Melyek a legkevésbé sikerült Lego Star Wars szettek?

A tegnapi Desert Skiff elemző videóm kapcsán elgondolkodtam. Vajon hány olyan Lego Star Wars készlet lenne még, ami ennyire felbosszantana? Ezért úgy döntöttem, hogy ma -némiképpen beszélgetés indítónak szánva - megírom azon Lego Star Wars készletek listáját, amelyek szerintem a legkevésbé sikerültek az évek során.  Természetesen várom a ti listátokat is, hogy szerintetek melyik készlet a legrosszabb, illetve miért.  Nyilvánvalóan attól, hogy én valamelyik szettel nem vagyok kibékülve, attól nektek még tetszhet....úgyhogy ne támadjatok rám a véleményemért. :) De majd ti megmondjátok úgyis, hogy melyikkel nem értetek egyet. 

s-l640_4.jpg

Milyen szempontok alapján néztem a készleteket.... Nos igyekeztem olyanokat beválogatni, amelyek megtestesitenek 1-1 tipikus problémát. Nem akartam csak túlárazott vagy éppen csak régi és kevésbé kidolgozott készleteket tenni a listára. Igyekeztem minden szempontot figyelembe venni. Persze azért azt is látni kell, hogy 1-2 készlet a listán önmagában a szégyen gyalázat kategóriába esik. 

75174 Desert Skiff Escape 

Kezdjük is a friss élménnyel. A készlet két fő részre bontható, egyrészt kapunk egy Skiffet, amellyel nincsen komoly probléma, de egyáltalán nem mondható összetettnek vagy túlzottan impozánsnak. Ezt még elfogadja az ember hiszen a filmben sem volt egy Rolls Royce ez a járgány. Viszont a mellé adott Sarlacc az a szégyen gyalázat kategória. Egy szerkezetileg rossz, laza, lötyögős valamit kapunk, ami csak nagyon nagy jóindulattal hasonlít Sarlaccre. Nekem leginkább a Super Mario csövekből előbukkanó húsevő növényeit juttatja eszembe. Könyörgöm szegény Sarlacc szája még a promóképen is ferdén áll!  Hát még élőben. Folyamatosan ide-oda fittyen le, véletlenül sem áll egyenesen. A készletről bővebben az alább található videóban beszélek. 

maxresdefault_10.jpg

75176 Resistance Transport Pod 

Ez a szett önmagában nem hibás vagy rossz, csak annyira bántóan unalmas, hogy egyszerűen semmilyen érzelmet nem lehet érezni iránta. A filmben alig alig látszik és ott sincs igazán a hajónak karakteres megjelenése. Nem tudom miért gondolták a Legónál, hogy jó ötlet lesz a megvalósítása, de én gyanítom, hogy a Last Jedi bántóan kevés új járműve miatt voltak kénytelenek ehhez nyúlni. A Lego megpróbált mindent....a hajó kinézetéhez képest meglepően sok az a majdnem 300 elem amiből áll, viszont a végeredmény így is csak egy karakter nélküli, krumpli alakú hajó, amit beborit egy sárga pilótafülke. 

lego-star-wars-resistance-transport-pod-75176-3.jpg

71ykqhcxg4l_sl1000.jpg

8009 R2-D2 

Ezeket a technic jellegű Star Wars szetteket még a Lego Star Wars hajnalán adták ki, így azért egy kicsit elnézőbb vagyok velük szemben. A mai építhető figurák, sokkal összetettebb korai elődjeinek számítom őket. Viszont többé kevésbé borzalmasan néznek ki szegények. Ez a csóri R2 úgy néz ki mintha szívószálakból hajtogatták volna össze. Bár tudom, hogy sokan kedvelitek ezeket és minden bizonnyal komoly építési élményt ad az összerakásuk,  de azért azt be kell látni, hogy a megformázott karakterre csak nagyon minimálisan hasonlítanak.  Semennyire sem mutat jól ez a készlet. Későbbi változata a 10225 már sokkal jobban sikerült. 

001_5.jpg

8009-1.png

75098 Assault on Hoth 

Elméletileg ez egy UCS szett, viszont azok közül sajnos rettenetesen kilóg. Nagyon kevés normális a Hoth-i csatát ábrázoló készletet készítettek és ez magán hordozza az összes ilyen problémáját. Gyakorlatilag úgy érték el a jó nagy darbszámot, hogy millió kis apró szirszart lehet összerakni a készletből, amelyek gyakorlatilag külön objektumként, nem egy egységes egészként vannak jelen. Az egész készlet egy jó nagy kupi. Persze lehetne mondani, hogy ebből akkor fel tudod építeni a saját Hoth-os diorámádat, viszont egy normális diorámához ez a készlet alkalmatlan. Ugyanis bántóan nem arányosak az egyes elemei még egymással sem ( ion ágyú, ágyútorony stb. ). Egy UCS készlethez méltatlan ez az egész és akkor még a jó magas áráról még nem is beszéltem. 

75098-1-alt01-177.jpg

716r1sgwqfl_sl1000.jpg

75037 Battle of Seleucami 

Amíg még nem létezett a battle packok kategóriája, addig sok ilyen kisebb, de sok szemontból értelmetlen készlet látott napvilágot. Felrakhattam volna az Utapau Troopers-t is de valahogy ez kevésbé tetszik. A legnagyobb bajom az a készlettel, hogy hazudik. Azt hazudja a nevével, hogy itt egy csatajelenetet tudsz összerakni, de az igazság az, hogy egy soványka speeder és egy droid speeder mellett egy teljesen értelmetlen "dioráma" darabot tartalmaz csak, pár nem túl impozáns kóróval. A készlet figurái rendben vannak, de a többi nagyon nagyon soványka. Persze sok más ilyen jellegű kisebb készlet van, de azok többsége egyrészt nem mondja magát csatának másrészt legalább a speeder megnyerően néz ki. Na jó a speeder még ebben sem rossz végülis.

71no51gifzl_sl1500.jpg

lego-star-wars-75037-battle-on-seleucami.jpg

7161 Gungan Sub 

A gungan sub eleve nem egy túl impozáns jármű. A filmben sem volt az, de a Lego Star Wars hajnalán mégis kiadtak belőle egy készletet. Később persze több új kiadás is napvilágot látott, de ez az első a legkevésbé sikerült. Eredetileg a Slave I-et akartam felrakni ebből az eresztésből, de annál legalább azt el lehet mondani, hogy kultikus járgányt ábrázol. Ez a hajó olyan, mintha nem is Star Wars készlet lenne. Atlantis vagy Space készletnek még jó is lenne, de a Star Wars szettek közül igencsak kilóg. A filmben szereplő járműre is elég kevéssé hasonlít és a figurái sem túl megnyerőek. 

4142910362_edf3dabc9d_z.jpg

7161-1.jpg

75139 Battle on Takodana 

Nem kedvelem a jeleneteket bemtató készleteket, de azért vannak közöttük olyanok amelyek egészen jól sikerültek. Ez a készlet nem tartozik közéjük. Az a legfőbb bajom az ilyenekkel, hogy nem egy épületet, szobát vagy ilyesmit lehet belőlük megépíteni, hanem általában egy fél vagy negyed részét valami nagyobbnak. Itt is az elemek többségéből egy impozánsnak nem nevezhető romot lehet felépíteni, ami egyrészt nem idézi meg eléggé a filmben látható jelenetet, másrészt meglehetősen kevéssé részletes. Két faldarab, egy kiszáradt fa és öt figura, amiből kettő "tucat" darab. Ez igazán nem ér meg 15000 forintot. Erősen gondolkodtam, hogy az Encounter on Jakkut rakom fel a listára, de abban legalább értelmesebb az épület és a Luggabeast jól néz ki. 

tako.jpg

75139-battle-on-takodana-box-1024x698.jpg

75119 Sergeant Jyn Erso 

Az építhető figurák között vannak jobban sikerült darabok és rengeteg szörnyűséges. Alig tudtam kiválasztani, hogy melyiket tegyem fel a listára, mert kapásból hat borzalmasat fel tudnék sorolni. Jyn igazán rosszul sikerült. Az arca egyáltalán nem hasonlít, de mégcsak minimálisan sem. Ugyanez elmondható az öltözékéről is. Nem stimmelnek a színek, a ruházat jellege és még a fegyver sem. Az egész figura inkább hasonlít egy katonára a Terminátor 2 jövőbeli jeleneteiből mint szegény Jyn Ersóra. Talán nem is véletlen, hogy ez a készlet volt az egyik legelterjedtebb polcmelegítő a boltokban. 

182f104f62fb2744b7c9e8c249a577ec.jpg

lego-star-wars-75119-jyn-erso-ormester.jpg

75177 First Order Heavy Scout Walker 

Már azt az embert is nyakoncsapnám egy beszappanozott strandpapuccsal, aki ezt a járművet papírra vetette. Ennél rosszabb Star Wars járművet én még életemben nem láttam. A filmből végülis szerencsére teljes egészében kivágták, ami talán nem is véletlen. A Lego valószínüleg még korábban nekiállt a készlet megvalósításának, így ők végülis piacra dobták. De minek? Ki gondolta azt hogy ez a készlet oké lesz? Hát hogy néz ez ki? Scout Walker kerekekkel? Gurul előre aztán kaparászik a karmaival? Hát mitől "walker" ez? Persze ez nem igazán a Lego hibája, hiszen ezt a rettenet "steampunk KV-1-es tankot" nem ők találták ki, de mondhatták volna azt hogy "Gyerekek inkább keressünk egy másik járgányt és abból csináljunk inkább készletet". 

lego-star-wars-75177-order-heavy-scout-walker-samuraistore-1711-10-f605926_2.jpg

lego-75177-first-order-heavy-scout-walker-17553-p.jpg

75201 First Order AT-ST Walker 

Ez a másik szégyen gyalázat kategóriájú készlet az idén. Ez viszont egyértelműen a Lego sarának tűnik, mert nyilván amikor ők előbb láthatták a Last Jedi-t , akkor ötletelhettek, hogy melyik járműveket lehetne Lego formába önteni. Érdekelne, hogy mi alapján gondolták úgy, hogy egy FÉL AT-ST jó ötlet lesz? Igen tudom én, hogy a filmben 2 egész percre jelentősége van egy ilyen járműnek. De az azért mégiscsak hallatlan, hogy egy félig újrahasznosított, fél AT-ST-t , annyiért raknak ki a polcra, mint egy egészet. Meg lehetett volna csinálni a teljeset, mondjuk lerobbantható pilótafülkével, vagy akár anélkül. Persze ekkor mondták volna, hogy á a Rogue One-os AT-ST-ről húznak le egy újabb bőrt, de legalább az szépen fogyott volna. Viszont így csináltak egy szettet, ami se nem jó, se nem fogy jól és ráadásul a fél világ Lego Star Wars kedvelői háborognak rajta. Számomra ez a legrosszabb Lego Star Wars készlet , amit valaha láttam. 

s-l640_4.jpg

1515279735_6282851195a515577ae954_1.jpg

38494362535_c90444151e.jpg

Ez egy MOC build....így yis ki lehetett volna adni

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr8613709796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2018.03.02. 23:40:10

Hát igen, a Last Jedi annyira minden szempontból sz@r, és annyira nincsenek hozzá normális dizájnú járművek, hogy nem csoda, amiért ennyi készlet szerepel belőle ezen a listán. A látványtervekről nyilván nem a LEGO tehet (eleve fantáziátlan az egész), de ahogy írtad is, néha bele kellett volna gondolni, hogy biztos jó ötlet ezt vagy azt megvalósítani. A dobogóssal meg az a helyzet, hogy nagyon-nagyon-nagyon rosszul lőtték be az árszinvonalát. Talán fele ennyiért a figurákért még volna is rá kereslet, de ez a siralmas 16E-s ár bizony új polcmelegítő készletet sejtet. Hisz ez többe van mint a 2 évvel ezelőtti egész jármű. Ehh.
Azért bemásolnám ide a készlet tervezőjének "véleményét". Hát nagyon ő sem tudja védeni:
brickset.com/sets/list-21078

"Oh, the First Order AT-ST... It's been called the worst LEGO Star Wars set ever and even the worst LEGO set ever! Well, all I can say is that it tries to replicate a very specific scene from the movie and one that, in my opinion, most kids would like to replicate in LEGO form. As far as the set itself is concerned, I tried to include some more playability with the addition of the spring loaded shooters and the platform with different levels. This is my 5th set and the 3rd from the Last Jedi."

Anak 2018.03.02. 23:44:32

Legalább a lábakon dolgozhatott volna még. Az említett korábbi készletben is az volt a leginkább játszhatatlan rész, ez meg másból sem áll.
Ezzel bezzeg meg a Transport poddal tele vannak a Tesco-k. Ha valakit majd érdekel lesz bőven akciósan nem is olyan soká.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2018.03.02. 23:48:37

@Anak: Nehezen is tudná védeni :D a kérdés az hogy azt a történet szempontjábol majdnemhogy érdektelen jelenetet miért akarná bármelyik gyerek rekonstruálni.

Én amugy elnézőbb vagyok a Last Jedivel. Egy csomó dologgal amit a szemére szoktak vetni nem értek egyet....de ugyanakkor a negativumokat is látom. És igaz ami igaz....járgányok tekintetében nem sikerült maradandót alkotni. A Rogue one és a rebels esetén az alkotóknak nehezebb dolguk volt, mégis tudtak olyan járműveket alkotni, amik újak, egyediek ám mégsem lógnak ki a korábban megismert SW világból. Itt az alkotóknak elviekben könnyebb dolguk volt. Eltelt a birodalom óta egy csomó idő, el lehetett volna kicsit jobban rugaszkodni (de nem ugy mint a scout walkernél) a birodalmi technika koppintásától. De végülis náluk még eggyezzünk ki azzal hogy meglévő cuccokat fejlesztettek tovább. oké. De ami az első rendi járműveken kívül marad az mi? Szinte semmi... egy hosszúkásabb A -Wing (amit nem adtak ki Lego készletben) és egy B-Wingre hajazó fantáziátlan sikló.

Anak 2018.03.02. 23:49:03

Egyébként a listáról fájóan hiányzik a 2013-as 75016-os lötyögő lábú, felbillenű Homing Spider Droid. Az a készlet mondjuk megmenthető, ha az összes mellékelt szürke technic pöcköt feketére cseréli a készlet gazdája, de hát akkor is, jó nagy blama.
A későbbi 2015-s változatban már javítva lett azért.

Anak 2018.03.02. 23:53:50

@Tota12: Talán a hósikló lehetett volna még Az ébredő erőből, ha nem vágják ki kompletten a jelenetét. Najó 1 mp-re megjelenik háttérelemként is.

Az utolsó Jedik: 1x láttam a filmet, de annyira utálom, hogy elhatároztam egy LEGO SW készletet sem fogok megvenni a vonalból. Pedig a bombázó még tetszene is, de az is egy idióta jelenethez köthető, ráadásul drága készlet.
Na majd a Solo szettek remélem javítanak a renomén.

Anak 2018.03.02. 23:55:58

@Anak: 2016-os volt az új.

Anak 2018.03.03. 00:10:35

@Tota12: Melyik járműt érted a B-wingre hajazó alatt? Az ébredő erős csapat-, és Leiaszállítót vagy ezt a tákolt Ski speedert vagy mit?

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2018.03.03. 00:40:10

@Anak: Ski speeder. olyan mint egy eldőlt b-wing :D

ComLo 2018.03.03. 12:45:11

Nagy sóhaj ... életem eddigi Lego csúcsa egy 10221-es Super Star Destroyer (egyébként 10 és fél óra volt összerakni, baromi nagy mázliból szereztem meg iszonyat olcsón), és miközben raktam, az járt a fejemben: "Nem is annyira ikonikus mint az eredeti csillagromboló", "még csak annyira nem is szép", "a levehető tető pedig egyenesen nevetséges".

Szóval hiába (ha jól emlékszem) a 3. legnagyobb LEGO szett volt annó, azért voltak bennem ellenérzések. Mondjuk az is igaz, iszonyat impresszív a polcon (és rohadtul nehezen takarítható :-) ).

Mr. Dittó 2018.03.03. 13:26:12

Én azért ezt a förmedvényt mindenféleképpen a top 3-ba raktam volna: AAT tank 75080-as verziója
Főleg úgy, hogy az előzménye a 8018-as az egyik legjobb Clone Wars szett.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2018.03.03. 13:34:32

@ComLo: Az azért egy ütős készlet. Nyilván nem tud eléggé arányos lenni hiszen akkor kezelhetetlenül nagy lenne., de szerintem mindenképpen jól néz ki és az épitési élmény is tuti jó

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2018.03.03. 13:36:59

@Mr. Dittó: Mi a gondod vele? Úgy értem igen persze kevesebb elemből áll és nem is néz ki túl jól de van valami komolyabb gondod vele? Szerintem az csak egy simán kisgyerekeknek készült egyszerűsitett szett

Mr. Dittó 2018.03.03. 14:07:01

@Tota12: A kinézete főleg, szegénykém elég bénácska. A 8018-as egy nagyon szépen kidolgozott szett lett és a figurákkal sem spóroltak ott.
Oké, hogy a 75080 szett főleg a kisgyerekeknek készült egyszerűsitett szett, de a 75182-as köztársasági tank egy igényesen elkésített és egész sok figurát felvonultató szett let, ami a 7679-nek egy korrekt felújítása volt.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2018.03.03. 14:20:33

@Mr. Dittó: Ebben teljesen egyetértek. De szerintem azért annyira nem gáz hogy a listán lenne a helye. Úgy értem oké... gyenge készlet de nem háborús bűn kategória mint a fél AT-ST :D

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (13) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1412) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (711) hasbro játékok (714) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (285) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1494) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1490) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (363) kenner (339) kennertoys (325) kenner figurák (324) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (573) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (372) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalogus (295) lego katalógus (293) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (71) lego tmnt (1) lego történelem (252) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (2) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pókember (4) pokember (1) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1152) régi játékok (1126) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (7) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (672) starwarsfigures (570) starwarsjármű (94) starwarstoys (657) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (671) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (515) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (560) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (39) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) titanium (1) tmnt (16) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1180) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (298) vintage (871) vintagejátékok (991) vintagestarwars (165) vintagestarwarstoys (165) vintagetoys (980) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (148) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása