Top 10 - "kevés" mozgatási ponttal rendelkező Star Wars figura

A múlt héten a Hasbro bejelentette, hogy Celebrate the Saga néven figuracsomagokat ad ki, régebbi 3,75”-es basic figurák újrahasznosításaiból. A hírek alatt élénk diskurzus kezdődött, aminek a kapcsán újfent előkerült a mozgathatóság és a kevés mozgatási pontok kérdésköre. Még mindig sokan esküsznek a sok ponton mozgatható darabokra és persze nyilvánvaló módon inkább ilyen figurák újrázását látnák szívesebben. Ez engem megihletett és úgy gondoltam összeszedem azokat a múltbéli Star Wars figurákat, amelyek annak ellenére, hogy 7 vagy kevesebb mozgatási ponttal bírnak, mégis elképesztően jól sikerültek. Egyúttal ezek élő bizonyítékok is arra, az általam sokat használt mondatra is, miszerint a mozgatási pontok száma, az csak egy paraméter…önmagában nem ettől lesz jó avagy rossz egy játékfigura. Alább láthatjátok, hogy 8 pont alatt is van élet…és születtek olyan klasszikus darabok, amelyek bármelyik gyűjtemény gyöngyszemei lehetnek.

 q.jpg

Persze most is át kellett gondolnom a szabályokat. Sportszerűtlen lett volna például a droid figurákat is felvennem a listára, hiszen ezek többségének eleve korlátozott a mozgathatósága, így torzították volna a képet. Továbbá az olyan karaktereket se tettem fel, amelyek eleve nem rendelkeznek annyi végtaggal, hogy 7 mozgatási pontnál többet kaphassanak. Ez kicsit ritkította a mezőnyt, de a szűkített listámon még így is 24 figura volt jelen, úgyhogy nem mondanám, hogy könnyű volt megszülni a szerintem legjobb tízet. Persze a kommentekben most is kíváncsi vagyok a véleményetekre… szerintetek melyek voltak a legjobbak és miért…lássuk hát

 jabba.JPG

  1. Edrio – Rogue One, 2016

2013-tól kezdve a basic 3,75”-es figurák esetében a Hasbro visszatért a kevesebb, azaz az 5-7-9 mozgatási pontok alkalmazásához. Ez ugyanakkor az esetek többségében nem jelentette azt, hogy a figurák kidolgozása gyengébb lett volna és ennek a Rogue One széria az egyik legfőbb bizonyítéka. A Rogue One tényleg egy nagyon jól sikerült játékvonal volt és a remek alapfigurák mellett számos jól sikerült többes pakk is megjelent ekkoriban. Az egyik ilyen többes pakkban, a Jedha Revolt elnevezésűben négy igazán remek figura volt megszerezhető és ezek közül is kiemelkedett Edrio, Saw Guerrera tognath-i harcosa. Nekem maga a karakter is nagyon tetszik, főleg a feje és a hangja miatt és szerencsére a figurája is nagyon jól mutat. A szoknyáját talán meg lehetett volna csinálni úgy, hogy ne a lábbal együtt mozogjon, de ettől szerintem el tud vonatkoztatni az ember. A mindössze öt mozgatási pont ellenére, ez bizony egy remek és mutatós figura, ami ráadásul nem is a horror árkategóriában mozog.   

 

edr.jpg

edr2.jpg

edr3.jpg

  1. Royal Guard – Return of the Jedi, 1983

Ha 5-6-7 ponton mozgatható figurákról beszélünk, semmiképpen sem mehetünk el a kezdetek, vagyis a vintage figurák mellett. Ugyan ezeknek a többsége ma már nem állná meg a helyét a kidolgozottság tekintetében, de 1977-82 között bizony ezek jelentették az akciófigurák csúcsát. A Royal Guard szerintem, a vintage figurák közül is abszolút kiemelkedik, hiszen egy gyönyörűen megkomponált figuráról van szó, amelyet a színvonalas vászon köpeny csak tovább szépít. Ugyan azóta már készültek még ennél is jobban sikerült darabok, de a kevés ponton mozgatható figurák ligájában szerintem mindenképpen a legjobb tízben a helye.

 

roy.jpg

roy2.jpg

roy3.jpg

  1. Bossk – Power of the Force, 1997

A vintage figurák után a Power of the Force sorozatban is csak „kevés” ponton mozgatható figurák jelentek meg és ez a széria nem is tartozik manapság a legelismertebb vonalak közé. Ennek ellenére számos jól sikerült darabot is tartalmazott például Bossk-ot, aki 1997-ben jelent meg egyszerű, single card-os figuraként. Kifejezetten jól sikerült a kidolgozása, a testalkata és a feje is, így nem is csoda, hogy évekkel később egy másik, modernebb vonalban is újrahasznosították. Személy szerint nekem ez az egyik kedvenc POTF2-es figurám és csak hat ponton mozog, úgyhogy mindenképpen fel akartam tenni a listára.

 

bossk2.jpg

bossk3.jpg

bossk.jpg

  1. BoShek – Power of the Jedi, 2002

Szeretem az olyan figurákat, amelyek olyan karaktereket ábrázolnak, amelyek egyszerre ismerősek, mégis alig láthattuk őket a filmekben. Az ilyen pillanatokra látható arcokból már a vintage érában is készültek figurák, ám az idő előrehaladtával egyre több ilyen karakterről készültek játékok. Na, nem sok alkalommal, hiszen ezeket sok esetben az átlag vásárlók se mindig ismerik fel, de a gyűjtők kifejezetten imádni szokták az ilyen mellékes arcokat. BoShek is ilyen volt, ő az a pilóta, akivel Obi Wan Chewie előtt beszélt a Mos Eisley Cantinában, így azért az arca, bárkinek ismerős lehet, aki látta a New Hope-ot. Első és eddig egyetlen alkalommal a Power of the Jedi sorozatban készítettek belőle figurát, mégpedig egy igen jól sikerültet, ami viszont csak hét ponton volt mozgatható. Ez bőven elég volt akkoriban is és voltaképpen ma is, hiszen ha az ember mondjuk, össze akarja gyűjteni az összes Cantina szereplőt a polcára, elengedhetetlen, hogy meglegyen BoShek is. Egyébként szerintem egy remek figura, aminek az emberi karaktereknél némiképpen ritka módon, szinte tökéletesen sikerült megformálni az arcát, ami azért nagy szó egy 2002-es darabnál. Még az arckifejezése is tök jól sikerült.

 

bo_1.jpg

bo2.jpg

bo3_1.jpg

  1. Geonosian War room + Wat Tambor – Saga, 2003

A Hasbro a 2003-as Saga sorozatban is számos különleges csomagot dobott a piacra és némelyikük a mai napig unikumnak számít a Star Wars figurák mezőnyében. Ilyen volt a Geonosian War Room csomag is, ami a Klónok támadása című második Star Wars epizód, geonózisi irányítótermét jelenítette meg. Ezekben egészen rendhagyó módon a három-három szeparatista vezető figurája egy-egy fél holoasztallal egybecsomagolva volt megvásárolható, amit össze lehetett illeszteni egy egésszé. Ez már önmagában is egy kisebb dioráma, de legalábbis dioráma kellék, úgyhogy ha valaki egy ilyet akarna a polcára, bizony meg kell barátkoznia a ténnyel, hogy a szeparatista vezetők figuráinak többsége csak 4-5 ponton mozgatható darab. De ez kb senkit sem érdekel, annyira jól mutatnak az asztalnál és önmagukban is. Egy másik vezér, Wat Tambor viszont kimaradt a csomagokból, őt külön adták ki és szintén nagyon jól néz ki. Nála sem hiszem, hogy bárkit is zavarna a kevés ízület.

 

geon2.jpg

geon3.jpg

geon.jpg

geon1.jpg

  1. Amanaman – Power of the Jedi, 2000

A Jedi Visszatérben rengeteg érdekes és furcsa lény látszódott a háttérben és ezek közül egy jó párból azért készültek akciófigurák is. Szerencsére Amanaman-ból több alkalommal is, bár azt nem lehet mondani, hogy ezekkel Dunát lehetett volna rekeszteni. A Power of the Jedi változat egy hajszálnyival talán szebb, mint a vintage, de azért az is elég jól sikerült. A POTJ Amanaman Deluxe figuraként jelent meg 2000-ben és a mai napig egy igen népszerű darab, aminél szerintem senkit sem érdekel, hogy csak hat ponton lehet tekergetni…..inkább az érdekes, extravagáns külső az ami szemet szúr.

 

aman.jpg

aman2.jpg

aman3.jpg

  1. Admiral Thrawn – Rogue One, 2016

Thrawn admirlis a 90-es évek eleje óta vitán felül az egyik legközkedveltebb Star Wars karakter. Első alkalommal 1998-ban jelent meg róla egy Power of the Force figura, de ez még a karakter képregényes megjelenéséhez igazodott, csak úgy, mint a későbbi sokpontos Legacy kiadás. Később a karaktert a Rebels rajzfilmben kanonizálták, így 2016-ban a Rogue One sorozatban megjelent egy igencsak jól sikerült figura belőle, ami az animációs megjelenéséhez igazodott. Ez a figura természetesen nagyon keresett lett és közkedvelt státuszt ért el és a gyűjtők többsége nem nagyon foglalkozott vele, hogy mindössze csak öt mozgatási ponttal rendelkezik. Szép a festése, jó a kidolgozása és egy egészen jó karaktert ábrázol. Kár, hogy egy picit nehezen beszerezhető darab volt, de azért ez az idők során enyhült.

 

thrawn.jpg

thrawn2.jpeg

thrawn3.jpg

  1. Rappertunie – Saga, 2004

A Jabba palotájában látható zenekar, a Max Rebo band tagjai a kezdetektől fogva elég népszerűek voltak a figuragyűjtők körében. Eredetileg csak trióban nyomták, ám a film 1997-es Special Edition változatában jó pár taggal kibővítették a zenekar felállását. Az új tagokat aztán 1997-től kezdve figura formában is kiadták és ezek többsége bizony 7 pontnál kevesebb helyen tud csak mozogni. Rappertunie-ból, a zöld békaszerű, szájharmonikázó zenészből 2004-ben a Saga sorozat keretein belül jelent meg egy figura és ez olyan jól sikerült, hogy a mai napig ez az egyik legkeresettebb darab a Saga szériából. A relatíve kevés mozgatási pont semmit sem von le a figura szépségéből, hiszen őt eleve csak a „babzsákján” ülve láttuk a filmben és a figura is nagyjából csak így használható, de nem is lenne értelme a pózolgatásának.

 

rap2.jpg

rap.jpg

rap3.jpg

  1. Temple Guard – Rebels / Saga Legends, 2015

Ha van figura, amit a modern 5 pontosok között egyfajta szent grálnak lehet nevezni, akkor az a Jedi Temple Guard. Nagyon sajnálatos, hogy csak ebben a szériában adták ki ezt a nagyon impozáns karaktert, de ez nem von le semmit a Rebels-es verzió érdemeiből. Jól sikerült a sculpt, a festés és a ruhája is. Egyszer azért reméljük, kiadják majd vászonruhás változatban, mondjuk a Vintage Collection keretein belül is. Érdekes, hogy a Temple Guard ebben a csuklyás változatban inkább a Clone Wars-hoz kötődik, mint a Rebels-hez, de tudjuk, hogy ebben az időben már mindenféle karakter megjelent egy-egy játékvonalban. Egy igazán keresett, ritka és drága darab, amiért rendszerint kb 10-20-szor annyit kell leszurkolni, mint egy átlagos bontatlan Rebels figuráért.

 

jedi3.jpg

jedi.jpg

jedi2.jpg

1.Quay Tolsite – Solo, 2018

A Solo játékvonal volt ezeddig az utolsó, olyan 3,75”-es basic Star Wars játékvonal, amelyben a kiadott figurák többsége „kevés” mozgatási ponttal bírt és a karakterek többsége új tervezésű darab volt. Szerintem kétségkívül remek figurák születtek ekkoriban, de ezek közül is messze kiemelkedik Quay Tolsite, a Kessel-i bánya Pike vezetője. A figura tényleg szenzációsan sikerült, mind a festése, mind a ruhája és emiatt, illetve a viszonylagos ritkasága miatt is, több hónapok keresztül a gyűjtők egyik kiemelt célpontjának számított. Az öt pontos mozgathatóságát amúgy is nehéz kihasználni a ruha kialakítása miatt, de amit elvár egy gyűjtő egy ilyen figurától, azt szerintem maximálisan hozza. Ez volt talán az utolsó fontos mérföldköve a kevés ponton mozgatható, basic 3,75”-es figurák történelmének, ezért is választottam az első helyre.

quy3.jpg

quay.jpg

quay2.jpg

Természetesen most is felsorolom, melyek voltak azok a darabok, amelyek éppen lecsúsztak a tíz hely valamelyikéről

Boba Fett – Last Jedi, 2017

Sokat gondolkodtam, hogy melyik 5 pontos Boba Fett sikerült a legjobban, hiszen ilyenekből rengeteg készült az évek során. Aztán arra jutottam, hogy a kiegészítő lángszórók, az aprólékos festés és a részletes kidolgozottság miatt a Last Jedi-s Bobát választom, mert nekem jobban tetszik, mint az unásig használt Saga Legends-es, de végül ez nem volt elég ahhoz, hogy felkerüljön.

 

boba2_3.jpg

boba_4.jpg

Porkins – Power of the Jedi, 2000

Az X-Wing pilóták általában meglehetősen átlagos figurák szoktak lenni, ám jópár esetben olyan darabok is kikerültek közülük, amelyek valamivel kiemelkednek a narancssárga tömegből. Porkins szerintem abszolút ilyen és azon ritka esetek egyike, amikor a kevesebb ponton mozgatható kiadás, szinte mindenben veri a későbbi, drágább változatot. Ennél a figuránál teljesen jól eltalálták Porkins egyedi testalkatát és kissé bamba ábrázatát, ami miatt szerintem ez az egyik legérdekesebb X-Wing pilóta. Eredetileg a Power of the Force sorozatba készült, ezért csak hat mozgatási ponttal rendelkezik, de ez pont elég ahhoz, hogy beültesd egy gépbe….már ha befér….mi van? Most már semmi….

 

pork_1.jpg

pork2.jpg

Admiral Raddus – Rogue One, 2017

Szerintem vitán felül ez a darab az egyik legszebben kidolgozott fejjel bíró Calamari figura a Star Wars figurák történetében. Szép a fej, jó a festés és a testarányok is nagyon jól sikerültek. Első látásra el se hinné az ember, hogy csak öt mozgatási pontot kapott, pedig de. A Rogue One figurák általánosságban is elég szépre sikerültek, de a Raddus egy kicsit még jobban.

rad.jpg

rad2_1.jpg

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr7616184510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (6) a-team (2) actionforce (82) actionman (8) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (9) action man katalógus (1) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (1) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (32) archivum (32) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (1) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (1) belville (4) beszámoló (2) bionicle (5) blacktron (1) black series (38) board games (4) bootleg (13) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (25) centurions (3) chuck norris (1) city (1) classic space (1) clone wars (18) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (2) crash dummies (2) crash dummies figurák (2) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) double dragon (1) dreadnok (3) droids (6) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (6) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (7) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (4) érdekesség (980) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (4) ewoks (4) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (255) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (3) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (256) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (32) gijoe figurák (203) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (2) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (257) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (55) gi joe járművek (51) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (37) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (10) gi joe prototype (10) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (203) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (3) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (523) hasbro játékok (527) hasbro katalógus (5) heman (6) heti video (147) he man (7) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) insectoids (2) instagram (1) interju (8) interju rovat (8) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1077) játékbolt (14) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (7) játékgyűjtők (3) játékipar nagyjai (2) játékok (1076) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (30) játék lelőhely (7) játék reklám (23) játék riport (9) játék tv riport (8) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (202) kenner (286) kennertoys (276) kenner figurák (270) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (6) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (390) lego2020 (6) legostarwars (127) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (1) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (2) lego bionicle (2) lego blacktron (14) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (74) lego city (10) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (3) lego érdekesség (209) lego exploriens (7) lego extreme (1) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jurassic park (1) lego katalógus (149) lego katalogus (153) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (6) lego paradisa története (2) lego pirates (25) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (43) lego resq (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego solo (4) lego space (80) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (142) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego studios (2) lego super heroes (4) lego szett (164) lego tehcnic (47) lego tmnt (1) lego történelem (187) lego town (43) lego train (13) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (6) lego western tortnete (2) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (8) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (3) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (5) masters of the universe (3) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (11) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (30) moder star wars figurák (27) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (7) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (11) nemzetközi star wars (3) nerf (3) nes (1) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (5) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (49) potf eu (10) potf expanded (3) potj (5) power of the force (50) power of the force története (12) power of the jedi (7) power rangers (1) predator (2) pretender (2) prototipus (38) prototype (37) race (1) racers (2) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (4) rebels (9) régi játék (817) régi játékok (805) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (20) remco (1) rendezvény (1) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (9) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (1) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (2) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (15) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (522) starwarsfigures (441) starwarsjármű (94) starwarstoys (509) starwars episodeIX (17) star tours (2) star trek (2) star wars (520) star wars 30th anniversary (8) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (1) star wars chess (1) star wars clone wars (20) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (12) star wars érdekesség (368) star wars érme (2) star wars ewoks (5) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (428) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (75) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (7) star wars mandalorian (2) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (64) star wars prototipus (72) star wars prototype (70) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (6) star wars saga (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (1) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (94) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (21) teenage mutant ninja turtles (1) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (8) tmnt (13) tonka (5) top10 (54) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (4) top10 matchbox (2) top10 sorozat (4) top10 star wars (6) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (796) town (26) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (3) transformers (56) transformers beast wars (2) transformers g1 (43) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (36) triál (3) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (154) vintage (605) vintagejátékok (727) vintagestarwars (154) vintagestarwarstoys (154) vintagetoys (718) vintage collection (44) vintage gi joe (237) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (2) vintage star wars (138) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (2) winspector (1) wwf figurák (3) xena (1) x men (3) yps magain (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása