A legértékesebb.... Vintage Star Wars Bootleg figurák

Ebben a cikksorozatban igyekszem tiszta vizet önteni a pohárba....be fogom mutatni a legértékesebb, legritkább vintage Star Wars, G.I.Joe, Matchbox, Hot Wheels és egyéb játékokat. Az unikornisokat...a szent grálokat...az érintetlen üveg Éva vermutokat...azokat, amivel egy mezei....de még egy igazán hardcore gyűjtő sem szokott sosem találkozni élőben. A cikksorozat előző részeit itt olvashatod: 

1. rész Star Wars

2. rész Hot Wheels

3. rész Matchbox

4. rész G.I.Joe

5. rész G1 Transformers

6.rész Tini nindzsa teknőcök

7. rész He Man / Masters of the Universe

8. rész A rongyrázós játékok 

9. rész Lego minifigurák

10. rész A legértékesebb Lego szettek (kivéve Star Wars)

11. rész a Legértékesebb Lego Star Wars szettek 

12. rész A Legértékesebb Mego szuperhős figurák 

Nos, a mai cikk eredetileg nem a legértékesebb című sorozatomba íródott volna, hanem a legviccesebb bootleg Star Wars figurákkal akartam egy kicsit foglalkozni. Viszont ennek annyira bő és kimeríthetetlen a tárháza, hogy egész egyszerűen nem tudtam kiválasztani a legbénábbakat a millió féléből. A bootleg figuráknak viszont van egy vékony rétege, amelyek olyan árszintet értek el az évek során, ami bőven méltó arra, hogy egy ilyen listába rendezzem őket. Tehát most a luxus bootleg vagy koppincs Star Wars figurák legértékesebb darabjai következnek.

mex-bootlegs.jpg

Ez a lista most nagyon nem lesz egzakt, ahogyan maga a bootleg szcéna sem az. Bármikor felbukkanhat ugyanis egy olyan, senki által nem ismert példány, ami minden árat borít. Ugyanis a vintage Star Wars figurákat, népszerűségük okán a világ minden táján megpróbálták lemásolni és közel sem biztos, hogy az évek során minden ilyen próbálkozás előbukkant. Ezen kívül az árak is erősen kérdőjelesek. Ugye a játékfigurák gyakorlatilag műkincsek és valamilyen szinten hasonlóan működik a ritkább játékok árképzése is, mint a műkincseké. Ha egy játék ritka….de ugyanakkor ismerik a gyűjtők, népszerű, ezen kívül van rá fizetőképes kereslet és néha, (rendszerint jó ritkán) felbukkan a kínálat faktor is, akkor törvényszerű, hogy a cucc nagyon magas áron fog elkelni. Ez egyébként már nem is feltétlenül az ebay, hanem az aukciós házak világa.

tumblr_inline_o0zvxxxvrh1t2ear7_1280.png

Felmerülhet a kérdés, hogy ki a répa fizet ezekért az ócska cuccokért ennyi pénzt? Nos, a világ minden táján léteznek olyan, rendszerint pénzes gyűjtők, akik már szinte mindent összegyűjtöttek, ami csak lehetséges. Nekik a gyűjteményük bővítése okán fontos, hogy az ilyen nagyon ritka bootlegeket is beszerezzék. Ezért pedig nem sajnálnak erősen a pénztárcájukba nyúlni. Persze a bootlegek iránt komolyabban érdeklődő emberkék azért lényegesen kevesebben vannak, mint a szimpla, normál gyűjtők, de egy-egy ritkább darabnál azért nem szokott gondot okozni a termék eladása.

mexican-negritoyoda.jpg

A bootlegek többsége egyébként nem szokott ennyire drága lenni, főleg akkor, ha rengeteg létezik belőlük. Csak egy szűk „elit” kör tudott ilyen árakat kivívni magának és mondanom se kell, hogy ehhez majdnem mindig kellett a kifogástalan, általában bontatlan állapot is. (tehát nem…..ha találsz a padláson egy féllábú, megégett, borzrágta, penészes, sajtszagú, puska nélküli, magyar bootleg Boba Fett-et, akkor az, nem fog annyit érni, mint a listán szereplő darab)

hungarian-leiahan.jpg

Egyébként azt tudjátok rólam, hogy a játékhamisításnak én hajthatatlan ellensége vagyok, tehát nem szoktam tolerálni a KO, replika stb. játékokat….főleg azokat nem, amelyek a jelenleg futó, létező játékokról készülnek 1:1-ben (Lego, Star Wars figurák) és összetéveszthetőek az eredetivel. Egy kivétel viszont mégiscsak van…és ez a bootlegek világa. Egész egyszerűen azért, mert ezeknél az esetek 99.99%-ában annyira bénán póri szar, a végeredmény, hogy egyszerűen lehetetlen lenne összekeverni a bootleg figurát egy bármilyen eredeti játékkal. És pont ez a sok esetben abszolút ocsmány, gagyi kinézet ad egy olyan poén faktort az egésznek, ami miatt ezekkel én elnéző vagyok, sőt kedvelem is őket.

gunner.jpg

Úgyhogy most következzen tíz bootleg vintage Star Wars figura, amiről én nem állítom, hogy ez a tíz a legértékesebb, de mivel ezekből volt dokumentált, nagy értékű eladás, ezért csak őket tudom feltenni a listára. Sajnos rengeteg olyan „gyönyörű” példány van még, ami egészen biztosan rengeteget ér, de semmi árbecslést nem találtam hozzájuk.

  1. Lengyel Boba azaz Gwiezdne Wojny Boba Fett

Ami Boba az rendszerint piszokdrága és nincs ez másként a bootleg figuráknál sem. A Star Wars bootleg fronton talán a lengyelek voltak az egyik legkeményebb versenyzők, és amit ők festés címén elkövettek az általában a háborús bűnök kategóriájába esik. Viszont ez a bootleg még az egészen szépek közé tartozik, legalábbis azonnal tudjuk, hogy kit ábrázol a figura, ha ránézünk. Kiegészítőt nem kapott, a csomagolása pedig egészen fapados. De tény, ami tény….körülbelül 2000 dollárt ér egy ilyen, jó állapotú bontatlan formában.  

s-l1600_1_12.jpg

s-l1600_36.jpg

  1. mexikói Tusken

A mexikóiaknak volt saját, rendes figura gyártásuk is a Lily Ledy jóvoltából, ám ez nem akadályozta meg őket abban, hogy millónyi förtelmes bootleg Star Wars figurát ontsanak ki magukból. Ezek némelyike még ritka is, ám az esetek többségében azért nem szoktak annyira vészesen drágák lenni. Ez a gyakorlatilag felismerhetetlen, zacskós, nagyméretű Tusken viszont tényleg nagyon ritka és sajnos nem is találtam róla jobb minőségű képet. Így kép alapján a vászonruhát legalább nem spórolták le róla, viszont az arca még ilyen kicsiben sem stimmel. Ezt a példányt 2000 dollárért vásárolta meg a „szerencsés” tulajdonos.

tumblr_inline_o0yjn9qfhf1t2ear7_540.jpg

  1. orosz AT AT Pilot azaz Plastic Toys AT AT Leader

Többféle verzióban is létezik az oroszok AT AT Pilot-jának koppintása. Ez a két színű változat elég ritka, a törzse és a fegyvere kék, de a többi része sem ezüst színű, mint az „alap” változatnak. (az éppenhogy nem fért fel a listára) A hátlapja is egészen más, ez a képi világ a 80-as évek elejének Scifi újságjait idézi meg nekem. A kép alapján ez a kék törzsű valamiféle tiszt, úgyhogy a gyűjtők is csak AT AT Leadernek nevezik. 4000 dollár a körülbelüli értéke.

russian-atat-leader.jpg

  1. Lengyel Leia azaz Gwiezdne Wojny Leia

Na, ő azért kőkeményen néz ki….szegény Leia. Általában amit a lengyelek bootlegek címén kiadtak az színekben és festésben is valami egészen elképesztő volt. Gyakorlatilag semmi sem stimmel ezen a figurán… ronda a festés, rondák a színek és a szocreál hátlap is odaver rendesen. Úgy néz ki az egész, mintha egy 82-es galaktika magazinból másolták volna ki, de ennek ellenére bontatlanul 4000 dollár körül van az értéke.

f242a75968b4446598d0ac30312bb44c--princess-leia-polish.jpg

loose-leia.jpg

  1. magyar Vader azaz a fekete-fehér csomagolású Darth Vader

Ugye létezik a magyar bootleg figuráknak egy általánosabb csomagolása is, ami viszonylag „gyakrabban” szokott szembejönni. Nos, ez a másik, szerintem ritkábbik csomagolás, amelyben a hátlapon egy kvázi fekete fehér fénymásolt kép látható a karakterekről. Ezzel kicsit azért megpróbálták megidézni az eredeti amerikai csomagolást. A figura is eltér egyébként egy másik változattól és ha lehet ilyet mondani, még annál is rosszabb minőségű. Nem sok maradhatott fenn belőle bontatlanul, de az értékük olyan 5000 dollár körül mozog.  Nyilván itthon nem lehetne ilyen árat kapni érte…

2018-05-31_165910.jpg

hungarian-vader-card.jpg

hungarian-vader-figure.jpg

  1. orosz AT-AT Commander

Ez a figura olyan ritka, hogy bontatlan képet nem is találtam róla. Elképesztően ócska egy valaminek néz ki….a minősége már szemre is borzalmas, de azért végülis vicces. Mindenesetre az látszik, hogy erősen megpróbálták lemásolni az eredetit, mert legalább a színe stimmel. Az értékét 6000 dollárra becsülik, de valószínűleg inkább egy bontatlan példány érne ennyit.

 tumblr_inline_o0yjn5f1se1t2ear7_540.jpg

  1. török Hoth Stormtrooper azaz Uzay Blue Stars

Blue Stars bakker….ezt a nevet nem tudom hogyan találták ki. Török barátaink igen nagy spílerek voltak a vintage Star Wars figurák koppintásában és ez az egyik legjobban sikerült példány közülük (sajnos a számológépes hátlapú Death Star Gunner nem fért fel a listára). Ki tudja miért a szegény Snowtrooper színét viszont kékre változtatták, amitől egy igazán különleges figura kerekedett belőle. Csináltak amúgy sima fehér példányt is, de az természetesen nem ennyire ritka. Ez a figura rendkívül kedvelt, keresett és nagyjából 12000 dollárt ér egy eredeti, bontatlan, jó állapotú példány belőle. Ez persze a custom készítőket is megihlette, úgyhogy a bootleg másolatát már egészen olcsón, 75 dollárért is beszerezhetjük.

bluestars.jpg

bluestar.jpg

  1. Magyar Boba azaz a Csillagok Háborúja Boba Fett

2015-ben a Sotheby’s aukciós háznál 15000 dollárért kelt el egy kifogástalan állapotban lévő, bontatlan magyar gyártmányú Boba Fett figura. Véleményem szerint ez az egyik legszebb bootleg Star Wars figura, amit valaha kiadtak, de lehet, hogy csak hazabeszélek. Ugye általánosságban bontatlanul és jó állapotban elég ritkák a magyar figurák, köszönhetően a „páratlan” csomagolási technikának, valamint a remek anyaghasználatnak. Maga a figura összességében egyébként nem annyira ritka, mint sok más a listán szereplő példány, viszont a bobához kapcsolódó hype faktor illetve a pont jókor történő eladás, erősen feltornázta az árát.

fett.jpg

hungfe11.jpg

  1. Lengyel Hoth Stormtrooper azaz wojownik imperium

A lengyel bootlegek világa egy külön cikksorozatot érne…. Egyszerűen olyan mennyiségű és annyira vicces alkotások születtek náluk, hogy az valami elképesztő. Ez a példány néhány fokkal azért jobban néz ki, mint a fentebb kivesézett Leia. Egészen tűrhető a csomagolása és a figura se rossz. No meg az hogy egy alapvetően fehér figurát feketében nyomattak ki önmagában is elég érdekes dolog. A havas tájon ugyan nehezen tudná magát álcázni, de azért Vader mellett jól mutatott volna 1-2 ilyen harcos az Echo bázison. Egyébként létezik belőle sárga és piros változat is, de azok tán még ennél is ritkábbak. Elvileg csak egyszer volt egy ilyen bontatlan figurából adás vétel dokumentálva és akkor valaki 20 000 dollárt adott érte.  

polish-hst-f.jpg

hothtrooper2.jpg

  1. Török Royal Guard azaz Uzay Head Man

A török gyártmányú Star Wars figura koppintások, a bootlegek „cadillac”-jét jelentik. Sok esetben egészen tűrhető minőségűek és a kinézetüknek is van valami gagyi bája. A török cuccok közül egyértelműen a legritkább és legértékesebb darab a Head Man, ami a Royal Guard nagyon durván átszabott másolata. A figura piros helyett ezüst-fekete színű festést kapott és természetesen köpenye sincsen, ezenkívül lovagi jellegű kiegészítőket kapott, teljesen karakteridegen módon. Zseniális! Négy darab ismert példány létezik belőle bontatlanul és nem annyira régen cserélt gazdát az egyik előkerült darab. Viszont azt nem tudjuk, hogy mennyiért….a legutóbbi dokumentált adás vétel 30 000 dollárért történt, de manapság ennél is magasabbra tartják az értékét. Emiatt természetesen custom verzióban is megcsinálták, ami azt a vicces helyzetet eredményezi, hogy a „hamisítvány hamisítványát” is meg lehet venni. Ezzel a custommal általában gyakran lehet találkozni az ebayen.

star-wars-bootleg-head-man_1.jpg

headman-loose-1.jpg

headmen1.jpg

headmen2.jpg

TB

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr6514015286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (7) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (33) archivum (33) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (2) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (2) bionicle (6) blacktron (1) black series (39) board games (4) bootleg (14) börze (1) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (28) centurions (3) chuck norris (1) city (2) classic space (1) clone wars (19) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) disney park (1) double dragon (1) dreadnok (3) droids (7) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (8) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (5) érdekesség (1047) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figurafeszt (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (262) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (263) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (34) gijoe figurák (204) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (264) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (56) gi joe járművek (52) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (39) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (11) gi joe prototype (11) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (205) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (4) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (551) hasbro játékok (554) hasbro katalógus (5) heman (9) heti video (167) he man (12) he man katalógus (1) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (2) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1143) játékbolt (18) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (8) játékgyűjtők (5) játékipar nagyjai (3) játékok (1142) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (33) játék lelőhely (9) játék reklám (25) játék riport (14) játék tv riport (9) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (224) kenner (294) kennertoys (284) kenner figurák (278) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (7) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (419) lego2020 (6) legostarwars (131) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (5) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (3) lego bionicle (5) lego blacktron (15) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (79) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (231) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalógus (169) lego katalogus (173) lego knightskingdom (1) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (26) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (44) lego resq (2) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego slizer (1) lego solo (4) lego space (81) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego sports (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (145) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (2) lego studios (3) lego super heroes (4) lego szett (166) lego tehcnic (52) lego tmnt (1) lego történelem (205) lego town (46) lego train (14) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (6) masters of the universe (7) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (12) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (33) moder star wars figurák (30) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (10) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (12) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (50) potf eu (10) potf expanded (3) potj (7) power of the force (51) power of the force története (13) power of the jedi (9) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (39) prototype (38) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (875) régi játékok (860) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (22) remco (1) rendezvény (2) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (10) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (4) saga collection (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (16) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (548) starwarsfigures (462) starwarsjármű (94) starwarstoys (534) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (546) star wars 30th anniversary (9) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (2) star wars chess (1) star wars clone wars (22) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (392) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (450) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (77) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (8) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (65) star wars prototipus (74) star wars prototype (72) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (1) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (95) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (25) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (15) tonka (5) top10 (57) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (7) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (858) town (27) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (4) transformers (58) transformers beast wars (2) transformers g1 (45) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (38) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (175) vintage (651) vintagejátékok (774) vintagestarwars (160) vintagestarwarstoys (160) vintagetoys (766) vintage collection (45) vintage gi joe (244) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (2) vintage star wars (144) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása