Top 10 legjobban hiányzó Clone Wars figura

Annak idején, amikor a Rebels című animációs Star Wars sorozatnak vége lett, írtam egy top 10-es listát azokról a karakterekről, akikről sajnálatos módon nem készült akciófigura. Már akkoriban elterveztem, hogy ugyanezen szempontból megvizsgálom a másik népszerű sorozatot, a Clone Wars-t is, de valahogy mindig alulra került a teendők sorrendjében. Ugyanakkor jövőre érkezik majd a sorozat új és egyben befejező évada így talán egy kicsit melegítésnek is érdemes megvizsgálni melyek voltak azok a kiváló Clone Wars karakterek, amelyekből végül nem csináltak akciófigurát.

 2_36.jpg

A Clone Wars volt ezeddig a legsikeresebb animációs Star Wars sorozat. Hat évadon keresztül (és jövőre érkezik a hetedik) követhettük Anakin és Obi-Wan kalandjait a klónháború idején, de szerencsére a sorozat nem állt meg ennyinél. Annyi szereplővel, fajjal, szemszöggel és részlettel bővítette a Star Wars univerzumát, amire ezeddig még semelyik más sorozat se volt képes. Gyakorlatilag egymillió jól sikerült részletet lehetne felsorolni belőle, de ezt most nem fogom megtenni, mert a sorozatban rejlő mélységeket mindenkinek magának kell felfedeznie. Én mindenesetre óriási Clone Wars rajongó vagyok. A játékok tekintetében is maradandót alkotott a sorozat, hiszen 2008-2013 között jóval több, mint 200 akciófigura született a sorozat szereplőiből. Nem is akármilyenek….jócskán vannak közöttük olyanok, amit a gyűjtők a mai imádnak és keresnek. A rengeteg kiadás ellenére viszont még mindig van egy csomó olyan nagyszerű karakter, amiből nem készült akciófigura az évek során, pedig a sorozatbeli jelentősége vagy az izgalmas kinézete okán a szereplő ezt megérdemelte volna. A mai listában azt a tíz, szerintem legjobb Clone Wars karaktert gyűjtöttem össze, amiből még nem készült figura.

 1_39.jpg

Igyekeztem olyanokat összeválogatni, akik több részben és relatíve sok képernyő időt kaptak. Ezen kívül figuraként is remekül néztek volna ki. Egyedi, érdekes karaktereket, akik tuti, hogy keresettek és kedveltek lettek volna figura formában is. Persze mindenkit nem lehetett felrakni a listára….ugyanis legalább kétszer ennyi jó karakter volt a Clone Wars-ban, akikből nem lett játék és sajnos sok esetben a remény se látszik rá, hogy ez valaha megváltozik. Természetesen most is kíváncsi lennék rá, szerintetek melyik Clone Wars karakterből kellett volna még akciófigurát csinálni? Írjátok le kommentben.

  1. Ziro

Ziro Desilistic Tiure azaz Ziro a Hutt először az egész estés Clone Wars rajzfilmben tűnt fel, mint egy fontos mellékszereplő, majd a Clone Wars rajzfilmben is további négy epizódban használták. Jabba sunyi nagybátyja nem volt éppen a legszimpatikusabb karakter, de az kétségtelen, hogy érdekes színfoltja volt a Clone Wars világának. Emiatt és mert Jabba figurából relatíve sok van, némiképp furcsa, hogy ezt a kisebb termetű, de érdekes külső jegyekkel (lilás szín, sárga tetoválások) bíró karaktert nem csinálták meg akciófiguraként. Nyilván egy önálló creature pack-ban vagy több, másik figurával egybecsomagolva működött volna jól, de ha én lennék a döntéshozók helyében pont az ilyen extrább karaktereket kínálnám exkluzívként. Külön érdekesség egyébként, hogy őt nem, de a kisebb jelentőségű IG-86-os bérgyilkos droidját simán kiadták single card-os figuraként… Custom változat természetesen azért készült belőle méghozzá egyáltalán nem is rossz. Persze nyilván egy Jabba figurából alakították át.

ziro3.jpg

ziro2.jpg

ziro.jpg

  1. Younglings

A Clone Wars egyik fontos építőköve volt, hogy megmutatta nekünk a mindennapi Jedi lét apró részleteit is. A Jedi-vé válás fontos mozzanatai is bemutatásra kerültek, mégpedig egy csapat padawan szemszögéből, akiket a sorozat folyamán többször is láthattunk. A kristály megszerzésétől kezdve, a kardkészítésen át, az udvari vívóleckékig sok mindent láthattunk, amit egy Jedi növendéknek végig kellett járnia a tanulása során. Ez a csapat padawan (Gungi, Petro, Katooni, Byph, Ganodi és Zatt) összesen hat epizódban volt látható és még harcolni is láthattuk őket. ( Szerintem a Clone Wars történetének legmeghatóbb rohamát hajtják végre Ahsokával, a Weequay kalózokkal és a hagyományos! szablyával droidokat aprító Hondo-val együtt) Jedi padawan akciófigurákból nem készült túlságosan sok az évek során, és ami igen az is többnyire Anakin Skywalker volt. Ez a csapat viszont mindenképpen egy többes pakkért kiáltott volna, amiben az összes padawant egybecsomagolva lehetett volna megszerezni. Ha megcsinálták volna, akkor szerintem ma, az egyik legkeresettebb csomag lenne (pláne ha exkluzívként adták volna ki. ) Custom azért létezik belőlük, nem is akármilyen.

 

young4.png

young3.jpg

young2.jpg

young.jpg

  1. Morallo Eval

A Clone Wars-ban nagy kedvenceim voltak azok a részek, amelyekben nem a Köztársaság kontra Szeparatisták konfliktus volt az előtérben, hanem a félig-meddig tőlük független történetszálak. Az ilyenek elég sokszor a fejvadászokat helyezték az előtérbe és ezek közül is kimagaslottak azok a részek, amikor Moralo Eval, Rako Hardeen és Cad Bane együtt bandáztak. Moralo Eval egy phindian fajba tartozó bűnöző volt, akinek fejvadászokat kellett toboroznia Dooku gróf számára, hogy azok elrabolják a Kancellárt. Egy kifejezetten sunyi, tenyérbemászó, gőgös karakter volt, akivel lehetetlen volt azonosulni, ugyanakkor rendkívül jól kidolgozott karakter volt. A „The Box” című epizód, amiben ő félig-meddig főszereplő volt, egészen biztosan ott van minden idők tíz legjobb Clone Wars epizódja között. Moralo külső megjelenése nem olyan eget rengetően érdekes, de azért mégsem csak egy sima ember, úgyhogy szerintem egy figurát igazán megérdemelt volna, de ilyet sajnos máig sem adott ki a Hasbro. Pedig a többi „Box”-ban szereplő fejvadásszal egybecsomagolva egy istentelenül durván kinéző csomagot lehetett volna a piacra dobni. Kis érdekesség, hogy a Mandalori trailerében látható carbonite tömbbe fagyasztott lény a pletykák szerint nem más, mint Moralo Eval….ha ez így van, akkor megkapta a kis tetű, ami járt neki….

 

moralo.jpeg

moralo1.jpg

moralo2.jpg

  1. Steela / Saw Guerrera

Steela és Saw Guerrera egy ellenálló/partizán/terrorista (melyik szemszögből melyik) testvérpár, akik a Clone Wars ötödik évadában tűntek fel az Onderon-on játszódó epizódokban. Saw Guerrera mindenkinek ismerős lehet a Rogue One mozifilmből, de eredetileg a Clone Wars rajzfilmben debütált a karakter. Kettejük közül eleve Steela volt a higgadtabb harcos, de sajnálatos korai halála még inkább a radikalizmus felé sodorta a forrófejű Saw-t. A Rebels-ben és a Rogue One-ban pedig láthattuk, hogy hová jutott. Steela öt, Saw négy epizódban szerepelt és relatíve sok képernyőidőt kaptak, éppen ezért szerintem mindenképpen kellett volna figurát készíteni belőlük. A ruháik és fegyvereik is jól néztek volna ki és adott esetben, többes pakkban is jól működtek volna. Saw Guerrera időskori változatát ugyan kiadták a Rogue One játékvonalban, de a fiatal, szikár változata is jól mutatott volna. Custom azért létezik belőlük is.

 

steela3.jpeg

steela.jpg

steela2.jpg

  1. Bo Katan

Bo Katan-t már a Rebels figuráknál is hiányoltam. Teljességgel elfogadhatatlannak tartom, hogy míg egy csomó általános és konkrét mandalori figura megjelent már, de pont az az érdekes női mandó szereplő nem, amelyik két animációs sorozatban is fontos mellékszereplő volt. Több battle pack, mandalori járgány és egyedi figura is készült a Deathwatch tagokból és én egyszerűen nem hiszem el, hogy nem fért volna bele valamelyikbe egy nőiesebb vonású, levehető sisakos Bo Katan. A kiegészítők és az alapvető külső jegyek lehettek volna ugyanolyanok, mint a többinél, szóval nem hiszem, hogy óriási befektetést igényelt volna a dolog. A rajongók pedig biztosan megvették volna, hiszen a mandalori figuráknak óriási a rajongótábora. Reméljük egyszer majd ő is sorra kerül.

 

bo3.jpg

bo2.JPG

bo.jpg

  1. Latts Razzi

A Clone Wars egyik jó tulajdonsága volt az, hogy a két fő oldal csatáin kívül a fejvadászok világára is nagy hangsúlyt helyezett. Számos remek fejvadász karakter tűnt fel a sorozatban és mellettük a régi ismert arcok története is egy kicsit mélyítve lett. Az egyik kifejezetten érdekes fejvadász Latts Razzi volt, aki külleme alapján inkább egy kislányos manga karakternek tűnik, ám az epizódok alatt megtudtuk, hogy a kislányos külső egy remek harcost takar. Latts a Theelin fajba tartozik, amelynek képviselői bár feltűntek a Jedi Visszatér speciális változatában és a Sithek bosszújában is, azért leginkább a három animációs Star Wars sorozatban látszottak sokszor. Latts a sorozatban leginkább Embo-val és Bossk-al bandázott együtt, de feltűnt a Jabba palotáját védő fejvadászok körében is. A női Clone Wars karakterekről remek figurák készültek, szinte érthetetlen, hogy a Hasbro miért pont őt nem használta fel. Egy kifejezetten impozáns, egzotikus figura lett volna a lila bőrével és narancssárga hajával, ráadásul a növények indáira hasonlító ostorai is sokat dobtak volna rajta. Custom azért természetesen készült belőle.

 

latts.jpg

latts2.jpg

latts3.jpg

  1. Huyang

A fentebb már említett padawan-os epizódfolyamban tűnt fel a Huyang névre hallgató Mark IV-es típusú droid professzor, aki évszázadok óta tanítgatta a Jedi növendékeket a fénykard készítés rejtelmeire. Első látásra egy kicsit furcsa volt, hogy egy droidra bízzák ezt a feladatot, de jobban belegondolva a rengeteg építési lehetőség és a korábbi fénykardok adatai miatt ez voltaképpen egy zseniális ötlet volt. Az öreg droid egy kifejezetten kedves és vicces jelenség volt a sorozatban és kár is, hogy csak három epizódban láthattuk. Ennek ellenére egy figurát simán ki lehetett volna adni belőle. Az érdekesebb droid figurák eleve keresettek szoktak lenni a gyűjtők által, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy egy ilyen régies küllemű, különleges darab is népszerű célpont lett volna. Önállóan vagy többes pakkban is megállta volna a helyét, esetleg a Jedi növendékekkel összecsomagolva.  

 

huyang3.jpg

huyang.jpg

huyang2.jpg

  1. Trench

A Clone Wars nem csak a sokféle Jedi és klón területén alkotott maradandót, hanem a szeparatista oldalon is remek karaktereket vonultatott fel. Trench adminrális egy viszonylag gusztustalan, (a sorozatban elszenvedett sérülései miatt) robot jellegű alkatrészekkel tarkított, pókszerű lény volt és a harch nevű fajba tartozott. Az emlékezetes külső jegyeken túl a karaktere is egészen érdekes volt, kicsit olyan vonásokat kapott, mint egy gőgös XVII. századi angol admirális. Jó stratéga volt és agyafúrt ellenfél, aki hat Clone Wars epizódban is feltűnt. Figura ugyanakkor mégsem készült belőle, pedig a 2000-es évek végén elég sok és érdekes fajba tartozó Star Wars karakterből adtak ki figurát. Trench kimaradt és az ugyan tény, hogy a nyolc karja, illetve nagyobb méretei miatt nem lett volna egyszerű a megvalósítása, de egy extrább Battle packba, vagy egy exkluzív csomagba azért be lehetett volna tenni. Egészen biztos, hogy ma is egy keresett darab lenne.

 

trench2.jpg

trench.jpg

trench3.jpg

  1. Rako Hardeen

Azok a részek, amelyekben Obi-Wan külsejét megváltoztatták és egy Rako Hardeen nevű fejvadász bőrébe bújt kifejezetten izgalmasak voltak. Több epizódon keresztül láthattuk így és a külső megjelenése is tök jóra sikerült. A klónokat megidéző arca, az arctetoválás, a mesterlövész fegyvere és a szedett-vedett klónfelszerelések is abszolút ötletesek voltak. Teljességgel meglepő, hogy miért nem készült belőle figura. A millió klón és a még több Obi-wan mellett ez kifejezetten egy extra darabnak számított volna, amiért a klónkedvelők ma is lelkesednének. Még az amúgy erős fejvadász mezőnyben is megállta volna a helyét. A custom kedvelőknek viszont egy kifejezetten kedvelt célpontja a karakter, úgyhogy egészen sok változat lelhető fel belőle a neten.

 

rko.jpg

rako3.jpg

rako2.jpg

  1. Pong Krell

Hát igen, Pong krell volt az egész Clone Wars sorozatban az egyik legérdekesebb és legösszetettebb karakter. Egy Jedi, aki papíron a pozitív oldalt képviseli, ám mégis mélységesen unszimpatikus, majd az események során az is kiderül, hogy egy klóngyűlölő áruló. Az ő karaktere sokat árnyalta a sorozat egész alapfelállását és a harci technikája is emlékezetes volt. Nem mellesleg az umbarai hadjárat, amelyben ő sokat szerepelt, volt az egyik legkreatívabb csatamező az egész Clone Wars-ban. Szerintem nincs is olyan néző, akinek ne maradt volna emlékezetes ez a karakter, úgyhogy teljességgel érthetetlen, hogy miért nem készítettek belőle figurát. Pedig még Lego minifigura is létezik belőle. Ráadásul egy bezalisk karaktert –Dextert- korábban kiadtak a 2002-es SAGA/ Attack of the Clones orozatban, úgyhogy nem is lett volna nagy meló abból kiindulva csinálni egy Pong Krell-t is. Igazi „must have” darab lenne…. Nyilván ezt a karaktert nem csak én hiányolom, úgyhogy a custom készítőknél is egy kedvelt karakter, amiből számos igen szép darabot állítottak már elő.

krell3.png

krell2.jpg

krell.jpg

Természetesen most is voltak, akik éppen nem fértek fel a listára, nézzük meg őket is érintőlegesen

Ima Gun Di

Ima Gun Di a Nikto Jedi mester ugyan nem szerepelt túl sok Clone Wars epizódban, de az biztos, hogy a leghősiesebb Jedi halál különdíjat ő nyerné el. A Clone Wars-ban feltűnő Jedi mesterek jó részét kiadták valamilyen formában, de Ima Gun Di-ra nem került sor. Az egyetlen dolog, ami miatt nem tehettem fel a listára, az az, hogy a 2003-as Saga sorozatban megjelent egy Nikto Jedi figura, ami külső megjelenésében hasonlít Ima Gun Di-ra, csak a figurának nem ez volt a neve. Ettől függetlenül simán beszámítható annak.

 

ima3.jpg

ima2.jpg

ima-gun-di.jpg

Satine

A sorozat hat (+1) évadja alatt elég sok epizód játszódott mandalori környezetben, így egészen sok szereplő került ki a népszerű harcos nép soraiból. Satine volt a mandalori uralkodónő és mivel Obi-Wan-t gyengéd érzelmek fűzték hozzá, így meglehetősen sok képernyőidőt kapott. Mindegy 13 epizódban szerepelt, különféle öltözékekben, úgyhogy maximálisan alkalmas lett volna arra, hogy figurát csináljanak belőle. Ráadásul a Clone Wars játékvonal nem is bánt rosszul a női karakterekkel, jócskán jelentek meg ilyen figurák, úgyhogy egy kicsit furcsa is, hogy Satine kimaradt. Nem lett volna olyan igazán velőtrázó figura és végül csak ezért nem került fel a listára, de ha Padméból ki lehetett adni 26 figurát, akkor egyet bizony Satine is megérdemelt volna.

satine3.jpeg

satine2.jpg

staine1.jpg

Gregor

Gregor, az amnéziás klón kommandós csak egy Clone Wars epizódban volt látható (a Clone Wars egyik legnagyobb rush jelenete az ő nevéhez fűződik), ugyanakkor később a Rebels-ben, Rex és Wolfe mellett egyike volt a három lázadókat segítő klón veteránnak. A jelentősége ilyen szempontból vitathatatlan és a belőle készült figura is biztosan jól sikerült volna. A listára végül azért nem tettem fel, mert csak egy részben volt látható és az egyenruhája nagyban hasonlított a Boss nevű kommandóséhoz, amelyből viszont készült figura. 

greg.jpg

gregor.jpg

gregor3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr2815157788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (6) a-team (2) actionforce (82) actionman (8) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (9) action man katalógus (1) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (1) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (32) archivum (32) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (1) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (1) belville (4) beszámoló (2) bionicle (5) blacktron (1) black series (38) board games (4) bootleg (13) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (25) centurions (3) chuck norris (1) city (1) classic space (1) clone wars (18) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (2) crash dummies (2) crash dummies figurák (2) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) double dragon (1) dreadnok (3) droids (6) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (6) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (7) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (4) érdekesség (980) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (4) ewoks (4) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (255) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (3) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (256) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (32) gijoe figurák (203) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (2) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (257) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (55) gi joe járművek (51) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (37) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (10) gi joe prototype (10) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (203) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (3) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (523) hasbro játékok (527) hasbro katalógus (5) heman (6) heti video (147) he man (7) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) insectoids (2) instagram (1) interju (8) interju rovat (8) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1077) játékbolt (14) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (7) játékgyűjtők (3) játékipar nagyjai (2) játékok (1076) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (30) játék lelőhely (7) játék reklám (23) játék riport (9) játék tv riport (8) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (202) kenner (286) kennertoys (276) kenner figurák (270) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (6) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (390) lego2020 (6) legostarwars (127) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (1) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (2) lego bionicle (2) lego blacktron (14) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (74) lego city (10) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (3) lego érdekesség (209) lego exploriens (7) lego extreme (1) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jurassic park (1) lego katalógus (149) lego katalogus (153) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (6) lego paradisa története (2) lego pirates (25) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (43) lego resq (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego solo (4) lego space (80) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (142) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego studios (2) lego super heroes (4) lego szett (164) lego tehcnic (47) lego tmnt (1) lego történelem (187) lego town (43) lego train (13) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (6) lego western tortnete (2) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (8) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (3) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (5) masters of the universe (3) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (11) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (30) moder star wars figurák (27) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (7) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (11) nemzetközi star wars (3) nerf (3) nes (1) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (5) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (49) potf eu (10) potf expanded (3) potj (5) power of the force (50) power of the force története (12) power of the jedi (7) power rangers (1) predator (2) pretender (2) prototipus (38) prototype (37) race (1) racers (2) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (4) rebels (9) régi játék (817) régi játékok (805) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (20) remco (1) rendezvény (1) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (9) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (1) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (2) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (15) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (522) starwarsfigures (441) starwarsjármű (94) starwarstoys (509) starwars episodeIX (17) star tours (2) star trek (2) star wars (520) star wars 30th anniversary (8) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (1) star wars chess (1) star wars clone wars (20) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (12) star wars érdekesség (368) star wars érme (2) star wars ewoks (5) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (428) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (75) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (7) star wars mandalorian (2) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (64) star wars prototipus (72) star wars prototype (70) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (6) star wars saga (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (1) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (94) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (21) teenage mutant ninja turtles (1) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (8) tmnt (13) tonka (5) top10 (54) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (4) top10 matchbox (2) top10 sorozat (4) top10 star wars (6) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (796) town (26) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (3) transformers (56) transformers beast wars (2) transformers g1 (43) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (36) triál (3) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (154) vintage (605) vintagejátékok (727) vintagestarwars (154) vintagestarwarstoys (154) vintagetoys (718) vintage collection (44) vintage gi joe (237) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (2) vintage star wars (138) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (2) winspector (1) wwf figurák (3) xena (1) x men (3) yps magain (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása