A Star Wars játékjárművek története -12.rész

Clone Turbo Tank

Következzék az újabb járműtörténeti összefoglaló, ezúttal egy nagyobb monstrummal, a Clone Turbo Tank-al. Kicsit mostanában sokat foglalkoztam a prequel trilógia járműveivel, de muszáj is, mert ezekre rendszerint egy kicsit kevesebb rivaldafény szokott jutni, noha némelyik gép legalább annyira remek, mint az eredeti trilógia járgányai. A mai jármű több helyről is ismerős lehet, hiszen az Episode III mellett, a Clone Wars sorozatban is többször látható volt.

juggernautrots.jpg

A HAWw A6 Juggernaut azaz köznepi nevén a Clone Turbo Tank először az Episode III-ban volt látható, mégpedig múltkor már említett Kashyyyk-i csatában szerepelt. Itt a múltkor már kivesézett AT-AP lépegetők mögött ezek a gépek adták a klónhadsereg technikájának döntő részét. Több jelenetben is tisztán látszik a gép, amint a droidsereget támadva tízkerekű katyusaként ontja magából a rakétákat. Érdekes, hogy Joe Johnston eredetileg a Birodalom Visszavághoz rajzolta meg a gépet, de akkor ott nem használták fel, majd 25 évvel később visszanyúltak hozzá. ( A gépet a hoth-i csatába gondolta el Johnston, de végülis az AT-AT lépegetők mellett döntöttek, úgyhogy ezek a tankok nem kerültek be a filmbe) A gépet később is használták, hiszen látható volt a Clone Wars animációs sorozat mintegy négy epizódjában illetve a Rogue One filmben a wobani táborban látszik az A9-es rabszállító változata. Ebből szabadították ki a fogoly Jyn Ersót K2-ék. Természetesen ezeken kívül is számos alkalommal utaltak a gépre könyvekben illetve szerepeltek a Dark Times, Rebellion és a Republic képregényekben is. Összességében kimondhatjuk, hogy a köztársasági klónhadsereg egyik alap hadieszközéről van szó.

Az A6 Juggernaut a klónhadsereg tízkerekű, erősen páncélozott és felfegyverzett tankja volt, amit a Kuat Drive Yards gyártott nekik. A gép inkább pszh, mint tank, noha rakétákkal és erős ágyúkkal rendelkezik, de azért elsődlegesen csapatszállításra való (a B5 változat tisztán csak arra való). Az általa szállított csapatoknak támogatást is tud nyújtani, illetve speedereket is szállít. Ez volt elvileg a legnehezebb szárazföldi jármű, amit a köztársaságiak használtak a harcokban. A háború után a Birodalom nem igazán fejlesztette tovább, a karcsúbb és sokoldalúbb lépegetőkre helyezték inkább a hangsúlyt. Ennek ellenére még sokáig használták őket a külső gyűrű rendszereiben és még a lázadók is zsákmányoltak belőlük pár példányt.

juggernaut_ics.jpg

A jármű nem kicsi. Éppen ezért a játékgyártók közül elsősorban a die cast gyártók és a Lego használták fel ráadásul nem is egy alkalommal. Azt nem mondanám, hogy Dunát lehetne rekeszteni a Turbo Tank-ról készült játékokkal, de azért ha valaki be szeretne egyet szerezni a polcra, van miből válogatni.

s.JPG

A Hasbro az első és tudomásom szerint egyetlen, 3,75”-es figurákhoz való Turbo Tank-ját 2009-ben a Clone Wars széria keretein belül adta ki. Ez egy rendkívül impozáns jármű, gyakorlatilag minden ízében tökéletes, úgyhogy nem is értem, hogy miért nem repackolták később. Teljesen ugyanúgy néz ki, mint ahogyan a filmben láthattuk, a festése szép, a felépítése pedig robosztus. Az igazi ereje viszont a funkcionalitásában van. Mind a tíz kerék szépen gurul, az ágyúk forgathatóak, a tetején pedig egy kihúzható megfigyelőállás foglal helyet, amibe egy figurát lehet helyezni. Számos lenyíló, kinyíló ajtó is van rajta. A raktér szépen kidolgozott és egy periszkópszerű irányítópanel van benne, amivel a felső ágyú forgatható. Rakétakilövőkkel is rendelkezik, amelyeket a filmben látható módon a gép oldalából lehet előpattintani. Az egyes rakétákat 1-1 gombbal lehet kilőni. A pilótafülke levehető és önállóan is használható egyfajta megfigyelőbunkernek. A gép elektronikus funkciókkal is bír, amit a hátán lévő négy gombbal lehet vezérelni. Hangokat és fényeket bocsájt ki. A hátsó konténerben egy BARC speedert hordoz, ami a 2005-ös RoTS Barc Speeder átdolgozott, átfestett változata. Pilóta is járt a tankhoz, mégpedig egy exkluzív Clone Tank Gunner, ami az AT-TE Assault Squad egyik figurájának az átfestése volt. Összességében ez egy elképesztően erős járgány, mind funkcionalitásban, mind külső megjelenésében. Nem csoda, hogy egy bontatlan példányért többszáz dollárt kell kifizetni.  

cw_1.jpg

tcw-1890.jpg

tcw-1894.jpg

tcw1.jpg

tcw-1899.jpg

tcw-1934.jpg

tcw-1948.jpg

tcw-1965.jpg

tcw-1970.jpg

A géphez kapcsolódóan kiadtak egy figurapakkot is. A Turbo Tank Support Squad  pack két klón figurát és a hozzájuk tartozó ágyúkat tartalmazta. Ezek rögzíthetőek a tank lenyitott oldalpaneljeihez, így jól használhatóak.

star_wars_turbo_tank_support_squad_1544751637_ab4c98f5.jpg

dsc00019.jpg

A Micro Machines 2005-ben nyúlt először a Turbo Tank-hoz, amikoris egy igen egyedi kis szettet dobott a piacra. A Kashyyyk Assault Battle Set egy méretes Turbo Tank volt, ami önmagában járműként is lehetett használni, de szétnyitva egy Kashyyyk playsetté lehetett alakítani. Ebben a formájában látszik némi terep fákkal meg vízparttal, amin kisméretű járgányokkal illetve figurákkal lehetett játszani. Ez a formája szerintem nem egy nagy durranás, de egy időben nagyon divatosak voltak az ilyen playsetek. A jármű formája viszont teljesen rendben van, teljesen úgy néz ki, ahogyan kell. Mozgathatóak a fegyverei és egészen kidolgozott a belső tere.

micro6.jpg

micro_1.jpg

micro2.jpg

micro3.jpg

micro4.jpg

micro5.jpg

Természetesen a Titanium series-ben is adtak ki Turbo Tankot. 2005-ben jelent meg elsőként és ez egy elvileg 3”-es méretű, de jó hosszú, robosztus modell volt. A színe elég ezüstösre sikerült, ami azért a filmben nem volt jellemző. A járgány a szokott Titanium jellemzőket mutatja. Forognak a kerekei és a lövegtornya is illetve természetesen ehhez is járt egy kis stand. Érdekes, hogy a járgánynak tíz kereke van, de abból csak négy mozgatható.

titanium2_2.jpg

titanium_3.jpg

Valamivel később a szokásos módon kiadtak belőle egy átfestett változatot is. Ez jóval világosabb színekkel operál. A kerekei fehérek a felépítménye pedig világosszürke színt kapott. A két modell funkcionalitása természetesen megegyezik. Nekem ez a fehér kerekek miatt egy kicsit furcsa hatást kelt.

titan22.jpg

titan2_4.jpg

ti.jpg

Az ezüst változatot egy hármas Titanium pakkban is újra kiadták.

titani.jpg

A Clone Turbo Tank járműből – hasonlóan a múlt heti járgányunkhoz- szintén készült Transformers Crossovers kiadás. Ezt a tankot Cody Parancsnok robot változatává lehetett átalakítani. Mind a robot, mind a jármű módja tűrhetően néz ki, csak önmagában a sorozat értelmén lehet csak elgondolkodni.

cross1.jpg

cross2.jpg

cross3.jpg

Az első kiadás után még további két esetben is kiadták ugyanezt újracsomagolva vagy minimális festési módosításokkal.

cross4.jpg

cross5.jpeg

cross6.jpeg

A Lego viszont meglepően sok esetben adott ki Clone Tank-hoz kapcsolódó készleteket.

Elsőként rögtön 2005-ben jelentették meg a 7261 Clone Turbo Tank-ot. A 801 alkatrészéből egy egészen nagy és tűrhetően arányos Turbo Tankot illetve egy Barc speedert lehetett felépíteni. A tank elképesztően jó felfüggesztésekkel rendelkezik, ennek köszönhetően teljesen leköveti a terep alakját, amelyen gurul. A tetején egy forgatható ágyú kapott helyet illetve az oldalsó lapjai lenyithatóak és akkor látszik a raktér. A raktérbe behelyezhető a „bónuszként” a készlethez járó, önálló lövegtorony. Természetesen a pilótafülke teteje is felnyitható. A készlethez összesen 7 minifigura járt és ezek közül Windu volt a fő attrakció. Ez a figura két verzióban is forgalomba került, világító illetve nem világító fénykarddal. A világítós változatnál a fénykard rögzítve van a kézbe és a figura fejének megnyomásával lehet üzembe helyezni. A nem világító változat egy sima minifigura bármilyen kunszt nélkül. Rajta kívül két Battle Droid, egy Aerial Trooper, egy sima Clone, egy Clone Commander és egy Kashyyyk Trooper volt a dobozban. Ezek közül egyedül a Windu volt „egyedi” tehát a többi figurát más készletekben is felhasználták.

7261_1.jpg

7261.jpg

7261-2.jpg

7261-1_used_000.JPG

7261-1.jpg

7261_2.jpg

A Light up és a non light up figura megoldás alapvetően két változatra osztja ezt a készletet, mert a light up figurával ellátott változatnál a figurákat egy ablakos résszel látták el a dobozon, a szokásos Try Me felirattal. A Non liht up változatnál nem volt kis ablak a dobozon. Elsőként természetesen a light up változat jelent meg, de hamar megváltoztatták a gyártást és még ebben az évben kihozták a nem világító változatot. A csere oka elvileg az volt, hogy a világító funkció túl rövid ideig működött. A non light up változatba kárpótlásul tettek egy plusz Clone Trooper figurát. Természetesen a világítós a ritkábbik és drágábbik változat, legalábbis a figurából, kb. a másfélszeresét éri a világítós Windu a simához képest.

7261non.JPG

windu.jpg

windu2.jpg

sw0148.png

A 20006 Mini Clone Turbo Tank volt az első kisebb méretű megjelenési formája a járgánynak a Lego kiadásokat tekintve. Ez egy polybages kis készlet volt, ami 64 alkatrészből épült fel és 2008-ban jelent meg. A Brickmaster magazin ajándékaként adták, úgyhogy tudomásom szerint bolti forgalomba nem került belőle. Kis mérete ellenére teljesen normálisan néz ki, minden alapvető külső jellemzőt fel lehet fedezni rajta. Exkluzivitása miatt ez a cucc nem túl gyakori és az ára is jóval borsosabb, mint a hasonló méretű zacskós készleteknek.

20006-1.jpg

20006.jpg

20006_1.jpg

A következő állomás a 8098 Clone Turbo Tank volt 2010-ben. Ez egy Clone Wars-os változatú tank, nem pedig a filmhez kötődő legalábbis a figura szelekció egyértelműen a Clone Wars-ból származik, mégpedig a Holocron Heist című epizódot idézi meg (Amikor Cad Bane Jedi holocront lop). 1141 alkatrészéből egy minden eddiginél részletesebb, szépen arányos, gyönyörű tankot illetve egy kisebb lépegetőt lehetett megépíteni. Maga a tank 45 centi hosszú és 20 centi széles, ami azért nem éppen kicsi. Az oldalpanelek itt is lenyithatóak és a belső tér is egészen jól néz ki, például van benne egy kivehető irányítófülke rész. A pilótafülke is felnyitható, a fegyverek mozgathatóak és természetesen a kerekek is nagyon mozgékonyak. Külön mozognak, és ugyanúgy lekövetik a terepet a felfüggesztések, mint a 7261-nél. A kis lépegető összecsukható és be lehet helyezni a raktérbe.  Nekem egyedül maguk a kerekek tetszenek egy kicsit kevésbé, mint a 7261-nél.  Ami még az érdekes, hogy a készlet kompatibilis a 10195 Republic Dropship-el, ami a maga AT-OT lépegetője helyett elvileg ezt is fel tudja venni. A készlethez összesen 6 figurát adtak és érdeke, hogy több köztük a Jedi, mint a klón. Járt hozzá Cad Bane, aki a Clone Wars ezen időszakában elég sokat szerepelt, egy egyedi Clone Trooper, egyedi Clone Commander, Anakin, Ahsoka és egy Aayla Secura figura, amit csak ebben a készletben lehetett megszerezni. Érdekes, hogy amikor eredetileg a Toy Fair-en bemutatták a cuccot, akkor még a képeken egy taktikai droid is látszódott, de végül a gyártásba kerülő készlet ezt már nem tartalmazta.

8098_7.jpg

8098_2.jpg

8098-1_0.jpg

8098.jpg

8098_1.jpg

8098-clone-turbo-tank_1_c8194709f52552b9e5636aa7501f8477.jpg

A 75028 Clone Turbo Tank a Microfighters sorozat első szériájában jelent meg, 2014-ben és 96 alkatrészből épült fel. A microfighter széria többi tagjához hasonlóan ez is egy kissé átszabott, egyszerűsített és a minifigurákhoz képest aránytalan jármű, ami ennek ellenére egészen jól néz ki. Abszolút hozza a megfelelő külső jellemzőket, az egyetlen dolog, csak ami nem tetszik ezekben, az az, hogy a figurát a járművek „hátára” lehet ültetni, ami erősíti az aránytalan hatást. Egy minifigura járt hozzá, mégpedig egy egyedi Clone Trooper, amit csak ebben a készletben lehetett megszerezni.

75028_alt1.jpg

75028_main.jpg

75028.jpg

A Lego háza táján az eddigi utolsó Turbo Tank 2016-ban jelent meg és a 75151-es számot viseli. Ez valamivel kisebbre sikerült, mint a 2010-es kiadás, de így is 903 alkatrészből épül fel. Ez is hasonló funkcionalitással rendelkezik, mint a két korábbi elődje. Forgathatóak a fegyverek, kilőhetők a rakéták a tetején pedig megfigyelőposzt található. A belső tér hasonlóan kidolgozott, mint az előző kiadásnál és a mellé járó lépegetőt is bele lehet tenni. Ehhez a készlethez 6 minifigura járt, két Battle Droid, egy 41st Elite Corps Trooper, Commander Gree, Quinlan Vos és Luminara Unduli. Ezek közül a két Jedit csak ebben a készletben használták fel.

75151_alt1.jpg

75151_alt2.jpg

75151_alt3.jpg

75151-1.jpg

75151_alt6.jpg

75151_alt7.jpg

A Clone Turbo Tank egy erős, robosztus jármű, ami egyszerűbb formái ellenére meglehetősen impozáns. A játékgyártók is egészen jó dolgokat hoztak ki belőle, így bármelyik játékgyűjtő polcán jól mutathat egy ilyen monstrum.

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5414727069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2019.03.29. 22:30:28

Azt hiszem ezt a járműt annak idején 2005-ben azzal a hírrel harangozták be, hogy a "Star Wars végre feltalálta a kereket". Való igaz, talán ez az első és egyetlen guruló jármű az SW történetében.
Úgy gondolom, ez az egyik olyan járműve az univerzumnak, amit a LEGO egyszerűen képtelen rendesen újraalkotni nagy készletben. Szerintem mindhárom variánsa gyatrára sikerült. Talán a legelső példány hasonlít nyomokban az eredeti járműre. Főleg a kerekek kialakítása sikerül a legkevésbé az összes modellen. Szerintem az arányokkal is van némi gond. A kerekek túl kicsik a felépítményhez képest.
A kis zacskós készlet és a mikrogép pedig egészen tűrhető.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (14) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1417) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (712) hasbro játékok (715) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (286) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1499) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1495) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (365) kenner (340) kennertoys (326) kenner figurák (325) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (575) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (374) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalogus (297) lego katalógus (295) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (72) lego tmnt (1) lego történelem (253) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (3) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pokember (1) pókember (4) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1156) régi játékok (1130) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (8) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (674) starwarsfigures (572) starwarsjármű (94) starwarstoys (659) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (673) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (517) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (562) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (40) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (10) titanium (1) tmnt (17) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1185) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (299) vintage (875) vintagejátékok (995) vintagestarwars (166) vintagestarwarstoys (166) vintagetoys (984) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (149) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása