Top 10 Leggázabb Han Solo figura

Bő két héttel ezelőtt nagy sikert aratott a köreitekben az a próbálkozásom, amikor összegyűjtöttem a tíz, szerintem legrosszabb Luke Skywalker figurát a Star Wars figurák hosszas történetéből. Már akkor elhatároztam, hogy ugyanezt megpróbálom más karaktereknél is és adta magát a dolog, hogy a második ilyen karakter Han Solo legyen. Tudom, sokan kértétek, hogy majd a legjobb figurákat is listázzam és erre is sort fogunk keríteni, de előtte még a legrosszabb Solo figurák listáját akartam megcsinálni. Azt hozzá kell tenni, hogy Han figurából ugyan szintén nagyon sokat adtak ki (kb. 128 félét), de közel se volt olyan könnyű összegyűjteni közülük a legrosszabbakat, mint a legutóbbi alkalommal. Luke-nál a rosszak ugyanis tényleg nagyon rosszak voltak, de Han esetében a nagy többség inkább a közepesen rossz vagy az „annyira nem is vészes” kategóriába sorolható, ami megnehezítette a mai válogatást. Persze azért így is összeállt a végső tíz…de talán ezek nem annyira borzalmasak, mint a múltkori Luke szelekció.

 01_153.jpg

A szabályok most is azonosak voltak, tehát csak a licenszelt, gyári cuccok kerülhettek fel a listára… bootleg-ek, custom-ok és hasonlók nem….ha még azokat is belevettem volna, még nehezebb lett volna tízet kiválasztani. Igyekeztem minden figurát, a maga dimenziójában, tehát az adott kor színvonalának megfelelően értékelni….ez azt jelenti, hogy egy vintage darabnál nem azt néztem, hogy csúnyább-e, mint mondjuk egy 2010-es  évekbeli figura, hanem azt, hogy a többi vintage-hez képest milyen. Igyekeztem odafigyelni, hogy többféle hibatípusból is felkerüljenek darabok…ez a Han-nál különösen nehéz volt, hiszen az ő figuráinak többségében a fej, illetve a haj volt elrontva. Na de nézzük akkor, hogy mire jutottam….

the-30th-anniversary-collection-han-solo-torture-rack_big_2.jpg

10.Han Solo (Endor Raid) – Saga, 2002

A 2002-es Saga sorozat bővelkedik a rossz testtartással kidolgozott figurákban és sajnos ilyen volt az Endor Raid Han Solo is. Ezeket úgy csinálták meg, hogy egy bizonyos kompozícióban nézzenek ki jól, mintha csak a film egy kockáját látnánk, de a kivitelezés nem minden esetben lett megfelelő. Ennél fogva, ez a figura hiába rendelkezik 8 mozgatási ponttal, gyakorlatilag semmilyen épkézláb pozícióba nem lehet beállítani. Az alap testtartása is eléggé kitekert, rogyasztós a lába, úgyhogy, úgy se mutat valami jól a polcon, ahogyan azt az alkotók megálmodták. Ezt tetézi még a fej kidolgozása is, aminél ugyan a vonások hasonlítanak Harrison Ford-ra, ám a szeme kissé kancsal, furcsa arcot vág és egy elég nagy gorilla orrot kapott, ami abszolút távol áll a reálistól.

saga1.jpg

saga2_2.jpg

saga3_2.jpg

saga4_2.jpg

9.Han Solo (Battle of Hoth) – 30th Anniversary, 2007

Az rendben van, hogy némelyik karakternél, -például Luke-nál, akinek szőkésbarna haja volt a filmben-, nehéz lehetett eltalálni a megfelelő hajszínt a figurák készítésekor….emiatt ezeknél többféle hajszínnel is kísérleteztek a gyártók. Han-nak viszont teljesen egyértelműen barna volt a haja a filmben, amit a figura kiadások többségénél tiszteletben tartottak és jól meg is valósítottak. Na de ki látott már narancssárga hajú Han Solo-t….és miért készülhetett ez el? Nem volt senki, akinek ez feltűnt volna? Nem bukott ki a festett prototípusoknál? Én ezt egyszerűen nem értem. Azért is kellemetlen ez a dolog, mert ez a figura alapvetően elég jó lenne, de ha ránézünk valahogy egyáltalán nem egy Hoth ruhás Han jut eszünkbe, hanem az a kérdés, hogy „Ki ez a fickó és mikor látszódott a filmben?”. Egyébként ez egy Vintage Saga Collection Han átfestés volt, de úgy látszik, itt egy kicsit túlbuzgóak voltak az „ecsettel”, mert a kiinduló alapnak még jó volt a hajszíne.

30thhoth2.jpg

30thhoth1.jpg

30thhoth.jpg

8.Han Solo (Torture Rack) – 30th Anniversary, 2007

Igazság szerint ez a figura nem alapult rossz ötleten, hiszen egy nagyobb kiegészítő segítségével úgymond egy sima Bespin Han-ból egy teljesen új figurát, egy „Torture Rack” Han-t tudtak csinálni. A kivitelezébe viszont egy kis hiba csúszott, mert a figura maga, nem lett valami jó. Kivételesen nem a fej a baj…illetve nem csak az, hiszen egy csomó más figuránál is hasonló, pocokszerű Han fejet kreáltak. A vicsorító szájtartás mondjuk nem segít a dolgon (ok...nyilván épp szenved), de leginkább a figura test arányai rosszak. A láb vékony és egyenes, ezt a VOTC Han-ból hasznosították újra, de sajnos a felsőtest egy kicsit túl vaskos lett, amin a kissé nagyra szabott kabát még tovább rontott. Ettől az egész olyan hatást kelt, mintha a figura lába és a többi része nem összeillő figurákból lett volna összelapátolva…és ez végülis igaz is. Ha egy kicsit hosszabbítottak volna a kabáton akkor az enyhíthetett volna a problémán némi takarással, de ez így eléggé bántja az ember szemét. Persze csak akkor, ha nem a rack-ben tartjuk a figurát. 

tort.jpg

tort2.jpg

tort3.jpg

tort4.jpg

7.Stormtrooper Han – Disney Elite Die Cast Series, 2017

Egy Die Cast figurát is kénytelen voltam feltenni a listára, mégpedig a 2017-es Disney Elite széria Stormtrooper Han-ját. Nos… ha létezik Barbie baba arcú Han akkor ez az …se a fejforma, se a haj, se a vonások nem stimmelnek, ráadásul külön vicces, hogy ez az arc inkább Pedro Pascal-ra hasonlít, mint Harrison Ford-ra, pedig Pedro akkor még nem is volt jelen a Star Wars világában. Külön súlyosbítja a dolgot, hogy ez egy nagyméretű, 6,5”-es figura, amihez ez a fokú kidolgozottság nagyon kevés, még akkor is, ha egy Die Cast cuccról beszélünk, tehát alapvetően egy szoborszerű, tömör valamiről. Persze ha feltesszük rá a sisakot, akkor ez a probléma megoldódik.

elite4.jpg

elite2.jpg

elite3.jpg

elite.jpg

6.Han Solo – Mission Series, 2014

Nyilván nem vár az ember sokat egy olyan kifejezetten olcsó, sematikusabb kidolgozású figura szériától, mint a 2014-es Mission Series. Kevés is az olyan figura, ami ebből a sorozatból kifejezetten jól sikerült volna. Han esetében viszont sikerült az átlagosnál is rondább fejet kialakítani, ami tényleg semmilyen dimenzióban sem hasonlít Harrison Ford-ra. Az alkotók állítólag az 1978-as vintage Han Solo-ból inspirálódtak és a fejet megnézve….ez sajnos látszik is. Ezt leszámítva a figura többi része egyébként rendben van, de azért én ezt nem tenném ki a polcomra.

mission3_1.jpg

mission2_1.jpg

mission4.jpg

mission_1.jpg

5.Han Solo in Carbonite (Jabba Palaca 3D Cardboard Diorama) – Power of the Force, 1998

A Power of the Force éra bővelkedik a borzalmasan sikerült Han Solo figurákban, ám az átlagosan rossz darabokon túltesz az 1998-as Jabba Palace 3D diorama mellé csomagolt Carbonite Han. Már ha ez Han…ugyanis a figurára ránézve valahogy egyáltalán nem ismerős nekünk ez a csóka… Egy kicsit John Cena-ba oltott Sam Worthington érzésünk van, de természetesen ezek a hírességek ekkoriban még nem jelenthettek inspirációt az alkotóknak. A Terminator is simán beugorhat róla, viszont azt az egyet kijelenthetjük, hogy Harrison Ford-ra semmilyen formában sem hasonlít. Érdekes, hogy korábban adtak már ki Carbonite Han-t a POTF sorozatban, de itt csináltak egy teljesen új figurát, ami mondjuk úgy, hogy másként rossz, mint az 1996-os kiadás. A testalkata is túl erős, de még a Carbonite tömbje se sikerült túl jól, hiszen az elejére nem tettek semmit, így a diorámában se lehet túl jól felhasználni, mert a Han figura könnyen kiesik a helyéről.

diorama2.jpg

diorama1.jpg

diorama4.jpg

diorama3.jpg

4.Han Solo (Death Star) – Legacy, 2009

Nincs mit szépíteni, ez a figura borzasztóan sikerült. Pedig az alapötlet, miszerint egy normál New Hope-os Han-ra Stormtrooper páncél darabokat lehet felhelyezni, az nagyon jó. De a kivitelezés és főleg a fej kivitelezése megint csak pocsék lett. Szegénykének egy enyhén idült alkoholista fejet csináltak, ami ráadásul jóval idősebbnek mutatja a karaktert, mint kellene. Ehhez egy jó kis gúnárnyak társult, amire nyilván a sisak miatt volt szükség, de csupaszon nem mutat valami szépen. Ha rátesszük a páncél elemeket, akkor elég jó az összhatás, de azok nélkül….nos, nem éppen. Ha ezt esetleg egy Cantina Han-ként próbálták volna elsütni, akkor még bocsánatos lenne a dolog, hiszen elhiszem, hogy van az az italmennyiség, ami után Han ilyen ábrázattal támasztaná a pultot egy kevert mellett, de Death Star Han Solo-nak ez bizony nem megfelelő. Az alapvetően színvonalas Legacy sorozathoz is egy kicsit méltatlan ez a darab.

storm2_1.jpg

storm3.jpg

storm4.jpg

storm_2.jpg

3.Han Solo (2nd head sculpt) – Vintage, 1978

Félreértés ne essék…nálam nagyobb rajongója nincs a vintage Star Wars figuráknak és ezeket én alapvetően mindig a kor többi figuráihoz képest ítélem meg. A sima vintage Han Solo viszont ezen logika alapján is elég rosszul sikerült legalábbis, ami a második változatát illeti. Az első vintage Han Solo feje ugyanis még egészen normális volt, ugyan nem hasonlított túlságosan Harrison Ford-ra, de legalább nem lógott ki a többi „emberi” vintage figura közül. A döntéshozók viszont nem voltak elégedettek vele... azt akarták, hogy a fej egy kicsit jobban hasonlítson Harrison Ford-ra, ezért a Kenner szakemberei lecserélték az amúgy kissé ázsiai jellegű első fej változatot. A megváltoztatott fej viszont nem lett jobb, sőt, több szempontból is rosszabb hatást keltett, mint az első próbálkozás. Először is túlságosan nagy… olyan mintha vízfejű lenne szegény…aránytalan és ezzel nagyon kilóg a többi vintage figura közül. Másrészt a kidolgozása is jóval csúnyább. Nem csak hogy nem hasonlít jobban Harrison Ford-ra, de sokkal nyomottabb az arca és sapkaszerű a haja, amitől az egész igen vicces hatást kelt. Sok hazai gyűjtő Vágási Ferihez szokta ezt a fejet hasonlítani és hát őszintén van is némi igazság benne. Az se véletlen, hogy ezt a változatot "Big Head"-nek szokták nevezni a gyűjtők. Ennek ellenére én kedvelem ezt a figurát, de attól még itt van a helye a listán.

vintage2_3.jpg

vintag1.jpg

vintage3_4.jpg

vintage4_2.jpg

2.Han Solo (Death Star Trash Compactor) – Saga, 2002

A Saga sorozatban megjelent Trash Compactor pack a múltkori Luke-os listán is szerepelt, hiszen a csomag hiába néz ki jól bontatlanul, de maguk a figurák nem sikerültek valami szépre. Így van ez a Han-nál is, ami valami egészen botrányos fejet kapott, az amúgy egészen jól kivitelezett Stormtrooper páncélos testére. Én tudom, hogy ebben a jelenetben Han haja amúgy vizes, így nem teljesen ugyanolyan fejet kell ide csinálni, mint egy sima Han-nál, de a többi hasonló figura változatnál azért nem sújtották szegényt mongúz fejjel, illetve pumukli hajjal. A bontatlan csomag esetében viszont legalább ez a kinézet nem von le semmit a pakk látványából, hiszen úgy csinálták meg, hogy az ablakos dobozban Han félig-meddig háttal legyen. Talán nem véletlenül....

tras2.jpg

tras3.jpg

tras4.jpg

tras.jpg

1.Han Solo – Power of the Force, 1995

Ezt az igazi klasszikust természetesen nem hagyhattam le a listáról és ha már itt volt, úgy alakult, hogy ez lett az első. Az amerikai foci testalkatú POTF Han egy igazi gyöngyszem és őszintén szólva, pont a csúnyaságában van a bája. Érdekes, hogy a fej még egészen tűrhető, legalábbis az 1995-ös szinthez képest ez a Harrison Ford arc még egészen normálisnak tűnik, de ezen kívül kb. minden el van rontva ezen a figurán, ami csak el lehet. Rossz a lábtartás, teljesen előre dől tőle az egész figura. Túl izmos a comb és a lábfejek miatt elég nehezen áll meg a saját lábán. A felsőtest gyakorlatilag egy bazi nagy fordított trapéz, olyan vállakkal és mellkassal, ami még a többi „izmos” POTF figurához képest is enyhe túlzás volt. Ráadásul a mellényt is beleformázták a felsőtestbe, úgyhogy emiatt a ruhadarab alakja is erősen torzult. A karok se állnak a legszebben és valahogy abszolút nem jön ki jól, a felsőtest, a karok és a fej aránya. Főleg, hogy szegénykém egy erős gúnárnyakat kapott. Egy szó, mint száz, ez a figura nem jó…. és 1995-ben sem volt jó… én tudom, mert megvolt gyerekként és ugyan jókat játszottam vele, de azért ez a küllem már akkor is vicces volt. Nem csoda, hogy az évek során a Kenner igyekezett egyre többet finomítani rajta, majd a POTF éra végén ki is adtak egy teljesen új „mellényes” Han-t.

potf2hansolofront.jpg

power-of-the-force-2-han-solo-002_1.jpg

potf2hansololoose.jpg

potf.JPG

.Természetesen most is áttekintem, mik voltak azok, amelyek éppen lecsúsztak a listáról. 

Han Solo in Hoth Gear – Power of the Force, 1995

A Power of the Force-os Han figurák többsége sajnos alapjaiban nem sikerült jól. De nem akartam, hogy kb csak ezek szerepeljenek a listán ezért az amorf, aránytalan testalkatú Hoth Han már éppen nem fért fel a listára. Nekem ez az egyik legkevésbé kedvelt POTF2 figurám és nem tetszik szinte egyetlen részlete sem, de a tízbe kerültek java egyszerűen máshogy rossz.

hoth.jpg

hoth2.jpg

Han Solo – Black Series 40th Anniversary Titanium Series, 2017

Ennek a figurának az a mentsége, hogy ez egy Die Cast cucc, tehát eleve egy szoborszerű valaminek készült, nem pedig akciófigurának. Ettől függetlenül viszont rendelkezik mozgatási pontokkal, úgyhogy összevethető a többi „normál” Solo figurával. Mivel ez egy merev, szoborszerű cuccnak készült ezért ezt is egy bizonyos pózba állították be, ami egy tüzelő pozíció, de ez se lett valami mutatós…sőt, inkább olyan egy kicsit, mintha táncolna. Ezen kívül viszont minden más pózban viccesen néz ki, ráadásul az arca se olyan, amit elvárna az ember egy 40. évfordulós, gyűjtőknek szánt „elit” figurától.  Ennek ellenére úgy gondoltam, hogy a másik Die Cast rosszabbul sikerült ezért azt tettem fel a listára

bs2_7.jpg

bs_4.jpg

Han Solo (Death Star Escape) – Power of the Jedi, 2001

Nagyon rezgett a léc, de éppenhogy nem tettem fel a listára, a 2001-es Power of the Jedi-s Death Star Escape Han-t. Bár a testtartása pocsék, az arca borzalmas és a lába is szanaszéjjel áll, inkább a Saga kiadást választottam helyette, mert ennek is nagyjából ugyanazok voltak a problémái.

power-of-the-jedi-han-solo-death-star-escape-002.jpg

power-of-the-jedi-han-solo-death-star-escape-001.jpg

Ezek lennének az én választottjaim....de írjátok meg kommentben, szerintetek melyik Han figura a legrosszabb.

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr8416423864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alick 2021.02.13. 09:31:07

Nem csoda, hogy Ford rühellte ezt a szerepet...
:)

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (14) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1416) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (712) hasbro játékok (715) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (286) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1498) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1494) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (364) kenner (340) kennertoys (326) kenner figurák (325) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (574) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (373) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalogus (296) lego katalógus (294) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (72) lego tmnt (1) lego történelem (253) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (3) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pókember (4) pokember (1) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1155) régi játékok (1129) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (8) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (674) starwarsfigures (572) starwarsjármű (94) starwarstoys (659) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (673) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (517) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (562) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (40) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (10) titanium (1) tmnt (17) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1184) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (299) vintage (874) vintagejátékok (994) vintagestarwars (166) vintagestarwarstoys (166) vintagetoys (983) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (149) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása