A Creature figurák rövid történelme - 2.rész

A Star Wars világa hemzseg az érdekesebbnél érdekesebb lényektől, amelyek minden rajongó elméjébe örökre beégtek. Ezek a különleges „Creature”-ök már a Star Wars játékok hajnalán is nagy figyelmet kaptak és az idők során többször, többféleképpen is visszanyúltak hozzájuk a játékgyártók. A két részes cikkben a legismertebb, legérdekesebb Star Wars Creature-ökről készült játékfigurákat fogom átfutni nagy vonalakban….a Kenner, a Hasbro és a Lego dolgokat nézem elsősorban, így plüssöket és micro figurákat azért ne kérjetek számon rajtam. A cikk első részét ITT OLVASHATOD

Wampa

wam.jpg

A Wampa szintén nagyon népszerű Creature a Star Wars világában. A Birodalom Visszavág jeti szerű szörnyetege szerintem mindenkinek kellőképpen beleégett az agyába. Eredetileg ugye alig láttunk valamit a Wampából, mert a jelenetei többségét (pl a Wampák az Echo bázison részt) kivágták annak idején. A Special Edition viszont kiküszöbölte a csorbát és abban már jóval több látszik a nagy szőrös barlanglakóból. Természetesen az első Wampa játékfigura a vintage érában készült a Kenner jóvoltából 1981-ben. Ugyan a figurának megvan a maga bája, de azt azért nem lehet mondani, hogy tökéletesre sikerült volna. A feje meglehetősen sematikus lett és elég kevéssé hasonlít az eredeti filmben egy kicsit látható Wampa fejre. Kicsit olyan mintha huhogna vagy csodálkozna, de ennek ellenére nagyon népszerű darab volt és annak számít ma is. A karjai egészen jól mozgathatóak, így változatos pózokba lehet beállítani, de természetesen a lába is mozgatható. Mai szemmel inkább vicces vagy bájos figura, mint jó, de azért kell majd ez is a gyűjteménybe.

vintage2.jpg

vintage3.jpg

vintage1.jpg

A második nekifutásnál, a Power of the Force 2 sorozaton belül is kiadták a lényt újra. 1998-ban történt mindez és most egy Hoth ruhás Luke Skywalker-el csomagolták egybe. A csomag szemrevaló, jól néz ki, ám közelebbről szemlélve ez a Wampa sem éppen tökéletes. A fej azért valamivel jobban hasonlít a filmben látott állatéra, mint az előző változatnál. A testalkat is rendben van és végülis az egyetlen komolyabb negatívum szerintem a túlságosan erős „koszoló” festés. A filmben is kicsit más színű volt a szőr ezeken a helyeken, viszont korántsem volt ennyire erős ennek a résznek a színe. A mellé adott Luke figura szintén nem a legjobb, de az nem is tartozik ide. Ennek ellenére ez egy remek és nem is túl drága csomag.

potfwampa1.jpg

potfwampa2.jpg

A POTF érában készült a Wampa+ Luke kombinációból egy 12”-es méretű csomag is. Ebben a Wampa sokkal fehérebb és rendes „plüss” jellegű szőrt kapott, ám jóval elnagyoltabb lett az egész. Szinte felismerhetetlen, hogy ez egy Wampa lenne. De hát érdekesnek azért érdekes.

12wampa.jpg

12wampa2.jpg

2004-ben a Saga sorozat keretein belül is újra kiadták a Wampát. Itt ún. Ultra figuraként látott napvilágot. Valahogy ez sem lett az igazi, kicsit olyan kockás, darabos a fejszerkezete, noha a teste teljesen jól sikerült. Itt nem annyira zavaró talán a koszolás és némi vérfolt is belefért a festésbe. Itt jelent meg a Wampánál az a funkció, hogy a jobb karja levehető, ami ugye megidézi nekünk a karlevágós jelenetet a filmből. Ez egy nagyon jó kis feature, később is többször használták. A figurához adott húsdarab és a barlangot megidéző jégcsap is teljesen rendben van.

2003wampa2.jpg

2003wampa.jpg

2003.jpg

A következő állomás 2006, amikoris a Star Wars Unleashed sorozatban kiadtak egy Wampa Assault (Hoth Attack) nevű csomagot. Ebben a Wampa mellett Luke és Leia is helyet kapott. Az egész sorozatban eléggé statikus, szoborszerű, kevéssé mozgatható figurákat adtak ki, így ez a Wampa is ilyen. Van egy enyhén rogyasztott lábtartása és egy furcsán tartott karja, ami hát nekem nem tetszik túlzottan, de biztos sokaknak meg igen. Kicsit olyan mintha azt mondaná: „Leharaptam a lábát, jajj most akkor mi van? „ :D Nekem ez az egész koncepció nem igazán tetszik, de a testtartást leszámítva a figura azért úgy ahogy rendben van.  

sw06unlboh-wacardfr.jpg

sw06unlboh-wals.jpg

A 30th annivesary sorozatban, 2007-ben a Hasbro kiadott egy TRU exkluzív csomagot, aminek Hoth Patrol volt az elnevezése. Ez egy meglehetősen ütős csomag. Egy Hoth Luke, egy Wampa és egy TaunTaun a része. Ez a Wampa nagyon sokban hasonlít a Saga verzióra. Hasonló a festése, a feje és a sculptja is, illetve a karja is ugyanúgy levehető. Sőt én megkockáztatom, hogy a sculpt lehet, hogy azonos is, de a festés biztos, hogy nem. Egészen jó darabnak tűnik és emellé is adtak egy kis husidarabot.

hp.jpg

hp1.jpg

hp2.jpg

2015-ben a Black Series keretein belül is megcsinálták a már-már szokásosnak ható Wampa vs Luke csomagot, csakhogy most 6 inch-es méretben. Ez a Wampa igazán részletgazdag, sok ponton mozgatható és a festése is egészen jó. A feje talán ennek hasonlít leginkább az eredeti Birodalom Visszavág-os Wampára. Viszont amik nekem egyértelműen nem tetszenek, azok a kilógó „gömbcsuklók” és a rétegelt „lemezes” szőr a mozgatási pontoknál. Ezt talán egy picit jobban is meg lehetett volna oldani ekkora méretben.

bs1.jpg

bs2.jpg

bs3.jpg

A legutóbbi Wampa pedig a Last Jedi sorozatban került kiadásra, nem is annyira régen, 2018-ban. Ez pont a LTJ-Solo váltás környékén került forgalomba, így valószínűleg Solo csomagolásban is ki fogják adni. Ez a Wampa egészen jól néz ki. Jellegében a Black Series Wampához hasonlít a leginkább, csak ez ugye 3,75 inch-es figurához való. Jó a kidolgozottsága, bár itt is „lemezesen” omlik le a szőr az izületeknél. Egészen sok ponton mozgatható és jól sikerült a festés is. Nem spóroltak a vérfoltokkal sem. Persze a jobb karját ennek is le lehet szedni és ez mindig tök jól mutat. A csomagban szinte szokásosan helyet kapott még egy Hoth outfites Luke figura is, ami szintén nem sikerült rosszul.  

wampa-luke-skywalker-hoth-star-wars-universe-hasbro-021.jpg

wampa-luke-skywalker-hoth-star-wars-universe-hasbro-018.jpg

wampa-luke-skywalker-hoth-star-wars-universe-hasbro-017.jpg

Természetesen a Lego is csinált Wampa figurát, amelyet viszont mindössze kettő szettben használtak fel. A 8089 Hoth Wampa Cave készlet kifejezetten a Wampa kuckójára összpontosít, míg a 75098 Assault on Hoth készletben csak úgy mellékesen jelenik meg a szörny. A Hoth Wampa Cave készlettel éppen a héten foglalkoztam, így minden, amit csak elmondhatok erről a témáról, az alábbi videóban elhangzik.

 

5165491349_d88a4f20b1_b.jpg

91dgztr4btl_sl1500.jpg

assault2.jpg

assault.jpg

 

TaunTaun

luketauntaun.jpg

A Tauntaun legalább akkora klasszikus lény, mint a Wampa, bár pár fokozattal békésebb. Ugye a Birodalom Visszavágban volt egyedül látható, amint a Hoth bolygón tanyázó lázadók személyszállításra alkalmazzák. Mivel ez tényleg egy nagyon alap lény ezért a játéktörténelme sem éppen rövid. Persze ezt is a vintage időszakban adták ki először mégpedig 1980-ban. Ez az alap változat, ami nem tud semmilyen különösebb dolgot, egyszerűen csak jól néz ki és keze lába mozgatható. Van egy nyereg a hátán, egy levehető kantár a fején és persze erre is úgy lehet „ráültetni” a figurát, hogy a Taun Taun hátán lévő lyukba kell beleállítani. Szerintem nagyon tetszetős darab és akkoriban is sokan szerették.

img_1499.JPG

tempvtauntaun.jpg

Épp ezért 1982-ben kijött belőle egy másik változat is, amelyet a gyűjtői köznyelv csak „Open Belly”-ként emleget. Igen…Ez a Taun Taun azonos az előzővel, de kapott egy meglepő plusz funkciót. A hasán ugyanis van egy vastag gumival elfedett lyuk, amibe a figurákat be lehet csúsztatni. Elég bizarr, de hát a filmben is így volt. A kiegészítők ugyanazok voltak, mint a simánál.

tauntaun_with_open_belly_rescue_feature_93340.jpg

star-wars--empire-strikes-back--1980---kenner---tauntaun--open-belly--loose-p-image-322350-grande.jpg

 

A Power of the Force 2 időszakban is kétszer sütötték el a TaunTaunt normál méretben. 1997-ben Luke Skywalkerrel, 1998-ban Han Solo-val adták ki. A két TaunTaun csak egy picit tér el egymástól a fej festésében, a sculpt és a felszerelések teljesen ugyanazok. Igazából hasonlóan jól sikerült, mint a vintage változat. Mozog a karja, a lábai és itt már rendesen ráültethetőek a nyeregre a figurák. A „lószerszámok” is egy picit részletesebbek lettek.

 

beasthantauntaunbox.jpg

beastluketauntaun_1.jpg

potf2beasttaun2loose.jpg

potf2beasttaunloose.jpg

A TaunTaun sem kerülte el, hogy a POTF2 éra végén, 12”-es méretben is kiadják. Ez azért jóval jobban sikerült, mint a Wampa. Egészen részletes és a babaszerű figurát leszámítva teljesen rendben van.

12taun.jpg

12taun2.jpg

 2002-ben a Saga sorozatban is kiadtak egy hasonló, ámbár sokkal kidolgozottabb 12" -es Tauntaunt, de ezt Luke-al. Jóval szebb és már-már szoborszerű. 

saga12taun.jpg

saga12taun2.jpg

2003- ban érkezett a következő változat, a Saga sorozaton belül, TRU exkluzív multipack-ként adták ki a Battle on Hoth szettet, ami négy figurát és egy TaunTaunt tartalmazott. Maga az állat a POTF2-es sculpton alapult, de jóval erőteljesebben ki lett festve. Ettől egy kicsit élettelibb lett a kicsike. A pack többi része mondjuk nem volt valami varázslatos, a Leia és a Luke figura, ami szintén a POTF változaton alapult, kifejezetten gyenge, de a Chewie se valami elragadó.

sw03trubattlehothboxfra.jpg

sw03trubattlehothloose.jpg

2007-ben jelent meg a fentebb már említett 30th Annivesary Hoth Patrol Pack. Ebben ugye egy Wampa, egy Hoth Luke és egy Taun Taun volt egybecsomagolva. A Tauntaun megint a POTF2-es sculpton alapul, de persze más a festése. Például hópöttyök vannak a szőrére festve, ami jó ötlet, de szerintem a kivitelezés nem lett az igazi. Túlságosan elüt a többi színtől, olyan mintha diszperzit fröccsent volna rá. A kantár viszont legalább levehető.

30th_hoth_taun.jpg

hp.jpg

hp1.jpg

A következő kiadás 2011-ben látott napvilágot. A Vintage Collection keretein belül adták ki és a csomagolása tényleg rendesen megidézi a vintage időket. Maga a játék már kicsit kevésbé, hiszen ez azért egy jóval kidolgozottabb darab. Főként a fej, ami teljesen életszerűnek tűnik, bár én lehet, hogy nem nyitott szájat választottam volna hozzá, de így is remek. Figurát viszont most nem mellékeltek hozzá. Egy időben adták ki a Saga Legends sorozat Search for Luke Skywalker pakkjával és az abban szereplő TaunTaun hasonlít is ehhez, de a festésük eltér.

luke_skywalkers_tauntaun-35.jpg

luke_skywalkers_tauntaun-01.jpg

luke_skywalkers_tauntaun-03.jpg

A Search for Luke Skywalker pack Target exkluzívként lett kiadva a Saga Legends sorozatban. Itt egy Hoth outfites Solo figurával érkezett, de egy karton dioráma és egy Rebel Trooper is a csomag része volt. A sculpt hasonlít a TVC változathoz, viszont a fejük eltér és jóval sötétebb, szürkésebb a festése, ami szerintem kevésbé áll jól a jószágnak. A nyereg is levehető, és nagyon szépen kidolgozott.

sotd-429.jpg

sotd.jpg

sotd-491.jpg

Természetesen 6 inches Black Series változat is készült a TaunTaunból mégpedig 2015-ben, amikoris Han Soloval adták ki teljesen új formában. A Creature itt nagyon részletes lett, remek a festése és a kidolgozottsága is. Tényleg nem tudok semmi negatívat leírni erről a darabról, minden porcikája rendben van. A szerszámok kidolgozottsága is kiváló. A mellé adott Solo figura már kevésbé, de ez végülis ízlés dolga.

han-solo-and-tauntaun-6-inch-the-black-series-021.jpg

han-solo-and-tauntaun-6-inch-the-black-series-018.jpg

han-solo-and-tauntaun-6-inch-the-black-series-014.jpg

Tauntaunból a Lego is többfélét készített az évek során, amelyet több készletben is felhasználtak. Az első viszont csak 2009-ben jelent meg, a 7749 Echo Base készletben. A kidolgozottsága elég sematikus, de igazából hozza, amit kell. Abszolút felismerhető, de azért semmi különös. Ugyanezt később 2011-ben a 7879 Hoth Echo Base készletben is felhasználták. Ugye ez egy relatíve nagyobb, 738 darabos készlet volt, és a bázis több részét is meg lehetett belőle építeni.

71uth4rqg2l_sx355.jpg

lego7879.JPG

lego7749.jpg

A második Tauntaun változat 2013-ban a 75014-es Battle of Hoth szettben debütált. A két Tauntaun között egyetlen lényegi eltérés van és az a farkuk. Az újabb változatnak ugyanis flexibilis a farok része, nem merev, mint az elsőnek. Ezt a változatot 2016-ban is felhasználták a 75098 UCS Assault on Hoth szettben. De sajnos még egy ekkora készletbe is csak egyet tettek belőle, pedig szerintem elfért volna több is.

flexi.jpg

64800pb01c02f.jpg

75014.jpg

assault2_1.jpg

Volt még egy érdekes, exkluzív Tauntaun is. Ez egy Legoland California exkluzív készlet volt és a Miniland Scale – Han Solo on Tauntaun nevet viseli. Ez egy építhető szobor szerűség, ami értelemszerűen Solot ábrázolja „tauntaunolás” közben. 336 elemből áll és nagyon ritka, következésképpen jó drága cucc. No… az biztos, hogy nem a szépsége miatt kerül ilyen sokba.

llca53-1.png

Ronto

ronto_in_mos_eisley.png

A Ronto nem mondható egy kifejezetten klasszikus Star Wars Creature-nek. Csak a Special Editionben láthattuk először, amint szegény Jawák próbálják megzabolázni a kissé hebrencs hátasállatot. Mivel a Special Edition csak 1997-ben volt látható, ezért nyilván a vintage érában ebből nem készülhetett játék, de a POTF2 időszakban a filmmel gyakorlatilag egy időben már megcsinálták. A Ronto egészen jól sikerült. A mérete tekintélyt parancsoló, bár nem teljesen méretarányos a filmben látható állatkával. A hátán van egy utazó rész illetve a szájánál egy kantár. Egy Jawa figurát is adtak mellé, amely más, mint a sima Cardos változatok, mondhatni egy exkluzív változat.  

ronto.jpg

potf2beastrontooops.jpg

potf2beastrontojawafr.jpg

Sajnálatos módon a Ronto ugyanakkor egy eléggé „elfeledett” creature. A 97-es változat óta ugyanis tudtommal nem adott ki belőle újabb változatot a Hasbro és a Lego sem öntötte még játék formába. Ez azért elég meglepő, mert egy szemrevaló, érdekes jószágról beszélünk és szerintem igazán megérdemelne egy újabb kiadást.

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr3014063831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2018.06.23. 20:45:18

Ebből sehogy sem fogok jól kijönni, de Istenem ez van: nekem kemény farkú legó taun-taunom van 2009-ből :) nem is tudtam, hogy az új változat már puhább részeket is tartalmaz.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (14) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1414) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (711) hasbro játékok (714) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (285) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1496) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1492) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (363) kenner (340) kennertoys (326) kenner figurák (325) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (573) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (372) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalogus (295) lego katalógus (293) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (71) lego tmnt (1) lego történelem (252) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (3) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pókember (4) pokember (1) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1154) régi játékok (1128) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (7) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (673) starwarsfigures (571) starwarsjármű (94) starwarstoys (658) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (672) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (516) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (561) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (39) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (10) titanium (1) tmnt (17) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1182) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (298) vintage (873) vintagejátékok (993) vintagestarwars (166) vintagestarwarstoys (166) vintagetoys (982) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (149) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása