Hírcsomag: A Triple Force Friday Global Reveal, játék szempontból

A tegnapi Star Wars-os bejelentések miatt most mindenképpen szükség van arra, hogy írjak ezekről egy kicsit, noha őszintén szólva nem sok kedvem van hozzá….Látom Facebook-on a lelkes posztokat, meg a képeket illetve azt, hogy ki mennyi pénzt költene el szívesen a cuccokra. Megmondom őszintén, nem is szeretnék ünneprontó lenni, de hát mit csináljak….igyekszem azért visszafogni magam

 a_7.jpg

Kezdjük ott, hogy még a nyáron mindegyik játékgyártó titkolózást titkolózásra halmozott (például az SDCC-n) és minden hírmorzsa mellett ott volt, hogy a hivatalos bejelentéseket és a bemutatásokat az Október 4.-ei Triple Force Friday idején fogják megtenni. Nos, természetesen a titoktartások most sem működtek és gyakorlatilag szeptember 20-25.-e környékére már egy 99%-ban teljes és pontos terméklista látott napvilágot illetve a bolthálózatok jóvoltából, hetekkel a hivatalos bemutató előtt, már szinte minden termék kint volt a polcokon. El lehetne mélázni, hogy hogyan lehetséges ez, mindenesetre, ha van egy kőbevésett dátum, akkor illene a boltoknak is tartaniuk magukat hozzá. Így szinte teljesen elveszett a meglepetés faktor…bár azért volt olyan cucc, amit most először láthattunk, de pletyka szintjén majdnem minden dologról tudni lehetett előre. Jó kérdés, hogy ezen a bemutatón kívül ténylegesen lesz-e még valami hasonló Október 4.-én, mert ha csak ennyi volt és a Triple Force Friday csak annyit fog jelenteni, hogy hivatalosan ekkor jelenik meg minden termék a boltokban, akkor bizony csalódott leszek. Még ennél is jobban.

 

Ezek után meg sem lepődtem, hogy az Október 4-es Triple Force Friday helyett gyakorlatilag egy teljesen -átlag Thursday – estéjén egy sztárokkal megtűzdelt livestream formájában mutattak meg egy csomó cuccot. A livestream, szerintem csak a streamelés szempontjából volt élő, maguk a blokkok előre rögzítve lehettek, mert még a hét elején látható volt egy kedvcsináló előzetes, amibe bevágtak egy –két műmeglepődést a műsorból. Na, most maga a műsor….alapvetően kellemetlen volt. Élőben részleteket néztem belőle csak (reggel aztán megnéztem az egészet újra), mert körülbelül 3-4 perc nézése után szörnyen idegesítő volt az egész és főleg az eltúlzott, megjátszott műmeglepődések miatt. Az oké, hogy a színészek biztosan nem figyelik árgus szemekkel a játékokat, de azt hogy egy olyan Lego szettre, ami hetek óta kint van Amerikában a nagyobb boltok polcán és minden tele volt a képével is, hangos megjátszott ÓÓÓMÁÁÁJGÁÁÁÁD volt a reakció mindenkitől, az valami fertelmesen irritáló volt. Ezen kívül nyilván nem is volt mindegyikük alkalmas egy ilyen kissé „Ékszer TV” jellegű termékbemutatóra….Oscar Isaacs-ot például elég látványosan nem érdekelte a dolog, alig mutatott az arca bármiféle reakciót (ez mondjuk a színészi játékára is igaz), a többiek inkább megjátszott lelkesedéssel viseltettek a termékek iránt, Billy Dee Williams pedig konkrétan majdnem el is aludt. Talán csak John Boyega a kivétel, akiről tényleg el tudom hinni, hogy értékeli a róla készült figurákat illetve Dominic Monaghan aki kedvesen lehozta a kötelezőt. Szóval maga a műsor szinte élvezhetetlen volt, bár a Faller Order blokk azért jól sikerült és Warwick Davis is jól vezette a műsort, bár ő mindig jól csinálja. Ettől függetlenül sajnos egy "cepteres" bemutató jutott eszembe az egészről. 

  2019-09-27_100208.jpg

Nézzük akkor a termékeket. Az egyes darabokat a színészeknek egyenként mutogatták és leginkább mindenki a róla készült játékokat nézhette meg. Szerencsére ezzel párhuzamosan egy csomó mindenről hivatalos képeket is kiadtak, úgyhogy normálisan is meg lehetett nézni a dolgokat. Ha egy bő mondatban kéne összefoglalnom azt, hogy mit láttunk, akkor figura szempontból annyi lenne a tanulság, hogy minden, ami nem hat inches le van sz*rva…. Ez az a koncepció, amit sosem fogok megérteni és elfogadni. Mert bár mutattak, commemorative és a GOA cuccokat is, azért a legtöbb bejelentés a hat inches Black Series-el kapcsolatosan érkezett. Lego-ból semmi újat nem láttunk, minden, ami látszódott, Amerikában hetek óta kint van a boltok polcain.

 a2_36.jpg

A Black Series tekintetében szinte mindenre fény derült, amiről az elmúlt hetekben beszámoltam. A C3PO + Babu Frik figurák láthatóak voltak a streamben is és ez gyakorlatilag C3PO, a plakátokon látható Chewie felszereléssel ellátott változata lesz. Ez a Babu Frik pedig egy tipikus kistermetű lény, aminek a figuráját teljesen nyilvánvalóan azért tették C3PO mellé, hogy a 768. C3PO kiadás is valamennyire eladható legyen.

 c3_6.jpg

A Mandalori blokkban látható volt Cara Dune figurája is, ami viszont tényleg nagyon szépre sikerült.

 

cara.jpg

cara2.jpg

Megmutatták a Mandalori figura Carbonized Graphite változatát is, ami élőben is nagyon szép. Pedro Pascal ingje meg baromi jó, de rajta is kicsit az látszott, hogy szívesebben lenne bárhol máshol.

 

carb2.jpg

carb3.jpg

Az eseményekkel nagyjából párhuzamosan kerültek ki a netre képek az új iG-11 figuráról is, ami szintén a Mandaloriban lesz látható.

 ig.jpg

A Fallen Order blokk még egészen élvezhető volt. Dominic Monaghan-t nagyszerű színésznek tartom és róla még el is hiszem, hogy ez neki nem csak egy szimpla meló volt a sok közül. Cal Kestis figuráját megmutatták neki, ami jól is néz ki, de annál a mondatnál, amikor azt mondta „Reméli, hogy a gyerekeknek ez lesz az első Jedi figurája” felnevettem….mert nem hinném, hogy túl sok kisgyerek játszik a hat inch-es Black Series figurákkal. Ez inkább a felnőtt rajongók vonala. A Fallen Order számítógépes játék külső szemlélőként egészen jól néz ki, bár mivel én nem játszom, ennél többet nem igazán tudok mondani róla.

 cal_1.jpg

A játékban feltűnő Purge Trooper 6 inch-es figurájáról este kerültek fel képek a netre. Ez egy nagyon impozáns darab, de én úgy érzem, most már egy kicsit sok lesz a mindenféle Trooperek-ből. Ahány film, játék, sorozat….annyiszor két új Trooper-el lehet számolni kb.

 

purge.jpg

purge2.jpg

Jannah figurája is látható volt a Rise of Skywalker-ből. Ez is 6 inch-es Black Series. Szépen sikerült, bár a nyílpuska azért erős.

 jannah.jpg

Este a netre kikerült hivatalos képeken még egy új karakter feltűnt, a First Order Elite Snowtrooper. Ez szintén 6 inch-es Black Series és gondolom mindenki nagyon várt még egy első rendi Snowtroopert.

snow_1.jpg

snow2_1.jpg

A Black Series egyébként az előre beharangozott módon, alapból kétféle (fekete és fehér) csomagolásban kerül a boltokba, de a Sith Jet Trooper-ből, a Sith Trooper-ből és a Mandaloriból van ugye egy harmadik, Carbonized csomagolási variáns is. A Sith Trooper-nél a Carbonized érdekes módon vöröses dobozt takar. Ennek sem látom sok értelmét.

 c_4.jpg

Este egy további Black Series pletyka is kikerült miszerint nemsokára a hat inch-es klónok szerelmesei örülhetnek majd, egy Commander Fox figurának.

 fox.jpg

A műsorban gyakorlatilag egyetlen szó se esett a Vintage Collection cuccokról. Ennek ellenére este azért kikerült a netre pár új kép erről a szegmensről is. A legdurvább újdonság a Mandalori sorozatban látható AT-ST Raider volt, amelyet úgy látszik sikerült jól eltitkolnia a Hasbro-nak az elmúlt hetekben. Impozáns járgány, a doboza is szép, a hozzá adott sofőr (egy klatooni) pedig egészen gyönyörűen sikerült. Az egyetlen üröm az örömben, hogy a gép Best Buy exkluzív lesz, ami egyrészt eléggé röhejes, hiszen a Best Buy nem éppen a legnagyobbra tartott amerikai áruházlánc, másrészt így megint nehézkes lesz a beszerzése a világnak Amerikán kívüli részén.  Bár az is lehet, hogy csak Amerikában lesz exkluzív, mint sok más Vintage Collection cucc esetében.

 

at_1.jpg

at2_1.jpg

at3_1.jpg

at4_1.jpg

Este azért megjelent egy dobozkép, a Poe féle narancs X-Wing után megjelenő, Vintage Collection Red 5 X-Wing-ről is.

 xwing.jpg

Az aranyszínű Commemorative Series csak egyszer jelent meg a műsorban, amikor Anthony Daniels-nek mutatták meg a róla készült, ilyen figurát. Ez a csomag újdonság volt, eddig még nem láttam a C3PO-t, R2-t és BB-8-et tartalmazó pakkot, de ez lehet, hogy nem is baj. Nos, ez az a széria aminek a láttán elkap a szekunder szégyenérzet….Az még oké, ha egy arany vagy ezüst figurát, mondjuk egy rendezvényen exkluzívként, vagy valami hülye ajándéktárgyként kiadnak….de azt nem, hogy ezeket többes pakkokban általános forgalmazásba küldik, főleg úgy, hogy közben megszüntették a basic 3,75”-es vonalat. Ha azt megszüntették, mert nem termel úgy, ahogy szeretnék, akkor az ilyenekről komolyan azt gondolják, hogy majd sok pénzt hoznak? El nem tudom képzelni, hogy ezt ki fogja megvenni, ráadásul általános forgalmazásban van, tehát a Wallmart-tól kezdve, minden nagyobb amerikai hipermarket polcain ott lesznek. A műsorban egyébként Anthony Daniels se tudott sok mindent mondani a csomag láttán.

 

2019-09-27_112328.jpg

comm_1.jpg

comm2.jpg

Ahhoz képest, hogy az 5 inch-es méretű, alapvetően gyerekeknek szóló Galaxy of Adventures figurák voltak a kifejezetten új termékek, meglepően kevés szó esett róluk. Daisy Ridley-nek és John Boyegá-nak megmutatták a róluk készült GOA figurát, de igazi újdonság nem látszott. Nekem nem tetszenek ezek a cuccok, de nem is én vagyok a célközönség, úgyhogy majd meglátjuk, hogy teljesítenek a piacon.

 

goa_1.jpg

goa2_1.jpg

Mutattak párat a Disney féle játékszériából is. Ezek egészen tűrhető, ablakos dobozokban forgalmazott, dioráma jellegű beállításokba helyezett figurák illetve járművek, amelyek gyakorlatilag szépen festett die cast cuccok. Nem tudom mennyire mozgathatóak, de így képek alapján egyáltalán nem. A Disney Store-okban és a Disney parkokban lehet őket megvásárolni. Ezek engem annyira nem hatnak meg.

 disney.jpg

disney2.jpg

disney3.jpg

Este a Droid Factory sorozat legújabb csomagjáról is napvilágot látott egy kép. Ezek a droidok egyébként, szerintem elég nívósak. 

droid.jpg

Számos Funko cuccot is mutattak a műsorban, de ezekkel én nem szoktam foglalkozni….nekem mindegyik tök ugyanolyan és szerintem ezek a figurák inkább ajándék vagy dísztárgyak, mint valós játékfigurák, úgyhogy véleményt se nyilvánítanék róluk.

 

2019-09-27_153103.jpg

2019-09-27_153117.jpg

2019-09-27_153139.jpg

Természetesen a guruló asztali lámpa droid is külön blokkot kapott. Egyébként meglepően jól mozgott a terepen, meg ötletes a megvalósítása, de őszintén szólva ezt a poént egysezr már elsütötték BB-8 kapcsán.

 dr_1.jpg

Ennyi lett volna a tegnapi események összefoglalása. Én még reménykedem, hogy Október 4.-ig lesz valami normálisabb bejelentés, bár az eszem tudja, hogy egy ilyen ütősnek szánt műsor után, ilyen rövid időn belül ez kevéssé valószínű. A 3,75 inch-es basic figurák megszüntetése pedig, talán mostmár ténylegesen kijelenthető. Nem akartam nagyon átmenni pocskondiázásba, de ha esetleg valakit bántott valamelyik megállapításom, akkor elnézést.

 A képekért köszönet a a Yakface, a Kylocollector, a Fanthatracks és az Ékszer TV csapatának!

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr2515174702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crusaderman 2019.09.27. 18:46:12

Én képeket láttam először csak a műsorról,de ORDÍT szinte mindenkiről a , beállított lelkesedés.....

Anak 2019.09.29. 10:38:37

Azok a Galaxy of Adventures figurák szerintem érdekesek. Nagyon rajzfilmszerűek és pont emiatt tetszenek.
Mit jelent az hogy valami Die Cast cucc? Az a First Order dioráma egészen kiválónak néz ki kívülről a jó sok Ren Lovaggal. Utóbbiak miatt várom leginkább a decemberi SW filmet, h. mit kezdenek velük? Kár, hogy a lezáró epizódra hagyták őket, vajon lesz idő kibontani az ő történetüket?

Anak 2019.09.29. 10:43:23

Az a figura az íjjal és nyílvesszővel kb. hasonló kaliberű "in-universe" marhaság, mint a lánctalpas lebegő motor a sivatagban.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2019.09.29. 12:47:34

@Anak: Alapvetően nem kétlem hogy lesznek akiknek bejön a GOA vonal és nem is lenne vele semmi bajom ha nem a 3,75 helyett lenne.

A die cast az ugye kvázi moddellt jelent. Egy festett fém vagy műgyanta szobrot, makettet de jelen esetben kis méretű figurát, ami a legtöbb esetben nem is mozgatható

Szerintem túl sokat nem fognak szerepelni a ren lovagok

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (11) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (35) archivum (35) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (3) bat (24) batman (48) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (5) bionicle (9) blacktron (1) black series (42) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bookofbobafett (1) bootleg (16) börze (2) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (29) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (20) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (1) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (2) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (2) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (5) epic continues (3) episode I (10) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (6) érdekesség (1193) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (6) fake star wars (1) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (6) figura és játékfeszt (2) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (5) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (2) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (278) gijoe állatok (2) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (35) gijoe figurák (208) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (19) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (279) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (57) gi joe járművek (54) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (40) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (13) gi joe prototype (13) gi joe rajzfilm (19) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (208) gi joe tv (17) gi joe vehicles (44) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (5) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (618) hasbro játékok (621) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (211) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (29) hotwheels autok (20) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (3) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1285) játékbolt (18) játékgyárak története (3) játékgyűjtés (10) játékgyűjtők (6) játékipar nagyjai (4) játékok (1281) játékok a polcról (6) játékok a polcról live (3) játékreklám (35) játék lelőhely (10) játék reklám (27) játék riport (16) játék tv riport (11) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (18) jurassic park figurák (11) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (2) karácsony (20) karácsonyi játék (22) kártya (3) katalógus (277) kenner (316) kennertoys (304) kenner figurák (301) kenner története (5) képregény (3) képregénybörze (4) képregényfigura (3) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (21) kisautók (23) knex (1) ko (18) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (17) ko toys (17) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (9) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (477) lego2020 (6) legostarwars (140) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (8) lego alien (2) lego alpha team (3) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (9) lego bionicle (10) lego blacktron (17) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (81) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (280) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (12) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalógus (214) lego katalogus (218) lego kereskedők (1) lego knightskingdom (3) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (29) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (5) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (15) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (90) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (64) lego tmnt (1) lego történelem (231) lego town (50) lego train (18) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (5) ljn toys (5) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (32) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (2) mattel (14) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) mego (3) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (3) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (44) moder star wars figurák (37) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (2) mpc (1) mtron (3) n2toys (1) nagyok (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (3) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (1) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (8) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (4) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (55) potf eu (10) potf expanded (3) potj (11) power of the force (57) power of the force története (17) power of the jedi (13) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (46) prototype (45) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (986) régi játékok (965) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (25) remco (1) rendezvény (9) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (12) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (5) saga collection (2) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (21) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (10) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (601) starwarsfigures (506) starwarsjármű (94) starwarstoys (587) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (600) star wars 30th anniversary (13) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (4) star wars chess (1) star wars clone wars (23) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (445) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (496) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (79) star wars kártya (3) star wars katalógus (14) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (10) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (70) star wars prototipus (79) star wars prototype (77) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (3) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (100) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (17) technic (33) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (3) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (16) tonka (5) top10 (61) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (8) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) törölt játékvonalak (1) történelem (986) town (30) toxic avenger (1) toybiz (6) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (3) toyfair (6) toysrus (1) train (6) transformers (66) transformers beast wars (2) transformers g1 (53) transformers g2 (8) transformers katalógus (10) transformers prototípus (2) transfrmers (43) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (10) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (2) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (222) vintage (738) vintagejátékok (866) vintagestarwars (161) vintagestarwarstoys (161) vintagetoys (856) vintage collection (48) vintage gi joe (251) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (145) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása