarsfigures (569) starwarsjármű (94) starwarstoys (656) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (670) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (514) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (559) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (38) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) titanium (1) tmnt (16) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1175) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (296) vintage (867) vintagejátékok (988) vintagestarwars (165) vintagestarwarstoys (165) vintagetoys (977) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (148) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (4) wwf figurák (8) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása