Ismerős játékvonalak 2.rész - Lost World: Jurassic Park

Ebben a cikksorozatban azokat a játékvonalakat fogom górcső alá venni, amelyek széles körben ismertebbek. Az Indiana Jones vagy a Police Academy figurákat kevesebben ismerik, de vannak olyan játékvonalak, amelyeket egyszerűen nem sorolhattam be a Kevésbé ismert játékvonalak tematikájába. Az első három részt a Kenner Jurassic Park játékainak szentelem.

Úgyhogy folytatom a Jurassic Park játékokat bemutató cikk sorozatomat.... A mai részben a Kenner második Jurassic Park-os dobását a Lost World: Jurassic Park játékokat nézem át egy kicsit. 

11085517-1423671059-942693.jpg

Az előző részben az első filmhez készült Kenner játékokat vizsgálgattam. Azt a cikket ITT OLVASHATOD 

A rendkívül sikeres Jurassic Park című filmnek 1997-ben mutatták be az Elveszett világ: Jurassic Park című folytatását, amelyet szintén Steven Spielberg rendezett. A film valamivel nagyobb költségvetésből készülhetett el, mint az első rész és legalább akkora durranásnak szánták mint az előző filmet. Viszont másodszorra egy poén sem üt akkorát, így azt megállapíthatjuk, hogy ez a film már kevésbé sikerült átütő erejűre. Sajnos az előző részben megismert főszereplők közül elég kevesen jelentek meg ebben az epizódban. A főszereplő itt gyakorlatilag Malcolm (Jeff Goldblum) és sem Grant professzor (Sam Neil) sem Ellie Settler (Laura Dern) nem tűnik fel a filmben. Új szereplőként érkezett Sarah Harding ( Julianne Moore) és Nick Van Owen (Vince Vaughn). Az én megítélésem szerint a történet sem sikerült túl jóra. Míg az első rész kellemes elegye az akciónak, az ismeretterjesztésnek és a kalandfilmnek ez a második leginkább csak a kaland részben vitézkedik. De végülis attól függetlenül még ez is egy teljesen nézhető, vállalható produktum volt. Összességében anyagilag viszont sikeres volt, bár az előző film bevételeinek csak két harmadát tudta behozni. (de az még mindig elképesztő nyereséget jelent.) Ez az anyagi sikeresség aztán megágyazott a további folytatásoknak is, amelyek a mai napig készülnek. A filmnek amúgy egy 250 millió dolláros marketingkampánnyal ágyaztak meg és több mint 70 partnerrel működtek együtt. Többek között a Mercedes-el és a JVC-vel.

Természetesen ehhez a filmhez is készült minden, amit csak elvárhatunk egy blockbustertől. A játékok mellett, többféle arcade játékgép, flippergép és konzol játék is készült hozzá. 

Az akciófigurákat most is Kenner készíthette el (amely ugye már a Hasbro része volt) és hasonló mennyiségű, minőségű, jellegű játékot igyekeztek a piacra dobni, mint az előző alkalommal. Az akciófigura piac viszont a 90-es évek végére már nagyon túltelített volt és a videójátékok kezdték komolyan visszaszorítani ezt a játékszegmenst a játékok piacán belül. Mindenesetre a Hasbro hatalmas reményekkel tekintett a játékvonalra. Bár az előző JP játékok sikeresek voltak, de a Hasbro mégsem volt maradéktalanul elégedett, ugyanis azokat a számokat azért nem hozta a játékvonal, amire a fejesek számítottak. Sőt....elöljáróban annyit el is mondok, hogy a JP volt az a játékvonal, ami soha nem hozta azokat a számokat, amiket a vezetők vártak tőle. 

540x360_2.jpg

A Lost World játékokkal nagyjából párhuzamosan készítettek egy harmadik JP játékvonalat is 1997-ben. Ez volt a Chaos Effect, de arról majd a következő cikkben beszélek bővebben. 

A játékok minősége, jellege, felépítése és kiegészítőik száma is hasonló volt, mint az előző JP játékoknál. Sőt, olyannyira hasonlítanak, hogy csak bontott állapotban nehéz is lenne megmondani ( persze a jelzéseket nem nézve), hogy melyik JP vonalban adták ki az adott cuccot. Igaziból nem fejlesztettek semmit, a Kenner megmaradt a szokásos bevált módszerénél. Talán egy kicsit többféle pakkot adtak ki, de összességében körülbelül ugyanannyi játék készült ehhez a filmhez is , mint az előzőhöz. 

tlw-kennerafset.jpg

A Lost world játékok csomagolása viszont megváltozott. No nem az alapfelépítése, hiszen az standardnek tekinthető. Ugyanúgy egy jó minőségű kartonon, jó minőségű bliszterben voltak láthatóak a figurák. A dínók pedig vagy hasonló csomagolásban, vagy külön dobozban voltak kaphatóak. A csomagolás alapszíne neon zöld lett, ami nem mondhatnám, hogy túlságosan ízléses, de hát a 90-es években vagyunk.... A karton felső részén egy Lost World logo és a karakter neve látszik, mégpedig elég nagy méretben. A háttérgrafikát most egy veszélyesen néző T-Rex képe jelenti. A  karton hátsó része nagyon hasonló az előző film kartonjaihoz. Egy képes checklistet illetve egy nagyobb képet láthatunk a karakterünkről. 

jurassic-park-2--the-lost-world---kenner---peter-ludlow--mint-on-card--p-image-329665-grande.jpg

eddiecarr-series2-front.jpg

A figurák ugyanúgy 5 pontos mozgathatóságúak. Ugyanúgy rugós kilövős fegyvereket, kis dínót és ráakasztható hátizsákokat csomagoltak melléjük. Érdekesség, hogy egyes figurákból többféle változat is kapható volt, ám szinte csak a fejükben (vagy hajukban) térnek el egymástól. A dinoszauruszok hasonló kategóriákra oszlottak, mint az első film játékainál. A minőségük nagyon jóra sikerült, szép a festésük és egy csomó kunsztot tudnak, bár eléggé hasonlóakat, mint az első film dínói. Ráadásul szinte teljesen ugyanazokat a dínókat adták ki most is , mint az első rész játékvonalában. A járművek szintén jó minőségűek. Jól néznek ki, szép a festésük és összességében is nagyon ötletesek. Egészen jó kis funkciókat pakoltak beléjük. 

A film és a játékok fogadtatása sem volt makulátlan. Ugyan mindkettő hozta a kötelezőt, de a készítők reményeit nem váltották be. A játékok esetében azt is ki lehet jelenteni, hogy ezekre valamivel kisebb volt a kereslet, mint az első rész játékaira. Ráadásul elég sokat gyártottak belőlük, így manapság sem nehéz bontatlan példányt találni belőlük. A JP játékoknak is megvan a maga gyűjtői köre. Talán nem annyira gyűjtött terület, mint a Star Wars vagy a G.I.Joe, de azért ismertek és keresettek ezek a cuccok is. A játékok nem számítanak ritkának és különösebben drágának sem, így ha játékos kedvű felnőttként szívesen beszereznél belőlük párat, a nemzetközi aukciós portálkon elég könnyen menni fog. Ráadásul nem is kell annyira a zsebedbe nyúlnod érte. Persze ezek között is vannak drágább, ritkább cuccok, de a többségük könnyen beszerezhető. 

És akkor most lássuk, milyen játékokat adtak ki ebben a játékvonalban. Itt is két hullámban adták ki a cuccokat 1996 végén és 1997-ben. 

1. hullám

Figurák 

Dieter Stark - Egy meglehetősen sima kis G.I.Joe szerű kommandós figura. 

dieterstark-series1-front.jpg

8631757156_c29749af35_b.jpg

Eddie Carr - Ez elég erősen hajaz az első széria Grant figuráira. Szerintem alkatrészeket is újra felhasználtak. 

eddiecarr-series1-front.jpg

8631765142_4ec754eea9_b.jpg

Ian Malcolm (kétféle változat, hosszú és rövidebb hajjal) - Ez a figura bármelyik módon elég hülyén néz ki. Bár a fej hasonlít Goldblumra, de a testalkat nem igazán. Ez a csóka nem volt egy akcióhős alkat. 

ianmalcolm-series1-front.jpg

loose.jpg

8631778076_bde0660ceb_b.jpg

Nick Van Owen (kétféle változat, sapkás fejjel és anélkül) - Maga a figura semmi extra, de az vicces hogy egy átfestett G.I.Joe Scoop kamerát adtak mellé. (legalábbis nagyon hasonlit rá)

vanowennohat.jpg

vanowenwithhat.jpg

jurassic-park-2--the-lost-world---kenner---nick-van-owen--loose--p-image-357036-grande.jpg

nickvanowen-series1-front_1.jpg

Peter Ludlow - A kiegészitői és a dínója egész jól néz ki. 

peterludlow-front.jpg

13996596570_175f9f90e3_c.jpg

Roland Tembo (kétféle változat, hajjal és anélkül) - A figura maga egészen jó és a dinója is rendben van de az a fegyver elég otromba. 

rolandtembo-series1-front.jpg

 

rolandwithhair.jpg

rolandnohair1.jpg

Sarah Harding - Ezt egész jól sikerült eltalálni. Valamennyire még hasonlit is Julianne Moore-ra. 

sarahharding-front.jpg

Kisebb dínók - Ezek kartonon, bliszerben voltak csomagolva. Szokásosan jó minőségüek voltak. Mindegyik egy mozgatási trükköt tudott. 

Pachycephalosaurus

ramhead-front.jpg

s-l1600_13.jpg

"Trike" Triceratops

_57_6.jpg

trike-front.jpg

T-Rex Junior

juniortrex-front.jpg

jurassic-park-2--the-lost-world---kenner---tyrannosaurus-rex--junior-t-rex--loose-p-image-321678-grande.jpg

Velociraptor "Cyclops Raptor"

cyclopsraptor-front.jpg

3792475.jpg

Velociraptor

raptor-front.jpg

3792477.jpg

Microverse - Ezek az előző széria die cast cuccaihoz hasonlóak. Kis méretű járgányok meg dínók csomagjai egy méterben passzoló Playsettel. Micro Machines vagy HW jellegű cucc.  

Dinosaur Assortment

dinosaur-microverse-front.jpg

Vehicle Assortment

vehicle-microverse-front.jpg

T-Rex Micro Playset

trex-microverse-front.jpg

Kisebb járművek figurával 

Glider Pack with Ian Malcolm - Ez a Malcolm itt sem lett jobb. A Glider meglehetősen alap modell, de nem is lehet túl sokat kihozni egy sárkányrepülőből. 

gliderpackmalcolm-front.jpg

glider2-loose.jpg

Második hullám 

Figurák 

Ajay - Egész tűrhető figura, sok felszereléssel és a kis dinója is okés. 

ajay-series2-front.jpg

jurassic-park-the-lost-world-series-2-ajay-sidhu-100-complete-rare-mint-dd6949d764f00fefa6e6dfcf6d591ea7.jpg

Eddie Carr (Master Mechanic) - Az első szériás Eddie fej másik testel. Elég csúnyácska szegény. 

loose_1.jpg

eddiecarr-series2-front.jpg

Nick Van Owen (Tracking specialist) - Ez egy teljesen más figura mint az első szériás kiadásban. Mások a felszerelések is és véleményem szerint ez pofásabb. 

nick-series2-front.jpg

Deluxe dínók 

Pteranodon - Egy nagyobb méretű Pteranodon. Nem ugyanaz mint az első JP szériában. Természetesen tud csapkodni a szárnyával. 

image3-700x625.jpg

pteranodon-front.jpg

Dino Strike - Hasonlóan az első JP játékokhoz, itt is kiadtak egy Dino Strike sorozatot. Viszont ezek talán nagyobbak egy kicsit és dobozban, nem pedig kartonon kerültek forgalomba. Ezeken is voltak eltávolitható bőrdarabok illetve valamilyen támadó kunsztot tudtak csinálni. 

Carnotaurus 

carnotaurus-back.jpg

carnotaurus-front_1.jpg

Stegosaurus

spiketail-dinostrike-front.jpg

tlwstego_1.jpg

Trasher T-Rex

thrashertrex-dinostrike-front.jpg

thrashertrex1-dinostrike.jpg

Pachycephalosaurus 

ramhead-dinostrike-front_1.jpg

lwpachy-5.jpg

Kisebb dinók 

Dilophosaurus 

spitter-front.jpg

Baronyx

baryonyx-front.jpg

lwbaryonyxloose1a.jpg

Ornithosuchus 

gnasher-front.jpg

loose_2.jpg

Elektronikus dínók - Ezek nagyobb méretű elemmel működő dínók voltak, amelyek valamilyen hangot tudtak kiadni illetve egy támadó kunsztot is ehetett velük csinálni. 

Bull T-Rex

bulltrex-front.jpg

Chasmasaurus

chasmasaurus-front.jpg

chasmasaurus1.jpg

Spinosaurus

spinosaurus-1.jpg

spinosaurus-front.jpg

Parasaurolophus

parasaurolophus-front.jpg

image.jpg

Velociraptor 

20151004-tlw-electronic-raptor-000.jpg

velociraptor-front.jpg

Exkluzív pakkok - ezeket ugye nem lehetett akárhol megvásárolni, csak bizonyos üzletekben. 

Dino Tracker Adventure Set

dinotrackerset1.jpg

dinotrackerset-front.jpg

dinotrackerset2.jpg

dinotrackerset3.jpg

Young T-Rex

youngtrex-exclusives-front.jpg

Utahraptor 

utahraptor-exclusives-back.jpg

utahraptor-exclusives-front.jpg

Távirányítós dínók - távirányitóval (drótos) működő mozgó dinók. Sétáltak, hangot adtak ki és nagyobb méretűek voltak. 

Stegosaurus 

stegosaurus-rc-front.jpg

Triceratops

triceratops-rc-front.jpg

Kisebb járművek figurával 

DART with Roland Tembo  - Egész jó kis járgány. A Tembo figura más mint a kártyán kiadottak. 

dart-loose.jpg

dart-front.jpg

Dino Snare Dirtbike with Carter . Ötletes motor egy olyan figurával, amelyből nem volt önálló kártyás verzió. 

dirtbike-front.jpg

dirtbike3-loose.jpg

High Hide with Nick Van Owen - Ez egy kis csapdás playset, ami hát nem egy túl impozáns valami. A figurája sem az, bár a Nick figura ebben az esetben is egyedi. 

jurassic-park-the-lost-world-series-1-high-hide-100-complete-rare-clean-720d8b1ba176a9273c720e0d506c10fb.jpg

highhide-front.jpg

Járművek 

Net Trapper - Egy jó kis dzsip dínó csapdával és kitolható anyósüléssel. 

3568821585_31d740009b.jpg

nettrapper-front.jpg

Humwee - Egy teljesen oké Humwee egy ilyen áramos, dínó fogó toldalékkal. 

maxresdefault_12.jpg

humvee-front.jpg

Ground Tracker - Egy igazán ötletes, szinvonalas dzsip , ami világít, le tud repülni a motorház tető és fegyverzete is van. 

jp2tracker02_1.jpg

groundtracker-front.jpg

Kiegészítő termékek 

Dino Damage Medical Center - Egy egészen frankó playset sérült Stegosaurussal. 

medcenter-front.jpg

medcenter-back.jpg

Mobile Command Center - A játékvonal szerintem legsikerültebb pontja. Elképesztően jól néz ki ez a playset. Legalábbis nekem ez a járgány bejön. 

3569628932_39543b7355.jpg

mobilecommandcenter-front.jpg

Dino Tracking Gear Set

dinotrackinggearset-back.jpg

dinotrackinggearset-front.jpg

T-Rex Tranq Gun

trextranqgun-back.jpg

trextranqgun-front.jpg

 

Összességében ez a játékvonal sem volt egy rossz eresztés. De azért sokkal kevésbé fogja meg az ember elméjét, mint az első részhez készített játékok. 

TB

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr8613731064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (39) archivum (39) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (13) epic continues (3) episode I (13) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (7) érdekesség (1408) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (709) hasbro játékok (712) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (284) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1490) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1486) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (38) játék lelőhely (12) játék reklám (30) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (361) kenner (339) kennertoys (325) kenner figurák (324) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (570) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (369) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalogus (293) lego katalógus (291) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (70) lego tmnt (1) lego történelem (251) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (2) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pókember (4) pokember (1) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1148) régi játékok (1122) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (7) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (671) starwarsfigures (569) starwarsjármű (94) starwarstoys (656) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (670) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (514) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (559) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (38) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) titanium (1) tmnt (16) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1176) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (297) vintage (868) vintagejátékok (989) vintagestarwars (165) vintagestarwarstoys (165) vintagetoys (978) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (148) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása