A Batman akciófigurák története - 21.rész

A múlt héten a DC Superheroes vonalat futottuk át és most következzen a párja a Justice League America. Ugyan méretben és jellegben a kettő eltér egymástól, ám mégis sok közös van bennük. A Hasbro nem elégedett meg csupán a 7 inch-es DC Superheroes vonallal, hanem azzal párhuzamosan, de ugyanúgy a Total Justice-ból kiindulva létrehozta a JLA-t, amely a sok újrahasznosítás és a spórolás miatt leginkább egy töltelék vonalként értelmezhető.

lot.jpg

A Total Justice nem volt éppen a Kenner egyik sikertörténete, ám hosszú idő után az első össz-DC karakterekből álló játékvonal volt. Ráadásul leginkább a felnőtt gyűjtőket célozta meg nem a gyerekeket, így 1998-ra mindenképpen megérett a folytatás ötlete. A Hasbro abszolút a Kenner Total Justice dolgaiból indult ki, olyannyira, hogy a JLA vonal fele gyakoratilag Total Justice újrahasznosítás lett, de olyan is előfordult, hogy az annak idején kiadatlan TJ figurát végül mégiscsak kiadták a JLA vonalban. Az amúgy is teljesen telített szuperhősös figura piacon ez az új vonal nem bizonyult túl jó ötletnek, pláne, hogy a JLA-val egy időben futott a DC Superheroes is, így totál kavar lehetett a boltokban. Így végül mindkettő viszonylag hamar beadta a kulcsot különösebb sikerek nélkül, de az kétségtelen, hogy a kettő közül a JLA volt a valamivel elterjedtebb.

hasbro-jla-justice-league-of-america-9-figure-_57.jpg

Bár nem sokkal a játékvonal kifutása után megjelent a Justice League rajzfilmsorozat, az azonos karaktereken kívül ezeknek a játékoknak ahhoz nincs kötődése. Viszont az 1996-ban indult azonos című képregénysorozatból sokat merített ez a játékvonal főleg a karakterek külső megjelenését illetően.

s-l1600_48.jpg

A figurák mérete maradt az általános 5”-es méret. Öt ponton mozgathatóak, de némelyik karakter kapott plusz mozgatási pontokat is. A kidolgozottságuk teljesen hasonló a Total Justice figurákhoz. A karakterek nagyon eltúlzottan izmosak, statikusak illetve szoborszerűek, amit csak erősít a melléjük adott JLA figure stand és a kivágható háttérkép. A festésük szép és jó minőségű, viszont kiegészítőket egyáltalán nem, vagy csak alig kaptak, ami ezeknél a gyűjtőknek szánt figuráknál már-már megszokott volt. A festésük teljesen jó minőségű és tömör, jó anyagból voltak ezért nem hajlamosan sem a törésre sem a lötyögésre. Minőségbeli problémák nem jellemzőek rájuk.

jboy_package_006.jpg

A karakterszelekció most egészen változatosra sikerült, bár azért természetesen most is többségben vannak a hősök. A 37 kiadott figurából 5 a Batman, 6 a Superman, a többi pedig szinte mind 1-1 Justice League tag. Negatív, gonosz karaktert single card-os figuraként nem is adtak ki és ez is azt mutatja, hogy leginkább a gyűjtők voltak a célközönség nem pedig a gyerekek, hiszen a játszáshoz ugye két oldalra lenne szükség. A mindössze 2 kiadott gonoszt csak egy 5-ös pakkban lehetett megszerezni.

1_18.jpg

A csomagolás némiképp megújult, de azért sokat merítettek a Total Justice játékok csomagolásából. Egy szokásos nagyobb méretű, téglalap alakú, kartonon, szögletes bliszterbe csomagolva érkeztek a figurák. A kartonon egy borús, viharos égbolt képe látszik a tetején pedig egy elég nagy JLA logó. Alá azért kiírták a játékvonal teljes nevét is. A karakterek neveit a bliszterre ragasztott matricán lehet látni. A karton hátoldalán a DC Superheroes csomagolásokhoz kicsit hasonló megoldásban egy kivágható rész látszik, amelyet itt JLA Gallery-nek neveztek el. A kivágott képet a stand hátsó részére lehetett rögzíteni és így ez egyfajta hátteret ad a karakternek. Végülis ötletes megoldás és úgy látom, a múlt héten ezt rosszul is írtam a DC Superheroes vonalnál, ahol a kivágott részt ugyanígy lehetett felhasználni.

robin_2.jpg

1998-hasbro-jla-justice-league-of-america-series-_57.jpg

Két hullámban összesen 37  figurát adtak ki, 1998 és 1999 folyamán. Nem került kiadásra sem jármű, sem playset, sem exkluzív cucc, ami azért mindenképpen meglepő az előző vonalak ismeretében. De végülis a Total Justice-nál sem adtak ki ilyesmit. Négy darab 5-ös pakk viszont kiadásra került a sima single card-os figurák mellett.  A csomagok javarészt újrakiadásokat vagy a single card-os figurák módosított változatait tartalmazták, a két negatív karakter kivételével. Négy darab nagyméretű figura is napvilágot látott, de ezek eléggé kis számban kerültek csak a boltokba.

2_17.jpg

A JLA figurák nem túl ritkák. Mivel nem voltak annyira népszerűek ezért meglehetősen sok maradt fenn belőlük bontatlan formában. Manapság is relatíve olcsón 2-5000 Ft között nagy számban meg lehet őket találni, főleg bontatlanul az aukciós portálokon. Magyar előfordulásukról nincs információm, de elvileg ezt a világ minden táján forgalmazták, úgyhogy eljuthattak hazánkba is. Én ezekben az években nem figyeltem az ilyesmit, úgyhogy nem is meglepő, hogy nem emlékszem rájuk. A gyűjtők körében nem szokott igazán népszerű lenni ez a vonal, de azért láttam már olyan embereket akik, több más DC vonal mellett ezt is gyűjtötték.

e.jpg

És akkor most nézzük őket részletesen

  1. hullám – 1998 vége

Aquaman – A Total Justice-ban és a DC Superheroes vonalban felhasznált Aquaman, feketére festett páncélban, felszerelések nélkül. Csak az új JLA figure standet kapta maga mellé illetve hát ugye kampós a keze.

aqua_1.jpg

aqua2_1.jpg

Batman (Caped Crusader) – Ez elvileg egy teljesen új Batman figura, ami elképesztően eltúlzott izomzattal és fura testtartással rendelkezik. A rogyasztás még hagyján, de a combján olyan izmok is látszanak, amelyek nem is léteznek az emberi testben. A feje sem sikerült igazán jól. Kiegészítőnek csak a köpenyét kapta plusz a standet persze.

caped.jpg

caped2.jpg

Batman (Dark Knight) – Teljesen megegyezik az előző Caped Crusader figurával, csak éppen teljesen fekete.

batmanblack2.jpg

batmanblack1.jpg

Flash – A Total Justice Flash sötétebb piros átfestése, a páncélok nélkül. Ő stílszerűen piros standet kapott maga mellé, ami önmagában nem is néz ki rosszul.

flas.jpg

flash5.jpg

Green Arrow – A Total Justice Green Arrow a maga módján elég csúnyácska színekkel bírt, így nem is csoda hogy ezt itt átfestették. Sötétzöld-barna kombinációt kapott, ami kétségtelenül jobb választás volt. Ez kivételesen kapott kiegészítőt is még pedig az eredeti íját barna színben. De ez megintcsak érthető, hiszen a figura karja eleve íjtartós pozícióban van tehát bután is nézett volna ki, ha nem adják mellé a fegyvert.

greenarrow5_1.jpg

greenarrow5.jpg

Green Lantern – Az eleve elég csúnya Total Justice Green Lantern átfestett változata. Azért annyira nem erőltették meg magukat, mert csak a zöld részek lettek más árnyalatúak.

green-lantern-5-figure-w-stand.jpg

green5.jpg

Huntress – Az egészen jól sikerült Total Justice Huntress átfestett változata. Ami az eredeti figurán sötétkék volt, itt fekete lett, amitől az egész egy fokkal még jobban néz ki. A lila árnyalata is egy egészen picit más lett. Ő is megtarthatta az egyik fegyverét, mégpedig a kézi nyílpuskát.

huntress_1.jpg

huntress2.jpg

Impulse – Impulse Barry Allen unokája, akit ezidáig nem csináltak meg akciófiguraként. Igazából ez a figura nagyon nem szép, de ez annyira nem is szokatlan ebben a vonalban. A teste ennek is túlzottan izmos, de a leginkább problémás rész a lábtartása. Egyszerűen ezt nem lehet szép lábállásba állítani és azon is csodálkoznék, ha egyáltalán stand-en megállna normálisan. Kiegészítőt nem kapott.

impulse.jpg

imp.jpg

Martian Manhunter – A Total Justice sorozat 5. kiadatlan hullámában már tervként létezett egy Martian Manhunter figura. Ezt a tervet a Hasbro leporolta és a figurát változatlan formában megcsinálta. Kissé túl izmos, de azért részletes testtel és egy tűrhető, kék, felpattintható köpennyel rendelkezik.

martian.jpg

marti.jpg

Steel – Egy robotszerű szürke figura, aminek a kidolgozása egészen jól sikerült. A festése ugye nagyjából egy színű tehát ettől nem kell sokat várni, de mondhatjuk, hogy összességében normálisan néz ki és mentes a nagy túlzásoktól. Egy átlagos akciófigurának mondanám. Kiegészítőnek egy fémkalapácsot és egy piros felpattintható palástot kapott. Ez utóbbi nem igazán megy a figurához és meglehetősen sematikus.

steel2.jpg

steel.jpg

Superboy – Ez egy új figura, ami nem azonos a DC-s Superheroes vonalban kiadott Superboy-al. Az egész figura elképesztően suta, a maga rogyasztott terpeszével és a bicikli kormány fogó kéztartásával. Az izmai is túl erősek lettek továbbá a teste alakja sem tetszik. Kiegészítőt ez sem kapott.

superboy_1.jpg

superboy2.jpg

Superman – Elvileg ez egy teljesen új figura, nem újrahasznosítás. Ez egy feszítős, hiperizmos Superman, ami kissé rogyasztott testtartásban van és egy szokásos felpattintható műanyag palásttal rendelkezik. A feje még egészen tűrhető, de a többi része nekem túlságosan He-Man-es.

superman_normal.jpg

Superman Blue- Nem azonos a DC Superheroes vonalban kiadott kék Superman-el. A kinézete viszont nagyon hasonló, noha ez egy tömzsibb, kevésbé szikár alkatú darab. Ha már választani kéne, akkor nekem a DC Superheroes vonal kék Superman-je jobban tetszik.

sup_blue.jpg

sup_blue1.jpg

Superman Red – Ez a darab, noha nagyon hasonlít a DC Superheroes négyes pakkban kiadott piros Superman figurához, sem a mérete, sem a kidolgozása nem azonos azzal. Ez kivételesen egy teljesen új darab, ami sokkal, erősebb izomzattal és rogyasztott terpeszállással operál. A sculpt szerintem azonos a kék-fehér darabéval. Kiegészítőnek hozzá is csak egy piros stand-et adtak.

red1.jpg

red2.jpg

Womder Woman – Ez egy új figura ám a megjelenése kicsit a régi Super Powers figurákat idézi. Teljesen más a részletessége és a felépítése, mint a többi darabnak, úgyhogy én azt gondoltam, hogy ez valami újrahasznosítás volt, de nem találtam meg, hogy miből csinálhatták. A parókaszerű hajától eltekintve teljesen rendben van. Egy az övére pattintható ostort kapott kiegészítőnek, ami másra igazából nem is jó, mert összetekert állapotban van, így a kezében nem is mutatna jól. Persze nem is lehet a kezébe tenni, hiszen a figura kezei ökölbe szorítva láthatóak.

wonder.jpg

ww.jpg

Zauriel – Ez egy egészen normálisan sikerült, új figura. A kidolgozása egészen jó, a felépítése nem túl izmos és a festése is impozáns. A tangaszerű arany ruhája viszont azért érdekes…de biztosan a képregényben is így nyomta. A szárnyai valamelyest mozgathatóak és egészen jól sikerültek. Kiegészítőnek egy egészen csinos lángpallost kapott.

zauriel.jpg

zauriel2.jpg

  1. hullám – 1999

Atom – Ez egy viszonylag még visszafogottabb darab a sorozatban. Kicsit kevésbé izmos, mint a többi és a lába is normálisan áll. A két színű matt festése is rendben van. Kiegészítőt viszont ez a karakter sem kapott.

atom.jpg

atom2.jpg

Batman (Black) A Total Justice Batman sötét színű újrafestése. Viszont nem adták mellé a rárakható páncéldarabokat, csak a köpenyt és azt is fekete színben.

batman_2.jpg

batman2_2.jpg

Batman (Blue) – Teljesen ugyanaz, mint az előző figura csak itt a fekete részeket világoskékre festették. Mivel az eredeti Total Justice kiadásnál ezek sötétkékek voltak ezért ez is módosított. Felszerelést ez sem kapott.  

batmanblue.jpg

Plastic Man – Esküszöm ez a figura sikerült a legjobban az egész vonalból. A feje és a karjai nyújtott állapotban látszanak és gumiszerű anyagból vannak így pózoltatható. Ez egy jó megvalósítás….de sajnos a láb már nem ennyire ötletes. Ez is startállásban látszik és nagyon izmos. De ettől függetlenül ez legalább kinéz valahogy és ötletes a megvalósítása.

plastic.jpg

plastic2.jpg

Red Tornado – Külsőleg kicsit hasonlít a Martian Manhunter-re de persze nem azonos a sculptjuk. Ez is elég izmos, de még azért a jó ízlés határain belül. A lábtartása ennek sem az igazi, viszont a festése legalább szép. A felpattintható köpenye is relatíve jól sikerült.

redtornado.jpg

Robin – A Total Justice Robin kissé világosabb árnyalatokra átfestett változata. Ez a darab egy új kiegészítőt is kapott, ami egy nagy barna harci bot volt. A köpenye pedig fekete helyett sárga színű lett.

robin_2.jpg

robin2_3.jpg

Superman (Gold chestplate) – Nem azonos az alap Superman-el, más a kisdolgozása és a feje is. Ezen kívül ez egy aranyszínű páncélt kapott a felsőtestére, ami elvileg levehető. A fej kivételével a figura többi része a Man of Steel sorozat Cyber Link Chrome Chest Superman-jének átfestett változata volt.

sup_gold2.jpg

sup_gold.jpg

5-ös pakkok / World’s Greatest DC Comics Super Heroes Collection

World’s Greatest DC Comics Super Heroes Collection I – Huntress, Green Lantern és a kék Superman változatlan formában került a dobozba. Flash scultpja megegyezik a sima verzióéval, ám itt ez egy ún. „hologram” Flash, ami annyit tesz, hogy itt áttetsző műanyagból volt a figura. Az ötödik karakter szintén hasonló, csak ez egy Hologram Batman volt. Mindegyik további csomagban megtalálhatóak voltak az ilyen basic figurákból előállított áttetsző anyaggal rendelkező „Hologram” változatok.

jla-justice-league-of-america-greatest-dc-collection-_57.jpg

hologram-batman-jla-dc-super-heroes-figure.jpg

World’s Greatest DC Comics Super Heroes Collection II – Flash, Green Arrow és a Black Batman került ebbe a csomagba változatlan formában. A Green Lantern és a kék Superman viszont Hologramos, áttetsző variációban.

2018-09-17_000322.jpg

holosuperman.jpg

World’s Greatest DC Comics Super Heroes Collection III – Ez is egy 5-ös pakk, amelybem szintén 3 figura változatlan formában került újra kiadásra. A Zauriel, a Superman és a Martian Manhunter azonos a single card-os kiadással. Ezeken kívül egy sima öltönyös Lex Luthor-t és egy Joker figurát tartalmazott. A Joker és a Lex is egyedi darab és egészen jól néznek ki. Kiegészítőt sajnos csak Lex kapott, mégpedig egy pisztolyt, de nem vennék rá mérget, hogy ki is lehet venni a kezéből.

pack.jpg

jok_2.jpg

World’s Greatest DC Comics Super Heroes Collection IV. – Robin, Superboy és Impulse alap változata található meg ebben a csomagban, Aquaman és a Martian Manhunter pedig megkapta a Hologramos változatát.

boxiii.jpg

Nagyméretű figurák

Aquaman – Gyakorlatilag a basic Aquaman, 12"-es felnagyított változata. A kidolgozottsága is maradt ugyanolyan és ennek csak a nadrágja vászon. Kissé ormótlan, bádogember külsővel rendelkezik.

aquaman12_1.jpg

aquaman12.jpg

Green Lantern – Egy jó kis feketepizsamás Green Lantern. Tetőtől talpig vászonruhába van bújtatva és ő kapott rendes kiegészítőket is, mégpedig egy lámpát illetve egy gépágyút. A maga módján egészen tűrhetően néz ki.

green12_1.jpg

greenlantern12_1.jpg

Flash – Flash is megkapta a maga tetőtől talpig vászonpizsamába bújtatott 12"-es változatát, de neki valahogy ez jól áll. Kifejezetten megidézi a régi Mego figurák jellegét. Kiegészítőt nem kapott.

dc-jla-justice-league-of-america-the-flash.jpg

flash12.jpg

Martian Manhunter – Ez a darab egészen érdekesen sikerült a maga gumi gatyájával. A test ugye itt nincs lefedve vászonnal tehát látszik a kidolgozottsága és ezen a téren nincs is vele gond. A köpeny, a gatya és a szíjak viszont nem állnak igazán jól rajta. Nagyon elütnek a figura többi részétől. Ez 8"-es méretű.

martian12.jpg

martian9.jpg

Superman blue – A kék színű Superman pizsamás változata. Ennek a figurának valahogy nem áll jól ez a vászonruhás formátum. Kifejezetten csúnyának találom. Ő is 8"-es.

superman12.jpg

supermanblue12.jpg

A Justice League America figurák nem hagytak mély nyomot az akciófigurák történelmében. Mivel nem éppen a legjobb időben jöttek ki és nem is egyedüli össz-DC vonalként, ezért nem is túl meglepő, hogy nem váltották meg a világot.

A következő részben a két össz-DC kitérő után mostmár újra egy teljesen Batman vonallal folytatjuk.

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr8914245629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (14) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1416) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (712) hasbro játékok (715) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (286) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1498) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1494) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (364) kenner (340) kennertoys (326) kenner figurák (325) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (574) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (373) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalogus (296) lego katalógus (294) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (72) lego tmnt (1) lego történelem (253) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (3) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pókember (4) pokember (1) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1155) régi játékok (1129) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (8) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (674) starwarsfigures (572) starwarsjármű (94) starwarstoys (659) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (673) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (517) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (562) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (40) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (10) titanium (1) tmnt (17) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1184) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (299) vintage (874) vintagejátékok (994) vintagestarwars (166) vintagestarwarstoys (166) vintagetoys (983) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (149) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása