Visszatekintés 2019-re....a blog tíz legolvasottabb cikkje az évből

A tavalyi év végén is visszatekintettem egy kicsit az elmúlt esztendőre és ezt most is megteszem, mert néha érdemes egy kicsit megtorpanni és számot vetni. Idén ezt egy kicsit más formában fogom megtenni, mint tavaly, hiszen a blog életében ez az év nem hozott annyi újdonságot és mérföldkövet, mint a 2018-as. Ez amúgy nem is baj, mert egy kicsit (nem kicsit) jobban el voltam havazva idén, úgyhogy valamivel kevesebb energiám is jutott az új tartalmak előállítására. Alapvetően én két listára gondoltam most, amiből a mai az év legolvasottabb Játékok a Polcról cikkeit szemlézi, a következő pedig majd azokat, amelyek szerintem a legjobban sikerültek, vagy a leginkább szerettem rajtuk dolgozni. Igazából a második a fontosabb, de azért azt se árt néha megnézni, hogy mennyien is kíváncsiak arra, amiket készítek. Én ezeket az adatokat abszolút transzparens módon kezelem, nem titkolok semmit és ugye igazából (szerencsére) beszámolási kötelezettségem sincs, hiszen felettem nem áll se reklámozó, se szponzor se semmilyen hatalom. Ez így is fog maradni a következő évben is.

 gali_1.jpg

Egy pár dologról azért a lista előtt mindenképpen szólnék. Először is a videók nézettsége, a feliratkozók száma, a Facebook oldal látogatottsága és a lájkolók száma is nagyjából maradt az előző évi szinten. Minimális emelkedés némelyiknél van, de összességében beállt az, hogy nagyjából kiket is érdekel a tevékenységem, kik azok, akik napról napra követik a dolgaimat és ez teljesen jól is van így. Réteg műfajjal foglalkozom, úgyhogy ezek a számok szerintem teljesen rendben vannak. Továbbra sem vágyom milliós megtekintésekre meg youtube sztár státuszra, azért sem mert ezeket a dolgokat én némiképp megvetem. Én a játékok szeretete valamint a magam szórakoztatása miatt írok, illetve videózok és szerintem, aki azért áll neki az ilyesminek, hogy „valaki legyen” vagy jó cuccokat kapjon ingyen az egy hibás út….és meg is vetem egy kicsit. A cucc az első nem a személy….még akkoris, ha kell az arc ahhoz, hogy a produktumot úgymond eladd a közönségnek.

2019-12-18_201031.jpg

A videóknál abszolút minden maradt ugyanúgy, mint 2018-ban. Mindig azok a cuccok szerepelnek nálam a „vásznon”, amit éppen össze tudok hozni… törekszem a változatosságra, de azért nem egyszerű a dolog, mert egy fenékkel, egyszerre, jó sok lovat ülök meg. Szerintem a 2019-es év is egészen változatosra sikerült és nagyjából ugyanezt fogom folytatni a következő évben is. Nagy formabontó újdonságok nem lesznek….nem állok neki jövőre sem mondjuk Polly Pocket-el vagy hat inches figurákkal foglalkozni. Továbbra is törekszem a heti egy szerdai videóra….aztán majd meglátjuk, hogy fog sikerülni. A cikkeknél néha a kreativitásom, de főleg az időm szab határt a napi 1 db tartalom előállításának. Nem is sikerült ezt az ütemet tartanom, úgyhogy kb el is engedtem, így akkor van cikk, amikor éppen sikerül összehozni, de nem is akarok ezen görcsölni. Legalább 70 cikk ötletem van még mindig felírva, aminek neki se álltam, de sokszor a nagyobb volumenű dolgaim nagyon lassan készülnek el, pont, azért mert rengeteg időt és energiát visznek el. Ennek ellenére azért folytatódni fognak a megszokott érdekességek, történeti cikkek, top 10-ek stb, de ezt szerintem tudjátok is. Az ötleteim még mindig nem fogytak el (ami meglepő) és noha többször is megkaptam a hátam mögött idén is, hogy másolok /koppintok stb. (amit komolyan mondom továbbra sem értek, hiszen még soha semmit nem fordítottam le 1:1-ben vagy másoltam le…. nyilván adatokat szedeget az ember innen onnan, de mindig a saját véleményemmel, szövegemmel stb. prezentálom, hiszen anélkül nem is cikk lenne csak egy adathalmaz), azért még mindig egy csomó olyan cikkötletem van, amiről magyar nyelven (de sokszor angolul se) nem írt még senki. Én leginkább ezekre vagyok büszke, ha ki lehet emelni valamit.  Igyekszem 2020-ban is nyomatni….jól, rosszul – épp ki hogy látja – de nagyjából ugyanúgy. Tartsatok velem a következő évben is. Most pedig nézzük meg mi volt az a 10 Játékok a polcról bejegyzés, amit a legtöbben olvastatok.

 

  1. Star Wars játékjárművek története 11.rész – 6450 olvasó

A Star Wars játékjárművek története sorozatom egy eléggé aprólékos, nehezen összerakható széria, aminek minden egyes epizódjában eléggé sok munkám van. Általában szeretni is szoktátok, úgyhogy nem is annyira meglepő, hogy az egyik rész feljutott az éves Top 10-be. A 11. rész Grievius Starfighter-éről szólt, ami egy remek járgány, de nagy valószínűséggel csak azért sikerült ennyi olvasót összegyűjtenie, mert kikerült az Index főoldalra egy fél napra.

ITT OLVASHATOD

griev.jpg

  1. Top 10 Kedvenc G.I.Joe fegyver – 6807 olvasó

Abszolút nem gondoltam volna, hogy bármelyik „kedvenc” toplistám fel fog kerülni az év végi sikerlistára, hiszen alapjáraton nem gondolom, hogy bárkit is komolyan érdekelné az, hogy nekem mik a kedvenc dolgaim. Szerintem az érdeklődést itt inkább az válthatta ki, hogy a G.I.Joe figurák és járgányok mellett önmagukban a fegyverekről kevesebb szó szokott esni, noha ezek a játék fontos kellékei voltak. Ezekhez is emlékek sora kötődik, ötletesek, dekoratívak illetve önmagukban a fegyvereket is sokan szeretitek.

ITT OLVASHATOD

 fir1_1.jpg

  1. 10 TV sorozat a gyerekkorunkból, amelyekhez készültek játékok – 6883 olvasó

Ebben az évben nagy hangsúlyt fektettem a TV-s illetve filmes licenszekhez köthető, itthon viszonylag ismeretlen játékok bemutatására, amelyet főleg az általatok nagyon kedvelt 10-es listákban tettem meg. Az ilyen cikkek könnyen emészthetők, könnyen átfuthatók, ezért messze népszerűbbek szoktak lenni, mint a súlyosabb, sok szöveget tartalmazó írásaim. A filmes / TV-s játékokról szóló listáim különösen népszerűek voltak, ezért több is felfért az év végi top 10-be. Ezeket a cikkeket egyszerre terveztem meg és ugyan elég sok időt kellett belerakni – főleg a képvadászgatás meg az adatok miatt – azért kifejezetten szerettem rajtuk dolgozni, mert volt bennük egy jó adag humorfaktor is. Főleg a sorozatosban.  

ITT OLVASHATOD

 kni1_1.jpg

  1. Vintage Star Wars érdekességek 46. – 7153 olvasó

Rögtön az év elején, valami csoda folytán az amúgy meglehetősen szerény olvasottságú – ám számomra abszolút szívügyként kezelt – sorozat a Vintage Star Wars érdekességek 46. epizódja iszonyatos érdeklődést generált. A fekete köpenyes Anakin prototípusról szóló írásomat én biztos nem sorolnám a legjobbak, de még csak legérdekesebbek közé sem – ebben a sorozatban voltak jóval érdekesebbek is- de azért örülök, hogy egyfajta érthetetlen fekete lóként felkerült a listára.

ITT OLVASHATOD

 anakin-fs-front_1.jpg

  1. 1998-as Lego Technic katalógus – 7779 néző

A másik számomra nehezen értelmezhető helyezett a 98-as Technic katalógus volt, ami ugyan biztosan azért termelt sok nézőt, mert kikerült az Index főoldalra, de azon is érdemes elgondolkodni, hogy egyáltalán miért került ki oda. Hiszen minden héten rakok ki szkennelt Lego papírárut és Technic-esből is tettem ki idén szép számmal, de valamiért ezt mégis jobban szerették a népek. Azt megfigyeltem, hogy a 85-95 közötti Lego tartalmak a legnépszerűbbek a köreitekben (+Star Wars), de ezek a 90-es évek beli Technic cuccok azért régen se tartoztak a legnépszerűbbek közé, noha azért biztos komoly rajongótáboruk volt. Mindenképp meglepő, hogy ez volt a legnépszerűbb Lego katalógus idén amit kitettem.

ITT LÁTHATOD

 01_83_1.jpg

  1. Top 10 Sikeres filmek, bukott akciófigurái – 8075 olvasó

Amint feljebb említettem a filmes / TV-s top 10-ek nagyon hasítottak az évben, így az 5. legolvasottabb cikkem a sikeres filmek bukott akciófiguráiról szóló listám lett. Kifejezetten szeretitek a bukástörténeteket olvashatni és bevallom én is leginkább a két véglettel – az óriási sikerekkel vagy az ordas bukásokkal szeretek igazán foglalkozni. Ezekben van igazán élet meg lehetőség a kifejtésre.  Amint fentebb írtam is ezeket a listákat egyszerre terveztem meg, hogy ne legyen közöttük átfedés és saját értékítéletem szerint, ez volt az egyik legjobb listám idén.

ITT OLVASHATOD

 pl_1.jpg

  1. Top 10 Bukott filmek, bukott akciófigurái – 9450 olvasó

Az előző lista párja még jobban hasított. Ebben talán egy picit még nagyobb volt a humorfaktor, hiszen a játékok olyan filmekhez kötődtek, amelyek közül több is alapból közröhej tárgya. A játékok se voltak kevésbé borzalmasak, úgyhogy emlékeim szerint ezt kifejezetten élveztem csinálni. Bár némelyik film „bukott” státuszával nem értettetek egyet.

ITT OLVASHATOD

 st_1_1.jpg

  1. A Top 10 legrosszabb filmes főhősről mintázott akciófigura – 10091 olvasó

Az ez évi harmadik legolvasottabb cikkem éppenhogy felfért a blog történetének top 10 legolvasottabb cikke közé, mégpedig a 10. helyre. Ez is a filmes / TV-s vonalon mozgott, csak ez a borzalmas főhősökre koncentrált. Volt némi átfedése a többi filmes cikkel, de csak 1-1 elkerülhetetlen karakter erejéig. A bukott dolgokon kívül a borzalmasan sikerült játékokat is nagyon szeretitek és bevallom, ami humorosan sikerült rosszul, azokat én is nagyon kedvelem.  

ITT OLVASHATOD

 mi1_1.jpg

  1. 1986-os Matchbox katalógus – 10252 néző

Katalógusokkal és egyéb papírárukkal gyakorlatilag minden héten szoktam jelentkezni. Lego az minden héten van, de igyekszem minél több G.I.Joe, Transformers  és Action Man reklámanyagot is bemutatni nektek, mégpedig szigorúan csak olyanokat, amelyek a saját tulajdonomban állnak (tehát nem netről letöltött, levadászott anyagokat rakok fel). Ebben az évben Matchbox katalógusok is kerültek a birtokomba, amit még akkor is beszkenneltem, ha tudom, hogy a neten amúgy máshol is fellelhetőek (anno volt is, aki nem értette, hogy ennek mi értelme). Bár ez a 86-os katalógus egyáltalán nem volt egyedi, vagy ritka, sőt úgy tudom hasonló Matchbox katalógusokat más is mutatott már be, de valamiért mégis nagyon szerettétek, úgyhogy rengetegen megnyitottátok. A blog történetének egyébként a hetedik legolvasottabb produktuma lett.

ITT LÁTHATOD

02_54_1.jpg

  1. Tíz licenszelt Lego téma, ami megbukott – 12635 olvasó

Ebben az évben az összes produktumom közül egyértelműen a megbukott licenszelt Lego témákról szóló cikkem érdekelt titeket a legjobban. Ez azért is érdekes, mert a valaha volt legolvasottabb cikkem, a Lego legnagyobb bukásai című írásom volt, úgyhogy úgy néz ki szerettek olvasni a Lego kevésbé sikerült dolgairól…. ami persze nem is meglepő. Ezen a cikken dolgozni is jó volt, de nem volt könnyű összebogarászni hozzá az adatokat, ami kisebb-nagyobb intenzitással, de két hétig tartott. A 12635 olvasóval egyébként felfért az all time top 10 legolvasottabb művem közé is, mégpedig a hatodik helyre.

ITT OLVASHATOD

 avatar2_1_1.jpg

Nektek melyik volt a kedvencetek?

Köszönöm az egész éves megtisztelő figyelmeteket!

Tóth Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5015370528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2019.12.30. 06:43:50

Szuper posztok voltak, én is nagyjából ugyanezeket tettem ki tőled a Port.hu főoldalára: a 10-es lista, a bukás, a Lego és a Star Wars örökzöld hívószavak! Nekem egyébként idén is és tavaly is a "Gyuri bácsis-interjúk" voltak a kedvenceim, remélem, folytatódik az interjúsorozat!

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (7) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (33) archivum (33) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (3) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (2) bionicle (6) blacktron (1) black series (39) board games (4) bootleg (14) börze (1) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (28) centurions (3) chuck norris (1) city (2) classic space (1) clone wars (19) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) diorama (1) disney park (1) double dragon (2) dreadnok (3) droids (7) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (8) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (5) érdekesség (1062) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (5) fake star wars (1) fekete péter (1) figurafeszt (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (5) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (263) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (264) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (34) gijoe figurák (205) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (265) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (56) gi joe járművek (52) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (39) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (11) gi joe prototype (11) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (206) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (4) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (558) hasbro játékok (561) hasbro katalógus (5) heman (9) heti video (172) he man (12) he man katalógus (1) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (3) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1158) játékbolt (18) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (8) játékgyűjtők (5) játékipar nagyjai (3) játékok (1157) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (34) játék lelőhely (9) játék reklám (25) játék riport (14) játék tv riport (9) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (229) kenner (297) kennertoys (287) kenner figurák (282) kenner története (5) képregény (2) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (8) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (425) lego2020 (6) legostarwars (133) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (5) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (4) lego bionicle (5) lego blacktron (15) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (79) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (237) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalógus (174) lego katalogus (178) lego knightskingdom (1) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (26) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (44) lego resq (2) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego slizer (1) lego solo (4) lego space (82) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego sports (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (147) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (2) lego studios (3) lego super heroes (4) lego szett (167) lego tehcnic (52) lego tmnt (1) lego történelem (209) lego town (46) lego train (14) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (5) ljn toys (5) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (6) masters of the universe (7) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (12) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (3) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (35) moder star wars figurák (31) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (10) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (12) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (52) potf eu (10) potf expanded (3) potj (7) power of the force (53) power of the force története (15) power of the jedi (9) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (40) prototype (39) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (886) régi játékok (872) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (23) remco (1) rendezvény (2) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (10) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (4) saga collection (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (16) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (555) starwarsfigures (468) starwarsjármű (94) starwarstoys (542) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (554) star wars 30th anniversary (10) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (2) star wars chess (1) star wars clone wars (22) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (400) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (456) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (78) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (9) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (66) star wars prototipus (75) star wars prototype (73) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (2) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (96) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (16) technic (25) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (3) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (15) tonka (5) top10 (57) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (7) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (872) town (27) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (4) transformers (58) transformers beast wars (2) transformers g1 (45) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (38) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (180) vintage (658) vintagejátékok (781) vintagestarwars (160) vintagestarwarstoys (160) vintagetoys (773) vintage collection (45) vintage gi joe (245) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (144) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása