Hírösszefoglaló: Black Series, Vintage Collection, G.I.Joe

A tegnapi figura leleplezések miatt most megint szükséges, hogy egy kicsit összefoglaljam a híreket a szokásos játékvonalakat illetően, noha ehhez egyáltalán nincs kedvem, hiszen a bemutatott cuccok java része inkább dühít, mintsem boldogít. Világosan tetten érhető a Hasbro azon magatartása, hogy míg a 6”-es Black Series vonalban folyamatosan újabb és újabb cuccokat adnak ki, megfelelő arányban tartva az új dolgokat az újrafelhasználtakkal, addig a 3,75”-es méretben kizárólag a megúszás megy. Kötelező körként kiadnak pár érdektelen, vagy minimális tervezést igénylő játékot és ennyi…. néha 1-1 új karakter, de egyszerűen közel sem annyi, mint a Black Series esetében. Ezt nem csak én gondolom így…a nemzetközi oldalakon is folyamatosan azt látom, hogy még az amúgy hatosokat is kedvelő gyűjtők, ugyanígy gondolják és több 3,75-ös figurát követelnek.

 star_wars_the_vintage_collection_carbon-freezing_chamber_playset_in_pck_2.jpg

A héten még várható némi hír a G.I. Joe Retro Collection-t illetően ia, de már attól is előre félek, hiszen szinte kizártnak tartom, hogy a Hasbro pár figura miatt elkezdene újra O-ring-es figurákat gyártani. Az előző reissue-k (G1) és a Retro Collection-ök (Star Wars, Ghostbusters) esetében vagy nem kellett nagyot váltani a vintage hatás elérése érdekében, vagy pedig úgy csinálták meg, hogy a vintage hatású hátlapra modern figurákat tettek („Toybiz” Marvel). Én a G.I.Joe Retro Collection esetében is az utóbbi megoldásra tippelek, aztán majd meglátjuk. Az tuti, hogy a Retro G.I.Joe-k első szállítmánya megérkezett az USA-ba és a héten be fogják mutatni. 

 ret.jpg

Lássuk akkor a hét híreit…

A Disney megállapodást kötött a Target áruházlánccal, hogy az eddig Disney Park exkluzív cuccok megjelenhessenek a Target-ekben. Eddig ugye csak a nagy Disney Park-okban, például a Galaxy’s Edge park shopjában voltak ezek a cuccok megvásárolhatóak, de most már a sima Target üzletekben is lesznek például Droid Factory csomagok. A lépést egyáltalán nem az motiválja, hogy a rajongók könnyebben hozzájuthassanak ezekhez az exkluzív termékekhez, hiszen a Disney-nek az lenne az érdeke, hogy a saját parkjaiba ezek miatt –is- ellátogassanak az emberek. Csakhogy a koronavírus miatt a Disney Park-ok zárva vannak, így a merch store-ok sem termelnek bevételt. A kiesés részleges pótlására találták ki ezt a megoldást. Azt is bejelentették, hogy első körben mik lesznek elérhetőek a Target boltokban. A korábban 3-as pakkban megjelent 6”-es Hondo Ohnaka, Mountain Trooper és az eddig még ismeretlen Captain Cardinal (aki úgy néz ki, mint egy piros Phasma) egyénileg csomagolva lesznek jelen és 25 dollárba fognak kerülni. A Captain Cardinal exkluzív Black Series sisakja 99 dollár lesz, míg az R2 / D-O / Chopper Droid Factory 3-as pakk 15 dollár. Egy csomó Star Wars plüss is megjelenik majd a Target-ek polcain. Egyedüli újdonságként egy Vintage Collection Millenium Falcon lesz jelen, amit a Galaxy Edge Smugglers Run attrakciójáról mintáztak. Ettől függetlenül én úgy gondolom a korábbi Legacy Falcon lehet a kiinduló alap, hiszen az elképesztő 400 dolláros ár arra enged következtetni, hogy ez egy nagyobb Falcon lesz majd.

target_swge_prod.jpg

ggh.jpg

A Black Series Fan Vote szavazásán a Cody parancsnok nyert, úgyhogy ennek a megjelenésére lehet számítani majd 2021-ben. Természetesen ez is 6"-es méretű lesz. 

2020-06-23_151039.jpg

Kikerültek a hivatalos képek a 40. évfordulós 6”-es sorozat következő hullámáról is. Ebben ugye a Snowtrooper, Vader, Dagobah Luke és Boba Fett lesznek elérhetőek. Ezek gyakorlatilag újrakiadott Black Series figurák, csak a Birodalom Visszavág 40. évfordulója miatt kaptak vintage jellegű hátlapot és voltaképpen Archive sorozatot váltották. 

star_wars_the_black_series_40th_anniversary_6-inch_figure_assortment_boba_fett_in_pck.jpg

star_wars_the_black_series_40th_anniversary_6-inch_figure_assortment_boba_fett_oop_1.jpg

star_wars_the_black_series_40th_anniversary_6-inch_figure_assortment_darth_vader_in_pck.jpg

star_wars_the_black_series_40th_anniversary_6-inch_figure_assortment_darth_vader_oop_3.jpg

star_wars_the_black_series_40th_anniversary_6-inch_figure_assortment_imperial_snowtrooper_in_pck.jpg

star_wars_the_black_series_40th_anniversary_6-inch_figure_assortment_imperial_snowtrooper_oop_2.jpg

star_wars_the_black_series_40th_anniversary_6-inch_figure_assortment_luke_skywalker_dagobah_inpk.jpg

star_wars_the_black_series_40th_anniversary_6-inch_figure_assortment_luke_skywalker_dagobah_oop2.jpg

Pár nappal ezelőtt a Wallmart rendszere felfedte, hogy a korábban már emlegetett további négy 6”-es Black Series figura, amelyet a Clone Wars-nak szentelnek, mely karaktereket is takarja pontosan. Természetesen lesz Ahsoka, Ahsoka Loyalist Trooper (ugye ez a sárga festéses klón), Mauldolor Trooper (Maul festéses mandalori) és a Nite Owl Mandalorian, akik ugye Bo Katan csapatát jelentik. Remélhetőleg ez utóbbi esetleg inkább egy Bo Katan-t jelent. Elég jó kis figurák lehetnek, csak az a kár, hogy nem 3,75-ben jelennek meg…

2020-06-23_150801.jpg

6de66a0aab9d8e5ccbe9347aa8e3ec40.jpg

Elméletileg lesz idén karácsonyi figura is, legalábbis a Wallmart rendszere listázott egy igen érdekes tételt, ami szintén a Black Series keretein belül fog megjelenni. Ez egyenlőre Holiday Trooper néven fut és nagyon remélem…őszintén…hogy ez nem mondjuk egy mikulás sapkás Stormtrooper-t jelent…

 2020-06-23_151157.jpg

Hírt adtak az eredetileg SDCC exkluzívnak készülő 3-as pakkról is. Azt még mindig nem lehet tudni, hogy ezek a figurák milyen méretűek lesznek, de a csomag neve Heroes of Endor lesz, úgyhogy az endori csata témájából lehet majd megszerezni három karaktert. (tippre: Luke, Han, Leia)

2020-06-23_151323.jpg

Megjelentek a hivatalos képek TVC figurákról is is, így a múltkori K2SO, Wolffe és a Power Droid mellett most már láthajuk Chirrut Imwe és a Bespin Escape Leia képét is. Az utóbbiról csak a digitális modell és nem a végleges figura képe került ki, úgyhogy remélhetőleg az majd élőben sokkal jobban fog kinézni (mert ez így elég borzalmas). Szerintem Chirrut-ra most senki sem vágyott, a Bespin Escape Leia jó ötlet és régen volt már ilyen kiadás, de ha így fog kinézni, akkor felesleges. A Chirrut, ha minden igaz Augusztusban fog érkezni, a Leia még nem tudni mikor, eredetileg ezt csak 2021-re prognosztizálták.

 

star_wars_the_vintage_collection_3_75-inch_chirrut_imwe_figure_oop_1.jpg

star_wars_the_vintage_collection_3_75-inch_princess_leia_organa_bespin_escape_figure_digital_oop_3.jpg

Fény derült végre hivatalosan is a következő Vintage Collection playset-re, ami az előzetes várakozásoknak megfelelően a Carbon Freezing Chamber lesz. Őszinténszólva én kíváncsi voltam, hogy húsz év után mivel tudnak előrukkolni egy ilyen playsetben, de azt nem gondoltam, hogy ez ennyire egy megúszós valami lesz. Gyakorlatilag a chamber kör alakú placcának a felét és a rávezető lépcsőt tartalmazza, de ez utóbbi is olyan, mintha egy közepes custom mágus félkész munkája lenne. Mivel egy fél dologról beszélünk, ezért gyakorlatilag ebből a playsetből kettőt kell venni, hogy rendesen össze lehessen állítani, úgy viszont szerintem egyáltalán nem impozáns. A mellé járó Stormtrooper figuráról meg ismeritek a véleményemet…megúszós, felesleges és még a hátlapképe sem tetszik igazán. Nem tudom mennyi lesz a szett induló ára (állítólag 50 dolcsi), de jobban jártak volna, ha egy egészet adnak ki, mondjuk egy Ugnaught figurával… (de azt nem lehetetett volna vélhetően egy ebédszünet ideje alatt összedobni)

star_wars_the_vintage_collection_carbon-freezing_chamber_playset_in_pck_1.jpg

star_wars_the_vintage_collection_carbon-freezing_chamber_playset_oop_1.jpg

star_wars_the_vintage_collection_carbon-freezing_chamber_playset_included_stormtrooper_in_pck.jpg

Azért a Vintage Collection-ből is lesz 1-2 még ebben az évben, amit érdemes várni, például a múltkor már említett Built Up Mandalorian pack-ról is kiderült, hogy végül nem Black Series lesz, hanem TVC. Azt még nem tudni, hogy exkluzív kiadás lesz-e, de ha tippelnem kéne, akkor igen. Ezen kívül valamikor ősszel meg fog jelenni a Mandalorianban látott Incinerator Stormtrooper is. Ez mondjuk megint trooper…de legalább nem sima. Rajuk kívül további három, egyelőre még ismeretlen TVC várható az ősszel.  

2020-06-23_150832.jpg

Jó hír, hogy a Jabba Sail Barge-ot is készítő Haslab is újabb nagy projektbe fogott. Azt még nem lehet tudni, hogy pontosan mit fognak készíteni, de ha minden igaz év végén fog érkezni. (remélem nem Falcon-t)

 2020-06-23_152211.jpg

Lássuk, akkor egy kicsit hogy is fog alakulni az év további része BS és TVC fronton.... nehogy elvesszetek nekem a sok kiadás között. 

Vintage Collection

Wave 12 (újrakiadások) 2020. Június

VC04 Bespin Luke

VC06 C-3PO

VC47 Lando Calrissian (General outfit)

VC50 Han Solo (Bespin)

tvc4_4.jpg

tvc1_2.jpg

Wave 13 2020.Augusztus

VC167 Power Droid

VC168 Commander Wolffe

VC169 Luke Skywalker (Stormtrooper outfit)

VC170 K2SO 

vin2_3.jpg

vin3_4.jpg

vin_3.jpg

2020-06-09_185555_1.jpg

Wave 14 (újrakiadások) 2020.Augusztus (A képeken a régi kiadások vannak, ezeknek a fejlesztett arcú újrakiadásai fognak megjelenni)

VC27 Wicket

VC86 Darth Maul

VC92 Anakin Skywalker (Clone Wars)

VC103 Obi Wan Kenobi (Clone Wars)

apitgkkfi_39443_1519949960_1.jpg

ob_1.jpg

star-wars-vintage-collection-wicket-episodio-6-unico-d_nq_np_908658-mla29723560886_032019-f_1.jpg

vintage_collection_vc92_anakin_skywalker_1.JPG

2019-11-03_181219_1.jpg

2019-11-03_181231_1.jpg

2019-11-03_181244_1.jpg

Wave 14 (új figurák) 2020. Szeptember – itt még semmi sem biztos, csak Chirrut és Luke

? Hondo Ohnaka (Galaxy Edge)

? Fives (Clone Wars)

Chirrut Imwe

VC175 Luke Skywalker (Jedi Knight)

vin1_1.jpg

vin3_3.jpg

star_wars_the_vintage_collection_3_75-inch_chirrut_imwe_figure_oop_1.jpg

Carbon Freezing Chamber Playset + Stormtrooper

star_wars_the_vintage_collection_carbon-freezing_chamber_playset_oop_1.jpg

2021

? Bespin Escape Leia – Ez lehet, hogy korábban meg fog jelenni, ha már most felfedték

star_wars_the_vintage_collection_3_75-inch_princess_leia_organa_bespin_escape_figure_digital_oop_3.jpg

 A Smugglers Run Millenium Falcon, a Built Up Pack Mandalorian, az Incinerator Stormtrooper és további 9, egyelőre kódnéven futó TVC figura megjelenési ideje még nem ismert.

 

Black Series

Fan Channel Rebels hullám – 2020. Augusztus

Zeb Orelios (Deluxe)

Ezra

Hera Syndulla

Kanan Jarrus

Chopper

Sabine Wren

Ahsoka Tano

rebels_3.jpg

2_44.jpg

5_19.jpg

4_23.jpg

2_45.jpg

garazeb-zeb-orrelios-in-pck-1_1.jpg

  1. hullám – 2020. Szeptember-Október

Darth Vader

Snowspeeder Pilot Luke

Teebo

Admiral Ackbar

The Mandalorian (Beskar)

Stormtrooper (Mandalorian)

ackbar1_1.jpg

darthrotj_1.jpg

lukeesb_1.jpg

mandobeskar_1.jpg

teebo_1.jpg

remnant_1.jpg

Holiday Trooper ?

  1. hullám - ?

Hoth Rebel Trooper

Clone Trooper (Kamino)

Incinerator Stormtrooper

Han Solo (ROTJ)

Moff Gideon

Cad Bane

Leia (ROTJ)

Luke Skywalker (ROTJ)

 

star_wars_the_black_series_6-inch_rebel_trooper_hoth_figure_pckging_2.jpg

star_wars_the_black_series_6-inch_rebel_trooper_hoth_figure_oop_1.jpg

kamino-clone_1.jpg

Fan Channel exkluzívok – 2020 ősz ?

Carbonized Boba Fett

Carbonized Stormtrooper

Carbonized Darth Vader

boba_3.jpg

st_4.jpg

Gaming Greats – Gamestop exkluzívok – 2020. vége

Darth Nihilus

Bounty Hunters Jango Fett

Fallen Order Purge Trooper

Target exkluzívok ?

Hondo Ohnaka

Mountain Trooper

Captain Cardinal

2021?

Ahsoka Tano

Ahsoka Loyalist Trooper

Nite Owl Mandalorian

Mauldalorian Trooper

Ezen kívül további nyolc BS figura fut még kódnévvel, ezekről csak annyit tudunk, hogy lesz köztük Mandalorian, Clone Wars és Revenge of the Sith karakter is. Nem tudni még, hogy ezek pontosan mikor érkeznek majd.

Források: Yakface, Crimsondawn,  Rebelscum, Kylocollector

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr7715911230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HUN_Sector 2020.06.23. 19:35:36

Itthon ezeket a geekstore.hu-n kívül hogy érdemes levadászni?

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2020.06.23. 22:16:26

@HUN_Sector: Leginkább külföldről érdemes de sok mindent még EU-n belülről vagy Angliából is nehéz megoldani emberi áron. Itthon a Fantasmania van meg a Greedo. 1-2 BS vagy TVC előszokott fordulni a müller-ekben is de cask nagyon kevés. Ezen kivül csak magánszemélyek jöhetnek szóba

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 30th anniversary (3) a-team (2) actionforce (82) actionman (8) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (9) action man katalógus (1) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (6) aqua zone (5) archiv (32) archivum (32) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (1) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) bat (24) batman (44) batman and robin (4) batman animated (16) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (31) batman figurák története (23) batman forever (4) batman of the future (1) batman reklám (10) batman returns (2) batman toys (27) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (1) belville (2) beszámoló (2) bionicle (3) blacktron (1) black series (34) board games (4) bootleg (9) bravestar (1) bravestarr (1) brickheadz (1) buildable figures (1) bukottjátékok (4) carrera (1) castle (21) centurions (2) chuck norris (1) clone wars (15) clone wars lego (8) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (1) congo (1) cops (2) crashdummies (2) crash dummies (2) crash dummies figurák (2) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (1) double dragon (1) dreadnok (1) droids (6) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (3) epic continues (3) episode I (6) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (3) érdekesség (833) érdekességek (3) értékes játékok (1) ewok (4) ewoks (4) exclusive (1) exloriens (1) expanded universe (1) fabuland (4) fekete péter (1) figure case (1) force awakens (3) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (236) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (3) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (237) gijoe állatok (2) gijoe dreadnok (4) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (31) gijoe figurák (194) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (12) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (2) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (1) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (2) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (238) gi joe france (3) gi joe japán (5) gi joe jármű (51) gi joe járművek (46) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe matrica (1) gi joe nemzetkozi (35) gi joe night force (1) gi joe poszter (8) gi joe prototipus (9) gi joe prototype (9) gi joe rajzfilm (17) gi joe riport (6) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (194) gi joe tv (17) gi joe vehicles (42) glasslite (2) gobot (4) godzilla (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (456) hasbro játékok (460) hasbro katalógus (3) heman (4) heti video (110) he man (5) hidden side (1) hírek (79) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (1) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) insectoids (2) instagram (1) interju (8) interju rovat (8) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) japán (3) japanese gi joe (2) jap live (1) játék (933) játékbolt (14) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (5) játékgyűjtők (2) játékipar nagyjai (2) játékok (934) játékok a polcról (4) játékok a polcról live (2) játékreklám (30) játék lelőhely (7) játék reklám (22) játék riport (9) játék tv riport (8) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) karácsony (15) karácsonyi játék (15) kártya (3) katalógus (148) kenner (258) kennertoys (251) kenner figurák (245) kenner története (4) képregénybörze (3) képregényfigura (1) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (1) kisautó (19) kisautók (21) knex (1) ko (14) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (13) ko toys (13) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) legacy (2) legends of batman (5) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (329) lego2020 (3) legostarwars (117) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (10) lego at-st (4) lego bionicle (1) lego blacktron (12) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (62) lego city (9) lego city space (3) lego dinosaurs (1) lego duplo (2) lego érdekesség (161) lego exploriens (5) lego fabuland (7) lego figurák (38) lego figures (51) lego futuron (10) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (8) lego infinity war (1) lego insectoids (5) lego jurassic park (1) lego katalógus (106) lego katalogus (110) lego lone ranger (2) lego minifigurák (27) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (5) lego paradisa története (1) lego pirates (24) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego racers (2) lego reklám (43) lego resq (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego solo (4) lego space (64) lego space police (10) lego space története (10) lego speed racer (1) lego spyrius (6) lego star wars (133) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (6) lego super heroes (4) lego szett (158) lego tehcnic (40) lego tmnt (1) lego történelem (155) lego town (31) lego train (11) lego tron (2) lego ufo (8) lego unitron (4) lego western (6) lego western tortnete (2) legrosszabb lego (2) lelőhely (3) lemezárugyár (1) live (3) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (3) marvel (6) marvel figurák (5) mask (5) matchbox (28) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (2) mattel (9) maxx fx (1) mb (11) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (1) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (1) modern játékok (24) modern star wars figurák (20) moder star wars figurák (19) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (4) mortal kombat figurák (3) motorized vehicle pack (1) motu (4) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (9) nerf (3) ninja (2) nintendo (5) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (2) paradisa története (2) parker (7) pebe (1) pirates (4) playmates (2) playmobil (2) playsets (2) playstation (2) pókember (2) policeacademy (2) police academy (2) poszter (4) potf (39) potf eu (7) potf expanded (2) potj (3) power of the force (39) power of the force története (1) power of the jedi (4) power rangers (1) predator (2) pretender (2) prototipus (33) prototype (32) racers (1) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (3) rebels (7) régi játék (698) régi játékok (692) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (19) remco (1) rendezvény (1) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (2) revengeofthesith (6) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (1) robo riders (1) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rogue one (11) rots (2) saber rider (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (1) sega játszóház (1) shadows of the empire (1) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (1) sky commanders (1) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (11) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spider man (8) spider man homecoming (1) spider man hot wheels (1) spyrius (1) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (1) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (461) starwarsfigures (389) starwarsjármű (87) starwarstoys (449) starwars episodeIX (17) star tours (2) star trek (2) star wars (459) star wars 30th anniversary (4) star wars aotc (3) star wars bendems (1) star wars clone wars (14) star wars coin (1) star wars comic (1) star wars droids (12) star wars érdekesség (307) star wars érme (1) star wars ewoks (5) star wars expanded (11) star wars fekete péter (1) star wars figurák (374) star wars force awakens (5) star wars jármű (73) star wars kártya (3) star wars katalógus (10) star wars katelogus (5) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (2) star wars mandalorian (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (3) star wars potf (58) star wars prototipus (67) star wars prototype (65) star wars rebels (13) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (4) star wars saga (2) star wars solo (20) star wars star tours (1) star wars tfa (5) star wars tv (6) star wars vehicles (91) star wars walker (14) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super powers (3) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (7) társasjáték (14) technic (14) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (7) tmnt (11) tonka (4) top10 (47) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (1) top10 lego (4) top10 matchbox (1) top10 sorozat (4) top10 star wars (1) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (663) town (15) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) train (3) transformers (51) transformers beast wars (2) transformers g1 (39) transformers g2 (6) transformers katalógus (4) transformers prototípus (2) transfrmers (32) triál (3) tribes (1) tron (3) tvc (8) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) unproduced (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (14) video (111) vintage (515) vintagejátékok (637) vintagestarwars (149) vintagestarwarstoys (148) vintagetoys (628) vintage collection (42) vintage gi joe (218) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (2) vintage star wars (132) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (2) wwf figurák (3) xena (1) x men (3) yps magain (1) Címkefelhő

Videók