Karácsonyi játékkörkép - 1.rész

Az elmúlt évekhez hasonlóan most is igyekszem áttekinteni a boltok, -a blogom szempontjából érdekes- játékkínálatát, de idén ezt egy kicsit korábban kezdem. Ugyan még csak november közepe van, de azért már világosan látszik, hogy az egyes boltok nagyjából mit tudnak nyújtani, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan fognak még árut kapni decemberig. Most nem az egyes játéktípusok oldaláról közelítettem meg a kérdést (hiszen úgy az előző években sosem értem a sorozat végére) hanem boltonként tekintettem át pár mondatban, hogy – az amúgy sok szempontból siralmas – kínálat miből is áll össze. A mai első részben öt boltot veséztem ki….két nagyobb hipermarketet….egy germán illatszeres multit, egy nagyobb játékboltot és az asszonyok kedvenc bolthálózatát. Nyilván nem járhattam minden egységben, így az egyes kínálatok eltérhetnek, ugyanakkor a trendek ennyiből is világosan látszanak. Annyit még mindenképpen hozzátennék, hogy ezt a cikket nem támogatta senki– ahogy az előző előzőeket sem-  és szabad akaratomból, a saját véleményemre, meglátásaimra alapozva készítettem el.  Még a képeket is stikában csináltam, amit amúgy nem is szabadna (mondjuk azt se értem, hogy miért nem). Tehát most sem arról van szó, hogy x vagy y üzlet megbízásából, őket pozitívan másokat meg mondjuk, negatívan ítélnék meg.  Ugyanakkor nyilván tévedhetek is, meg információhiányom is lehet, hiszen csak a saját infóimra meg a szememre támaszkodhatok, úgyhogy, ha valakinek van valami hozzáfűznivalója, akkor azt mindenképpen tegye meg kommentben.

 atm_dsc_3637.jpg

Pepco

A feleségek kedvenc mütyűrös és gyerekruhás boltja az utóbbi években erősen felkerült a figura gyűjtők térképére. A tavalyi és tavalyelőtti „Pepco Run” a Rogue One Star Wars figurákért ment, amelyeket igen jutányos 1200-1800 ft közötti áron kínáltak. A Pepco egy központi beszerzésű üzletlánc… a külföldi központból és nem a hazai beszállítóktól szerzik be a cuccot és teljesen nyilvánvaló, hogy központilag a régebbi, beragadt játékkészletek beszerzését preferálják, valószínűleg egyenesen a gyártóktól. Ugyan régebbi darabokat szoktak forgalmazni, ám rendkívül jutányos áron, így ezek sikere garantált. Nos, idén nincs figura és a korábbi jó áru, Star Wars és Batman Hot Wheels-ek sincsenek már meg, ám idén úgy tűnik az üzletlánc a Transformers rajongóknak kedvezett. Pár hete jelentek meg náluk a filmes, közepes méretű Transformers-ek, egészen tűrhető választékkal és viszonylag barátságos 4190 Ft-os áron. Úgy láttam, a Transformers-es facebook csoportban hogy ez valamelyest meg is mozgatta a gyűjtőket, úgyhogy érdemes ezeket minél hamarabb levadászni. Én több egységben is találkoztam velük és mindegyikben volt legalább 3-4 féle, úgyhogy talán jut majd mindenkinek. Robot kedvelő gyerekeknek is jó választás lehet karácsonyra. A többi Pepco-ban kapható játék viszont eléggé a kínai boltokhoz hasonló mezsgyén mozog, így ezekről nincs mit nyilatkoznom.

 atm_dsc_3642.jpg

Müller 

A Müller az elmúlt években a hazai játékgyűjtők egyik fontos beszerzőhelyévé nőtte ki magát, köszönhetően a német, központi beszerzésekből táplálkozó, relatíve széles kínálatának. A Müller üzletekben olyan játékokkal is lehet találkozni, amit itthon más nem nagyon forgalmaz és viszonylag nagy Lego, Playmobile, Hot Wheels, Transformers és egyéb portfóliót tartanak fenn. A figura kedvelők is sokszor találnak maguknak jó cuccokat és ebben az évben a Müller az egyetlen, a nagy láncok közül, ahol értelmes kiadású Star Wars figurákat lehet kapni, legalábbis én eddig máshol még nem találkoztam Vintage Collection vagy Black Series figurákkal. Ráadásul ezek ára is most egészen kedvező, aminek köszönhetően az amúgy csekély darabszámú készlet is viszonylag gyorsan fogy. A BS és Vintage Colelction figurák szinte azonnal elkelnek, mert vadásznak rájuk a gyűjtők és ezeket sajnos csak 1-1 darabokkal pótolják, ami végülis az ár függvényében egészen érthető. A két gyűjtői vonalon kívül találkozni lehet náluk beragadt Solo, Last Jedi vagy Rogue One figurákkal is, de ezek sokkal kisebb ütemben fogynak és főként a kevésbé kedvelt karakterekből állnak. Ezeken kívül, gyakorlatilag egyedüliként forgalmazzák az új, 5”-es Galaxy of Heroes vonalat is, illetve van náluk a kevésbé ismert Resistance figurákból is. Ezek mindegyike relatíve normális áron van, és ahogy észrevettem fogyatkoznak is szépen. A régebbi, 3,75”-es Galaxy of Heroes-ból is van, de ez itt is túl van árazva, noha még mindig olcsóbbak, mint a többi helyen. A kínálat persze nem minden egységre vonatkozik, hiszen vannak játék szempontból fekete lyukak, mint pl a Corvin (ahol szerintem a 22-es krumplivész óta nem kaptak új árut), ahol ezekből semmi nem elérhető, illetve vannak olyan egységek, ahol sok minden szokott lenni és pörög is a készlet (pl. Blaha, Köki).  Lego, Hot Wheels, Transformers és Playmobile szempontból is érdemes a Müllereket átnézni… Náluk kaphatóak a legújabb Lego készletek is, (bár nem túl sok darab van ezekből kirakva) és nem csak a legkisebb méretűek. Jó pár Lego készlet akcióban van most és némelyik egészen versenyképes áron van kínálva (sőt van olyan, ami a legjobb ár jelenleg a piacon), noha az köztudott, hogy Lego-ban általában nem a Müllernek vannak a legjobb árai. Tehát a kínálat széles, mind méretileg, mind a témákat tekintve. Hot Wheels szempontból a gyűjtői, licenszelt Real Riders kocsikat emelném ki, amelyeket itthon nem nagyon láttam még más bolthálózat kínálatában, de a Müller-ekben szinte mindig megtalálhatóak. Ezek olyan 2000-2500 Ft közötti árakon mennek. Transformers-ből nem tudok más boltot mondani, ahol az újabb darabokat be lehetne szerezni, de a Müllerek-ben vannak Siege és Bumblebee movie robotok is. Én a Kökiben találkoztam többfélével is, de tudom, hogy nem minden egységben ilyen jó a választék.

 

atm_dsc_3636.jpg

atm_dsc_3637.jpg

atm_dsc_3638.jpg

atm_dsc_3639.jpg

atm_dsc_3640.jpg

Interspar

Az Interspar játékkínálata az előző évekhez képest minden szempontból visszafejlődött. Mind az elfoglalt terület, mind a választék szempontjából van visszaesés, de azért van olyan terület is ahol jól teljesítenek. A figurák nem ilyenek….hiszen Star Wars figurából egyedül a több mint, egy éves, újrafelhasznált figurákat felvonultató, filléres vonalat, a korai Galaxy of Heroes-t forgalmazzák. Ezt viszont egészen meghökkentő 5190 Ft-os áron, ami – ahogy korábban már mondtam- a szabad rablás kategóriába esik. Nem is fogynak egyáltalán. Más figurából sincs túl sok féle, de Jurassic World Dino Rivals és Avengers figurák azért akadnak. Ezeket azért némiképp enyhébb, 4000 ft körüli árakon kínálják. A Lego kínálat rendben van, noha az előző évekhez képest ez a terület is visszafejlődött. Szinte csak kisebb méretű készleteket találni, de ezekből viszont van bőven. Lego Star Wars vonalon elérhető egy pár féle a legújabbakból is, lehet náluk kapni sokféle Hidden Side-ot és a Friends, Creator, Ninjago illetve a Technic kínálatuk is rendben van. Egyedül csak a közepesnél nagyobb készletek hiányoznak, de gondolom az azért nincs, mert elmúlt években ráfáztak velük és sok idő alatt pörögtek ki. Hot Wheels is akad náluk, bár főleg csak az alap sor, illetve pár színváltós és Gulf soros modell, relatíve normális áron, bár a Hot Wheels-ek árát annyira nem követem.

 

atm_dsc_3634.jpg

atm_dsc_3635.jpg

Tesco

A Tesco az előző évekhez hasonlóan igen nagy alapterületet engedett át a játékoknak, bár az igényesség és a márkák területén azért most vannak hiányosságok. A korábbi években volt náluk Star Wars figura bőven és a Transformers-ekből is sokfélét forgalmaztak. Ez most nincs így….Star Wars  figurájuk egyáltalán nincs (bár ez nem is  csoda, hiszen nincs basic 3,75”-es figura vonal), a Transformers-ekből pedig elég kevés és főleg régebbi példánnyal találkoztam. A helyüket átvették a kínai….(és inkább nem minősítem milyen….) kalózos, katonás és egyéb témájú, Chap Mei stílusú figurák illetve a koppincs robotok. Aki ismer, az tudja az ezzel kapcsolatos véleményemet, így most erről csak annyit mondok, hogy: méltatlan…. tudom, hogy mindig szokott náluk lenni ilyesmi, de a mennyiség az azért nem mindegy. Most sokkal több van, mint az előző években. A Lego kínálat egészen rendben van, de mivel most november 21-ig Lego akció van náluk, ezért sok szempontból le van fosztva a készlet. Ahol én jártam ott csak a kisebb készletek voltak elérhetőek, de tudom, hogy máshol van az még új Millenium Falcon-ból is, ráadásul egészen kedvező áron (pl. Nyíregyháza). A Tesco Lego szempontból mindig csak akciós időszakban vagy kiárusításkor érdekes, de az ilyen esetekben az áraik nagyjából felveszik a versenyt a webshopokkal. Tartanak Star Wars-t, Hidden Side-ot, Ninjago-t és persze City-t is, úgyhogy ez rendben van. Hot Wheels szempontból a Tesco-k nem jelentenek éppen kincsesbányát, de mindig találni náluk bőven alapsoros illetve olcsóbb licenszelt kocsikat is. Közepes áron lehet hozzájuk jutni, viszont kiárusításkor ki lehet fogni arcpirítóan olcsó darabokat is.

 atm_dsc_3646.jpg

Régió Játék  

A Régió játék figura szempontból már elég régen nincsen fent a játékgyűjtők térképén. Évek óta nem lehet náluk épkézláb Star Wars figurákat kapni és az egyéb figurás kínálatuk is esetleges. Most egy icipicit jobb a helyzet, mert egyedül náluk találkoztam Spiderverse-es Pókember figurákkal, amelyek ugyan a basic szériából valók, de azért nem rosszak. Star Wars figurából továbbra is csak az évek óta beragadt Hero Mashers-eket találni, de ezek szerintem idén sem fognak elkelni. Lego szempontból sokkal jobb a helyzet. Relatíve széles a Lego kínálatuk és ez nem korlátozódik a kisebb készletekre, így a nagyobb cuccokból is tartanak párat. A kínálat persze üzletenként erősen eltér, de webshopjuk is van, ahol látni lehet az árakat és a kínálatot. A régebbi cuccok közül van egy pár, amit egész jó áron láttam náluk, de tartanak például az új Lego Star Wars készletekből is, úgyhogy érdemes benézni. Náluk is vannak néha egészen jó akciók és az is plusz pont, hogy a supershop pontokat is le lehet náluk vásárolni (legalábbis nekem plusz pont). Az egyéb játék kínálat viszont szinte értékelhetetlen. Minden alkalommal mélységesen felháborít, amikor azt látom, hogy a milliónyi kamurobot között, egyetlen eredeti Transformers sincs. Az „Alteration Man” és egyéb nívós sorozatok árait viszont nem tudom, meg nem is akarom megítélni.

 atm_dsc_3641.jpg

Ha bárkinek, bármi hozzáfűznivalója, személyes tapasztalata van az elhangzottakkal kapcsolatosan, az írja meg kommentben. Hamarosan jövök majd a második résszel, amiben további játékboltokat vagy játékosztállyal ellátott egységeket fogok kielemezni.

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr515310418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petersziraki 2019.11.17. 20:12:02

A Tesco-ból még időben sikerült Lego Overwatch Bastion-t kifogni, az nagyon hamar eltűnt több boltból is az ára miatt, 18990 Ft volt a lista ár annak ellenére, hogy a hivatalos ár valahol 22000 Ft körül van jelenleg LEGO.com-on, szóval ahhoz képest majd 9000 Ft-os minuszban nagyon jó vétel volt ez a 30%-os promóció. A Fogarasi úti Tesco-ban ma még láttam új Millenium Falcon-t, ha ez esetleg segít valakinek :)

Anak 2019.11.18. 07:21:58

Én is egy Bastion-t zsákoltam be a csepeli tecsóból, de a Camponában lévőben is volt, nem tűntek kapósnak a többi OW készlettel együtt, pedighát. Sőt ott az adventi készletekből is volt pár dobozzal, amik így szintén akciós kategóriába kerültek. Ez a 30%-os akció egész elfogadható árúvá tesz jópár LEGO készletet.

Köszi a cikket, de a nevét átkeresztelhetnéd Karácsonyi játékkörkép - megyei jogú városokban-ra.

Én azt vettem észre, h. a SW figurák helyét mindenhol átvették a Fortnite figurák. Én meg azt sem tudom "eszik-e vagy isszák" őket.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2019.11.18. 08:03:37

@Anak: Nem feltétlenül :) Nem megyei jogú városokban sokszor jobb az ellátottság mint Pesten :) (lásd TVC figurák - Gödöllői Müller....ott kétszer annyi volt mint pesten bárhol) úh ez teljesen hektikus....pestitől azt hallom hogy vidéken van minden (mert ott nem kapkodják el azonnal) a vidékiektől, hogy pesten van minden (mert hozzájuk nem kerül). Mivel minden egység minden kínálatát nem lehet felmérni ezért nyilván az egyes kinálatok eltérhetnek.

Igen nagyon sok a fortnite figura de én főleg a Müllerben találkoztam velük. Ott tényleg volt egy csomó féle. Tescoban csak 1-1 darab volt, Intersparban semmi, úh annyira ezt se pörgetik.

Anak 2019.11.18. 19:26:13

@Tota12: Igaz a Fortnite figurákkal én is az Auchanban találkoztam leginkább, gondolom ez az áruház a cikk 2. felében lesz tárgyalva.

És akkor itt elmondanám a szokásos sirámomat: Itt a déli agglomerációban se Müller, se Interspar, úgyhogy nemééér.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2019.11.18. 21:11:31

@Anak: Hát az Auchan kicsit bajos. Szeretnék irni róla csak az meg nekem esik nagyon ki. Van egy kerületen belül csak kb egyszer voltam arra akkor se az auchan miatt :D uh azt majd lehet hogy baráti beszámoló alapján irom meg

mennyire déli? Mert Vecsésen van Müller de az akkor gondolom kiesik. Interspar az meg itt van erzsébeten nem tudom délebbre van e

crusaderman 2019.11.19. 09:15:08

Nálunk konkrétan semmi nem volt se TVC se Black Series a helyi Müllerben Transformerbe viszont beleszoktam futni ,sőt idén azokat is gyűjtögettem, úgyhogy jött is velem pár .. Amúgy nekem egy eladó azt mondta,megtudja rendelni a figurákat (TVC,Black Series) úgyhogy a héten meg is próbálom,mert a pilóta Luke , illetve a Ren lovag kellene...Vicc a Pao&Death Trooper ára a képen én konkrétan 3500ft-ért vettem ahogy a Moroff&Scariff Trooper csomagot is méghozzá nem is olyan régen....

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2019.11.19. 16:42:45

@crusaderman: Igen a beragadt rogue oneokat nagyon tré áron vehették mert mindenholnagyon magas az áruk ahol megmaradtak.

crusaderman 2019.11.24. 20:13:12

Sikerült szereznem TVC-s Ren lovagot meg Rey-t, Ausztriából...... Viszont legalább itt nálunk a Tescoban 4700ft körüli áron találtam Dewback vs Escape pod microfighter készletet ,ennyit megért :)

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (13) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1412) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (711) hasbro játékok (714) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (285) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1494) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1490) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (363) kenner (339) kennertoys (325) kenner figurák (324) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (573) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (372) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalogus (295) lego katalógus (293) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (71) lego tmnt (1) lego történelem (252) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (2) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pókember (4) pokember (1) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1152) régi játékok (1126) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (7) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (672) starwarsfigures (570) starwarsjármű (94) starwarstoys (657) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (671) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (515) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (560) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (39) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) titanium (1) tmnt (16) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1180) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (298) vintage (871) vintagejátékok (991) vintagestarwars (165) vintagestarwarstoys (165) vintagetoys (980) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (148) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása