Top 10 legrosszabb képregényes akciófigura

Gondoltam pár hét szünet után megint összedobok nektek egy jó kis 10-es „legrosszabb” listát, mert tudom, hogy ti is pont annyira szerettek szörnyülködni és háborogni, mint én. A mai választottam a képregényes akciófigurák köre volt, mert bizony ebben a témában is egészen pusztító alkotások születtek, főként a 90-es években. Jöjjön, hát a szerintem 10 legrosszabb képregényes akciófigura.

aunt.jpg

Először viszont tisztázzuk, mi kerülhetett fel a listára és mi nem, hogy megelőzzem az ezzel kapcsolatos kérdéseket. Nem került fel bootleg figura…mert azokból olyan szinten pusztítók is vannak, hogy megtöltötték volna mind a tíz helyet. Nem került fel filmes figura, még akkor sem, ha a film képregény alapú volt (ezért nem szerepel egy Batman Forever vagy Batman és Robin figura sem a listán). Ugyanilyen okból a rajzfilmes figurákat is mellőztem. Ahol az adott karakter inkább a rajzfilmhez kötődött (névleg vagy jellegében), nem a képregényhez, hiába volt képregényes alapja, nem tettem fel a listára. Ezért nincs fent végülis egyetlen karakter sem a 97-es Avengers United They Stand sorozatból (Hawkeye…brrrr), vagy a síelős „Slalom Racer” Batman, a New Adventures of Batman szériából, pedig ezek erősen felkívánkoztak. Tiszteletből… és mert hiszem, hogy minden játékot a maga idejének színvonalához kell mérni, nem raktam fel egyetlen 70-es évekbeli Mego figurát sem, pedig ezek közül is volt, ami felfért volna, például a Pocket Heroes vonalból. Természetesen csak a gyári cuccok közül válogattam, úgyhogy a custom-oknak most sem volt helye a listán. Főként Marvel és DC figurák szerepelnek, egészen egyszerűen azért, mert ezekből a karakterekből sokkal több akciófigura készült, mint bármi másból. Nagyon szerettem volna borzalmas Spawn vagy Judge Dredd figurákat is feltenni, de bármennyit kutattam, ilyeneket nem találtam, legalábbis annyira rosszakat nem, hogy felférjenek. Annyit még hozzátennék, hogy sok helyezett ismerős lehet a témával foglalkozóknak a netről, hiszen ezeket általában mások is a legrosszabbaknak tartják. Én átnéztem sok száz figurát, de ezeknél sok esetben én sem találtam rosszabbat, így az én listám elég sok ponton átfedést mutat más nemzetközi cikkekkel is (na de azért sok ponton meg nem).  A lista most is a saját véleményemet tükrözi és persze nem kötelező vele egyetérteni… ha van olyan, amit szerintetek lehagytam, vagy éppen egyetértetek a helyezettekkel, osszátok meg véleményeteket kommentben.

hawkeye1_1.jpg

ironman_1.jpg

10.Eradictator- Man of Steel, Kenner, 1998

A 90-es években természetesen Batman-hez hasonlóan, Superman-ből is a Kenner gyárhatott akciófigurákat. Ezt többé-kevésbé teljesen hasonló módon csinálták, mint a Batman-nél, tehát millió és egy majdnem ugyanolyan Superman jelent meg plusz egy csomó idegen ruhazáttal bíró is. Az Eradictator nevű karakter nem Superman, viszont a ruházata majdnem teljesen megegyezik az övével. Voltaképpen nagyon egyszerűen fogalmazva ő egy napszemüveges Superman (be ne írjátok az eredettörténetét…megnéztem), akiből a Kenner mail-in order formában adott ki figurát 1998-ban (Toyfare magazin exkluzív volt). A figura feje viszont valami pusztítóra sikeredett…..ilyen erőlködős arckifejezésű darabbal nem mindennap találkozik az ember. Azt, hogy ez az arckifejezés pontosan mire hasonlít rátok bízom, de a képregényben szereplő karakter fejére biztosan nem.

era.jpg

era2.jpg

era3.jpg

9.Punisher – Shapeshifters, Toybiz, 1999

A 90-es években a Toybiz minden bűnt elkövetett a népszerű Marvel karakterekkel szemben, amit csak el lehetett. Az alap volt, hogy folyamatosan újabb és újabb ötletekkel igyekeztek feldobni a játékfigurákat, ám a Toybiz néha nagyon mellé lőtt az ilyen újításokban. A Shapeshifters sorozat is nagyjából ilyen volt, amiben a hagyományos 5”-es méretű Marvel figurákat, valamilyen formában át lehetett alakítani, általában egy-egy a karakterre ellemző állattá vagy fegyverré. Ez némely esetben azért működött, hiszen például egy Transformers-szerűen orrszarvúvá alakítható Rhino azért meg tudta fogni a gyerekeket. Punisher-nél viszont nem igazán gondolták át az alkotók, hogy miként is fog kinézni a végeredmény. Az alap, hogy őt valamiféle fegyverré kellett alakítani, de azt az ötletet, hogy szegény Frank-nek egy ágyú csapódjon ki a pömpölője helyére, bizony nem gondolták át kellőképpen. Persze az átalakítás végeredménye egy ágyú volt, de a transzformáció első lépése volt az, ami miatt a figura mindenkinek megmaradt az emlékezetében és emiatt szokott rendre szerepelni a történelem leggázabb akciófiguráinak soraiban. Mondjuk a figura erőlködő arckifejezése se kutya.

puni.jpg

puni3.jpg

puni4.jpg

puni2.jpg

8.Superman (Street Guardian) – Man of Steel, Kenner, 1995

Ahogy azt fentebb írtam, a Kenner Superman-el is pontosan ugyanazt az utat járta be, mint Batman-nél. Millió féle, sokszor UV színekbe hajló értelmetlen ruhákkal, páncélokkal és egyéb kiegészítőkkel adták ki, a nagyjából ugyanazon a figurákon alapuló sok-sok figura változatot. Több darab is felkerülhetett volna a listára, ám én egy olyat választottam, ami ugyan nem pusztítóan ronda, ám önmagában véve, teljesen értelmetlen. Superman az egyik legerősebb szuperhős, gyakorlatilag egy istenségszerű karakter….mégis ki találta ki, hogy rakjanak rá egy galléros bőrjakót és egy láncos fegyver segítségével legyen belőle egy utcai igazságosztó? Minek neki biciklilánc, meg pajzs? Kb bármilyen utcai bandát mínusz percek alatt szétcsapna puszta kézzel, vagy leölne a szeméből előtörő sugarakkal. Lehet, hogy voltak ennél rondább képregényes akciófigurák is a történelemben, de értelmetlenebb nem sok.

street3_1.jpg

street_1.jpg

street-guardian-superman-1.jpg

7.Ravishing Reporter April O’Neal –Teenage Mutant Ninja Turtles, Playmates, 1992

A TMNT figurákon gondolkodtam a legtöbbet, mert bizonyos szemszögből a Playmates olyan mélységeket érintett bizonyos kiadásokkal, ami számomra a mai napig felfoghatatlan. Mindannyiunk kedvenc teknőseit ugyanis minden elképzelhető módon megalázták….volt farmer sorozat, sportolós sorozat és űrruhás sorozat is. Ugyanakkor ezek azért érzetileg inkább a rajzfilmekhez kötődnek, mint a TMNT képregényekhez, így ezeket nem tettem fel a listára. Az April O’Neal-ből utcalányt faragó, 1992-es Ravishing Reporter April figurát viszont igen, mert egyrészt ez valami borzalom, másrészt ennek nem találtam semmilyen rajzfilmes kötődését. A babaszerű kinézet nem kicsit volt idegen az egész TMNT játékvonaltól, de a hullámos babahajtól tényleg olyan az egész, mintha egy bootleg Barbie-t látnánk.Ezt ráadásul még ki is hangsúlyozták a csomagoláson, tehát az alkotók ezt selling point-nak szánták. Csecstájékon szegényt alaposan kikerekítették és az egész öltözéke olyan, mintha April inkább más foglalkozást választott volna a riporterkedés helyett. Nekem egyébként a fénykorát élő CC Catch ugrik be elsőre, ha meglátom ezt a figurát. Ezen kívül a mellé adott kiegészítők sem illettek hozzá, hiszen miért lenne April-nél „bulizás” közben bugyilila dobócsillag meg sai?

april2.jpg

april.jpg

april3.JPG

6.Wolverine with Claw Cannon Blaster – X Men Secret Weapon Force, Toybiz, 1998

Ki ez….és hogy néz ez ki? Csak mert ez egy millimétert sem hasonlít az egyik kedvenc képregényes karakteremre. Én nem is tudom, mihez tudnám ezt a figurát hasonlítani. A teste borzalmasan aránytalan, a feje csúnya, a kiegészítő pedig bazinagy és felesleges (ez egy átalakítható járgány, amin természetesen rugós rakétakilövő is található), tehát az egész úgy, ahogy van visszataszító. Sok hülyeséget csinált a Toybiz a 90-es években, de ez volt az egyik legpusztítóbb…..de csak az egyik, mert azért lesznek még gyöngyszemek a  listán.

wolve.jpg

wolve2.jpg

wolve3.jpg

5.Wolfsbane – Marvel Hall of Fame, Toybiz, 1997

Wolfsbane egy érdekes ifjú mutáns, aki az Új mutánsok képregényben debütált 1982-ben. Gyakorlatilag egy farkasemberszerű karakter, így rendelkezik némi szőrrel, ezért logikusnak tűnt a Toybiz-nek, hogy a belőle készült figuránál ne a sculpt-ba formázva valósítsák meg a szőrzetét, hanem használjanak „igazi” szőrt. Ez egy elég kockázatos dolog és az akciófigurák története során sokszor próbálkoztak is ilyesmivel, de a végeredmény nem mindig sikerült mutatósra. Nos Wolfsbane esetében sem, akinek a pamacsokban felvitt loncsos műszőre valami kritikán alulira sikeredett. Úgy néz ki szegény, mint egy foltokban megborotvált moncsicsi, aminek ráadásul hullik is a nem teljesen jól felapplikált szőrzete. A későbbi New Mutants sorozatban megjelent darabnál inkább már a sculptba foglalták a szőrzetet, de az a figura se lett sokkal szebb.  

wolfs.jpeg

wolfs2.jpg

wolfsv.jpg

4.Pirate Batman vs. Pirate Two Face – Legends of Batman, Kenner, 1996

Ha van vonal, amit úgy, ahogy van, kitörölnék a játékuniverzumból, akkor az a Legends of Batman, amiben mindenféle elcseszett, kicsavart öltözékekben jelentek meg a népszerű Batman karakterek. Persze ennek volt képregényes alapja, hiszen a figurák a karakterek Elseworld képregényekben látható formáit mutatják. Nekem egyrészt az elvvel van bajom, hiszen semelyik képregénynél sem szeretem, ha a megszokott koordináta rendszerből kiragadva, erőltetetten megváltoztatják az alapszituációt (értsd… attól hogy Batman apja mondjuk nem gotham-i gyáros volt, hanem egy XVI. századi debreceni szőnyegárus és Gotham helyett Balmazújvárosban játszódik a történet, nem lesz a képregény se jobb, se izgalmasabb, maximum felidegel az erőltetettség). Másrészt nem hiszem, hogy ezekből figurákat kellett volna gyártani, mert a többségük nem túl mutatós és a gyerekek számára sem ez volt az elsődleges kinézetük. A mezőny elképesztően gyatra volt…volt Viking Batman, Gladiátor Batman és egyiptomi Macskanő is…de ezek közül is kiemelkedett hitványságban a kalóz Batman vs. kalóz Two Face kettes pakk. Ezek együttesen szerepelnek a listán, de nehéz is lenne eldönteni, hogy a Zorró pózban álló Batman vagy a keze helyett svájcibicskát hordó Two Face a gázabb. A rogyasztott lábtartás miatt talán a Batman…

pirate2pack.jpg

pirate_1.JPG

9b5bcd1f13660be77e8d9a28434f80a0.jpg

d7fe356225a68f5f0cccdff084300c1d.jpg

3.J.Jonah Jameson – Monster Mayhem, Toybiz, 1995

J.Jonah egy ikonikus képregénykarakter…rosszindulatú, elviselhetetlen és mindig megpróbálja megkeseríteni Pókember életét. Szinte mindent tudunk róla, ám az szerintem mindenki figyelmét elkerülte, hogy Jonah rendesen kipattintotta magát az évek során, amit egy óriási XXXXL-es zakóval próbál leplezni…. legalábbis a Toybiz alkotói ebben hihettek, hiszen a Monster Mayhem pakkban megtalálható Jonah figura pont ilyen. Ez valami röhejes darab. Az odáig oké, hogy minden karaktert kétszer izmosabbra csináltak figurában, mint ahogyan bárhol is láthattuk őket, de Jonah-nál ez a tény elképesztően karakteridegen. A kiegészítőnek hozzá adott vászonzakó pedig, akkora, hogy azt kell feltételeznem, hogy tervezési vagy gyártási hiba történhetett. Úgy néz ki szegény, mint valami elcseszett pankrátor.

monster2.jpg

monster_2.jpg

mayhem.jpg

2.Spider Man (Beach) – Adventure Hero, Toybiz, 1999

A játékgyártók gyakorlatilag minden szuperhőst meggyaláztak már a belőlük készült figurákkal, de Pókembert sajnos különösen szerették. Leginkább a különféle erőltetett pluszfunkciók voltak azok, ami miatt akár 10 figurával is szerepelhetett volna a listán mindannyiunk kedvenc falmászója. Nem is volt könnyű kiválasztani ezek közül a leggázabbat, de nálam a neonszínű cápavadász Pókemberen, az óriásgolyókat kilövő Pókemberen és a pecázó Pókemberen is túltesz a „Beach” Pókember. Bizony, ez egy Hasselhoff stílusú, strandlabdával és mentőbójával súlyosbított figura, ami a hetykén hátradobott baseball sapka mellett, olyan izomzattal rendelkezik, mint Hulk Hogan. Érdemes elveszni a részletekben…pókháló mintájú bebújós…izompóló…és olyan hegyes vádli ami kiszúrja a lufit. Elképesztő hitvány darab, még akkor is, ha ez eleve egy poén széria részeként került kiadásra. Ráadásul 10”-es méretű, tehát az egész bazinagy.

beach.jpg

beachspiderman_jpg.jpg

beash.jpg

1.Aunt May – Famous Covers, Toybiz, 1997

Ez a figura a mindennek az alja. Be kell valljam, az egész felsorolást az motiválta a részemről, hogy elmondhassam, ez a figura nekem a legvisszataszítóbb az összes közül, amit valaha láttam…minden figura közül, nem csak a képregényes mezőnyben. Nem tudom, hogy adhatta ki a kezéből az alkotó ezt a munkát, de Peter Parker kedves arcú nagynénjéből sikerült egy VHS korszakbeli horrorfilm főgonoszt csinálni. A Famous Covers sorozat egy-egy híres képregényborítót volt hivatott megidézni egy nagyméretű, díszdobozos figurával, de itt a lyukon valami olyan figura kandikál ki, amit Warrenék azonnal bezárnának egy üvegkalitkába a démoni tárgyakat tömörítő szobájukban. Ráadásul tetézi a dolgot, hogy ehhez a cucchoz csak mail in order formájában lehetett hozzájutni, tehát valamelyest extrább darabnak szánták….Hát végülis, ha úgy vesszük, az lett… A sorozat többi darabja egyébként nem ennyire vállalhatatlan.

aunt-may1_1.jpg

aunt3.jpg

aunt5.jpg

aunt.jpg

Természetesen most is megmutatok még hármat azok kötül, amelyek éppencsak lecsúsztak az első tíz helyről...

Iceman (Ninja) – Marvel Universe, Toybiz, 1996

A 90-es évek egyik alap trendje volt, hogy a jól menő játékvonalaknál olyan tematikákat vezettek be, amelyekben a vonal alaptulajdonságaitól eltérő, de jól menő tulajdonságokkal ruházták fel a figurákat. Ilyen volt a „ninjásítás” is, amely során szinte minden ismert játékvonalban jelentek meg ninja stílusú figurák. Sajnos ez nem minden karakternél sült el jól, bizonyos X-Men tagokhoz pedig kifejezetten nem illett. A leggázabb Bobby Drake azaz Iceman volt, akinél kevésbé ninja karaktert keresve se lehetne találni. Ez a 10”-es Toybiz figura alapból sem egy matyó hímzés, de az áttetsző testen a ninja kötényke különösen röhejesen hat.

iceman2.jpg

iceman.jpg

Spider Man (Fisherman) – Adventure Hero, Toybiz, 1999

Végülis a Baywatch Pókembert keményebbnek találtam mint a horgász Pókembert, ezért az szerepelt a listán, de elrettentésül mindenképpen álljon itt a halászsapkás, munkásgatyás Peter Parker is….szégyen és gyalázat

fisher.png

fisher.jpg

fish.jpg

Scarlett Witch – Marvel Legends, Toybiz, 2005

Nagyon szerettem volna egy modernebb darabot is feltenni a listára, bizonyítandó, hogy nem csak régen készültek pusztító képregényes akciófigurák, de végülis a 2005-ös klasszikus kinézetű Scarlett Witch nem fért fel. Pedig ez a figura valami borzadály…az arca is elképesztően bamba, a testalkata  sem jó és az ízületei egészen csúnyára sikeredtek, főleg a nyaka. De a listán szereplő darabok sajnos el kell ismerjem, rosszabbak voltak.

scarlet3.jpg

scarlet1.jpg

scarlet2.jpg

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr9215678134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crusaderman 2020.05.10. 19:35:50

Húúú hát jókat derültem a képeken, sok szer fogyhatott annakidején a tervezők körében :D Mondjuk én a Saga Collection (talán az a vonal) Dooku-n is jókat derültem (az amelyik olyan pózban van mintha táncolna :D)

Jerryco 2020.05.11. 00:55:14

Hihetetlen, mennyi szart sóznak a gyerekekre. Örülök, hogy sose kattantam rá ezeknek a vackoknak a vásárlására. Gyerekként becsúszott pár silány Star Wars figura, és hamar rájöttem, hogy egy darab műanyag és textil anyag nem éri meg a horror árakat, amit kérnek érte.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.05.11. 10:08:48

azt a megtorlót aki a hatalmas gépp.csével lő ők se gondolhatták komyolan, még akkor se.

okés, hogy a nők nem számítottak, de na.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (39) archivum (39) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (13) epic continues (3) episode I (13) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (7) érdekesség (1408) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (709) hasbro játékok (712) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (284) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1490) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1486) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (38) játék lelőhely (12) játék reklám (30) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (361) kenner (339) kennertoys (325) kenner figurák (324) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (570) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (369) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalógus (291) lego katalogus (293) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (70) lego tmnt (1) lego történelem (251) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (2) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pókember (4) pokember (1) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1148) régi játékok (1122) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (7) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (671) starwarsfigures (569) starwarsjármű (94) starwarstoys (656) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (670) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (514) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (559) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (38) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) titanium (1) tmnt (16) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1176) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (297) vintage (868) vintagejátékok (989) vintagestarwars (165) vintagestarwarstoys (165) vintagetoys (978) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (148) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása