10 érdekes karácsonyi témájú játék

Tavaly nagyjából ugyanekkor.. készítettem nektek egy összefoglalót, az addig megjelent karácsonyi ihletésű Star Wars figurákról. Azóta persze jelentek meg újabbak, de úgy gondoltam idén egy kicsit szélesebbre veszem a látókört, hiszen nem csak a Star Wars figurák közül jelentek meg karácsonyi tematikájúak a történelemben. Manapság már szinte minden otthonban jelen vannak a különféle karácsonyi díszek.. minden erkélyen kint vannak az égők…világítanak a LED szarvasok és biztosan van, aki a hipermarketekben kapható műanyag betlehemet is kirakja valahová. A játékgyűjtő viszont egy speciális állatfaj… általában szeret(ne) a hobbijára jellemző, akár ünnepi témájú dolgokat is kirakni, de mivel gyakran nem egyedül élünk egy háztartásban, ezért a dolog általában megáll egy karácsonyi pulcsinál, vagy esetleg egy-egy Star Wars-os karácsonyfadísznél. Ugyanakkor néha azért poén lenne kirakni díszítésnek egy-két karácsonyi játékot is a girland mellé, ezért most készítettem egy kis gyűjtést. Tíz érdekes játékot szedtem össze, amit adott esetben ki lehet rakni a polcra az ünnepi időszakban… pár dolgot, ami elhozhatja egy hardcore gyűjtő otthonába is a kívánt karácsonyi hangulatot. Ez a lista most nem top 10, hiszen több száz ilyen jellegű cucc létezik, ezért igyekeztem érdekesebb, több gyártótól származó cuccot összegyűjteni, mindenféle univerzumból.

 j_1.jpg

Holiday Joker – Batman Anmated, DC Collectibles, 2016

Az, ami másoknál a Reszkessetek betörők, vagy a Télapu, az nálam már sok-sok éve a Christmas with the Joker című epizód a Batman Animated sorozatból. Minden évben megnézem és gyakorlatilag minden évben jókat mosolygok rajta. Annyira abszurd ugyanakkor mégis „Joker-es” az egész, hogy ez az egyik kedvenc részem az egész, mára, már klasszikussá vált rajzfilmsorozatból. Szerencsére mások is szeretik, úgyhogy 2016-ban a DC Collectibles sorozatban készítettek a karácsonyi Joker-ből egy 6”-es figurát. A szériában egyébként egészen jó Batman Animated figurák jelentek meg és ez se lett egy rosszul sikerült darab. Teljesen rendben van a ruhája, a festése és a kiegészítői is, ami többféle kezet, egy cukrot és egy abszolút Joker-hez méltó karácsonyfát kapott. Egyedül a mosolyával nem vagyok kibékülve, az valahogy nem lett autentikus, de az összhatása azért rendben van. Még én is el tudnám képzelni a polcomon, pedig én aztán nem vagyok a 6”-es méret nagy barátja.

 

jok_4.jpg

jok3.gif

jok2_6.jpg

jok4_2.jpg

4002019 Christmas X-Wing – Lego, 2019

A Lego gyűjtők és a Lego dolgozók minden évben nagy izgalommal várják, hogy a gyár, milyen új, egyedi készlettel lepi meg a dolgozóit. Ugyanis most már jó pár éve, minden decemberben a Lego dolgozók kapnak egy forgalomba nem kerülő, egyedi karácsonyi tematikájú készletet. A 2019-es év elég különleges volt, hiszen a Diótörő és a 40 years of Lego minifigure készlet után, egy karácsonyi X-Wing volt a meglepetés ajándék, ami azért elég ütősre sikeredett. Természetesen erre a piac és a felvásárlók is rögtön felbolydultak, hiszen egy egyedi Lego X-Wing a gyűjtőket is érdekli, így óriási kereslet mutatkozott az üzletekben nem megvásárolható készletre. Ez persze jó alaposan felhajtotta az árát is, így szerintem erről a listáról ez a legborsosabb tétel, hiszen alsó hangon 120 000 Ft-ért cserél manapság gazdát egy ilyen. Maga a szett egyébként egészen jó, az X-Wing-nek jól áll ez a szín és a Yoda kunyhó formájú állvány se rossz ötlet. Az 1025 alkatrészbe még belefért egy télapó szán is, amit R2 és egy mikulás ruhás Yoda vezet. Bár sokaknak ez a cucc már átlépi a jó ízlés határát, én azért simán elviselném a polcomon…főleg így karácsony környékén.

 

x1.jpeg

x2.jpeg

x3_2.jpg

x4_2.jpg

A Mcquarrie féle karácsonyi Star Wars figurák – Saga, Hasbro, 2002-2004

Bár ezek a figurák a tavalyi cikkben is szerepeltek, de most is mindenképpen itt van a helyük. Az egész alapja az a pár képeslap volt, amiket Ralph McQuarrie, a Star Wars világának egyik fontos illusztrátora alkotott meg a Lucasfilm kérésére a 80-as, 90-es években. Ezek kifejezetten karácsonyi üdvözlőlapok voltak, amelyeken Star Wars szereplők voltak láthatóak karácsonyi körülmények között, persze sajátságos McQuarrie stílusban. A Hasbro 2002-ben készített először figurát a képeslapokról, majd az utána a következő években még további két ilyen játékot adtak ki. A mikulás sapkás droid-ok, az ajándékokat pakoló Jawák és a télapó ruhás Yoda abszolút betaláltak, de csak évekkel később folytatódott ez a szép hagyomány a Droid Factory sorozat karácsonyi droid-jaival. Idén is jelentek meg karácsonyi Star Wars figurák, de a piros-zöld Black Series Trooper-eket inkább felejtsük is el. Évek óta akarok a polcomra normális áron egy ilyen McQuarrie féle karácsonyi Star Wars figurát, de ezeddig még nem sikerült őket olcsón levadásznom.

 

sw.jpg

sw2.jpg

sw3.jpg

sw4.jpg

sw5.jpg

sw6.jpg

Nighmare Before Christmas – Hasbro, 1993

Nos, voltaképpen a Karácsonyi Lídércnyomás is egy sajátos karácsonyi film, amit ugyan nem gyakran szoktak vetíteni a TV-k szenteste, de a Tim Burton ötletei alapján készült alkotás ma már szintén klasszikusnak számít. Meg is van a maga masszív rajongótábora (általában fekete hajú lányok), úgyhogy egyáltalán nem meglepő, hogy az animációs film karaktereiből játékfigurák is készültek, ráadásul nem is egy alkalommal. Elsőnek a Hasbro adott ki hozzá figurákat, még 1993-ban a film bemutatójával nagyjából egy időben és fizikailag ezek egészen jól sikerültek. Sikeresnek viszont nem nevezném a 14 termékből álló vonalat, ellentétben a filmmel. Manapság már ez is vintage-nek számít és a mai árakból kiindulva azért, ezeknek a figuráknak is meglehet a maga gyűjtői köre. Persze készültek modernebb kiadások is például a Neca jóvoltából, úgyhogy, ha valaki ilyen figurákkal szeretne kidekorálni az otthonát, többféle cuccból is válogathat.

 

nig.jpg

nig2.jpg

nig3.jpg

nig4.jpg

nig5.jpg

Clark Griswald Santa Outfit – National Lampoon’s Christmas Vacation, Neca, 2014

Bizony a magyar háztartások jó részében a Reszkessetek Betörők szokott lenni a karácsonyi alapfilm, de nyilván sok másik alkotás is van, amit az emberek gyakorlatilag minden évben megnéznek. A feleségem családjánál ez az alapfilm a Karácsonyi vakáció, így nálunk ezt kell nézni, minden egyes December 24.-én. Igazából már megszoktam, úgyhogy nincs is bajom vele, bár sosem voltam egy nagy Chevy Chase rajongó. Természetesen ez a film is sokaknál klasszikus, úgyhogy készült a főhősről akciófigura, ráadásul rögtön többféle is. A NECA 2014-ben a film 25.évfordulóján adta ki ezeket a 8”-es méretű, öltöztethető darabokat. A láncfűrészes Clark annyira talán nem ünnepi, de a télapó ruhás biztosan jól mutatna a polcon, annak ellenére, hogy az arca azért nem sikerült túl jól.

 

clark1.jpg

clark2.jpg

clark3.jpg

clark4.jpg

clark5.jpg

10245 Santa’s Workshop – Lego, 2014

A Lego most már évek óta, minden ünnep környékén ad ki, dekorációnak is tökéletesen használható ünnepi szetteket a legkisebb mérettől egészen a legnagyobbakig. Ezekre általában nagy is a kereslet, hiszen melyik Lego gyűjtő ne akarna egy építhető adventi koszorút, vagy diótörő figurát kirakni a polcra. A felhozatalból szerintem kiemelkednek a Creator széria karácsonyi jellegű épületeket ábrázoló készletei, amelyek általában nagyok, összetettek, ugyanakkor mégis bájos, téli hangulatot árasztanak. A 857 alkatrészből felépülő 10245 Santa’s Workshop is egy ilyen készlet, amiből a Télapó műhelyét és szánját lehet összerakni. Nagyon kellemes, ünnepi hangulatot áraszt és jól összepasszol a 10267 Gingerbread House vagy a 10275 Elf Club House készletekkel is. Sőt, az összes karácsonyi Creator szettet összegyűjtve szinte egy komplett kis karácsonyi falut lehet kipakolni az asztalra.

 

10245.jpg

10245m.jpg

10245-santas-workshop.jpg

 

Turbo man – Tiger Electronics, 1996

Voltaképpen a Hull a pelyhes is egy karácsonyi film, bár nekem igazából sosem tartozott a kedvenceim közé Schwarzi karácsony előtti szégyentelenkedése. A film központi témája ugyanakkor egy akciófigura volt, a Turbo Man, amit a főhős minden áron megpróbál megszerezni a gyerekének karácsonyra. G.I.Joe gyűjtő gyerekként valahogy úgy éreztem, hogy ez a film karácsonyi figura vágyaim kifigurázása, úgyhogy szerintem sosem láttam teljes egészében. Gondolom abszolút nem meglepő a tény, hogy a Turbo Man figurát ténylegesen meg lehetett venni a boltokban, hiszen a Hasbro alvállalataként működő Tiger Electronics 1996-ban kiadta, nagyjából a filmmel egy időben. Csak ez az egy féle készült belőle és ez se terjedt el annyira, mindenesetre manapság már egészen szép ára van az aukciós portálokon. Az igaz, hogy ez a játék nem egyértelműen karácsonyi… nincs rajta díszítés vagy mikulás sapka…de mégis, ha kirakod a polcra és valaki olyan látja, aki ismeri a filmet, azonnal tudni fogja….hogy te bizony megkaptad karácsonyra a Turbo Man-t.

 

turbo2_1.jpg

turbo3.jpg

turbo4.jpg

turbo5.jpg

Santa Claus – Figures Toy Company, 2018

Az angolszász kultúrkörben nincs „karácsonyibb” motívum a Mikulásnál, úgyhogy egyáltalán nem meglepő, hogy belőle is készült akciófigura. Sőt…egy egész rövid szériát szenteltek a Télapónak, amelyet a Figures Toy Company követett el 2018-ban. Két féle öltöztethető Mikulás és egy Télanyó jelent meg 8”-es méretben. Bár maga a figura egy kicsit horrorfilmes, de együtt a csomagolásával azért nem néz ki olyan rosszul, sőt a Télanyóval együtt is mutatósak. A gyártót nem ismerem, úgyhogy a minőségükről nincsenek információim, de az áruk egyébként nem annyira vészes. Kicsit Mego jellegűek, csak modernebb kivitelben.

 

santa.jpg

santa2.jpg

santa3.jpg

santa4.jpg

Master Roshi as Father Christmas – Dragon Ball

A Dragon Ball univerzum hazánkban is rendkívül népszerű, de a világ többi részén még inkább, úgyhogy teljesen természetes módon ezt a vonalat se kerülte el a karácsony szelleme. Master Roshi, -akit nálunk ugye Zseniális Teknősnek hívtak- pedig abszolút alkalmas volt a Mikulás ruha viselésére, hiszen eleve egy ősz szakállú idős karakterről van szó (no meg mégis hogy nézett volna ki ugyanez mondjuk Ifjú Sátánnal…). A télapó ruhás karakterből egy egészen jó figura is készült, bár ebben az esetben inkább dísztárgyról, mint játékról beszélünk, ugyanis ez egy tömör, mozgatási pontokkal nem rendelkező PVC figura. A gyártója számomra rejtély, hiszen valami japán cuccról van szó, de az ára egyébként nem vészes.

 

roshi.jpg

roshi2.jpg

roshi3.jpg

Talkboy – Tiger Electronics, 1992

Se nem játék, se nem karácsonyi jellegű cucc….mégis mit keres akkor ez a listán? Nos, egyrészt azért tettem fel a híres Talkboy-t, mert a Reszkessetek Betörők című klasszikus karácsonyi filmhez köthető és ha bárki ránéz akkor kb. azonnal a karácsonyra fog asszociálni. Másrész pedig ez volt a film bemutatója után az egyik legvágyottabb karácsonyi ajándék a gyerekek körében, úgyhogy a játéktörténelem egyik fontos pontja. Érdekes, hogy a cucc igazából a film idejében nem létezett, azt gyakorlatilag csak a produkcióhoz csinálták, viszont a film megnézése után hirtelen annyian keresték a boltokban, hogy kénytelenek voltak a valóságban is megcsinálni. Megint a Tiger Electronics volt a gyártó és a Talkboy akkora siker volt, hogy éveken keresztül többféle változatban is (Talkgirl, Talkboy Jr.) árusították. Aztán, ahogyan a film kezdett megkopni és a walkman-ek is kezdtek eltűnni a polcokról, a Talkboy gyártását is befejezték 1999-ben. Manapság viszont elég keresett a gyűjtők által, úgyhogy a bontatlan példányok ára szépen fel is mászott.

talk.jpg

talk2.jpg

talk3.jpg

talkboy23.png

És nektek mik a kedvenc karácsonyi témájú játékotok?

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr6616355102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (7) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (33) archivum (33) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (2) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (2) bionicle (6) blacktron (1) black series (39) board games (4) bootleg (14) börze (1) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (28) centurions (3) chuck norris (1) city (2) classic space (1) clone wars (19) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) disney park (1) double dragon (1) dreadnok (3) droids (7) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (8) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (5) érdekesség (1049) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figurafeszt (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (262) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (263) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (34) gijoe figurák (204) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (264) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (56) gi joe járművek (52) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (39) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (11) gi joe prototype (11) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (205) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (4) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (552) hasbro játékok (555) hasbro katalógus (5) heman (9) heti video (168) he man (12) he man katalógus (1) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (2) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1145) játékbolt (18) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (8) játékgyűjtők (5) játékipar nagyjai (3) játékok (1144) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (33) játék lelőhely (9) játék reklám (25) játék riport (14) játék tv riport (9) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (225) kenner (294) kennertoys (284) kenner figurák (279) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (8) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (420) lego2020 (6) legostarwars (131) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (5) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (3) lego bionicle (5) lego blacktron (15) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (79) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (232) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalogus (174) lego katalógus (170) lego knightskingdom (1) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (26) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (44) lego resq (2) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego slizer (1) lego solo (4) lego space (81) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego sports (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (145) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (2) lego studios (3) lego super heroes (4) lego szett (166) lego tehcnic (52) lego tmnt (1) lego történelem (205) lego town (46) lego train (14) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (6) masters of the universe (7) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (12) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (33) moder star wars figurák (30) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (10) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (12) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (50) potf eu (10) potf expanded (3) potj (7) power of the force (51) power of the force története (13) power of the jedi (9) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (39) prototype (38) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (876) régi játékok (861) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (22) remco (1) rendezvény (2) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (10) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (4) saga collection (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (16) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (548) starwarsfigures (463) starwarsjármű (94) starwarstoys (535) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (547) star wars 30th anniversary (9) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (2) star wars chess (1) star wars clone wars (22) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (393) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (451) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (77) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (9) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (65) star wars prototipus (74) star wars prototype (72) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (1) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (95) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (25) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (15) tonka (5) top10 (57) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (7) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (860) town (27) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (4) transformers (58) transformers beast wars (2) transformers g1 (45) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (38) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (176) vintage (652) vintagejátékok (775) vintagestarwars (160) vintagestarwarstoys (160) vintagetoys (767) vintage collection (45) vintage gi joe (244) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (144) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása