A Batman akciófigurák története - 22.rész

World of Batman

Nos, 22 rész után még mindig csak 1999-ben járunk, ami azért elég kemény teljesítmény a Batman figurák sokszínűségét illetően. A Hasbro 99-ben az előző részekben említett vonalakon kívül kiadott egy egészen kicsi limitált szériájú Batman sorozatot is a Wallmart áruházlánc kifejezett kérésére. Ez volt a World of Batman, amely annak ellenére, hogy Wallmart exkluzívként csak ezekben a boltokban volt megvásárolható és mint ilyen azt sugallhatta, hogy valami különlegesről van szó…. inkább a spórolás csimborasszója volt.

14833452_1.jpg

A Kenner és a Hasbro is rengeteg esetben használtak fel újra, már kész figurákat, alkatrészeket és azokat vagy egy az egyben vagy átfestve újra kiadták. Arra viszont kevés alkalommal volt példa, hogy egy vonal teljes egészében újrahasznosított elemekből álljon. A World of Batman ilyen volt, a Hasbro előkapart egy csomó régi Kenner figurát és a „Wallmartnak jó lesz” alapon átfestve újra kiadták őket. Ezzel csak az a gond, hogy többségében elég régi darabokról volt szó és míg a 90-es évek elején ezek még jók voltak, de a 90-es évek legvégén már nem számítottak igazán szép daraboknak. Ez az időszak amúgy sem volt az akciófigura gyártás aranykora és az amúgyis túltelített, de keresletileg csökkenő piacra még egy ilyen spórolós vonalat bedobni, szerintem teljesen felesleges volt. Ráadásul a vonal nem csak a figurák tekintetében, hanem a csomagolásában is meglehetősen fapadosra sikerült. Felmerülhet a kérdés, hogy egyáltalán miért tárgyalom ezt külön cikkben, hiszen egyrészt elég kevés elemből áll ez a vonal, másrészt sokan a Mission Masters részének szokták tekinteni. Nos, én úgy ítéltem meg, hogy mivel mind a küllemben, mind a csomagolásban teljesen eltér a World of Batman a Mission Masterstől, ezért ez önálló vonal és mint ilyen megérdemli az önálló cikket.

a_5.jpg

A játékok jellegében, felépítésében nem lehet túl sok meglepetés, hiszen mindegyik újrahasznosított, ráadásul az egészen korai Kenner vonalakból mazsolázgattak (The Dark Knight Collection, Batman Returns), úgyhogy a vonalnak van egy erős retró feelingje. A színvilág és a kiegészítők is teljesen a 90-es évek legelejét idézik meg, ami bizonyos szempontból akár jó is lehet. De valahogy az egésznek van egy keserű, megúszós, bőrlehúzós szájíze, ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül.

s-l1600_49.jpg

A figurák csomagolását kétféle szemüvegen keresztül nézhetjük. Ha feltételezzük, hogy a retró hatás elérése volt a cél, akkor végülis a meglehetősen egyszerű dizájn elmegy egynek. Ha pedig úgy nézzük, hogy ezt elvileg egy exkluzív, vevőcsalogató vonalnak szánták, akkor a dizájn túlságosan puritán. A kékes színű kartonon, egy nagyméretű bliszterben foglalnak helyet szokás szerint a figurák. A karton szinte sima egyszínű kék, ezt csak egy hegyes, vonalas minta töri meg valamennyire. A felső részen egy hatalmas Batman logó és a World of Batman felirat látható, de sem karakterkép, sem egyéb rajz nem látszik. A karakterek nevei –  amelyek egy kivétellel nem egyeznek meg az alapjukként szolgáló figurák neveivel – a bliszteren, egy matricán olvashatóak. A sima single card-os figurák esetében a hátoldalon egy képes checklist látható a játékvonal összes elemével. Ezen kívül csak egy általános helyzetleírás olvasható Batmanről, ami szerintem elég felesleges és nincs is köze az adott karakterhez. A kettes pakk esetében a hátoldal képe más, egyrészt látszik egy hangsúlyos Wallmart logó, másrészt a checklist nem a World of Batman figurákat mutatja, hanem a többi korabeli Batman játékvonalból pár figurát. Úgyhogy ez a rész gyakorlatilag a többi vonal reklámfelületeként üzemelt.

rapidattackrobin_wm.jpg

x_1.jpg

-6155791327781080231.jpg

Egyetlen hullámban, mindössze 6 single card-os figurát és 1 kettes pakkot adtak ki. Jármű, playset, nagy figura vagy bármi ilyesmi nem készült, de ez talán nem is meglepő. Mivel ez csak a Wallmart-ban volt kapható ezért ez a vonal nem terjedt el különösebben. Európában abszolút nem lehetett kapni, így tudtommal hazánkban sem. Elég sok maradt fenn belőlük bontatlanul is, úgyhogy viszonylag könnyen be lehet szerezni manapság is minden darabot az aukciós portálokon. Viszont mivel van egy retro feelingje az egésznek, a gyűjtők bizonyos mértékben kedvelik ezeket és az áruk sem olyan alacsony, mint a régi Batman figurák többségének. Leginkább persze a Joker keresett és ezért is kell a legtöbb pénzt fizetni.

j.jpg

És akkor most nézzük meg ezeket a csodákat részletesen

Első és egyetlen hullám 1999

Radar Scope Batman – A Batman Returns Laser Batman átdolgozása. A steppelt minta vájataiba kapott egy lila csíkozást, amitől lesz egy kis abrosz beütése az egésznek. Ezen felül, ami az eredeti figurán fekete volt az most sötétszürke lett. A kiegészítő antennás lézer maradt, csak a színeket megcserélték rajta. A tányér így szürke a lövedék lila lett. Az átfestéstől véleményem szerint nem lett jobb a figura összhatása.

radar_1.jpg

radar2.jpg

Hover Jet Batman – A Batman Returns Power Wing Batman átfestett változata, ami már önmagában is a TDK Power Wing Batman átfestése volt. Az eredetileg fekete, majd aranyszínű figurát itt egy egészen „érdekes” zöld árnyalattal festették meg, amihez a köpeny barna színű lett. A járgány változatlan formájú, de világosszürke alapon zöld árnyékolt festést kapott, ami egyébként nem is néz ki rosszul. Nem igazán értem, hogy miért pont ez a figura kapott újrázást.

hoverjet.jpg

hover.jpg

Aqua Sled Batman – A Batman Returns Deep Dive Batman totális és teljes átfestése. Ebben az esetben eléggé meg is változott ettől a figura jellege és az is lehet, hogy nem negatív irányban. Nem tudom eldönteni…Eredetileg sárga-fekete volt a figura és egy fekete siklójárgány járt mellé. Az átfestésnél viszont sötétkék alapszínt kapott, piros palásttal és a kis járgány meg a páncéldarabok ezzel egészen jól harmonizáló szürke színt kaptak némi kék árnyékolással. Annyira nem is gáz.

aqua_2.jpg

aqua2_2.jpg

Plasma Glow Joker – A The Dark Knight Collection Sky Escape Joker átfestése ugyanakkor a fej teljesen másnak tűnik, nem olyan régiesnek. Nem találtam meg, hogy az melyik figuráról származhat, úgyhogy elképzelhető, hogy ez az alkatrész új. Viszont ezen kívül a figura minden része maradt a régi, csak az alapvetően lilás színek helyett itt kapott egy pöttyös piros gatyát – ami nem idegen a karaktertől – illetve zöld mintázatú kék zakót. Erről a véleményem szerint a zöldes árnyékolást lehagyhatták volna, mert ez így sok még Jokernél is. A kiegészítők is megmaradtak, bár a copter kék-sárga helyett fekete-zöld lett. A Bang feliratú pisztoly viszont érdekes, mert a Knock Out Joker Pow feliratú pisztolyának módosított változatának tűnik. Hasonló, de másmilyen pisztolya volt még a Legends of Batman-es Jokernek is.

joker2_1.jpg

joker1_1.jpg

Quick Change Bruce Wayne – A Batman Returns Bruce Wayne átfestése, ugyanakkor a fejet itt is kicserélték egy modernebb darabra, ugyanúgy mint a Joker-nél. Ez elég feltűnő, mert az eredeti darabon eléggé Keaton-os vonásai voltak Bruce-nak, itt pedig olyan semmilyenek. Itt nem tököltek sokat a színekkel, maradt a figura ugyanúgy fekete, csak raktak rá némi kék plusz színt az eredeti fehér csíkos mintázat helyett. A páncél elemek fekete helyett ezüst színűek lettek.

bruce_4.jpg

Rapid Attack Robin – A Batman Returns Robin átfestett, újrafelhasznált változata. Az eredeti piros- zöld Robin szín helyett itt egy más árnyalatú pirossal festették meg az egész figurát. Csak a kesztyű maradt zöld az öve pedig fehér. A kiegészítő is maradt ugyanaz az ormótlan horog kilövő, csak most zöld színben.

robin_3.jpg

robin_4.jpg

Gotham City Adventures Batman & Knight Watch Batman Two Pack – Ez egy erősnek szánt kettes pakk, amiben két, nem annyira régi Batman figura átdolgozást lehetett egyben megszerezni. Az egyik a Gotham City Adventures Batman, amely a New Adventures vonalbeli, Detective Batman szürke-kék átfestése. Eredetileg ugye szürke-fekete volt. A Knightwatch Batman pedig a Total Justice Flight Armor Batman átfestése. Sötétszürke és fekete lett minden az eredeti világosszürke – kék kombinációból. Felszerelést egyik figura sem kapott, tehát a páncélt és a kilövőt itt nem tartalmazta a csomag. Ez egy teljesen felesleges kiadásnak tűnik, felszerelések nélkül pedig abszolút nem tűnik exkluzívnak, csak egy újabb tök sima Batman pakknak.

batman_2pack.jpg

batman_2pack_2.jpg

gca_batman.jpg

A World of Batman egy bizonyos szempontból felesleges, korlátozott terjesztésű, újabb bőrlehúzás volt a Hasbro részéről, ami semmiben sem járult hozzá, hogy a játékbrand elmozduljon a holtpontról, ahol a 90-es évek legvégén járt. A jövőhéten egy másik, hasonlóan felesleges kiegészítő vonalról lesz szó a Mission Mastersről, ami éveken keresztül, többféle Batman játékvonal újrahasznosításaiból állt.

Köszönöm, hogy elolvastad

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr8814267321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (7) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (33) archivum (33) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (2) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (2) bionicle (6) blacktron (1) black series (39) board games (4) bootleg (14) börze (1) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (28) centurions (3) chuck norris (1) city (2) classic space (1) clone wars (19) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) disney park (1) double dragon (1) dreadnok (3) droids (7) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (8) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (5) érdekesség (1049) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figurafeszt (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (262) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (263) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (34) gijoe figurák (204) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (264) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (56) gi joe járművek (52) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (39) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (11) gi joe prototype (11) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (205) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (4) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (552) hasbro játékok (555) hasbro katalógus (5) heman (9) heti video (168) he man (12) he man katalógus (1) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (2) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1145) játékbolt (18) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (8) játékgyűjtők (5) játékipar nagyjai (3) játékok (1144) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (33) játék lelőhely (9) játék reklám (25) játék riport (14) játék tv riport (9) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (225) kenner (294) kennertoys (284) kenner figurák (279) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (8) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (420) lego2020 (6) legostarwars (131) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (5) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (3) lego bionicle (5) lego blacktron (15) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (79) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (232) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalogus (174) lego katalógus (170) lego knightskingdom (1) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (26) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (44) lego resq (2) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego slizer (1) lego solo (4) lego space (81) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego sports (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (145) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (2) lego studios (3) lego super heroes (4) lego szett (166) lego tehcnic (52) lego tmnt (1) lego történelem (205) lego town (46) lego train (14) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (6) masters of the universe (7) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (12) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (33) moder star wars figurák (30) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (10) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (12) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (50) potf eu (10) potf expanded (3) potj (7) power of the force (51) power of the force története (13) power of the jedi (9) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (39) prototype (38) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (876) régi játékok (861) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (22) remco (1) rendezvény (2) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (10) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (4) saga collection (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (16) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (548) starwarsfigures (463) starwarsjármű (94) starwarstoys (535) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (547) star wars 30th anniversary (9) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (2) star wars chess (1) star wars clone wars (22) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (393) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (451) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (77) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (9) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (65) star wars prototipus (74) star wars prototype (72) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (1) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (95) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (25) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (15) tonka (5) top10 (57) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (7) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (860) town (27) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (4) transformers (58) transformers beast wars (2) transformers g1 (45) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (38) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (176) vintage (652) vintagejátékok (775) vintagestarwars (160) vintagestarwarstoys (160) vintagetoys (767) vintage collection (45) vintage gi joe (244) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (144) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása