A Batman akciófigurák története - 3.rész

A ToyBiz DC Comics Superheroes figurái

Folytatom a megkezdett sorozatomat, amelyben a Batman figurák történetét mutatom be. A következő állomásunk némiképpen kakukktojás, mert nem adtak ki ezen a címen egyetlen Batman figurát sem, viszont mivel nagy részben Batman ellenfeleket tartalmazott és mert szorosan kapcsolódik az előző részünkhöz ezért mindenképpen külön részben szerettem volna tárgyalni.

s-l1600_2_5.jpg

Az előző részeket itt olvashatod: 

1. rész A kezdetek és a Mego szuperhős figurái

2. rész Batman The Movie 

A mai epizódban a Toybiz 1989-ben kiadott DC Comics Superheroes játékvonaláról lesz szó.

Valahol ott hagytuk abba, hogy a Toybiz egy tűrhető sikerű, de igen rövidke figura sorozatot bocsájtott ki az 1989-es Batman mozifilmhez és annak kiegészítéseként hamarosan egy újabb DC karaktereken alapuló játékvonallal jelent meg. Nos, ehhez két dolog is hozzájárult. Egyrészt látták, hogy a Batman játékok relatíve sikeresek lettek és kialakult valamelyest egy „Batman őrület” tehát egy felfokozottabb érdeklődés a karakter irányába. Ezt a Toybiz mindenképpen ki akarta használni. Másrészt a Batman movie játékvonalba nem tudtak túl sokféle karaktert megvalósítani. Mindössze három  figurát adtak ki, mert a film nem bővelkedett túlságosan az egyéb kiadható DC karaktekben. Ezért egy másik vonalban, gyakorlatilag a Batman The Movie játékok 2. hulláma helyett, eladhatóbb, népszerűbb, ismertebb DC karaktereket is figura formába akartak önteni.  Mivel Batman figura már volt a sima, movie vonalban, ezért ebben most nem adtak ki újat, ellenben Batman ellenfelei és képregényes cimborái nagy számban képviseltették magukat. Ezért a 89 végén megjelent, DC Comics Superheroes vonalat végülis a Batman játékvonalak közé sorolom.

A DC Comics Superheroes figuráknál is a Super Powershez nyúltak vissza. De olyannyira úgymond pofátlanul, hogy ugyan a sculpt némiképpen eltér, de a festés, a méret, a színhasználat és az egész jellege egy az egyben a Kenner Super Powers figurákat idézi. Avatatlan szem nagyon könnyen össze tudja keverni ezeket a figurákat és manapság is rendszeres, hogy pl. az ebayen Super Powersként hirdetnek ilyen figurákat, vagy fordítva.

img_2132-e1466615508779.jpg

superpowers-237.jpg

A figurák ugyanúgy 4” –es méretűek, mint korábban. A minőségük és festésük megfelelő, ám bizonyos pontokon kevésbé jó technikai megoldásokat használtak, mint a Super Powers-nél. Például a lábak valamint a hát csavarjai és csavarhelyei sokkal csúnyábban vannak megoldva. A Super Powers akció mozdulatait nem másolták le teljesen, így ha ezen figurák lábát összenyomjuk akkor nem történik semmi. Viszont majdnem mindegyik figura azért kapott valamilyen egyedi, speciális képességet. A képességek gombjai és mechanizmusai jellemzően elég csúnyán néznek ki a figurákon.

dcsh-215.jpg

Kiegészítőből most is csak 1-1 darabot találunk a pakkokban. Ezek némelyike teljesen felesleges. A csomagolás nagyon hasonló a Batman the Movie vonaléhoz, de ez érthető valamelyest. Nyilván nem akarták teljesen újratervezni a design-t. A karton most is aranyszínű és a tetején egy kissé régiesnek ható DC Comics Superheroes logó látható. A karton bal oldalán egy egészen jó, képregényes hatású rajzolt grafika látható a karakterekről, de ezt is mintha egy kicsit a régebbi képregényekből mintázták volna. A karton jobb oldalán van a bliszer a figurával. A karton hátoldala is teljesen ugyanolyan szerkezetű, mint a Batman the Movie játékoknál. Bal oldalt három kisebb kép látható a kiadott karakterekről, amit felfoghatunk akár checklistnek is. A középső részen egy fotó látható az adott figuráról, alul pedig egy újságcikk szerű filecard látható. Ez utóbbira még mindig azt tudom mondani, hogy szerintem remekül sikerült.

riddler-back.jpg

tiki-download_file_7.jpg

Összesen tizenkét figurát adtak ki, három hullámban. Először 1989 végén három karaktert majd a következő év elején négyet és végül valamivel később még ötöt . A Batman The Movie figurákhoz hasonlóan itt is többféle verzió létezik némelyik figurából, tehát összesen 18 féle figura gyűjthető össze ebből a vonalból. Batman mellett Jokert és Bobot sem adták ki újra, ilyen köntösben, tehát mind a 13 karakter teljesen új volt, a Toybiz szempontjából. Érdekes, hogy járművet és playsetet itt most egyáltalán nem adtak ki, valószínüleg úgy gondolták, hogy a Batman the Movie-ban kiadott több járgány egyelőre elég lesz, aztán majd később ehhez is hoznak ki. Kiegészítő terméknek egyetlen, kissé csúnyácska collector case-t adtak ki. 

s-l1600_23.jpg

s-l1600_1_9.jpg

A játékok fogadtatása nem volt rossz, bár az igazán nagy játékgyárak termékeihez nem tudtak felnőni, azért elkaristolt a játékvonal. Manapság a gyűjtők egészen kedvelik ezeket a figurákat, meglehetősen sokan gyűjtik is őket. Az áruk mostanság azért nem túl magas és igen sok eladó példány van belőlük. Nagyon sok maradt fenn felőlük bontatlan formában.

dcsh-269.jpg

1990 januárjában a Charan eladta a ToyBiz leányvállalatot Isaac Perlmutternek, aki korábban a Coleco játékgyártó  cég tulajdonosa volt. Perlmutter teljes átszervezésbe fogott és nem sokkal később beszállt a cégbe a Marvel-es Avi Arad is, ami után gyakorlatilag a Marvel házi játékgyárává vált a márka. A Batman játékok viszont nagyon hamar elkerültek a cégtől Perlmutter érkezése után. Ezt a játékvonalat még befejezhették, de a második hullám kiadásával párhuzamosan már készült egy teljesen új Batman játékvonal is. Öt év után ugyanis újra a Kenner-hez kerültek a jogok és ők készíthették el a következő dobást. Ezzel egy olyan hosszú és termékeny korszak indult el, amellyel még nagyon sok héten keresztül fogunk foglalkozni.

És most lássuk a figurákat részletesen

Első hullám – 1989 vége

Penguin – Szinte teljesen megegyezik a Super Powers-es Penguinnel. Mondhatjuk, hogy pofátlan nyúlás….de nyilván annyira meg eltér, amennyire szükséges. A fejet azért valamelyest átdolgozták. Egy kiegészítőt kapott, ami egy esernyő, amiből egy rakétát lehet kilőni. Négy féle változatban lehetett megszerezni. Létezik belőle, úgynevezett hosszú rakétás változat illetve nyilván egy rövid rakétás továbbá még a csokornyakkendő megléte az eltérés a verziók között. 

tails.jpg

dcsh-085.jpg

notails.jpg

penguin_tails.jpg

Lex Luthor – Ez egy teljesen sima, átlagos, semmi extra figura. Na de a feje…hát milyen arcot vág már szegény? Kiegészítőnek egy kis táskát és egy újrafelhasznált Bob pisztolyt kapott. A hátán lévő gomb segítségével ütni tudott.

tiki-download_file_6.jpg

dcsh-197.jpg

dcsh-200.jpg

Riddler – Egészen tűrhetően sikerült, mondhatni semmi extra. Kiegészítőnek egy összegöngyölhető papírcsíkot kapott, amelyen Riddler féle rébuszok olvashatóak. Ha ezt összesodorjuk, akkor a figura kezébe lehet adni. Teljesen felesleges.

tiki-download_file_7.jpg

dcsh-097.jpg

riddles.jpg

Második hullám  - 1990 eleje

Robin – Neki a jobb kezét lehetett mozgatni a hátán található gomb segítségével. A figura rendesen megidézi Robin-t , de semmi extra. A köpenye vászonból van legalább. Nem mondanám egy szemrevaló darabnak. Kiegészítőnek egy újrahasznosított batarangot kapott.

tiki-download_file_9.jpg

dcsh-012.jpg

Wonder Woman- A klasszikus megjelenését láthatjuk, ennek a jó öreg karakternek. A feje nem sikerült túl jól, de a többi az, úgy ahogy rendben van. Kiegészítőnek egy aranyszínű spárga szerű lasszót kapott. Ő is tudott akció mozdulatot, mégpedig ha a hátán lévő gombot lenyomtad, akkor lesújtott a jobb karjával.

tiki-download_file_11.jpg

dcsh-108.jpg

Mr. Freeze – A sisak színétől függően kétféle változata létezik. A színtelen és a narancsszínű üveges változat. Kiegészítőt és akció mozdulatot nem kapott, de hideg hatására a páncél színe megváltozik.

tiki-download_file_8.jpg

mrfreeze-orangehelmet-front.jpg

mrfreeze1.jpg

Superman – Nagyon hasonlít a Super Powers féle Supermanre. Egy kriptonit gyűrűt adtak hozzá, ami mágneses volt, a figura mellkasához lehetett tapasztani. A köpenye jó minőségű vászonból van.

img_2134-e1466615477114.jpg

toybizsupermanfront.png

Harmadik hullám – 1990 közepe

Two Face – Szegénykém elég nevetségesre sikerült. Kiegészítőnek egy érmét kapott, amit ha a kezébe adsz akkor azt forgatni tudja. Ezt a mechanizmust egy felhúzó működteti , ami a figura oldalán található. Elég felesleges képesség.

tiki-download_file_10.jpg

dcsh-124.jpg

dcsh-140.jpg

Flash – Lényegében háromféle verzióban létezik. A normál, alap verziójú nem kapott kiegészítőt, viszont egy felhúzókar volt a derekán, ami felhúzás után a karjait mozgatta. Ebből létezik DC Comics Superheroes logós és Flash logós csomagolási variáns is, de a figura megegyezik bennük. A Flash logós csomagolásút, az 1990-es John Wesley Shipp főszereplésével kiadott Flash TV filmhez adták ki. Ennélfogva a DC Comics Superheroes logó kisebb rajta és a nagy Flash felirat a hangsúlyos. Ilyen csomagolásban aztán kiadtak egy másikfajta Flash figurát is a Flash with Turbo Platformot, amelyben egy mozgó (talán hátrahúzós?) gördeszka szerű valamire kellett a figurát ráállítani.

tiki-download_file_3.jpg

tiki-download_file_4.jpg

dcsh-242.jpg

Aquaman – Szintén meglehetősen hasonlít a Super Powers Aquaman-re. Egy szigonyt és egy csikóhalat adtak hozzá kiegészítőnek. A hátán volt egy gomb, ami segítségével a lábát lehetett mozgatni. Két féle változata van, az egyiknek zöld a másiknak narancssárga a karja.

56436176.jpg

header_3.jpg

tiki-download_file.jpg

tiki-download_file_1.jpg

Hawkman – Valamivel magasabb, mint a többi figura. Egy gomb segítségével a szárnyát lehetett mozgatni. Egy buzogányt is adtak mellé. Egészen tűrhetően néz ki, de a hátán lévő mechanizmus eléggé fapadsra sikerült.  

tiki-download_file_5.jpg

dcsh-210.jpg

Green Lantern – Egészen tűrhető kis figura. Kiegészítőnek egy vizet spriccelő kis cuccot kapott illetve egy gyűrűt és egy lámpást természetesen.

tiki-download_file_2.jpg

greenlantern1.jpg

 A DC Comics Superheroes figuráknak léteznek nemzetközi változatai is, amelyek csak a csomagolás nyelvében és minimális dizájn elemekben térnek el. Ez például egy olasz verzió. Ezek nagyon ritkák.

af-855711_27126174-f852-11e5-bb42-d06a42375291_sm.jpg

Én úgy gondolom, hogy bár ez a játékvonal nem tartozik a legjobban sikerült DC játékok közé, azért mindenképpen vannak rejtett értékei, még akkor is ha szinte az egészet a Super Powers-ről koppintották.

A DC játékok jogai visszakerültek a Kennerhez, így a következő részben az 1991-es Kenner The Dark Knight Collection figurákról lesz szó. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5413824188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.04.17. 11:35:53

ezek még mindig régiek, ezek közül egy se volt meg.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2018.04.17. 12:48:45

@doggfather: Azért már közeledünk a 90-es évekhez :) Ma elkezdem csinálni a kövi részt

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (14) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1414) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (711) hasbro játékok (714) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (285) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1496) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1492) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (363) kenner (340) kennertoys (326) kenner figurák (325) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (573) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (372) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalógus (293) lego katalogus (295) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (71) lego tmnt (1) lego történelem (252) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (3) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pokember (1) pókember (4) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1154) régi játékok (1128) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (7) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (673) starwarsfigures (571) starwarsjármű (94) starwarstoys (658) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (672) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (516) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (561) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (39) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (10) titanium (1) tmnt (17) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1182) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (298) vintage (873) vintagejátékok (993) vintagestarwars (166) vintagestarwarstoys (166) vintagetoys (982) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (149) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása