Visszatekintés a Játékok a Polcról 2018-as évére

Nos, először is boldog újévet kívánok minden kedves olvasómnak, nézőmnek, kedvelőmnek és ellenlábasomnak is. Ilyenkor – ahogyan tavaly- általában vissza szoktam tekinteni az elmúlt évemre és egy kicsit számot vetek, hogy sikerültek-e azok a dolgok, amiket elterveztem. Nos…összességében ez egy őrült, rettenetesen fárasztó, de ugyanakkor mégis sikeres év volt, amelyet elég nagy részben a hobbim – vagyis a játékok – uraltak le.... Ez egyáltalán nem baj, hiszen megtaláltam azokat a plusz energiákat, a munka és a család mellett, amelyekkel nagyjából sikerült mennyiségileg és minőségileg is megcsinálni azt, amit terveztem….és ennek igencsak örülök

jatekok-atlatszo.png

Nézzük először a videókat…. nos 2017.December 31.-én 40-45 videót ígértem nektek a 2018-as évre és ezt nem csak hogy tartani tudtam, hanem bőven túl is teljesítettem. Összesen 51 játékos videót készítettem, amiből az következik, hogy a múlt hét kivételével gyakorlatilag minden hétre jutott valami bemutatnivaló. Néha ez nagyon sarkos volt és sokat kellett sakkoznom, hogy mi mikor érkezik meg, de azért össze lehetett hozni. Összesen 10 Lego Star Wars videót csináltam… ebből a témából készült tavaly a legtöbb videóm, de volt 9 vintage G.I.Joe, 8 Vintage Star Wars figurás, 6 POTF2 Star Wars figurás is. Az általam eléggé kedvelt Rogue One és Solo szériákból is készítettem 4-4-et,  de a Last Jedi-ből is befigyelt 3. A kisautók tekintetében 3 Hot Wheels-es és 1 modern Matchbox-os videóval voltam jelen, ami nem sok, de ebből a vonalból nem is igazán tervezek többet csinálni. Ezeken kívül még megkezdtem a Lego Monster Fighters cuccok bemutatását is, amiből 2 videó sikerült illetve 1 videót készítettem a Force Awakens Star Wars figurákról is.

2019-01-01_153256.JPG

A mennyiséggel és a változatossággal mindenképpen elégedett vagyok, de azzal nem, hogy a vintage Lego videókat és azt az egy Transformers-t amit beterveztem nem tudtam ilyen-olyan okokból megcsinálni. Na de majd jövőre…. kamerát sem vettem idén illetve a beszédben sem fejlődtem túl sokat, de hát én már csak ilyen vagyok. Sóher és ööö-zve beszélő, de a konyhát legalább kifestettük, úgyhogy a videókban már nem láthatjátok a kávés falmatricát.  

y.JPG

A következő évre is nagyjából 45 videót tudok ígérni, aztán majd meglátjuk, hogy ténylegesen mennyi sikerül. Most kb. olyan 12 videót látok előre, ezek 99%-os valószínűséggel meg is fognak valósulni. Az év elején így lesz megint Rogue One, Solo, G.I.Joe, POTF2 Star Wars, Last Jedi és Monster Fighters videó illetve G1 Transformers és mostmár tényleg vintage Lego is. A témák megoszlása egy kicsit más lesz idén, hiszen a vintage Star Wars videókból mindenképpen kevesebb lesz illetve Hot Wheels-ből pedig egyet sem tervezek. Ezeket akarom pótolni a vintage Lego, G1-G2 Transformers illetve Vintage Collection Star Wars figura videókkal. Aztán majd meglátjuk, hogy fog menni a dolog.

e.JPG

Az év során a videóim átlagos nézettsége 350 volt, ami nekem pont elég, bár tudom, hogy egy bármelyik youtube-oshoz képest ez egy légyfing érték….viszont én ugye nem vagyok sem videós, sem youtubeos, sem vlogger meg ilyenek….csak egy játékgyűjtő…szóval a videó az nekem csak az egyik szócső, amin keresztül igyekszem információkat megosztani a játékokról és próbálom megfertőzni ezzel az átok hobbival az ártatlan áldozatokat. Úgyhogy nekem semmi bajom azzal, hogy nincsenek milliós nézettségeim….és nem is célom ilyen értékeket elérni. Nekem bőven elég, ha azok nézik a tartalmaimat, akiket tényleg megfog a dolog…. ha ez 2-300 ember, akkor annyinak készítem őket.

A legnépszerűbb videók ebben az évben is a Lego Star Wars témájúak voltak természetesen, de ez nem is meglepő, hiszen ez a téma sokkal több embert mozgat ma Magyarországon, mint bármelyik másik, amivel foglalkozom. A legnépszerűtlenebbek a vintage Star Wars videók illetve a Hot Wheel-es videók voltak. Ez utóbbit nem is fogom többet erőltetni, mert egyrészt nem is kedvelem annyira másrészt nem is értek túlságosan hozzájuk. Vintage Star Wars az lesz, de kisebb mennyiségben, hiszen már majdnem minden alapfigurát megmutattam nektek, a hátralévők beszerzésével pedig lassabban fogok haladni, mert komolyabb anyagi ráfordítást igényelnek.

Az idei top 3 legnézettebb videóm a következő volt (azt hozzá kell tenni, hogy ezek a videók nyilván majdnem egy év alatt szedték össze ezeket az értékeket)

  1. 11# Lego Star Wars Desert Skiff Escape bemutató, elemzés – 1330 néző

 

  1. 10# Lego Star Wars - Kylo Ren's Command Shuttle bemutató, elemzés – 1281 néző

 

  1. 19# Vintage G.I.Joe - Gyalogság, őrök, kommandósok 1.rész /14# Lego Star Wars - Pirate Tank – holtversenyben 598 néző

 

 

Cikkek tekintetében ez az év sokkal-sokkal erősebb volt, mint a videókban, de ez nyilván szándékos is volt a részemről. Videóból csak egy van a héten, cikk vagy valami egyéb tartalom pedig, majdnem minden nap. Több, mint 400 blogbejegyzést írtam 2018-ban, ami több, mint ahány nap volt, ugye. Ez főleg az év eleji eszeveszett tempó miatt alakult így, de hamar beláttam, hogy a nagyobb cikkek miatt ezt nem lehet idővel és energiával győzni, úgyhogy egy kicsit visszavettem. Több lett a katalógusos bejegyzés is és ezeknél ugyanazt a szabályt alkalmaztam már ebben az évben, mint a videóknál… hogy csak a saját birtokomban lévő katalógusokat szkenneltem be. Ezekből szerintem már több, mint 50-et mutattam nektek és a következő évben is legalább ennyit szeretnék, mert szerintem ez mindenkinek örömére válik. Kifejezetten szeretni szoktátok, főleg a Lego-kat. Egyébként a cikkekben minden ugyanúgy fog menni tovább, ahogyan azt megszoktátok. Minden rovat folytatódik, csak maximum pillanatnyilag éppen nem jut rá annyi energia (pl a Batman akciófigurák története). Szeretnék, ebben az évben mondjuk 350 megfelelő színvonalú bejegyzést elkövetni és akkor én már elégedett leszek. Az év 5 legolvasottabb cikke a következő volt (a katalógusos bejegyzéseket ebbe most nem számoltam bele, mert az végülis nem cikk).

1. A Lego legnagyobb bukásai – 31834 olvasó

2. A legértékesebb Lego szettek (kivéve Star Wars) -18875 olvasó

3. A legértékesebb Matchbox kisautók-13542 olvasó

4. Melyek a legkevésbé sikerült Lego Star Wars szettek? -10136 olvasó

5. Egy szombat reggel a 90-es évek elején, avagy a kedvenc játékreklámjaim – 9728 olvasó – Nekem talán ez volt a Lego bukásos cikk mellett az abszolút kedvencem az évből….mert itt nagyon elkapott a flow és ezt nagyon szívből írtam.

Természetesen legfőképpen a JAP Facebook oldal pörgött, hiszen minden tartalmamat ezen keresztül tudok elsődlegesen eljuttatni az olvasókhoz. Az év során átlagosan, 10-14000 emberhez jutottak el a Facebook-on a posztjaim hetente , annak ellenére, hogy a platform egyre csak nehezíti az emberek organikus elérését. Fizetni viszont én akkor sem fogok érte…mert nem fogfehérítőt adok el vagy ilyesmi, hanem ingyenes szellemi, szórakoztató „terméket” készítek... de mivel bevételem nincs ebből és nem is kell hogy legyen ezért én fizetni nem fogok, hogy több emberhez jusson el. Az átlagos kattintási hajlandóság egyébként 10-15%-os volt, de ez nyilván függ a posztok témájától is. Egy Star Wars-os cikkemre az elért emberek 10%-a kattint, a Lego-ra van, amikor 20 is. Elsősorban a katalógusos vagy a képes dolgokra kattintottatok sokkal többen, aminél sokat kellett olvasni ott az arány jóval kisebb volt. De ezek szerintem egyáltalán nem rossz arányok (főleg, hogy a munkahelyem Facebook-ját is én kezelem és ott sokkal rosszabbak, ezek az arányok), úgyhogy én ezzel is elégedett vagyok.

Az év a puszta cikkek és videók tengere mellett azért hozott egy csomó olyan kellemes pillanatot is, amire, talán joggal lehetek büszke.

Számomra az egyik legnagyobb büszkeség, a még most is futó interjú rovat, amelyben egy tényleg olyan embert sikerült megtalálnom, akinek kisujjában van az egész szakma. Számos beszélgetésünk alatt elértem, hogy ma már ő szinte jobban élvezi az egészet, mint én és akár este is felhív, ha eszébe jutott valami fontos részlet. Az, hogy ő abszolút partnerként kezel az számomra mindenképpen büszkeséget jelent.

Az egyes epizódokat itt találod... 1. rész , 2.rész, 3.rész

Ahogyan az is hogy Gergő és János a Tilos rádió műsorvezetői meghívtak a Spanyol Inkvizíció című műsorba, ahol szerintem egy nagyon jó hangulatú beszélgetést sikerült lefolytatnunk. Srácok…ha kellek valami műsorba csak szóljatok nyugodtan.

A Star Wars Cantina csoport éves rendezvényére is meghívtak, hogy tartsak egy előadást. Ez a technikai nehézségek ellenére is szerintem jól sikerült és mivel azóta eléggé jóban lettünk a csoport „Jedi tanácsával” ezért a következő rendezvényeken is hasonló előadásokat fogok tartani.

44502948_542989669456640_5169733846500900864_o.jpg

Az is óriási meglepetés volt, hogy az egyik kedves olvasóm figura formába öntött....egy rólam mintázott custom figurával lepett meg, ami azóta is a nappalink egyik ékessége. 

2019-01-01_161138.JPG

A legbüszkébb viszont arra vagyok, hogy a feleségem még mindig nem őrült meg a hobbimtól és még 347-edszerre is meghallgatja a bloggal illetve játékokkal kapcsolatos hülyeségeimet....mérgelődéseimet stb. Remélem ez jövőre sem fog változni. :D

Az év során nagyon sokatokat megismertem, tényleg nagyon sok adás-vételt bonyolítottam le illetve számos gyűjtői rendezvényen is jelen voltam. Hála az égnek ezekből egyre több is van. Nagyon élveztem az egészet illetve idén azért nagyot léptem előre (a G.I.Joe-t kivéve) minden gyűjtési irányomban….ami mondjuk nem is csoda, mert egy sokéves kocsi árát biztos, hogy elköltöttem a cuccokra. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a hobbim szempontjából tényleg egy remek évet zártam....fejlődtünk, sokasodtunk, gyarapodtunk....voltak szép pillanatok, rengeteg meló...mi kell még? 

41454954_525168471238760_219819694679392256_o.jpg

Köszönöm mindenkinek az egész éves támogatást. Az Index-nek, hogy tök maguktól kipakolgatják a cikkeimet, a Lego Star Wars csoportnak, hogy önszántukból feliratkozókat toboroztak nekem, az Urbancobras, a Star Wars figurák Cantinája, a Mancave, a Retro rajzfilmek és figurák, a Lego Simogató és a Gyűjtőszenvedély csoportoknak illetve minden olyan kisebb csoportnak, ahol nem küldenek el a halálba, ha kiposztolom a tartalmaimat. Ezen kívül Robinak, Gyuri Bácsinak, K.Ákosnak, B.Tibinek, T.Tibinek. M.Attilának és F.Mikinek személyesen is a mindenfélét.

Tartsatok velem 2019-ben is….mert a játékokról még beszélni kell …. mindenkinek Boldog újévet kívánok

Tóth Balázs / Játékok a Polcról

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr8714526722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 30th anniversary (3) a-team (2) actionforce (82) actionman (8) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (9) action man katalógus (1) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (5) aqua zone (4) archiv (31) archivum (31) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (1) attack pack (1) avengers (1) barbie (11) bat (24) batman (44) batman and robin (4) batman animated (16) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (31) batman figurák története (23) batman forever (4) batman of the future (1) batman reklám (10) batman returns (2) batman toys (27) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (1) belville (2) beszámoló (2) bionicle (2) blacktron (1) black series (29) board games (4) bootleg (9) bravestar (1) bravestarr (1) brickheadz (1) buildable figures (1) bukottjátékok (4) carrera (1) castle (20) centurions (2) chuck norris (1) clone wars (14) clone wars lego (8) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (1) congo (1) cops (2) crashdummies (1) crash dummies (1) crash dummies figurák (1) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (1) double dragon (1) dreadnok (1) droids (5) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (3) epic continues (3) episode I (4) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (3) érdekesség (792) érdekességek (3) értékes játékok (1) ewok (4) ewoks (4) exclusive (1) expanded universe (1) fabuland (4) fekete péter (1) figure case (1) force awakens (3) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (228) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (3) ghost castle (2) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (230) gijoe állatok (2) gijoe dreadnok (3) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (30) gijoe figurák (192) gijoe india (4) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (12) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (2) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (1) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (2) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (230) gi joe france (3) gi joe japán (5) gi joe jármű (50) gi joe járművek (45) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe matrica (1) gi joe nemzetkozi (33) gi joe night force (1) gi joe poszter (8) gi joe prototipus (9) gi joe prototype (9) gi joe rajzfilm (17) gi joe riport (6) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe top10 (8) gi joe történelem (190) gi joe tv (17) gi joe vehicles (40) glasslite (2) gobot (4) godzilla (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hansolo (4) harry potter (2) hasbro (430) hasbro játékok (434) hasbro katalógus (2) heman (4) heti video (100) he man (5) hidden side (1) hírek (75) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (1) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) insectoids (1) instagram (1) interju (8) interju rovat (8) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) japán (3) japanese gi joe (2) jap live (1) játék (892) játékbolt (13) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (5) játékgyűjtők (2) játékipar nagyjai (2) játékok (893) játékok a polcról (4) játékok a polcról live (2) játékreklám (29) játék lelőhely (7) játék reklám (21) játék riport (9) játék tv riport (8) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (15) jurassic park figurák (9) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) karácsony (15) karácsonyi játék (15) kártya (3) katalógus (136) kenner (251) kennertoys (245) kenner figurák (239) kenner története (4) képregénybörze (3) képregényfigura (1) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (1) kisautó (19) kisautók (21) ko (14) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (13) ko toys (13) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) legacy (2) legends of batman (5) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (311) lego2020 (3) legostarwars (112) lego 2018 (38) lego 2019 (25) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (9) lego at-st (4) lego bionicle (1) lego blacktron (12) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (59) lego city (9) lego city space (3) lego dinosaurs (1) lego duplo (1) lego érdekesség (147) lego exploriens (4) lego fabuland (7) lego figurák (38) lego figures (51) lego futuron (10) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (8) lego infinity war (1) lego insectoids (4) lego jurassic park (1) lego katalogus (100) lego katalógus (96) lego lone ranger (2) lego minifigurák (27) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (5) lego paradisa története (1) lego pirates (24) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego racers (2) lego reklám (41) lego resq (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego solo (4) lego space (61) lego space police (10) lego space története (9) lego speed racer (1) lego spyrius (6) lego star wars (128) lego star wars 2018 (40) lego star wars 2019 (33) lego star wars 2020 (6) lego super heroes (4) lego szett (154) lego tehcnic (37) lego tmnt (1) lego történelem (143) lego town (28) lego train (10) lego tron (2) lego ufo (7) lego unitron (4) lego western (5) lego western tortnete (2) legrosszabb lego (2) lelőhely (3) lemezárugyár (1) live (3) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (3) marvel (6) marvel figurák (5) mask (5) matchbox (27) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (2) mattel (8) maxx fx (1) mb (9) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (1) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (1) modern játékok (23) modern star wars figurák (18) moder star wars figurák (16) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (4) mortal kombat figurák (3) motorized vehicle pack (1) motu (4) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (9) nerf (3) ninja (2) nintendo (5) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (2) paradisa története (2) parker (6) pebe (1) pirates (4) playmates (2) playmobil (2) playsets (2) playstation (2) pókember (2) policeacademy (2) police academy (2) poszter (4) potf (37) potf eu (5) potf expanded (1) potj (3) power of the force (37) power of the jedi (4) power rangers (1) predator (2) pretender (1) prototipus (30) prototype (29) racers (1) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (2) rebels (7) régi játék (667) régi játékok (661) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (19) remco (1) rendezvény (1) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (1) revengeofthesith (5) riport (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (1) robo riders (1) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rogue one (11) rots (1) saber rider (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (1) sega játszóház (1) shadows of the empire (1) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (1) sky commanders (1) sohasem volt játékvonalak (1) solo (38) solo figurák (35) solo star wars figurák (37) sonic fighters (1) space (11) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spider man (7) spider man homecoming (1) spider man hot wheels (1) spyrius (1) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (1) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (441) starwarsfigures (374) starwarsjármű (84) starwarstoys (429) starwars episodeIX (17) star trek (2) star wars (439) star wars 30th anniversary (4) star wars aotc (2) star wars bendems (1) star wars clone wars (11) star wars coin (1) star wars comic (1) star wars droids (11) star wars érdekesség (288) star wars érme (1) star wars ewoks (5) star wars expanded (10) star wars fekete péter (1) star wars figurák (358) star wars force awakens (5) star wars jármű (72) star wars kártya (3) star wars katalógus (9) star wars katelogus (4) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (2) star wars mandalorian (1) star wars poszter (3) star wars potf (57) star wars prototipus (64) star wars prototype (62) star wars rebels (13) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (3) star wars saga (1) star wars solo (19) star wars tfa (5) star wars tv (6) star wars vehicles (91) star wars walker (14) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super powers (3) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (3) szélvész autó (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (7) társasjáték (11) technic (12) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (7) tmnt (11) tonka (4) top10 (43) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (1) top10 lego (4) top10 matchbox (1) top10 sorozat (4) top10 star wars (1) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (628) town (12) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) train (3) transformers (48) transformers beast wars (1) transformers g1 (37) transformers g2 (5) transformers katalógus (3) transfrmers (32) triál (3) tribes (1) tron (3) tvc (8) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (3) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) unproduced (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) vicces (14) video (101) vintage (493) vintagejátékok (614) vintagestarwars (148) vintagestarwarstoys (147) vintagetoys (605) vintage collection (38) vintage gi joe (211) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (2) vintage star wars (131) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (2) wwf figurák (2) xena (1) x men (3) yps magain (1) Címkefelhő

Videók