A Batman akciófigurák története - 10.rész

A legutóbbi részben az Adventures of Batman and Robin figurákkal foglalkoztam, most pedig ahogyan azt megígértem, egy kisebb mellékvágányt, a Crime Squad-ot fogom bemutatni.

5708603029_ceeec82b71_b_1.jpg

A Crime Squad nem igazán egy önálló játékvonal, inkább egy alvonal, amit a névpecsétet kivéve semmi sem különböztet meg az „anya vonalaktól”. Úgyhogy ez végülis csak kiegészíti a múltkor tárgyalt játékokat. Abszolút felmerül a kérdés….hogy mért volt erre szükség? Hiszen ezen kívül még 1995-ben 4, egymástól majdnemhogy totál független Batman vonal került a boltokba. Nem értem én sem hogy miért volt szükség ennek a leválasztására.... Gyanítom, hogy a pénzéhes marketingesek lehettek a ludasok az „addig üsd a vasat, amíg meleg” elve alapján nyomatták az újabb és újabb termékvonalakat...., de más logikus érv egészen biztosan nem volt ennek a megkülönböztetésére.

gallery-blog-imgxt_batman-02.jpg

Én most eltekintek az általános részletes elemzéstől, hiszen a figurák paraméterei totálisan megegyeznek az Animated és az Adventures of Batman and Robin játékok tulajdonságaival.  (Az Animated-es cikket ITT OLVASHATOD, az Adventures of Batman and Robin cikkemet PEDIG ITT. ) Sem méretben, sem jellegben, sem a kiegészítők küllemében nem térnek el a többitől. Az egyedüli pici plusz, az egy Crime Squad logó, amit a figurákra is feltettek. Miért tárgyalom akkor én ezt mégis külön? Nos, azért mert ezt a csapatot nem lehet egy egyszerű sub team-nek ezt felfogni, ugyanis a Kenner is külön kezelte. Külön értékesítették őket és saját reklámkampányt is kapott a vonal.

A Crime Squad játékokat a világ minden táján értékesítették. Nem volt exkluzív vonal vagy ilyesmi. Az Animated és az Adventures vonalakhoz hasonló mennyiségben került a boltokba. Szerintem itthon is kaphatóak voltak, mert láttam már belőlük eladó példányt gyerekkori gyűjteményből. Körülbelül ugyanolyan gyakori manapság is, mint az Animated és hasonló áron is mozognak (tehát nem drágák és gyakoriak). Természetesen a kereslet is kb. teljesen azonos mértékű rájuk.

A csomagolás viszont érdekes. Az első széria hátlapja még Animated-es ás arra nyomták rá a Crime Squad logót. De nem matricaként, hanem rendes saját hátlapot kaptak a figurák, ami kizárja azt, hogy esetleg a már legyártott hátlapokat akarták volna így „megmenteni”. A második szériánál viszont Adventures of Batman and Robin-os hátlapot használtak, tehát ez a Crime Squad dolog független volt az alap játékvonal névtől.

torpedo.jpg

batmantorpedo-back.jpg

Összesen csak 15 figurát és 2 járművet adtak ki, két hullámban és egy év alatt le is zavarták az egészet. Az is érdekes, hogy egy figura kivételével mindegyik Batman volt….úgyhogy a „Squad’ kritérium nem igazán teljesül a termék nevéből. A figurák ezen megjelenése nem szerepelt az animációs sorozatban egyébként, úgyhogy igazából ez az alcsapat semmihez sem kapcsolódik és (tudtommal) semmiből sem merít. A figurák között sima és deluxe figurákat is kiadtak és valahogy az összes meglehetősen erőltetett. Viszont a kiegészítőik általánosságban egy picit nagyobbak és összetettebbek, mint a sima Animated vagy Adventures figurái mellé adott cuccok nagy része. Ami annak tükrében, hogy ugyanannyiba kerültek, mint a többi játék nem is olyan rossz. Azt viszont mindenképpen pozitívumként kell megemlíteni, hogy ezek a figurák szinte teljesen egyediek voltak. Néhány sculpt ugyan újrafelhasznált, de a festések és az összes kiegészítő most teljesen új és egyedi volt, ami azért nem szokott jellemző lenni a Kenner-re. De azért a járművek közül az egyik újrahasznosított. És akkor most nézzük őket egyenként.

batman-anos-90-linha-crime-squad.jpg

  1. hullám -1995 eleje

Batman (Air Assault) – Babakék Batman, amihez a már-már szokásos, kihajtható szárnyú, hátra szerelhető sárkányrepülőt adták. Viszont ezt a típusú sárkányrepülőt még nem használták ez előtt, szóval legalább egyedi a formája és egészen normálisan néz ki.

air2_1.jpg

air.jpg

Batman (Land Strike) – Sárga-fekete Batman, amihez egy rászerelhető és egészen fura „fegyverrendszert” adtak. Nehéz körülírni, hogy mi is lehet ez, mindenesetre engem a Centurions Jake Rockwell-jére emlékeztet. Gyakorlatilag két nagy zöld kar, amivel a jó ég tudja, mit tud csinálni Batman, de nagyon keménynek néz ki tőle.

land3.jpg

land1_1.jpg

land2_1.jpg

Batman (Piranha Blade) – Piros- Fekete digitális álcamintával ellátott egészen pofás kis Batman. A kiegészítője egy elég durva páncél, legalábbis nekem nagyon tetszik ez az éles forma. Ezen kívül egy penge kilövőt is kapott, ami szintén egy kicsit nagyobb, de abszolút passzol a páncél mellé. Nekem ez a figura tetszik szinte egyedül ebből a vonalból úgy igazán.

pira.jpg

pir1.jpg

pir2.jpg

Batman (Sea Claw) – Sárga-fekete Batman figura, amihez egy olyan rárakható búvár kiegészítőt adtak, ami gyakorlatilag Batmant egy élő búvárhajóvá tudja alakítani.

sea3.jpg

sea1.jpg

sea2.jpg

Batman (Stealthwing) – Egy érdekes sötét festéssel bíró Batman figura, ami mellé egy egészen nagy háti repülőt adtak és a nevéből ítélve ráadásul lopakodó képességgel is bír. A szárnyakon van két kis rakéta is, de ezek nem kilőhetőek.

stealth.jpg

stealthwingbatman.jpg

Batman (Torpedo) – Zöldes színű kamuflázzsal megfestett Batman, ami mellé egy nagyobb, zöld színű kiegészítőt adtak. Ez egy olyan páncél, ami gyakorlatilag egy vizijárgány, Batman ezzel tud suhanni a tengeri támadásai során (ha már Centurions, engem ez meg abból Max-re emlékeztet). A járgány két oldalán 1-1 torpedo foglal helyet.

torpedo.jpg

torpedo2.jpg

torpedo3.jpg

Robin (Ski Blast) – Az egyetlen figura ebben a cikkben, ami nem Batman….egy kissé robotszerű festéssel ellátott Robin, amihez egy piros páncélt és guruló sítalpakat adtak. Ez használható külön-külön és egyberakva is. Egyben rárakva, a figura a hátán tud suhanni, mint egy élő gördeszka.

robin1_2.jpg

robin3.jpg

robin2_1.jpg

Deluxe figurák

Batman (Skycopter) – Batman itt egy meglehetősen nagy kiegészítőt kapott, ami gyakorlatilag egy helikopter. De a páncél részbe betehető a figura, tehát voltaképpen ez egy háti kopter. Természetesen rugós rakétakilövő is van rajta, amihez egy piros lövedék is járt.

sky2_1.jpg

sky.JPG

Batman (Tri Wing) – Ez a Batman egy jó nagy sárkányrepülőt kapott, aminek a szárnyait ki lehet hajtogatni….így a szárnya végülis hat, pengeszerű tagból áll. A szárnyak kaptak némi ezüstös krómos festést, de ezt azért nem vitték túlzásba. Leginkább a sötét zöld szín dominál a figurán és a kiegészítőn is.

tri.jpg

tri2.jpg

Járművek

Batcycle – A korábban már jól ismert és többször is elsütött Batcycle újabb átfestett változata.

batcycle-front_3.jpg

batcycle_2.jpg

Triple Attack Jet – Na ő már picit érdekesebb, gyakorlatilag ez egy 3 az 1-ben járgány. Alapból egy hosszúkás és egészen vagány fehéres álcamintával ellátott repülő. De ketté lehet szedni és akkor az egyik felét egy nagy sárkányrepülőnek a másik felét egy szétnyitható kisebb repülőnek is lehet használni. Egészen ötletes és nem is néz ki rosszul.

tripleattackjet-front.jpg

triple.JPG

trip2.jpg

trip.JPG

  1. hullám

Batman (Bomb Control) – Bombakereső Batman. Egy egészen jó kis páncélos Batman, amihez egy nehéz, robbanásálló páncélt adtak, illetve egy bombát és egy bombafogó kart. A páncélon a Batman logó alatt a Crime Squad logó is megtalálható.

bomb2.jpg

bomb.jpg

Batman (Disaster Control) – Egy piros Batman, ami mellé egy egészen bonyolult, karokkal ellátott hátizsákot adtak. Ez elvileg a katasztófák utáni mentésre szolgál, gondolom Batman ezekkel a karokkal kapargatja a törmeléket.

dis.jpg

deisas.jpg

Batman (Fast Pursuit) – Szintén piros ruhás Batman, amihez egy nagyobb Batpod szerű guruló kiegészítőt adtak. Ezt rá lehet tenni a figurára és akkor Batman egyfajta bobként tud suhanni. Hogy mi ennek az értelme az kérdéses és hát kinézetre sem az igazi. Kicsit azért bénán fest ez a cucc.

fast.jpg

fast2.jpg

fast3.jpg

Batman (Super Sonic) – Kékes színű Batman, amihez egy jó nagy piros szárnyas kiegészítőt adtak. Ez rátehető a figurára és ez egyfajta sárkányrepülőként szolgál. Ezen kívül egy kézi rakétakilövőt is kapott.

sonic.jpg

sonic2.jpg

sonic3.jpg

A Crime Squad figurák önmagukban szemlélve egyáltalán nem jobbak vagy rosszabbak, mint az Animated vagy az Adventures játékok. Egészen tűrhetőek, viszont kérdéses, hogy miért volt szükség rájuk.  De ha eltekintünk attól, hogy teljesen értelmetlen volt ezeket egy önálló játékvonalba szervezni, akkor meg a karakter szelekció bántó egyhangúságát rónám fel fő problémának. De önmagukban a figurákkal nincsen gond.

cr.jpg

A következő részben a 3. Batman film, a Forever figurái fognak terítékre kerülni. Már előre borzongok... Tartsatok velem akkor is. Köszönöm, hogy elolvastad.

riddler_batman_forever.jpg

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr414018756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BatmanTAS 2018.06.04. 12:04:00

Tetszett!

A triple attack jettel illetve a sea claw figurával magam is büszkélkedhetek. ;))

A a két Centurions-os példád abszolút helyénvaló szerintem is...Írtad feljebb, hogy elvileg nem merítettek semmilyen létező játékvonalból, a Centurions játékvonalat nem ismerem ugyan, de a Crime Squad egy két figurája és kiegészítője engem is nagyon arra emlékeztetett!
A Batman forevert részemről már csak fél szemmel fogom olvasni (hajjjaj :) ) , jó kutakodást addig is ! :))

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (14) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1414) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (711) hasbro játékok (714) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (285) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1496) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1492) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (363) kenner (340) kennertoys (326) kenner figurák (325) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (573) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (372) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalogus (295) lego katalógus (293) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (71) lego tmnt (1) lego történelem (252) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (3) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pókember (4) pokember (1) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1154) régi játékok (1128) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (7) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (673) starwarsfigures (571) starwarsjármű (94) starwarstoys (658) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (672) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (516) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (561) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (39) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (10) titanium (1) tmnt (17) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1182) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (298) vintage (873) vintagejátékok (993) vintagestarwars (166) vintagestarwarstoys (166) vintagetoys (982) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (149) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása