G.I.Joe érdekességek - 60

Zandar és Thrasher érdekességei

A G.I.Joe érdekességek rovatban szerepelt már korábban 1-2 Dreadnok karakter, mégpedig Zartan és Road Pig, akikről igyekeztem minden létező érdekességet egy cikkbe összegyűjteni. Ma szintén két, talán egy kicsit kevésbé ismert rettentővel, Zandar-al és Thrasher-el fogom ugyanezt megtenni, hiszen velük kapcsolatban is van egy csomó olyan információ, amit lehet, hogy eddig nem tudtatok.

il_570xn_2171373845_9jsk.jpg

81syx8dyo8l_ac_sl1500.jpg

Zandar figuráját 1986-ban adták ki normál, single card-os formában. Maga a karakter Zartan illetve Zarana testvére volt, akit csendes, visszahúzódó jellemmel és indián-szerű külsővel álmodtak meg az alkotók. Amíg Zartan az átalakulás és a megtévesztés mestere, Zarana pedig a beépülésben illetve a maszkokban van otthon, addig Zandar a rejtőzködéshez, meg  az álcázáshoz ért. Zartan-t adták ki ugye elsőnek, 1984-ben, majd Zarana és Zandar két évvel később csatlakozott hozzá.

unnamed_8.jpg

Bár a karakter eredeti concept art-ját nem találtam meg, de egy úgynevezett color study-t igen. Ez 1985 körül  keletkezett és maga a legendás Joe alkotó, Ron Rudat készítette. A color study egy érdekes cucc... fekete-fehérrel megrajzolják a karaktert, majd később egyfajta színezőként, kipróbálnak rajta különféle színkombinációkat, hogy hogyan nézne ki a szereplő az adott színekben. Ebből születtek meg aztán a figurák festésének végleges színei. Ezen látható is, hogy teljesen más színeket használtak, mint a végleges darabon. Ez a kombináció engem leginkább Zarana DIC rajzfilm-beli színeire emlékeztet. Ehhez az állapothoz képest a végleges figurán egyéb komoly változtatásokat is felfedezhetünk, hiszen lekerült a felsőruházat és felkerült a vállat borító kék karpáncél.

2020-06-20_151116.jpg

2020-06-20_151158.jpg

2020-06-20_151222.jpg

2020-06-20_151234.jpg

A hátlapon szereplő kép is csalóka egy kicsit. Ezen Zandar villám alakú mellkas tetoválásai elég tekintélyes méretűnek látszanak, míg a figurán sokkal kisebb méretűek lettek.

 41280.jpg

Ahogy korábban a Zartan-ról szóló cikkben már említettem, Zandar, Zartan és Zarana figuráját hőre érzékeny műanyagból készítették el, ez pedig a gyakorlatban azt jelentette, hogy hő hatására a figurák bőre besötétül….bekékül. Nekem Zandar megvolt gyerekkoromban, de ezt a feature-t én őszintén szólva sosem vettem észre. A legjobban ez a funckió Zartan-nál látszik.

zandar1b_2.jpg

A három testvér figurájának a felkar alkatrésze is azonos, de természetesen a festésük más.

 

zandar1a_1.jpg

zarana1a_1.jpg

74916_1.jpg

Zandar karakteréből csak egy kiadás készült a vintage érában, ám nemzetközi változatok léteznek belőle, hiszen ez a figura is számos országban megjelent. Indiában két féle csomagolással is kapható volt, amelyek közül a „portré” jellegű cardback-es a ritkább. Maga a figura is eltérő festéssel rendelkezik, mint az amerikai eredeti és sokkal gyengébb minőségű műanyagból van, ahogyan azt az indiai kiadásoknál megszokhattuk. Talán az sem lep meg senkit, hogy ez a kiadás nem kapta meg a fényre sötétedő bőr képességét.

 funskool-india-gi-joe-cobra-zandar_1_89c1cb9dacab22a3c8f4bbbb062bce5e.jpg

5e4e1270671d9.jpg

2020-07-02_190548.jpg

Angliában, a Skandináv országokban és a Benelux államokban is megjelent más-más csomagolásban. Angliában és a Skandináv államokban Action Force márkanév alatt. Ez utóbbi esetben természetesen az ő hátlapképéről is lemontírozták a fegyvert. A figurák viszont teljesen azonosak voltak az amerikai változattal. 

unnamed_1_3.jpg

zandar-nordic-vs-us-1_1.jpg

Zandar filecardjából többféle variáció is létezik. A korai és a kései változat képei között egészen jelentős eltérés van . A későbbi változaton Zandar haja nem lóg rá annyira, a fejpántra, odébb van a melltetoválás és egyáltalán nem látszik a kékszínű felkar. A karakter ismertető szövege viszont változatlan maradt.

 

41274.jpg

41275.jpg

Elég meglepő, de Zandar-nak van polgári neve… Zachary, ami szerintem viszonylag kevéssé illik a karakterhez. A vintage érában persze ez még nem volt meg, a filecard-on csak annyi szerepelt, hogy ő Zartan testvére, de a 2011-es modern kiadású Zandar filecardján, már ott van, hogy az igazi neve bizony Zack…

 zandar2.jpg

Zandar szerepelt a Sunbow féle rajzfilmsorozat 2. felében illetve a G.I.Joe the Movie egész estés rajzfilmben is. Mind a két produkcióban az a legendás Peter Cullen volt a karakter szinkronhangja, aki számtalan, más 80-as évekbeli rajzfilmkaraktert is megszólaltatott (sőt a G.I.Joe the Movie-ban Nemezis Enforcer hangja is ő volt). Cullen szinkronizálta például Optimus Prime-ot, de dolgozott a Dino Riders-től kezdve, a Jetson családon át a Tini Nindzsa Teknőcökig mindenféle rajzfilmen. Sőt…az 1987-es Predator filmben is, elvileg az ő hangját használták fel a Ragadozó hangjaihoz. Peter Cullen a mai napig foglalkoztatott szinkronszínésznek számít.

 

2020-07-02_184041.jpg

52df3043f89b50dd1b0ee5bf59245cd9.jpg

Thrasher szintén egy picit kevésbé ismert Dreadnok, akinek a figuráját szintén 1986-ban adta ki a Hasbro. Őt viszont csak sofőrként, a legendás Dreadnok Thunder Machine mellé csomagolva lehetett csak megszerezni. A kissé punk-os megjelenésű, enyhén Mad Max-es ihletésű csapattagból így valamivel kevesebb figura is készült illetve ez a karakter sokkal kevésbé szerepelt a rajzfilmben, vagy a képregényekben, mint a „fősodorbéli” Rettentők.

maxresdefault_47.jpg

unnamed_2_2.jpg

Thrasher-nek is megmaradt a color study rajza, amit szintén Ron Rudat jegyzett és nagyjából hasonló időben keletkezhetett, mint Zandar-é. Itt a ruha és a karakter jellege gyakorlatilag teljesen azonos a végleges figuráéval, ám a színezésben jóval erősebb hatású kombinációt láthatunk. A pirosat később elvetették és jóval egységesebb szürke-sötétzöld árnyalatokra cserélték. A szögekkel kivert lacrosse ütő tüskéin is sokat finomítottak.

 

2020-06-20_152007.jpg

2020-06-20_152019.jpg

A karakter neve viszonylag nehezen fordítható le, leginkább cséplő eszközt vagy cséplőgépet szoktak ezzel a szóval jelölni. A korai szakaszban persze egy csomó más, nem kevésbé „kedves” néven is futott a figura projektje, így a „Basher” (útonálló), a „Mean-Streak”, a „Bash McFeral” és a „Cruncher” (csikorgó/roppantó) név is a kalapban volt a választáskor.  

 u_1.jpg

A Thrasher név viszonylag gyakran felbukkant az akciófigurák története során, de a G.I.Joe figura kapta először ezt a nevet. Persze a többi esetben valamennyire átalakították a megnevezést, de létezik hasonló néven Transformers, pankrációs figura (nyilván mert van hasonló nevű pankrátor), Marvel figura, Monsters figura és McFairlane féle Total Chaos figura is. Ezen kívül ugyanúgy Thrasher néven futott egy Star Brigade G.I.Joe figura is, ami végül nem került kiadásra.

star-brigade-unproduced-2-up-four-armed-alien-figure-thrasher-1.jpg

787926101744.jpg

142679-hero-mashers-monsters-bone-thrasher-figura.jpg

Thrasher végleges, polgári neve Bruno Lacrosse, de ezt a nevet csak 2014-ben kapta meg egy modern képregényben. A vintage figura filecardján és a régi képregényekben nem volt polgári neve. Belga származású és külön vicces, hogy a fegyvere egy szögekkel kivert lacrosse ütő, így a polgári névnél nem törték túl sokat a fejüket a névadók. 

marvel-trasher.jpg

2011-ben született a karakterből egy modern figura , amit viszont nem Thrasher-nek, hanem Thunder-nek neveztek el (gondolom jogi problémák miatt). Itt a karakter polgári neve Bruno Cross volt. 

dreadnokthunder.jpg

Korábban már sokat beszéltem a Hasbro dolgozók sport szeretetéről, ami gyakran visszaköszönt a figurák megjelenésében, vagy történetében. Thrasher több sport utalást is tartalmaz, hiszen van egy lacrosse ütője, amerikai focis jellegű páncélja és számos hokis kiegészítő tarkítja a ruháját.

2020-06-20_152033.jpg

Thrasher figurájából a vintage érában nem készült újabb változat és nemzetközi variánsok se léteznek belőle, noha a Thunder Machine járgányt számos országban kiadták. Európában az amerikaival teljesen azonos Thrasher figura járt a járgány mellé, Indiában és Venezuelában ugyanakkor nem. Indiában egy random figurát tettek a dobozokba (sokszor Baroness-t), Venezuelában pedig egyáltalán nem adtak hozzá sofőrt.

 

2020-07-01_101028.jpg

2020-07-01_101126.jpg

thundermachine.jpg

A Thrasher filecardján olvasható szöveg szerint ő egy középosztálybeli szülőktől származó, vad, romlott gyerek volt, akit nem is fegyelmeztek megfelelően, ezért kezelhetetlen volt. Eredetileg Larry Hama egy jóval erősebb filecard szöveget talált ki a karakterhez, amin az lett volna olvasható, hogy ő kvázi egy állatkínzó szociopata, akinek mind a háziállatai, mind a játszótársai titokzatos baleseteket szenvedtek, ráadásul a szülei halálához is köze lehetett. Ezt érthető okokból a döntéshozók nem engedték át, úgyhogy sokat kellett rajta finomítani.

 thrasher.jpg

Thrasher szintén szerepelt a Sunbow féle rajzfilmsorozat 2. felében illetve a G.I.Joe the Movie egész estés rajzfilmben. Az ő szinkronhangja egy Ted Schwartz nevű színész volt, aki többek között Rodimus Prime és Tailgate hangját adta a Transformers rajzfilmsorozatban. Ezen kívül az 1982-es Pókember rajzfilmben is ő volt Peter Parker hangja.

2020-07-02_142456_1.jpg

Mind Zandar-al, mind Thrasher-el foglalkoztam már 1-1 videóban. 

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5515979336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (11) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (35) archivum (35) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (3) bat (24) batman (48) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (5) bionicle (9) blacktron (1) black series (42) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bookofbobafett (1) bootleg (16) börze (2) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (29) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (20) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (1) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (2) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (2) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (5) epic continues (3) episode I (10) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (6) érdekesség (1193) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (6) fake star wars (1) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (6) figura és játékfeszt (2) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (5) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (2) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (278) gijoe állatok (2) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (35) gijoe figurák (208) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (19) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (279) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (57) gi joe járművek (54) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (40) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (13) gi joe prototype (13) gi joe rajzfilm (19) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (208) gi joe tv (17) gi joe vehicles (44) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (5) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (618) hasbro játékok (621) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (211) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (29) hotwheels autok (20) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (3) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1285) játékbolt (18) játékgyárak története (3) játékgyűjtés (10) játékgyűjtők (6) játékipar nagyjai (4) játékok (1281) játékok a polcról (6) játékok a polcról live (3) játékreklám (35) játék lelőhely (10) játék reklám (27) játék riport (16) játék tv riport (11) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (18) jurassic park figurák (11) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (2) karácsony (20) karácsonyi játék (22) kártya (3) katalógus (277) kenner (316) kennertoys (304) kenner figurák (301) kenner története (5) képregény (3) képregénybörze (4) képregényfigura (3) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (21) kisautók (23) knex (1) ko (18) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (17) ko toys (17) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (9) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (477) lego2020 (6) legostarwars (140) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (8) lego alien (2) lego alpha team (3) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (9) lego bionicle (10) lego blacktron (17) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (81) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (280) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (12) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalógus (214) lego katalogus (218) lego kereskedők (1) lego knightskingdom (3) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (29) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (5) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (15) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (90) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (64) lego tmnt (1) lego történelem (231) lego town (50) lego train (18) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (5) ljn toys (5) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (32) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (2) mattel (14) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) mego (3) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (3) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (44) moder star wars figurák (37) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (2) mpc (1) mtron (3) n2toys (1) nagyok (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (3) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (1) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (8) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (4) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (55) potf eu (10) potf expanded (3) potj (11) power of the force (57) power of the force története (17) power of the jedi (13) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (46) prototype (45) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (986) régi játékok (965) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (25) remco (1) rendezvény (9) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (12) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (5) saga collection (2) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (21) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (10) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (601) starwarsfigures (506) starwarsjármű (94) starwarstoys (587) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (600) star wars 30th anniversary (13) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (4) star wars chess (1) star wars clone wars (23) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (445) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (496) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (79) star wars kártya (3) star wars katalógus (14) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (10) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (70) star wars prototipus (79) star wars prototype (77) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (3) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (100) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (17) technic (33) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (3) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (16) tonka (5) top10 (61) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (8) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) törölt játékvonalak (1) történelem (986) town (30) toxic avenger (1) toybiz (6) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (3) toyfair (6) toysrus (1) train (6) transformers (66) transformers beast wars (2) transformers g1 (53) transformers g2 (8) transformers katalógus (10) transformers prototípus (2) transfrmers (43) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (10) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (2) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (222) vintage (738) vintagejátékok (866) vintagestarwars (161) vintagestarwarstoys (161) vintagetoys (856) vintage collection (48) vintage gi joe (251) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (145) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása