Top 10 Leggázabb Leia Organa figura

Jöjjön a leggázabb Star Wars főszereplő figurák sorozatom harmadik epizódja, ami után egy kis ideig most szünet fog következni, hiszen nem akarom a dolgot túlpörgetni azzal, hogy kéthetente menetrendszerűen csak ezzel foglalkozok… Legyen most már más top 10 is ne csak mindig a pocskondiázás… bár tudom, hogy szeretitek� Adta magát a dolog, hogy Luke és Han után a harmadik Leia legyen, hiszen a Star Wars saga elsőszámú női főszereplőjéből bizony rengeteg borzalmas figura készült az évek során. Ennek ellenére nem volt könnyű dolgom, hiszen egyrészt Leiából eleve jóval kevesebb figura készült, mint Han-ból vagy Luke-ból (kb. 90) másrészt Leiánál van egy csomó olyan öltözék, ami alapjaiban nagyon sokat tud dobni egy még nem annyira szép arcú vagy rossz testalkatú figurán is. Pont ezért sajnos nem tudtam beválogatni egy Endor vagy Boussh öltözékű Leiá-t sem, de a Slave outfites változatok is kimaradtak. Ebből fakadóan főleg a New Hope-os Leiá-k szerepelnek, de a figuragyártók is leginkább az ilyen hagyományos, fehér ruhás Leiá-knál csúsztak el.  

02.jpeg

A vizsgálati szempontok most is hasonlóak voltak. Csak a licenszelt, gyári cuccok kerülhettek fel a listára… bootleg-ek, custom-ok és hasonlók nem….ha még azokat is belevettem volna, még nehezebb lett volna tízet kiválasztani (ne is tegyetek be alá ilyen mexikói, magyar, meg argentín bootleg-eket, mert ezek nem azonos ligában játszanak a listán szereplőkkel). Igyekeztem minden figurát, a maga dimenziójában, tehát az adott kor színvonalának megfelelően értékelni….ez azt jelenti, hogy egy vintage darabnál nem azt néztem, hogy csúnyább-e, mint mondjuk egy 2010-es  évekbeli figura, hanem azt, hogy a többi vintage-hez képest milyen. Igyekeztem odafigyelni, hogy többféle hibatípusból is felkerüljenek darabok…de ez a Leiánál különösen nehéz volt, hiszen itt főként csak az arccal, esetleg még a hajjal szoktak problémák lenni. Mondjuk úgy, hogy kevés figura hasonlít ténylegesen Carrie Fisher-re, főként a régebbi darabok közül.

01_155.jpg

Lássuk, hogy mi lett a végeredmény, vagyis melyik, a szerintem tíz legrosszabb Leia figura a figuratörténelemben…

10.Princess Leia Organa (Medical Frigate)- Legacy, 2009

Van az úgy, hogy ha az ember sokat csinál valamit, akkor a mozdulat beakad és akkor is azt nyomja, amikor nem kéne. Kb. így lehettek a Hasbro tervezői is ennél a figuránál a 2000-es évek végén kiadott sok-sok Padme figura után véletlenül Leia helyett is egy Padmét csináltak… Na jó persze ez nem csak az ő hibájuk, hiszen a Medical Frigate jelenetben Leia haja és öltözéke tényleg hasonlít egy kicsit az édesanyja dolgaira, de talán ennél a figuránál ez azért túlzottan jelen van. Önmagában a figura nem rossz, minőségi a kidolgozása és a ruhája is, de azért nyaktól felfelé szerintem kevés embernek jut az eszébe erről Leia. A kerekded fej miatt egyébként még Padménak is kicsit túl „oroszos” lenne.

medical4.jpg

medical3.jpg

medical.jpg

medical2.jpg

9.Princess Leia Organa(Imperial Captive) – Saga, 2003

Bár ez a figura egy Power of the Force-os (All new likeness) Leia átfestés, de az a helyzet, hogy ebben az esetben az új festés inkább csak rontott a helyzeten, nem pedig javított… Megmaradtak az eredeti figura hibái, mint a rossz, bedőlt testtartás, a kifejezéstelen, Carrie Fisher-re kevéssé hasonlító arc és a figurához képest nagy kiegészítő is. De ezt itt még tetézi, hogy a figura szeme egy világosabb pöttyel van megfestve, ami a világosabb bőrszínnel kombinálva enyhén halotti hatást kelt és még bambább lesz tőle az egész. Bár a New Likeness Leia a 95-öshöz képest sokkal jobban sikerült, de azért ezt az alapot még nem mondanám jónak és ebben a festésben pedig még kevésbé mutat jól.

imp2.jpg

imp4.jpg

imp3.jpg

imp_1.jpg

8.Princess Leia (Bespin Outfit) – Princess Leia Collection, Power of the Force, 1998

A Bespin Leiákkal nehéz mellé lőni…szerintem a Leia által a Bespin-en viselt bordó ruha az egyik legjobb ruhája a trilógiában (azért nehéz lenne rangsort felállítani) és ez bizony a figuráknál is jól szokott kinézni. Ennek ellenére nem sok esetben adtak ki ilyen figurát, de egy kivételével legalább ezek jól sikerültek. A Power of the Force Princess Leia Collection névre hallgató alsorozatában kiadott darab viszont meglehetősen furcsán néz ki, a többihez képest. Ugye emlékszünk rá, Leia itt a bordó ruhát és egy halvány lilás-rózsaszínes palástot viselt, amin ilyen népi jellegű, karika minták voltak láthatóak. Csipkefüggönyt viszont sehol se láttunk rajta…ez a figura viszont azt kapott palást helyett. Én értem, hogy szerettek volna ehhez az extra sorozathoz úgymond extra anyagokat használni, de sajnos ez így inkább látszik egy Burda magazinon felnőtt customos munkájának, mint egy gyári palástnak. Ezen kívül sajnos az arc se sikerült túl jól, de ezt a Power of the Force sorozatnál már megszoktuk.

bes.jpg

bes2.jpg

bes3.jpg

bes4.jpg

7.Princess Leia Organa (Battle of Hoth Pack) – Saga, 2003

Ha egy figura, gyárilag úgy néz ki, mint amit az évek során kiszívott a nap a kirakatban, akkor az bizony rossz festést jelent és ez a probléma fokozottan jelentkezik a Saga sorozat Battle of Hoth pakkos Leiá-jánál. Gyakorlatilag a figura minden színe világosabb, mint kellene, beleértve a hajszínt, a bőrszínt, a ruhák sárgás színét és a blaster színét is. A ruha színe se stimmel, hiszen itt a fehér kezeslábas mellé egy piszkosfehér mellény kellene, ezzel szemben itt mindegyik ruha sárgás vagy világos barnás árnyalatot kapott. A figura arca se éppen szép, ami a túl világos, csúnyán megfestett hajjal együtt olyan, mintha szegény Leiának megfolyt volna a hajfestéke.

hoth3.jpg

hoth2_1.jpg

hoth_1.jpg

hoth4.jpg

6.Princess Leia Organa – 40th Anniversary Titanium Series, Black Series, 2017

A porcelán baba-szerű, 8 pontos mozgathatóságú Titanium figurák már előkerültek a korábbi epizódokban is, de sajnos a Leiá-t is kénytelen voltam feltenni. Az eleve kissé szoborszerű, die cast figurának az a legnagyobb gondja, hogy ha ránézünk elsőre nem egy szép Star Wars szobor, hanem a nagymama nippje ugrik be róla, ami ugye nem feltétlenül dicséret. A piros pozsgás, kifejezéstelen arca is pont olyan, mintha a nagyi „menyecske fegyverrel” fantázianevű nippjét néznénk. A testtartása se kifejezetten szép, de ez a bontatlan figura esetében, a börtönblokkos háttérrel még elmegy. Külön furcsa még a piros műanyag blast effect, ami semennyire se illik a figura festéséhez.

titan4_1.jpg

titan3_4.jpg

titan2_6.jpg

titan_2.jpg

5.Princess Leia, Death Star Trash Compactor Pack- Saga, 2002

Gondolom senkit se lep meg, hogy a Saga sorozat Death Star Trash Compactor pakk két másik figurája után a Leiát is beválogattam. A probléma ennél is ugyanaz, mint a Han és a Luke esetében, hiszen ezt is úgy csinálták meg, hogy az ablakos dobozban, az adott jelenetben rendesen nézzen ki. Nos, a hosszúkás fémrudat fogva lehet, hogy normálisan néz ki, de önmagában szemlélve, a testtartása borzalmas, kitekert hatást kelt. A nagyobb probléma viszont megint csak a figura arca, ami sajnos Leiára semmilyen szinten sem hasonlít. Ez a bontatlan csomagnál szerencsére kevésbé látszik, mert úgy csinálták meg, hogy a rúd, illetve a figura keze félig-meddig takarja a figura arcát a kompozícióban.

tras_1.jpg

tras3_1.jpg

tras4_1.jpg

tras2_1.jpg

4.Princess Leia Organa (Comic Pack)- Legacy, 2008

A képregényekben, könyvekben látható szereplőkhöz készülő figuráknál nyilván engedékenyebb az ember, hiszen itt olyan küllemet valósítanak meg, ami mozgóképen általában nem volt látható. Ugyanakkor előfordult egy pár eset, amikor az ilyen daraboknál is jócskán túlzásba estek az alkotók. Ilyen ez a Legacy Leia is, aminél a karakter Shadows of the Empire képregényekben látható, kék ruhás változatát csinálták meg, de a végeredmény bizony nem sikerült túl jól. A ruha az oké…az adott….az se szép, de hát mit lehet tenni ha egyszer ilyet rajzoltak neki…ugyanakkor a túlzottan erős testalkat és a Carrie Fisher-re egyáltalán nem hasonlító fej következtében, az embernek a figura láttán előbb ugrik be egy ZS kategóriás posztapokaliptikus akciófilm Cytnhia Rothrock-al, mint hogy ez egy Leia a Star Wars-ből. A képregényben látható karakterre se hasonlít eléggé a balta arc és a kelleténél jóval izmosabb testfelépítés miatt. Ez az a figura ami kb. akkor se kéne, ha fizetnének érte. 

comic2.jpg

comic_2.jpg

comic3.jpg

comic4.jpg

3.Princess Leia Organa – Disney Elite Series Premium,2016

Leia New Hope-os küllemének az egyik legsarkalatosabb pontja a legendás „kakaós csiga” frizura. Ezt általában szépen sikerül is kivitelezni a figurákon, de a 2016-os Disney Elite sorozat, 11”-es méretű Leia babáján azért jelentősen sikerült túltolni a dolgot. Kicsit olyan lett a végeredmény, mintha szegény Leia felvett volna egy harckocsizó sapkát, aminek a két oldalára egy-egy plüss pile of poo emojit ragasztottak volna. Borzalmas… Az arca se sokkal szebb, mert ugyan a vonásaiban abszolút fel lehet fedezni Carrie Fisher-t, de sikerült egy igazán bamba, porcelánbaba szerű arcot formázni neki, amitől az egész figura meglehetősen taszító hatást kelt. A baba többi része azért szép munka, de a feje sajnos nagyon lerontja.

disney3_1.jpg

disney2_1.jpg

disney4.jpg

disney_1.jpg

2.Princess Leia – Bendems, Just Toys, 1993

A Han-os cikkből kimaradt a Bendems figura, mert egész egyszerűen, a Luke-al ellentétben, a Bendems Han nem volt elég borzalmas, ahhoz hogy felkerüljön a listára. Nos, ilyen probléma a Leia-nál nem áll fenn, hiszen a mozgatási pontokkal nem rendelkező gumifigura sorozat Leia kiadása azért alaposan kitett magáért. A gyárilag forgalomirányító pózban megvalósított figura minden szempontból szörnyű… az arca egyszerűen nélkülözi a részleteket, sőt egyenesen félelmetes. A gagyi festés miatt a szeme rendszerint kancsal és ha a formája nem emlékeztetne Leiára, akkor a karakter alapszintű felismerése is problémát jelentene. Számomra teljesen hihetetlen, hogy ezt egy angol gyártó követte el és volt olyan figura ínséges időszak a 90-es évek elején, amikor ezeket meg is vette valaki.

bend_1.jpg

bend1.jpg

bend3.jpg

bend4.jpg

1.Princess Leia Organa – Power of the Force, 1995

Nagyon sokat vacilláltam, hogy ez a klasszikus darab, vagy a gnóm bendems figura kerüljön az első helyre, de végülis a szívemre hallgattam és a Power of the Force-os Leia lett a nyerő. Főleg azért, mert a szörnyűsége ellenére, azért valamilyen szempontból én szeretem ezt a figurát a maga gagyiságával együtt. Sokszor beszéltem már róla és máshol is rendszeresen elő szokott kerülni ez a „Gorilla Leia”, ami még a nem túlságosan jól sikerült 1995-ös POTF figurák mezőnyéből is erősen kilóg a borzalmas megvalósításával. A figura testalkata egy súlyemelő nőt idéz…az arca olyan, hogy rémálmaimban is elő szokott jönni, a testtartása pedig minden, csak nem heroisztikus, pedig elméletileg ez volt az alkotók szándéka. A köpenye se szép és a két fegyvere közül az egyik, nem igazán illik a karakterhez. Gyakorlatilag nem tudok olyan pontot megnevezni ezen a figurán, ami rendben lenne, de ennek ellenére, sőt pont ezért, mégiscsak egy legendás darab….úgyhogy tiszteletlenség is lett volna nem ezt választani az első helyre.

potf2leiafront.jpg

potf2_7.jpg

potf3_6.jpg

potf_5.jpg

Szokás szerint nézzük meg most is, hogy mik csúsztak le a listáról...

Princess Leia (Ewok Celebration) – Power of the Force, 1998

Ez a figura végül azért nem került fel, mert úgy gondoltam épp elég Power of the Force-os darab szerepel a listán. Pedig tény és való, hogy a Leia Collection-ben szereplő Celebration Leia inkább hasonlít egy tünde lánykára a Gyűrűk urából, mint Leia hercegnőre az Ewok ünnepségről. Ebben az időben két figurát is kiadtak a témában, de ennél a darabnál gyakorlatilag semmi se stimmel kezdve a ruha színétől, az arcán át a hajáig. A másik kiadás valamivel jobban sikerült.

ewok.jpg

ewok2.jpg

Princess Leia Organa – Original Trilogy, 2004

Nagyon szerettem volna felrakni az Original Trilogy Leiát is a listára, de végül sehogy se fért fel. Végülis, a figura egyetlen bűne csak az, hogy gyakorlatilag kislány arca van, ami annak a fényében, hogy a karakter itt papíron 19 éves, nem is tűnik akkora tragédiának. De sajnos, ez az arc azért ennél jóval fiatalabbnak tűnik és nem is hasonlít Carrie Fisher-re. A többi része viszont rendben van.  

otc_2.jpg

otc2_2.jpg

Princess Leia Organa (Swing to Freedom 2 pack) – Power of the Jedi, 2002

Ezzel a figurával hasonló problémák vannak, mint a Death Star Trash Compactor-ossal, ám mégsem tettem fel a listára, hiszen itt egyértelműen szoborszerű, egy ikonikus pillanatban megörökített figuráról van szó, amit önmagában nincs is túl sok értelme vizsgálni. A bontatlan csomagban ugyanis eléggé jól néz ki, ahogy Luke-ba kapaszkodik és készülnek átlendülni a mélység felett. Ha kivesszük mellőle Luke-ot, akkor viszonyt tényleg röhejes, ahogy enyhén részeges pózban, L alakú kézzel dülöngél, de normál esetben így nem is szokott vele találkozni az ember.

swing3.jpg

swing.jpg

swing1.jpg

swing2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr4316446340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (11) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (35) archivum (35) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (3) bat (24) batman (48) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (5) bionicle (9) blacktron (1) black series (42) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bookofbobafett (1) bootleg (16) börze (2) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (29) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (20) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (1) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (2) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (2) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (5) epic continues (3) episode I (10) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (6) érdekesség (1193) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (6) fake star wars (1) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (6) figura és játékfeszt (2) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (5) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (2) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (278) gijoe állatok (2) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (35) gijoe figurák (208) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (19) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (279) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (57) gi joe járművek (54) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (40) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (13) gi joe prototype (13) gi joe rajzfilm (19) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (208) gi joe tv (17) gi joe vehicles (44) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (5) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (618) hasbro játékok (621) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (211) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (29) hotwheels autok (20) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (3) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1285) játékbolt (18) játékgyárak története (3) játékgyűjtés (10) játékgyűjtők (6) játékipar nagyjai (4) játékok (1281) játékok a polcról (6) játékok a polcról live (3) játékreklám (35) játék lelőhely (10) játék reklám (27) játék riport (16) játék tv riport (11) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (18) jurassic park figurák (11) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (2) karácsony (20) karácsonyi játék (22) kártya (3) katalógus (277) kenner (316) kennertoys (304) kenner figurák (301) kenner története (5) képregény (3) képregénybörze (4) képregényfigura (3) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (21) kisautók (23) knex (1) ko (18) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (17) ko toys (17) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (9) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (477) lego2020 (6) legostarwars (140) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (8) lego alien (2) lego alpha team (3) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (9) lego bionicle (10) lego blacktron (17) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (81) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (280) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (12) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalógus (214) lego katalogus (218) lego kereskedők (1) lego knightskingdom (3) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (29) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (5) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (15) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (90) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (64) lego tmnt (1) lego történelem (231) lego town (50) lego train (18) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (5) ljn toys (5) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (32) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (2) mattel (14) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) mego (3) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (3) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (44) moder star wars figurák (37) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (2) mpc (1) mtron (3) n2toys (1) nagyok (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (3) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (1) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (8) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (4) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (55) potf eu (10) potf expanded (3) potj (11) power of the force (57) power of the force története (17) power of the jedi (13) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (46) prototype (45) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (986) régi játékok (965) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (25) remco (1) rendezvény (9) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (12) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (5) saga collection (2) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (21) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (10) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (601) starwarsfigures (506) starwarsjármű (94) starwarstoys (587) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (600) star wars 30th anniversary (13) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (4) star wars chess (1) star wars clone wars (23) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (445) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (496) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (79) star wars kártya (3) star wars katalógus (14) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (10) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (70) star wars prototipus (79) star wars prototype (77) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (3) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (100) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (17) technic (33) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (3) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (16) tonka (5) top10 (61) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (8) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) törölt játékvonalak (1) történelem (986) town (30) toxic avenger (1) toybiz (6) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (3) toyfair (6) toysrus (1) train (6) transformers (66) transformers beast wars (2) transformers g1 (53) transformers g2 (8) transformers katalógus (10) transformers prototípus (2) transfrmers (43) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (10) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (2) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (222) vintage (738) vintagejátékok (866) vintagestarwars (161) vintagestarwarstoys (161) vintagetoys (856) vintage collection (48) vintage gi joe (251) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (145) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása