Játékgyűjtő hírességek 3.rész

2018-ban és 2019-ben is szenteltem már 1-1 cikket azoknak a hírességeknek, akik maguk is játékgyűjtők vagy rajonganak a különféle játékokért. Szó volt már Tarantino társasjáték gyűjteményéről, Leonardo Di Caprio Star Wars szeretetéről és Mike Tyson X-Men dolgairól is. Ugyanakkor az utóbbi időben nagyon sok „új” hírességről tudtam meg, hogy hasonló „betegségben” szenved, mint mi, ezért úgy döntöttem, csinálok egy harmadik válogatást is a témában. Jöjjön újabb tíz híresség, akik rajonganak a játékokért

 bec2.jpg

Az ilyen cikkekkel azt szeretném sugallni....hogy a játékgyűjtés és a rajongás a játékok irányába továbbra  sem egy gyerekes, úgymond szánni való hobbi... tudom, hogy sajnos még mindig sokan így gondolkodnak erről, de amint az alábbi példák is mutatják....ha nálunk sokkal híresebb embereknek se ciki ilyesmivel foglalkozni, akkor egy átlag magyar családapának miért lenne az? :) 

 

Pharaohne Monch

Ahogy a legutóbbi ilyen válogatásban már mondtam, a rapperek körében valamiért igen magas a játék és képregény rajongók száma. Pharoahe Monch is egy ilyen rapper és bár a neve elsőre lehet, hogy nem mond sokat, de az egyik számát egészen biztosan mindenki ismeri, ha máshonnan nem, a Charlie Angyalai táncolós jelenetéből (berakom ide alulra, csak, hogy mindenki tudja miről van szó). Pharoahe Monch polgári nevén Troy Donald Jamerson mindenféle figurát gyűjt, de elsősorban képregényes és sport témájú dolgokat. Sőt, az Instagram és a Twitter oldalán rendszeresen mutogatni is szokta a cuccait, néha egészen vicces fotókon. A Marvel Legends sorozatban például annyira benne van, hogy a Hasbro októberi online Pulse eseményén, a Legends panel keretein belül őt is megszólaltatták, ahol a gyűjtésről és a Marvel Legends figurákról beszélt. Azért van neki Mafex, Figuarts és DC cucca is bőven…

 

p.jpg

p2_2.jpg

p3_2.jpg

p4.jpg

p5.jpg

Kirk Hammet

A Rapperek mellett a Rock, illetve Metal zenészek körében is nagyon sokan vannak, akik vonzódnak a játékgyűjtéshez. Az előző válogatásokban ott volt Rick Springfield, Corey Taylor és bizony Kirk Hammet, a méltán világhírű Metallica gitárosa se maradhat ki a felsorolásból. Kirk már egészen fiatal kora óta mindenféle menő cuccot gyűjt, közte játékokat is… robotos játékokat, akciófigurákat, társasokat és képregényeket, de leginkább horror témájú dolgokat. Nem túlzás azt állítani, hogy egyedülálló gyűjteménye van horror figurákból, maszkokból és mindenféle horrorhoz kapcsolódó tárgyakból. A gyűjteménye akkora és olyan minőségű, hogy konkrétan múzeumok tartottak már kiállításokat pusztán csak az ő gyűjteményére alapozva. A gyűjtésről és a gyűjteményéről egyébként elég szívesen beszél, sőt sokat is tud a birtokában lévő tárgyakról, úgyhogy ő mindenképpen egy platina fokozatú gyűjtő még ezen a listán is. Szerepelt Jordan Hembrough Toy Hunter című műsorában is…stílszerűen egy Halloween-es epizódban.

 

kirk.jpg

kirk2.jpg

kirk3.jpg

kirk4.jpg

kirk5.jpg

Christian Slater

Ha igazak a hírek… Christian Slater (akit olyan jó filmekben és sorozatokban láthattunk, mint a Mr.Robot, a Robin Hood a Tolvajok fejedelme vagy a Rózsa neve) gyerekkora óta óriási Star Wars fan. Erre egyébként minden oka meg is van, hiszen gyerekként konkrétan szerepelt a Kenner egyik Star Wars játékreklámjában is…. nem lehet elég korán kezdeni ugye. Ha minden igaz, főleg vintage cuccokban utazott…3,75-ös és nagy figurákban, járgányokban és képregényekben, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy az ebay-en többször is feltűntek olyan tárgyak, aminél az eladó bolt odaírta, hogy a cuccok Christian Slater magán kollekciójából származnak (volt ilyen bontatlan vintage Snowspeeder, X-Wing és régi Marvel Star Wars képregényeknél is). Jimmy Fallon műsorában egyébként szóba is került a téma, ahol Christian azt mondta, hogy a felesége miatt sok mindent ki kellett pakolnia a garázsába és a raktárába, de egy életnagyságú Stormtrooper például ott maradhatott az étkezőjében.

 

1304617428.jpeg

c_7.jpg

 

Robin Williams

Robin Williams…isten nyugosztalja… óriási színész és komikus volt. Ő az egyetlen, akit úgymond posztomusz, de muszáj volt feltennem a listára. A híres szerepei mellett azt talán kevesebben tudják róla, hogy fiatal korától kezdve óriási gyűjtő is volt, otthonában gyakorlatilag több szobányi cuccot halmozott fel. A hatalmas játékgyűjteménye mellett mindenféle mást is gyűjtött, például művészeti alkotásokat, filmes ereklyéket, órákat és bicikliket is. A gyűjteménye elég sokrétű volt….rengeteg katonai figurával, szoborral, makettel és robotos játékkal rendelkezett, közte egy csomó kevésbé ismert japán cuccal is. Ezen kívül kedvelte a Warhammer dolgokat és mindenféle babát is előszeretettel vásárolt. Gyakori vendég volt a San Francisco-i geek boltokban, főleg a Last Toy Shop-ban, ahol mindenki személyesen ismerte őt és szívesen fényképezkedett, beszélgetett a többi vásárlóval is. Amikor elhunyt, a lánya Zelda (akit ugye a híres videojátékról nevezett el) a közösségi médiában kért segítséget apja játékainak beazonosításában és beárazásában, mert voltak benne igen nehéz darabok is. Ez egy olyan szívszorító dolog, amibe az ember játékgyűjtőként mindig belegondol….hogy jesszus, ha meghalunk, mit kezdenek majd a szeretteink a cuccainkkal? Persze segítettek neki és több árverést is tartottak már a gyűjteményéből.  

 

r4_1.jpg

r2_9.jpg

r3_4.jpg

r5_5.jpg

Twiggy Ramirez

Jeordie Wright avagy művésznevén Twiggy Ramirez egy híres gitáros és zeneszerző, aki Marilyn Manson zenekarában játszott, de dolgozott a Nine Inch Nails-el is, illetve filmekben is szerepelt. Saját bevallása szerint azóta gyűjti a Star Wars cuccokat, amióta egyáltalán léteznek…hiszen az első darabja még a vintage Kenner Early Bird Kit volt gyerekkorában. Azóta rengeteg figurát, sisakot és mindenféle Star Wars-os ereklyét halmozott fel és a gyűjteménye gyarapításával manapság sem hagyott fel. Főleg a Sideshow cuccokat szereti mostanában, így 2017-ben pont a Sideshow-nak mutatta meg a gyűjteményét, de korábban is szívesen nyilatkozott a témában. Gyakorlatilag a lakása minden pontján Star Wars ereklyék láthatóak.   

 

twiggy-ramirez80.jpg

twi_1.jpg

Terry Crews

Terry Crews a nagydarab… mindig jókedélyű, egykori amerikai focista, vígjáték és akciósztár (Feláldozhatók, Csontdaráló, Norbit stb.)  életében viszonylag újkeletű, ám elég intenzív dolog a játékok szeretete. Ugyanakkor most már jó pár éve megfertőződött a Lego iránti szenvedéllyel. Elsősorban nagyobb, összetettebb készleteket szeret építeni….Batmobile-t, UCS Star Wars készleteket, Technic-et, de akár nagyobb Creator cuccokat is. A Lego iránti szeretetét ráadásul nem is rejti véka alá…rendszeresen beszámol az építéseiről a közösségi média oldalain, sőt szerepelt az amerikai FOX TV csatorna Lego-zásra felhúzott valóságshow-jában, a Lego Masters-ben is.

 

9bd6832f215e4f3367c748c3be2c83a4fe3c1064-2000x1000.jpg

49714122353_b4d3d9fb1c_b.jpg

ed47hcpxoai7k6p.jpg

ed4880pxuaulmkg.jpg

terry-crews-starfighter-lego-inspirational-message-3-5d78bbd6d60c1_700.jpg

Seth Green

Seth Green egy színész, író és komikus, aki sokaknak ismerős lehet, hiszen ő volt Scotty az Austin Powers sorozatban, de játszott a Buffy-ban és egy csomó tinivígjátékban is. Az utóbbi időben főleg az animációs és szinkron munkákat részesítette előnyben és aki ismeri mondjuk a Seth nevéhez köthető Robot Chicken sorozatot, az egyáltalán nem lepődik meg rajta, hogy bizony ő is egy játékgyűjtő. Egy interjúban elárulta, hogy mindenféle vintage és modern akciófigurát gyűjt, közte elsősorban Star Wars-t és a 90-es évek közepétől kezdve gyakorlatilag minden Star Wars cuccot megvett, amit csak meg tudott (ráadásul dolgozhatott is a Star Wars-ban, pl ő volt TODO 360 hangja a Clone Wars-ban). A gyűjteménye jó részét ezért már külön raktárakban tárolja, de azért az irodájában is van 1-2 cucc. Valószínűleg a G.I.Joe-val is különleges viszonya lehet, máskülönben miért lenne a karján egy Arasikage tetoválás? Állítása szerint custom-olni is szeret és Sarah Michelle Gellart például egy saját készítésű custom figurával lepte meg a Buffy forgatásán. Szóval Seth egy igazi feketeöves geek…de ezen egyáltalán nem is vagyunk meglepődve.

seth2_1.jpg

seth.jpg

seth-green.jpg

seth4_1.jpg

David Beckham

Nos, David Beckham-et szerintem senkinek se kell bemutatni. Az egyik leghíresebb focistáról beszélünk, aki ugye manapság is eléggé szem előtt van. Szerintem kevesen gondolnák,  de David az utóbbi években (főleg a karanténos időszakban) teljesen rákattant a Lego-zásra... gyűjtőnek azért még nem mondanám, de elég gyakran szokta dokumentálni az építéseit. Kifejezetten a nagyobb készleteket kedveli...a Technic cuccokat, a Roxfort kastélyt, a Disney kastélyt és a hasonlókat. Állítása szerint teljesen kikapcsolja, ha épít. A szintén híres felesége Victoria pedig általában dokumentálja az építést, majd büszkén teszi ki a végeredményt a közösségi média felületekre. 

bec.jpg

bec3.jpg

bec4.png

bec5.jpg

bec6.jpg

Lou Ferrigno

Lou Ferrigno neve elsősorban a Marvel kedvelőknek csenghet ismerősen, hiszen Lou volt Hulk megformálója a 70-es 80-as években. Egyébként állítólag amennyire nagy darab, annyira jó fej, kedves ember és rendszeresen meg is szokott fordulni a különféle geek rendezvényeken, ahol szívesen beszélget a rajongókkal. Az nem meglepő, hogy az otthonában számos Hulk figurát tart, hiszen Lou azért összenőtt ezzel a szereppel....az viszont mindenképpen vicces, hogy állítőlag nagy rajongója és gyűjtője a Beanie Babies nevű gyerekjátéknak, ami egy műanyag babbal megtöltött plüssfigurás játék. Még a feleségével kezdték el gyűjteni őket a gyereküknek a 80-as években, de azóta úgy rajta maradtak a témán, hogy állítólag majdnem 1000 különféle Beanie Baby-ből áll a gyűjteményük. Kifejezetten keresik a ritka és különleges színváltozatokat például. 

l_5.jpg

l3_1.jpg

l2_1.jpg

l4_1.jpg

Jonathan Ross

Na, az ő neve szerintem itthon nem mond túl sokat senkinek, de egy angol komikusról és TV-s műsorvezetőről van szó, aki főleg az ITV csatornán tevékenykedik. Azért tettem fel őt is a listára mert ugyan nálunk nem ismert, de a gyűjteménye az rendesen odavág, hiszen Jonathan több évtizede lelkes játékgyűjtő. Főleg Sci-fi témájú játékokban utazik...megvan neki az LJN féle Dűne sor, vannak Star Wars és Robotix cuccai, de nem veti meg a Mego féle szuperhős figurákat se. A közösségi média oldalain gyakran posztolgat a játékairól. Talán az se véletlen, hogy ő vezette a 100 Gratest Toys című műsort az angol TV-ben....

jo.gif

j4.jpg

j3.jpg

j2.jpg

j_3.jpg

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5516794240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (11) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (35) archivum (35) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (3) bat (24) batman (48) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (5) bionicle (9) blacktron (1) black series (42) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bookofbobafett (1) bootleg (16) börze (2) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (29) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (20) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (1) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (2) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (2) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (5) epic continues (3) episode I (10) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (6) érdekesség (1193) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (6) fake star wars (1) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (6) figura és játékfeszt (2) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (5) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (2) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (278) gijoe állatok (2) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (35) gijoe figurák (208) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (19) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (279) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (57) gi joe járművek (54) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (40) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (13) gi joe prototype (13) gi joe rajzfilm (19) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (208) gi joe tv (17) gi joe vehicles (44) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (5) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (618) hasbro játékok (621) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (211) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (29) hotwheels autok (20) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (3) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1285) játékbolt (18) játékgyárak története (3) játékgyűjtés (10) játékgyűjtők (6) játékipar nagyjai (4) játékok (1281) játékok a polcról (6) játékok a polcról live (3) játékreklám (35) játék lelőhely (10) játék reklám (27) játék riport (16) játék tv riport (11) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (18) jurassic park figurák (11) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (2) karácsony (20) karácsonyi játék (22) kártya (3) katalógus (277) kenner (316) kennertoys (304) kenner figurák (301) kenner története (5) képregény (3) képregénybörze (4) képregényfigura (3) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (21) kisautók (23) knex (1) ko (18) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (17) ko toys (17) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (9) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (477) lego2020 (6) legostarwars (140) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (8) lego alien (2) lego alpha team (3) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (9) lego bionicle (10) lego blacktron (17) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (81) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (280) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (12) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalógus (214) lego katalogus (218) lego kereskedők (1) lego knightskingdom (3) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (29) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (5) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (15) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (90) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (64) lego tmnt (1) lego történelem (231) lego town (50) lego train (18) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (5) ljn toys (5) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (32) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (2) mattel (14) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) mego (3) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (3) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (44) moder star wars figurák (37) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (2) mpc (1) mtron (3) n2toys (1) nagyok (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (3) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (1) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (8) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (4) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (55) potf eu (10) potf expanded (3) potj (11) power of the force (57) power of the force története (17) power of the jedi (13) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (46) prototype (45) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (986) régi játékok (965) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (25) remco (1) rendezvény (9) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (12) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (5) saga collection (2) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (21) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (10) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (601) starwarsfigures (506) starwarsjármű (94) starwarstoys (587) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (600) star wars 30th anniversary (13) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (4) star wars chess (1) star wars clone wars (23) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (445) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (496) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (79) star wars kártya (3) star wars katalógus (14) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (10) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (70) star wars prototipus (79) star wars prototype (77) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (3) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (100) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (17) technic (33) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (3) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (16) tonka (5) top10 (61) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (8) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) törölt játékvonalak (1) történelem (986) town (30) toxic avenger (1) toybiz (6) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (3) toyfair (6) toysrus (1) train (6) transformers (66) transformers beast wars (2) transformers g1 (53) transformers g2 (8) transformers katalógus (10) transformers prototípus (2) transfrmers (43) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (10) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (2) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (222) vintage (738) vintagejátékok (866) vintagestarwars (161) vintagestarwarstoys (161) vintagetoys (856) vintage collection (48) vintage gi joe (251) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (145) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása