A legnagyobb és legjobb vintage játék playsetek

A címben szereplő legnagyobb jelző mondjuk valamelyest feltételezés, vagy ha úgy tetszik saját megállapítás.... ugyanis a felsorolásban szereplő playsetek nekem csak "szemre" tűntek a legnagyobbnak és elképzelhető, hogy valamit kihagytam. Nem találtam meg ugyanis mindegyiknek a pontos centiméterben kifejezett méretét, viszont esélyes, hogy ezeknél tényleg nem készültek nagyobbak...és valamilyen szinten jobbak sem. Figyelem a felsorolt lista nem méretbeli sorrendben van! 

Viszont azt tartom, hogy szerintem ezek a valaha volt legjobb playsetek. 

Mi is az a playset? Nos a playset az akciófiguák mellé gyártott épület, terep vagy dioráma darab, amellyel általánosságban lehet játszani, vagy egy bizonyos jelenetet lehet eljátszani. Általában azért méretaránybeli kompromisszumok jellemzik őket, mert kisebbek, mint ahogy a rajzfilmek/filmek alapján lenniük kéne. Van hozzájuk némi fegyverzet és néha figura is. Szinte minden klasszikus játékvonalban találunk kisebb és nagyobb playseteket is. Most a nagyobbakból válogattam. 

Snake mountanin - He-Man and the Masters of the Universe -1984

A gonosz Skeletor várát ábrázolja ez az épület playset. Egy csomó apró ötletes dolog van benne , amitől igazán jó lehetett vele játszani. Van egy csapóajtó benne, amit egy kapcsoló működtetett. Ezen kívül egy levehető mikrofon, amibe ha a gyermek belebeszélt, akkor "gonosz hanggá" visszhangosította a vár a beszédét. Mondjuk ez annyira nem működött jól, legalábbis annyira nem volt félelmetes, de mindenképpen ötletes dolog. A vár oldalán található "démon arc" száját is mozgatni lehetett. Ez viszont brilliáns. Bár jómagam nem vagyok egy nagy He Man-es, azért el kell ismerni, hogy ez kiváló cucc. Jók a színei, ötletes a kialakítás és nagyon jó hogy összecsukható. 

Cat's Lair - Thundercats - 1986

A legnagyobb Thundercats-hez készített playset. A vár tetején egy forgó macskafej van, ami a szájából képes csipogo hang kiséretében "lézer" sugarat kilőni. A playset együttműködött a többi játékkal és számlálta a találatokat is. De ezen kívül is egy csomó apró trükköt beleépítettek...titkos ajtót, "föld" alatti cellát ésatöbbi. Nem értek kifejezetten a Thundercatshez de ez nemcsak nagy, hanem igen ötletes is. 

 

Death Star Space Station - Star Wars - 1978

Ez a playset a halálcsillag imitációja. Nyilvánvaló volt, hogy egy rendes halálcsillagot lehetetlenség lenne megcsinálni, ezért itt négy emeletét és egy elhárító ágyút valósítottak meg. A szett a felépítése és a kompromisszumos megjelenése miatt nem is néz ki olyan frenetikusan....viszont mindössze 18 dollárba került annak idején. Egy "működő" szemétzúzó, egy forgatható ágyú, egy lift és egy csapdaajtó tartozik az extrái közé. Ez azért 78-ban elég jónak számíthatott. 

 

Fright Zone - He Man and the MOTU -1985

Több színvonalas He Man playsetet is kiadtak az évek során. Ez a "gonosz horda" vonalhoz készült és soha nem szerepelt a rajzfilmsorozatban. Elég félelmetesre sikerült. A kísérteties fa, a börtöncellák és kígyó megteremtették a szett félelmetes hangulatát. Nem olyan nagy, mint a Snake Mountain, de az ötletessége miatt feltettem a listára. Horror rajongók imádnák. 

Mobile Command Center - G.I.Joe - 1987

Egy igazi mozgó, multifunkciós G.I.Joe parancsnoki központ, ami lépcsőzetesen szétnyitható volt. A hatalmas járműtest belsejében ezernyi apró ötletes részlet sorakozott. Három szintes, van fogolycellája, ember irányítású légvédelmi rakétatornya és daruja. Természetesen fegyverzet tekintetében is rendben volt. Ezzel azért igazán keményeket lehetett volna játszani. 

Technodrome - TMNT - 1990

A Technodrome volt a tini nindzsák ellenségeinek fő bázisa. Kinézetre olyan mintha egy mozgó, mini halál csillag lenne egy bazi nagy szemmel a tetején. Természetesen telepakolták a szettet mindenféle fifikás aprósággal...csapdaajtók, legurítható szem, fegyverek és börtöncella is található a szétnyitható playsetben. A mérete sem éppen elhanyagolható. 

Defiant - G.I.Joe -1987

Ez a playset egy szörnyeteg.... egy hatalmas űrsikló kilövő állomás, ami kinyitható és több részből áll. Egyrészt van egy hatalmas jármű talapzat, amelyen mindenféle fülke és fegyver található..... van egy keret, ami kinyitva a kilövőállás szintjeit szimbolizálja....van egy nagy hordozójármű....és ennek a hátán egy űrsikló.... ELKÉPESZTŐ. Összecsukva "normál" járműként is funkcionál, felállítva pedig űrkilövőállomás. A playsethez járt két figura is, amelyek szintén nagyon jól sikerültek. 

Chrystal Castle - She-Ra 

She -Ra gyakorlatilag a "női He Man " volt. Helyesbitve a He Man rajzfilm, női tagjának a saját spinoffja. Azt nem tudom, hogy a kislányok mennyire voltak vevők az ilyen játékokra, de természetesen She Ra is kapott egy saját főhadiszállás playsetet. A kastályban felhúzós lift és egy csomó kislányos kinézetű részlet volt található. 

Ewok Village - Return of the Jedi - 1983

A Jedi visszatérben szereplő Ewok falut valósították meg ebben a remek playsetben. A fákon járdák találhatóak, van felhúzós lift, lengő kő és csapdaháló is. Ötletes cucc az biztos. A Star Wars playsetek közül elvileg ez volt a legnagyobb. 

Tomb Fortress - Thundercats - 1986

Az egyik Thundercats ellenség, Mumm Ra sírja a központi eleme a playsetnek. A középső koponya egy transzformációs kamra, amelyben átalakulhat a főgonosz. A két oldalsó szobrot is lehetett mozgatni. 

Fire House Headquarters - The Real Ghostbusters - 1986

A Szellemirtók című filmből készült később egy nagyon sikeres rajzfilm, amelyhez természetesen készült játékvonal is. A játékvonal sem volt sikertelen és a főhősök főhadiszállását természetesen kiadták playsetként is. Ez egy hatamas tűzoltósági épület, amelyben két emelet és egy lecsúszó rúd található. Ezen kívül más extrát nem nagyon tud a cucc, de mindenesetre nem kicsi. 

Fortress of Fangs - Dungeons & Dragons -1983

A DD-ról a Stranger Things-nek köszönhetően több ember hallott mostanában mint valaha. :) A játékvonal nem volt túl hosszú életű és csak ezt az egy playsetet adták ki hozzá. A központi elem egy nagy kígyófej, amelyben csapda és aranykincs található. TV reklámja nem maradt fenn. 

Boulder Hill - M.A.S.K. -1985

Természetesen Matt Trakker titkos bázisát is játék formába öntötték. Lényegében ez egy hegy, amelynek az oldalában egy benzinkút működik. Természetesen ez is nagyon ötletesen átalakítható, a többi MASK játékhoz hasonlóan. Egy csomó rejtett fegyvert és egyéb védelmi megoldást építettek be, valamint egy cellát. 

Enterprise bridge playset - Star Trek: The Next Generation 

Maga a szett az Enterprise űrhajó hídjának, teljes 360 fokos helységét tartalmazza, benne az összes számítógéppel és képernyővel. A székek forgathatóak voltak, de nagyjából ennyi volt az összes extrája. Inkább diorámának jó ez, mint playsetnek. Ha kicsit rosszmájú akarnék lenni azt mondanám, hogy kiadták azt a helységet, ahol a sorozat 99%-át felvették. :) 

Daily Bugle - Spider Man - 1994

Bár a kilencvenes évek közepe már nem az óriás playsetek aranykora volt, azért a Toybiz mégis kiadott egy kettőt. A playset Peter Parker munkahelyét ábrázolja, két szintes és nincs benne különösebb apró trükk. Egy kábelre fel lehetett pókembert akasztani, volt egy nagy octopus kar, illetve egy daru nevezhető még értékelhető részletnek. 

G.I.Joe headquarters - G.I.Joe - 1983

Természetesen a joe-k főhadiszállását is játékba öntötték, ám ez csak kevéssé hasonlított a rajzfilmben található óriási épületre. Inkább egy megerősített bunkernek tűnik. Fegyverek, járműlift, börtöncella és helikopterleszálló rész is volt a szettben. Járművekkel együtt azért biztosan igen jót lehetett vele játszani. A 90-es években kiadtak az épületből egy "frissebb" verziót is.

 

Eternia - He-Man and the Masters of the Universe - 1986

Ez volt a legnagyobb MOTU playset amit kiadtak. Három nagy torony, egy sinpálya "lanovkával", börtöncella, fegyverek, lift....ez a playset tényleg óriási és tényleg rengeteg dolgot lehet vele csinálni. Nem sokat gyártottak belőle és még annál is kevesebbet sikerült eladni. De attól még szenzációs. 

 

 Cobra Terrordrome - G.I.Joe - 1986

Lehet, hogy valaki nem ért velem egyet , de ennél csodálatosabb playsetet soha sehol nem adtak ki. Egyszerűen lenyűgöző. A rajzfilmben látható Cobra bázist csinálták meg és a mérettel sem fukarkodtak. Garmadányi fegyver, mozgatható ágyúk, kinyitható ajtó, kocsibeálló, börtöncella éééés a tetején egy kinyitható indítóállás, amiből az egyik legszebb cobra járművet a Firebatet lehet indítani. A gép is járt s szetthez természetesen, ahogy az AVAC pilóta figura is. Tényleg tökéletes...és hatalmas Szerintem nincs olyan Joe gyűjtő aki ne fogadná el. 

Castle Grayskull - He Man and the MOTU - 1981

Természetesen nem maradhat ki He Man főhadiszállása sem. A koponya alakú bejáratról és a középkori várakat idéző tornyokról szerintem mindenkinek beugrik. Kinyitható....nagy....viszont azért extrák terén szűkölködik . Egy létra, egy felhúzható lift, egy mozgatható ágyú és egy trón a felszerelés hozzá. Viszont a külleme azért nagyon jól sikerült. 

USS FLAGG - G.I.Joe - 1987 

Amint azt már korábban meséltem....nincs ennél nagyobb playset.....ez a valaha volt legnagyobb játék playset. 228 cm hosszú, 91 cm széles és 76 cm magas. Egyszerűen óriási. Persze az anyahajó méretarányában még mindig nem akkora, mint lennie kéne egy repülőhöz képest, de így azért már elfér rajta pár G.I.Joe repcsi. Persze az ekkora méret kompromisszumokkal jár. Maga a playset szinte csak egy "lap", alig van a hajónak teste, viszont a torony több szintel rendelkezik. Természetesen van rajta több forgó légvédelmi fegyver, radar, daru és még milliónyi apró részlet, amivel elképesztően jót lehetett játszani. Már ha volt akkora szobája a gyereknek, hogy befért.... A szett fellé természetesen figurát is adtak. Keel Hault , a Flagg kapitányát. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr4813517853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

for-avar 2017.12.22. 16:21:21

USS Flagg...láttam szagoltam fogtam nyalogattam(na jó azt mégsem) élőben. nagyobb mint egy ajtólap. Egészen elképesztő méret! Persze ha arányos akarna lenni akkor 16(!) méteres kellene hogy legyen...de akkora játékszoba egy hangárban van

Ződ2000 · http://egzostive.com 2017.12.24. 08:20:26

Jó ide visszajárni nosztalgiázni!

Ebből egy volt meg, az Ewok ház .

A Boulder Hillt meg vagy egy tucatszor megpróbáltam megépíteni Legóból, több kevesebb sikerrel :) .

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2017.12.24. 08:31:25

@Ződ2000: Hát figyeld rendszeresen a blogot :D Én minden nap irok csak nem mindig rakják ki az indexre :)

A boulder hill legobol? na az érdekes ötlet :) Sikerült?

He Man 2017.12.24. 10:34:03

Fortress Maximus kimaradt. A legnagyobb robot playset.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2017.12.24. 10:52:11

@He Man: neeem. szándékosan hagytam ki a transformerst. Mert ott maga a playset figura is, Igy nem kifejezetten figurákhoz készült hanem ő maga a figura. Érted :)

Ződ2000 · http://egzostive.com 2017.12.24. 23:07:07

@Tota12: be vagy követve, szóval mindegy hogy mikor emeli ki a posztodat az index :)

A boulder hillet illetően, 10 évesen mások az ember elvárásai az élethűség terén :) De egy sor funkció megvolt.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2017.12.26. 19:42:02

@Ződ2000: ja oké nem tudtam :) Nem látom hogy kik követnek csak azt hogy mennyien :)
Jo hát nyilván de azért jó lehetett

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (14) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1414) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (711) hasbro játékok (714) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (285) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1496) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1492) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (363) kenner (340) kennertoys (326) kenner figurák (325) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (573) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (372) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalógus (293) lego katalogus (295) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (71) lego tmnt (1) lego történelem (252) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (3) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pókember (4) pokember (1) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1154) régi játékok (1128) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (7) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (673) starwarsfigures (571) starwarsjármű (94) starwarstoys (658) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (672) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (516) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (561) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (39) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (10) titanium (1) tmnt (17) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1182) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (298) vintage (873) vintagejátékok (993) vintagestarwars (166) vintagestarwarstoys (166) vintagetoys (982) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (149) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása