Karácsonyi játékkörkép - 3.rész

Az elmúlt hetekben egy picit megcsúsztam a karácsonyi játékkörkép sorozattal, de ezt most igyekszem pótolni, így ma is öt olyan helyet mutatok be nektek, ahol a blogom szempontjából érdekes játékokat lehet beszerezni a 2019-es karácsonyi szezonban. A mai epizódban szerepelni fog egy Lego-s bolt, két játékbolt hálózat, egy diszkontlánc és egy hipermarket is.

 79083209_2483929758488828_1440032539266777088_n.jpg

Az eredetileg tervezett negyedik rész ugyanakkor nem biztos, hogy el fog készülni a sorozatból… ugyanis több betervezett egység is kiesett a listámról, mert amikor ott jártam vagy semmilyen játékkal nem rendelkeztek, vagy egyéb okból meghiúsult a kínálat felmérése. Ilyen volt például a Rossmann is, amelynek tudomásom szerint több boltjában is előfordultak az elmúlt években kisebb Lego-k, meg Star Wars figurák, de ezeknek jelenleg a pesti üzletekben semmi nyoma. A Lidl-ben még majd próbálkozok, mert tudom, hogy pár hete voltak Lego-k, de amikor én voltam ott csak 1-2 Star Wars makett árválkodott a polcokon. A 220 Kocka Boráros téri üzlete megszűnt, a Mindörökké Játékba pedig egyszerűen nem jutok el emberi időben, pedig ők is rajta vannak a listámon. Egy szó, mint száz….lehet hogy lesz negyedik epizód, d e az a valószínűbb, hogy nem.

 e0522eu40_5010993448050.jpg

Az előző részeket itt találjátok. Egy kis kiegészítés az első epizódhoz viszont mindenképpen szükséges, mert úgy tűnik a szokásos évi „Pepco Run” idén sem maradt el, mert múlt hét pénteken több Pepco egységben is feltűnt pár kifutott Last Jedi Star Wars figura, mégpedig egészen nevetséges 750 Ft-os áron. Aki talán belőlük annak érdemes lehet 1-2 jobban sikerült karaktert bezsákolni, de úgy hallottam, hogy sajnos nem mindenhová jutott belőlük, például a forgalmasabb budapesti üzletekben ezekről kb. nem is hallottak. Persze a felvásárolók is aktivizálták magukat, úgyhogy szerencse is kell, hogy az ember találjon belőlük. Engem ez most szerencsére nem érint, mert minden elérhető karakter vagy megvan, vagy megvolt és eladtam, úgyhogy én idén én nem élek ezzel a 750 Ft-os lehetőséggel. Ugyanakkor pár közeli Pepco-t lecsekkoltam, de nem voltak jelen ezek a figurák egyikben sem.

1. rész Pepeco, Müller,Tesco, Interspar, Régio

2. rész Kik, Aldi, Lilliput, Galaxy, Greedo

Lássuk a mai ötösfogatunkat…

Játékvár

A Játékvár egy hagyományos játékbolt hálózat, amely több stratégiai fontosságú plázában is rendelkezik egységgel. Ennek ellenére talán ezekben az üzletekben volt leginkább siralmas a kínálat, mert egy komoly játékbolttól azért elvár az ember egy bizonyos szintet. Lego-val szinte alig rendelkeztek és azok is 90%-ban kisebb készletek voltak. Ráadásul ez nem egy ünnepi szezon okozta készlethiány, mert akármikor betértem eddig bármelyik Játékvárba, pontosan ugyanez volt a helyzet. A Lego kínálatnak ráadásul csak a töredéke a Lego Star Wars és azok is csak kisebb készletek. A Hot Wheels sarkuk, még úgy-ahogy rendben volt bár itt is többnyire csak régebbi, beragadt cuccok sorakoztak, de legalább viszonylag sokféle darabbal rendelkeztek. Figura szempontból a kínálat viszont elég gyenge. A polcokon árválkodott néhány leakciózott Force Awakens és Solo figura, amelyekért 2000 Ft körüli összeget kértek. Ez rendben is van, csak elég lelombozó, hogy a Force Awakens figurák alsó hangon négy éve állnak ezeken a polcokon és 2000 Ft-ért sem kellenek senkinek. Ezen kívül Fortnite volt még, amiből azért viszonylag sokféle ki volt téve és találtam még Jurassic World figurákat is, amelyek tavalyról maradhattak meg. Összességében az egész üzlet egy kicsit lelakott volt.

 

atm_jv1.jpg

atm_jv2.jpg

atm_jv3.jpg

atm_jv4.jpg

atm_jv5.jpg

Játéksziget

A Játéksziget is egy hagyományos játékbolt hálózat, aminek a főbb egységei általában nagyobb plázákban vannak. Én a Westend-ben található egységet látogattam meg és a kínálatban egészen kellemeset csalódtam. Ugyan az árak nem éppen olcsóak, de egészen sokféle cuccot lehetett találni, amelyek érdekesek lehetnek. Figura fronton belefutottam egy jó pár beragadt Last Jedi kiadásba, de érdekes módon nem a szokásos Hux-Rózsi-Paige aranyháromszögből, hanem az itthon ritkábban előforduló Cai Thernailli-ből is láttam néhányat. Ezen kívül C3PO, Obi-Wan és Flametrooper is volt, tehát az itteni darabok nem egyeznek meg a „Pepco Run-ban” elérhetőekkel. Egy-két maradék Force Awakens figura mellett, még találtam egy pár Solo kettes pakkot is, mégpedig a Lando & Kessel Guard csomagot, amelyért, ha jól emlékszem 5000 Ft körüli összeget kértek. A régebbi fajta, 3,75”-es Galaxy of Adventures figurákból is volt nekik pár, de a hipermarketek áraihoz hasonlóan, ugyanúgy kőkemény 5000 Ft-ért. A szuperhősös fronton eléggé meglepődtem, mert a hagyományos, nagyobb méretű Avengers Infinity War figurák mellett találtam náluk Marvel Legends-et is, ami azért nem szokott gyakran szembejönni a magyar játékboltokban, nagyjából a Galaxy kivételével. Az ára mondjuk erős volt, mert 10-2000 Ft környékén mozogtak. A Lego pult is nagyjából rendben volt, minden témából tartottak egy keveset, de Star Wars-ból itt is csak a kisebb készleteket láttam. Összességében jó benyomást keltett a bolt, gyakrabban fogok innentől benézni. 

 

atm_jsz1.jpg

atm_jsz2.jpg

atm_jsz3.jpg

atm_jsz4.jpg

Kockabirodalom

Bevallom a kifejezetten csak Lego-val foglalkozó boltok közül nekem a Kockabirodalom a kedvencem. De nem csak azért, mert jóban vagyok a srácokkal, hanem azért mert itt tényleg elképesztő választékban találhatunk cuccokat egészen a 70-es évektől kezdve. A többi alkatrészeket is forgalmazó Lego bolt se rossz, de itt valamiért a hangulatot is nagyon szeretem. A Kockabirodalom elsősorban alkatrészben és bontott cuccokban erős, de nagyon sok féle bontatlan készlet is előfordul náluk a régebbiektől kezdve egészen a legújabbakig. A téma lefedettség is jó….jól megférnek egymás mellett a bontott Hulkbuster-ek, a nagyméretű Technic-ek és a kisebb régi Town cuccok is, ráadásul, a kis hely ellenére nagyon ízléses vitrinekben vannak a dolgok elrendezve. A minifigura készlet is mindig jó, de az új, nagyobb készletek tekintetében se panaszkodhatnak. Én elsősorban alkatrészekért és csacsogni szoktam idejárni, de az üzletet gyakorlatilag bárkinek ajánlom… annak is, aki valami jó kis Lego ajándékot keres, meg annak is, aki csak bogarászni, nézelődni szeretne, mert órákig el lehet lenni a tárolók között. A srácok szinte bármilyen szakmai kérdésre tudnak válaszolni (és nem csak Lego témában) illetve az üzlet megközelíthetősége is elég jó, hiszen a Blahától csak egy verébugrásnyira van a körúton, úgyhogy nem véletlen, hogy amikor csak tehetem be szoktam nézni.

atm_dsc_3706.jpg

atm_dsc_3708.jpg

atm_dsc_3709.jpg

atm_dsc_3710.jpg

atm_dsc_3711.jpg

atm_dsc_3712.jpg

atm_dsc_3713.jpg

atm_dsc_3714.jpg

atm_dsc_3716.jpg

atm_dsc_3718.jpg

atm_dsc_3705.jpg

Auchan

Az Auchan alapvetően a Tesco-val és az Intersparral van egy ligában, így játékkínálat szempontjából is velük próbál versenyezni. Mivel egy hipermarketről van szó, ezért az ünnepek közeledtével jó nagy alapterületet biztosítanak a játékoknak, így a kínálatuk is relatíve széles. Figura szempontból ugyanaz a helyzet az Auchan-ban, mint az Interspar-ban, gyakorlatilag csak Galaxy of Adventures Star Wars figurákat lehet kapni… azokat se túl nagy mennyiségben, de legalább mindkét méretben. Az áruk ráadásul itt is elég magas, hiszen 5000 Ft környékén lehet megvenni, mint a 3,75 inch-est, mind az 5 inch-est, annyit pedig nem ér egyik sem. Más hiperekben a 3,75-öst már elkezdték leakciózni 4000 Ft alá. A Lego rész ugyanakkor teljesen oké, sőt a kínálat szélesebb, mint a versenytársaknál. Ugye a Tesco és az Interspar is nagy Lego akciókat nyomott az elmúlt hetekben, amit természetesen az Auchan se hagyott ki, így relatíve jó áron lehetett náluk is Lego-kat venni. Témák szempontjából a felhozatal abszolút rendben van….a szokásos City, Star Wars és Ninjago cuccok mellett, van Hidden Side Creator és Technic is dögivel. Star Wars-ból itt is főleg a kisebb cuccok dominálnak, de azért egy jó nagy Droid Commander készlettel is lehetett találkozni. Az árak most éppen nem voltak akciósak, de azért volt közöttük egy-két egészen jó ajánlat. A Lego ligában így a hiperek közül engem az Auchan győzött meg a legjobban. Most éppen nem volt keresztpántos csomagolás se a Lego dobozokon, ami sokszor megrongálja a dobozt. Ezt a gyűjtők nem szokták szeretni, de ez sajnos szükséges a lopások megakadályozása érdekében.

77358053_1476438475839159_1504369057711783936_n.jpg

78549358_2590780434354156_3478989862709755904_n.jpg

78485076_818396071926529_3563978787232153600_n.jpg

78975144_2596657210442210_3939682494558765056_n.jpg

Penny

A Penny Market játék szempontból nem szokott rajta lenni az elsődleges célpontok listáján, de az Aldi-hoz és a Lidl-höz hasonlóan az ünnepek környékén náluk is fel szokott tűnni egy-egy játék a kínálatban. Ez most is így van, bár a hetekkel ezelőtt promótált Lego mennyiséghez képest most egy kicsit ki voltak fosztva. Csak pár kisebb Lego City, Technic és Friends cucc volt a polcokon, de tudomásom szerint pár héttel ezelőtt volt nekik Duplo meg némi Star Wars is. A maradék kisebb készleteket jócskán leakciózták, így a piaci árakhoz képest, ezeket most némiképp olcsóbban lehet megvenni. A 60226-os City Marskutató űrsikló különösen jó ajánlat 5990-ért, mert mindenhol máshol 7500Ft-nál kezdődik (talán csak a Müllerben volt olcsóbb Black Friday-kor). Ahol én jártam ott mindegyikből több darab is volt, úgyhogy érdemes lehet őket bezsákolni. A Lego-n és a lányos játékokon kívül csak némi Hot Wheels volt még a palettán. Pár 3-as pakkot láttam 1590-ért illetve a Track Stars kamionos szériából volt egészen pontosan két féle. Nem a Penny a világ legjobb játékbeszerző helye, de magukhoz képest szerintem ez a kínálat egészen tűrhető. Más kérdés, hogy maga a bolt mindig rendezetlen és emiatt nem szívesen térek be.   

 

dsc_3937.JPG

dsc_3938b.jpg

Köszönöm a figyelmet és remélem sikerült valakinek ötletet adnom, vagy segítenem ezzel a kis sorozattal. A negyedik epizódót meg vagy sikerül összehoznom vagy nem….

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5415349778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (7) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (33) archivum (33) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (2) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (2) bionicle (6) blacktron (1) black series (39) board games (4) bootleg (14) börze (1) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (28) centurions (3) chuck norris (1) city (2) classic space (1) clone wars (19) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) disney park (1) double dragon (1) dreadnok (3) droids (7) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (8) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (5) érdekesség (1047) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figurafeszt (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (262) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (263) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (34) gijoe figurák (204) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (264) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (56) gi joe járművek (52) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (39) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (11) gi joe prototype (11) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (205) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (4) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (551) hasbro játékok (554) hasbro katalógus (5) heman (9) heti video (167) he man (12) he man katalógus (1) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (2) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1143) játékbolt (18) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (8) játékgyűjtők (5) játékipar nagyjai (3) játékok (1142) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (33) játék lelőhely (9) játék reklám (25) játék riport (14) játék tv riport (9) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (224) kenner (294) kennertoys (284) kenner figurák (278) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (7) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (419) lego2020 (6) legostarwars (131) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (5) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (3) lego bionicle (5) lego blacktron (15) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (79) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (231) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalógus (169) lego katalogus (173) lego knightskingdom (1) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (26) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (44) lego resq (2) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego slizer (1) lego solo (4) lego space (81) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego sports (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (145) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (2) lego studios (3) lego super heroes (4) lego szett (166) lego tehcnic (52) lego tmnt (1) lego történelem (205) lego town (46) lego train (14) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (6) masters of the universe (7) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (12) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (33) moder star wars figurák (30) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (10) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (12) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (50) potf eu (10) potf expanded (3) potj (7) power of the force (51) power of the force története (13) power of the jedi (9) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (39) prototype (38) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (875) régi játékok (860) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (22) remco (1) rendezvény (2) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (10) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (4) saga collection (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (16) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (548) starwarsfigures (462) starwarsjármű (94) starwarstoys (534) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (546) star wars 30th anniversary (9) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (2) star wars chess (1) star wars clone wars (22) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (392) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (450) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (77) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (8) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (65) star wars prototipus (74) star wars prototype (72) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (1) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (95) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (25) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (15) tonka (5) top10 (57) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (7) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (858) town (27) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (4) transformers (58) transformers beast wars (2) transformers g1 (45) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (38) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (175) vintage (651) vintagejátékok (774) vintagestarwars (160) vintagestarwarstoys (160) vintagetoys (766) vintage collection (45) vintage gi joe (244) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (2) vintage star wars (144) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása