Játékgyűjtő hírességek....2.rész

Tavaly írtam egy cikket az olyan hírességekről, akik egyben játékgyűjtők is (ITT OLVASHATJÁTOK), de már a cikk elkészülte után is volt bennem egy kis hiányérzet. Egyrészt arról a listáról lemaradt egy-két olyan celebritás, akik még mindenképpen megérdemelték volna, hogy felkerüljenek, másrészt annyira szerettétek azt a cikket, hogy az elmúlt évben többször is felmerült bennem a további keresgélés igénye. Így igyekeztem felkutatni újabb híres embereket, akik kapcsolatba hozhatók a játékgyűjtéssel. Ezen a második listán egy kicsit talán kevésbé tipikus játékgyűjtők fognak szerepelni (legalábbis a gyűjtés tárgya némelyiknél nem éppen tipikus), de azért most is érdekes látni, hogy a gyűjtő legyen az híres vagy egy egyszerű ember…sokszor, pontosan ugyanazzal a gyermeki lelkesedéssel tud rajongani az életünket sokszor meghatározó, ám felnőttként általában kevésbé az előtérben lévő csodálatos tárgyakért….a játékokért. Próbáltam a híresebb arcokból válogatni és azokat feltenni a listára, akiknek vagy valamilyen formában dokumentált a gyűjteménye (megmutatta képen vagy youtubeon) vagy nyilatkozott valamikor, valahol arról, hogy ő játékokat gyűjt. Úgyhogy következzen újabb tíz híresség, akik bolondulnak valamilyen játékért...

 636310697821804259-170522-01-coreytaylor-bp.jpg

Biz Markie

Biz Markie neve leginkább az underground hip hop-ot kedvelőknek lehet beszédes. Az igazi veteránnak számító rapper/ beatboxos a 70-es évek vége óta tolja az ipart, de valahogy mindig megmaradt undergroundnak. A hip hopot kevésbé követőknek leginkább a Men In Black 2-ből lehet ismerős, ahol ő alakította a Will Smith-el beatbox nyelven kommunikáló idegent. Biz Markie fanatikus játékgyűjtő, és ha engem kérdez valaki, akkor leginkább már a kényszeres gyűjtögető fajtából. Gyakorlatilag válogatás nélkül gyűjt mindenfélét, ami megtetszik neki, így a Barbie babáktól kezdve, a Hot Wheels kocsikon át a Godzilla figurákig mindenfélével rendelkezik és nem csak játékokkal, hanem lemezekből illetve cipőkből is hatalmas gyűjteménye van. Igényesnek azért nem mondanám, hiszen mindezek szerteszéjjel találhatóak a házában. Ugyanakkor a játékokról és a gyűjtésről is szívesen beszél, több videó is fellelhető róla a youtube-on, ahol a cuccait is megmutatja.

 bi.jpg

Trey Parker

Az előző listáról éppen csak egy kicsivel maradt le Trey Parker, aki örök cimborájával Matt Stone-al együtt felelős minden idők egyik legsikeresebb felnőtt rajzfilmsorozatáért, a South Park-ért. Azt tudjuk, hogy Trey egyrészt nagy Star Wars fan, másrészt Lego fan is, amiből már ki is lehet következtetni, hogy leginkább a Lego Star Wars készleteket kedveli. Ő főleg rekreációs célból szokott építeni, bár azt nem tudni pontosan, hogy mekkora gyűjteménnyel rendelkezik. Mindenesetre a South Park készítéséről készült dokumentumfilmben lazításképpen az irodájában éppen egy AT-AT lépegetőt rakott össze, megvan neki a Halálcsillag is, sőt még egy 2015-ös Lego dokumentumfilmbe is meghívták nyilatkozónak. A Lego-n kívül persze rendelkezik jó pár Star Wars figurával és a Warhammer dolgokat is nagyon szereti.  

 

treyparker_legobeyondthebrick_bb_1.jpg

trey.jpg

treyparker-mattstone.jpg

Rosie O’Donnell

Rosie O’Donell éppen hogy csak lemaradt az előző cikkem készítésekor a listáról. A hölgy leginkább a 80-as, 90-es években volt aktív, amikor saját komikus műsora is volt az amerikai TV-ben. Nekem leginkább a Flintstones filmből és más vígjátékokból maradt meg a tudatomban. Nos, Rosie elég híres gyűjtő és gyakorlatilag évtizedek óta a lányos játékok megszállottja. A mekis Happy Meal játékoktól kezdve, a vintage My Little Pony cuccokon át mindenféle Barbie és egyéb baba alkotja a gyűjteményét, ami ha minden igaz, több ezer darabból áll. Sajnos ugyanakkor ezt a gyűjteményt nem nagyon mutogatja, így csak 1-2 elcsípett képet lehet fellelni róla. Annyira közismert volt a gyűtési preferenciája, hogy annak idején a K-Mart bolthálózat vele reklámoztatta a játékaikat. 

 

rosie.png

rosie2.jpg

Melanie Martinez

Melanie Martinez egy 24 éves amerikai énekesnő, akiről én egyáltalán nem hallottam eddig, de hát attól még lehet valaki híres... Először az amerikai Voice 3. évadában tűnt fel, ahol a hatodik helyen végzett, majd kiadott egy albumot, amivel mondjuk úgy, amerikai szinten közepes sikereket ért el. A mi szempontunkból inkább az az érdekes, hogy Melanie gyerekkora óta fanatikus játékgyűjtő, ami leginkább a régi babákra, plüssökre és egyéb általános játékokra terjed ki. A hobbijáról egészen szívesen szokott nyilatkozni, sőt a Youtubeon van fent egy videó, amikor beszabadul egy régi játékokkal foglalkozó boltba.

 melanie-martinez-k12-film.jpg

Rey Mysterio / Jerry Lawler

Valamiért a pankrátorok között sokkal magasabb a 100 főre eső gyűjtők száma, mint más területeken… olyannyira, hogy a WWE csatornája külön sorozatot indított a Youtubeon, hogy a pankrátoraik bemutathassák a gyűjteményüket. Jerry Lawler neve nekem nem mond túl sokat, de a videót elnézve elég nagy és szerteágazó a gyűjteménye. Óriási Coca Cola fan és sport relikviákból is van neki jó pár, de van egy külön rész a garázsában, ami csak Superman-ről szól. Itt a képregényeken és az eredeti köpenydarabon kívül persze rengeteg figura és szobor is található. Ezen kívül rendelkezik pár életnagyságú szuperhőssel is, így egy Hulk, egy Pókember és persze egy Superman szobor is gazdagítja a gyűjteményét. Rey Mysterio szintén pankrátor (róla már legalább hallottam) és ő elsősorban ugyan kardokat gyűjt, de a lakásában egy külön részt szentelt a róla készült akciófiguráknak is. Ezek mellett további rengeteg régi és új pankrációs figurával is rendelkezik, amelyeket egy egészen ízlésesen berendezett vitrinben tart. Nem akartam a pankrátorokat a két hellyel felülreprezentálni a listán (akár 5-öt is fel tudtam volna tenni), ezért egybevontam őket.

 

jerry_lawler_bio-31bcec10ae4fa3b12d4b478ecb5e7832-e1548258488953.jpg

rey.jpg

George R R Martin

Talán senkit sem fog meglepni a tény, de George R.R. Martin, a híres író, akinek a Trónok Harca könyveket és sorozatokat köszönhetjük szintén egy fanatikus gyűjtő. Ő különféle ólomkatonákat és más katonafigurákat gyűjt, amelyek nem meglepő módon főleg a középkori tematikából kerülnek ki. Több ezer darabbal rendelkezik, amelyeket ráadásul ízléses vitrinekben és szépen megkomponált kis diorámákban tárol, így őt én mindenképpen egy jó ízléssel megáldott gyűjtőnek sorolnám. Még a szoba ablakai is illeszkednek a gyűjteményéhez illetve az általa megteremtett világhoz. Természetesen egy csomó kis katona és egyéb dísz Trónok harca témájú, úgyhogy a GOT rajongók tudnának a szobájából válogatni. A hobbijáról egyébként szívesen beszél és sokszor szokott a katonáiról posztolni.  

 george.jpg

george_3.jpg

george1.jpg

george2.jpg

george4.jpg

 

Mandy Patinkin

Szegény apám sokszor mondta (HÉV dolgozóként), hogy vasutasnak bizony születni kell…. Nos, ez igaz a vonatos beállítottságú játékgyűjtőkre is, akik nagyjából egy teljesen külön kasztot alkotnak a gyűjtői közösségeken belül. Természetesen hírességek is jócskán hódolnak a vasútmodell-gyűjtés / vonatos terepasztal építés szenvedélyének. A leghíresebb közülük Rod Stewart, de én őt fel nem rakom semmilyen listára, úgyhogy inkább egy másik hírességet, a Gyilkos elmékből ismert Mandy Patinkint választottam. Mandy szintén fanatikus vasútmodell gyűjtő és terepasztalokból is rendelkezik jó párral, ráadásul elég szívesen nyilatkozott mindig a hobbijáról, ha kérdezték (ellentétben mondjuk Rod-al vagy Lionel Ritchie-vel, aki szintén vasutas). Sőt...még könyvet is írt a vasútmodellezésről. Az alábbi videóban beszél a vonatairól és pár képet lehet látni az építés alatt álló „train room-járól” is. Gondolom, azóta már ez jóval nagyobb lehet.

 

Corey Taylor

Corey Taylor a méltán híres Slipknot együttes (nagyon jó hangú) frontembere. Én szeretem a Slipknotot és régóta tudom is, hogy Corey bizony egy elég kemény geek arc. Fiatal kora óta gyűjti keményen a képregényeket illetve a különféle figurákat is és a mai napig ezeket folyamatosan vásárolja. Elmondása szerint, amikor fiatal korában egy kanyija se volt, akkor is mindig kiszorított egy kis pénzt, hogy az albérlet mellett jusson egy kis képregényre meg figurára….ez az igazi gyűjtői hozzáállás. Ma már ilyen problémája persze nincs és ugyan sajnos a gyűjteményéről csak 1-2 képet találtam, de több olyan Youtube videó is fellelhető a neten, amikor Corey elmegy egy-egy comic shop-ba beszerző körútra. Ezek elég szórakoztatóak, érdemes megnézni, hogy milyen élvezettel beszélget ő is a hobbijáról.

 

coreyy.jpg

corey.jpeg

corey2.jpg

corey3.jpg

corey4.jpg

Patrick Wilson

Patrick Wilson egy különleges tag a listán, mert nem lehet tudni, hogy ma is gyűjti-e a játékokat, de ifjabb korában viszont mindenképpen gyűjtő volt. A Démonok között univerzum Ed Warren-je nekem személy szerint egy nagyon szimpatikus fickó és színészként is kedvelem, amin csak emelt az alább látható (sajnos kicsit rövid) interjúja. Patrick ebben a G.I.Joe-khoz fűződő viszonyáról beszélt és elmesélte, hogy míg a bátyjai Star Wars  figurákkal tolták, addig ő később komoly G.I.Joe gyűjtő lett. Állítása szerint „minden” single card-os figura megvolt neki (arról nem beszél, hogy most megvannak-e) és külön élvezet nézni, ahogy (hozzánk – és általában a gyűjtőkhöz- hasonlóan) csillogó szemmel mesél arról, hogy kartonból Destro bázist épített meg hasonlókat. Kilóg kicsit a listáról, de azért itt a helye.

 patrick_wilson_by_gage_skidmore.jpg

Seth Rogen

Seth Rogent szerintem tényleg senkinek nem kell bemutatni. Egy kifejezett geek arc, aki leginkább úgymond a tahó vígjátékokból lehet ismerős. Az ilyen filmeket én általában nem kedvelem, de ezt a srácot valamiért mindig csíptem, talán azért, mert kb. mindig önmagát alakítja. Nos Seth természetesen gyerekkora óta imád minden tipikusan geek dolgot, otthon van a képregényekben, Star Warsban, szereti az akciófigurákat is, de manapság leginkább a japán designer játékokat gyűjti. Különösen kedveli a Bearbrick és a Real X Head figurákat (ami bevallom, őszintén nekem nem mond túl sokat, de a japán dolgokban nem is nagyon vagyok otthon). Érdekes, hogy Seth mellett Pharell Williams is rajong a japán designer játékokért, de két teljesen ugyanolyan érdeklődésű embert azért nem akartam feltenni a listára. Ugyanakkor azért Seth kötődik a régi dolgokhoz is, pár éve kitette a Twitterére, hogy a szülei megtalálták a garázsban a gyerekkori figuráit azzal a kommentárral, hogy „most azonnal akarja őket vissza”. A doboz tartalmából ítélve egyébként Seth gyerekkori ízlése nem állt túl messze a miénktől.

seth1.jpg

seth2.jpg

seth3.jpg

seth4.jpg

seth5.jpg

seth6.jpg

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr8215361702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (11) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (35) archivum (35) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (3) bat (24) batman (48) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (5) bionicle (9) blacktron (1) black series (42) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bookofbobafett (1) bootleg (16) börze (2) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (29) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (20) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (1) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (2) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (2) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (5) epic continues (3) episode I (10) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (6) érdekesség (1193) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (6) fake star wars (1) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (6) figura és játékfeszt (2) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (5) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (2) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (278) gijoe állatok (2) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (35) gijoe figurák (208) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (19) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (279) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (57) gi joe járművek (54) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (40) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (13) gi joe prototype (13) gi joe rajzfilm (19) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (208) gi joe tv (17) gi joe vehicles (44) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (5) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (618) hasbro játékok (621) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (211) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (29) hotwheels autok (20) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (3) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1285) játékbolt (18) játékgyárak története (3) játékgyűjtés (10) játékgyűjtők (6) játékipar nagyjai (4) játékok (1281) játékok a polcról (6) játékok a polcról live (3) játékreklám (35) játék lelőhely (10) játék reklám (27) játék riport (16) játék tv riport (11) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (18) jurassic park figurák (11) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (2) karácsony (20) karácsonyi játék (22) kártya (3) katalógus (277) kenner (316) kennertoys (304) kenner figurák (301) kenner története (5) képregény (3) képregénybörze (4) képregényfigura (3) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (21) kisautók (23) knex (1) ko (18) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (17) ko toys (17) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (9) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (477) lego2020 (6) legostarwars (140) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (8) lego alien (2) lego alpha team (3) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (9) lego bionicle (10) lego blacktron (17) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (81) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (280) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (12) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalógus (214) lego katalogus (218) lego kereskedők (1) lego knightskingdom (3) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (29) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (5) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (15) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (90) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (64) lego tmnt (1) lego történelem (231) lego town (50) lego train (18) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (5) ljn toys (5) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (32) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (2) mattel (14) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) mego (3) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (3) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (44) moder star wars figurák (37) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (2) mpc (1) mtron (3) n2toys (1) nagyok (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (3) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (1) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (8) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (4) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (55) potf eu (10) potf expanded (3) potj (11) power of the force (57) power of the force története (17) power of the jedi (13) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (46) prototype (45) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (986) régi játékok (965) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (25) remco (1) rendezvény (9) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (12) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (5) saga collection (2) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (21) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (10) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (601) starwarsfigures (506) starwarsjármű (94) starwarstoys (587) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (600) star wars 30th anniversary (13) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (4) star wars chess (1) star wars clone wars (23) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (445) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (496) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (79) star wars kártya (3) star wars katalógus (14) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (10) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (70) star wars prototipus (79) star wars prototype (77) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (3) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (100) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (17) technic (33) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (3) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (16) tonka (5) top10 (61) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (8) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) törölt játékvonalak (1) történelem (986) town (30) toxic avenger (1) toybiz (6) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (3) toyfair (6) toysrus (1) train (6) transformers (66) transformers beast wars (2) transformers g1 (53) transformers g2 (8) transformers katalógus (10) transformers prototípus (2) transfrmers (43) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (10) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (2) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (222) vintage (738) vintagejátékok (866) vintagestarwars (161) vintagestarwarstoys (161) vintagetoys (856) vintage collection (48) vintage gi joe (251) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (145) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása