Top 10- A legtöbb kiegészítővel ellátott vintage G.I.Joe figura

Léteznek az életben értelmetlen, ámde szórakoztató adatok, statisztikák és kimutatások….hány centis egy Cornetto jégkrém, hány csavar van a legnagyobb tv állványban vagy éppen hány másodperc alatt eszik meg egy hot dog-ot a téma világcsúcstartója. Önmagukban ezeknek az adatoknak nincs túl sok jelentőségük, de azért az ember szeret néha az ilyeneken elcsámcsogni vagy éppen rácsodálkozni. Természetesen a játékok világában is lehetne csinálni egy csomó ilyen önmagában értelmetlen, ámde érdekes statisztikát és mivel én valamiért szeretem az ilyesmit, ezért a múltban már párszor csináltam nektek hasonló gyűjtéseket. Összeszedtem a legnagyobb játék playset-eket, a legnagyobb Lego hajókat és a legnagyobb G.I.Joe járgányokat is listáztam már. Ma megint csak egy hasonló listát állítottam össze, mert a napokban a vitrint nézve elgondolkodtam. Melyik vintage Joe figurához adták a legtöbb felszerelést? A kérdésre nem tudtam kapásból válaszolni és az ilyen dolgok engem zavarni szoktak ezért nekiálltam utánanézni a témának. Mivel arra elég hamar rájöttem, hogy a sok cucc, a méretük miatt csalóka lehet, ezért elkezdtem összeírni, hogy pontosan melyik figurához, hány alkatrészt adtak annak idején. Aztán végig mentem gyakorlatilag az összes vintage figurán, amihez 3-nál többet adtak, csak hogy biztos lehessek a dolgomban és így kikörvonalazódott, hogy a 10 db alkatrész feletti figurák ligája viszonylag szűk, úgyhogy pont meg tudok tölteni vele egy tízes listát. Azt hozzá kell tenni, hogy a vintage G.I.Joe figurákhoz nemcsak színvonalban jobb, hanem mennyiségileg is több kiegészítőt adtak, mint a rivális játékvonalaknál, így egy ilyen listának gyakorlatilag csak ennél a témánál lehet értelme.

 gridiron2.jpg

Na de hogyan számoljak? Mi számít egy darab felszerelésnek? Tettem fel magamnak a kérdéseket, hiszen a vintage Joe-k esetében nem mindig egyértelmű mi számít külön kiegészítőnek. Egy csomó esetben stand-ek, műanyag csövek, matricák és több darabból felépülő fegyverek is jártak melléjük, úgyhogy át kellett gondolni, hogyan számoljak. Végül arra jutottam, hogy a standeket és a gumi (tehát nem műanyag) csöveket fél alkatrésznek számolom, a több darabból felépülő dolgokat pedig annyinak, ahány darabban a csomagolás gyári állapotában megtalálhatóak voltak. Tehát példának okáért egy négy alkatrészből felépülő hátizsák, négynek számít, ha a bliszerben négy külön alkatrészként volt jelen. Szerintem ez nagyjából igazságos. Úgyhogy alább következzen a tíz legtöbb kiegészítővel rendelkező vintage G.I.Joe figura listája. A helyezettek amúgy engem egy picit megleptek, hiszen általában a vintage éra végéről származó (92-94) figurákkal kapcsolatosan szokott meglenni az az érzésünk, hogy rengeteg cuccot adtak hozzájuk, ám a lista tíz helyéből ezek csak hármat foglaltak el. Egyértelműen az 1990-es évben adták a legtöbb cuccot a figurákhoz.

 am.jpg

Blizzard (1988) – 10 alkatrész

A listára nagyjából tíz alkatrész volt a beugró, ám ennyi cuccal még viszonylag sok figura rendelkezik. Ambush… a Night Creeper Leader v2…Heat Viper és az Eels v2 is tíz alkatrésszel bír. Ám ezek többségénél a tizedik cucc egy cső vagy egy stand volt, úgyhogy azt a karaktert tettem fel, ami ténylegesen tíz, műanyagból készült kiegészítőt kapott, ráadásul az élő példája annak, hogy a sok alkatrészt is el lehet úgy okosan helyezni, hogy mindegyiket fel lehessen helyezni a figurára. Blizzard ilyen, kapott egy sisakot, két sítalpat, két hótalpat, egy hátizsákot, egy pisztolyt és egy géppisztolyt. Ezen kívül a hátizsákra fel lehet tenni két fogókart is, amivel – hogyha a sítalpakat is rárakjuk- egy lesiklásra alkalmas cuccot kapunk, amire a figura fel tud hasalni és a karokat megfogva tud kormányozni is. Szerintem nagyon ügyesen meg vannak tervezve ezek a cuccok, mindent fel lehet tenni a figurára és nem is tűnnek feleslegesen soknak.

 

bliz.jpg

bliz3.jpg

bliz4.jpg

bliz2.jpg

Shipwreck v2 (1994) -10 alkatrész+stand

A vintage G.I.Joe éra utolsó három évével kapcsolatosan erősen él az a részben igaz megállapítás, hogy rengeteg és sok esetben felesleges cuccot adtak melléjük. Miután végignéztem majd az összes vintage Joe-t és megszámoltam a kiegészítőiket rájöttem, hogy a mennyiségüket illetően nem igaz ez a megállapítás, hiszen többségében megálltak 8 kiegészítőnél. Shipwreck második kiadásánál ez viszont nem volt így. A Nickelodeon Akciócsoport című stop motion minisorozatában a Büdi búvárt alakító figurához ugyanis tíz kiegészítőt, plusz egy figura standet is adtak. Persze a kor többi figurájához hasonlóan ezek nagy része újra felhasznált alkatrész volt, így megkapta Bullhorn STG-77-es puskáját, Shockwave pisztolyát, Hit& Run Colt Commandoját és kését is, persze más színben. Ezen kívül kapott egy rugós rakétakilövőt is két lövedékkel, két békatalpat és mivel búvár karakterről beszélünk, egy légzőmaszkot is. Sajnos a figurára nem lehet mindent egyszerre felpakolni.

 

ship.jpg

ship2.jpg

ship3.jpg

Mega Marines Gung Ho (1993)- 9 alkatrész+stand+gyurma

A késői sub teamekben megjelent figurákról általában az maradt meg az embereknek, hogy sok, nagy és néha teljesen felesleges kiegészítőket adtak hozzájuk. Egy kicsit ilyen volt az 1993-as Mega Marines csapat is, aminél az „extra” cucc egy gyurmából megformázható „bio páncél” volt, amit egy meglehetősen nagy műanyagformával lehetett a figurára helyezni. Maga a gyurma (amit a Play Doh gyártott) pedig egy jókora tartályban kapott helyet. Ezt minden Mega Marines karakter mellé járt, de Gung Ho még ezen kívül is egy rakás egyéb cuccot kapott, többet, mint a többi MM figura. Természetesen kapott egy ekkoriban már általános stand-et, Muskrat shotgunját, egy géppisztolyt, még egy puskát, egy rugós rakétakilövőt két lövedékkel, egy narancssárga sisakot és egy machete-t is. Gyakorlatilag lehetetlen mindent rendesen felpakolni a figurára, úgyhogy teljesen felesleges volt ennyi mindent hozzá pakolni.

 

mmgh.jpg

mmgh2.jpg

mmgh3.jpg

Sonic Fighters Psyche out (1991)- 10 alkatrész +1 cső

A Hasbro a Sonic Fighters csapat esetében se fogta vissza magát, legalábbis ami a kiegészítők mennyiséget illeti. A fő cucc minden esetben az elemmel működő, hangot kibocsájtó hátizsák volt, ám csak egyszer, Psyche Out-nál fordult elő, hogy ehhez a hátizsákhoz, sok más kisebb alkatrész is kapcsolódott. Psyche Out-nál ez egy antenna és két radarernyő, ami a hátizsák felső részéhez kapcsolódik. Ezen kívül járt még a figurához egy stand, egy mikrofon, egy ECM tányérral ellátott letámasztható lézerfegyver, illetve két kisebb radartányér, amit a figura mellkasára lehetett erősíteni. A fegyvert és a hátizsákot pedig egy gumicső kötötte össze. Sok értelme nem volt ennek a sok cuccnak, hiszen a 10+1 alkatrészből hét valamilyen antenna volt.

 

psy.jpg

psy3_1.jpg

psy2_1.jpg

Action Sailor (1994) – 11 alkatrész

1994-ben a G.I.Joe brand 30. évfordulója alkalmából kiadtak egy 3,75”-es sorozatot, amelyben klasszikus küllemű katonákat lehetett megszerezni. Ezekhez többségében elég sok kiegészítő járt, de közülük is kiemelkedett az Action Sailor, a maga 11 cuccával. Ezeket két öntőkeretben csomagolták a figura mellé, de voltak olyan cuccok, amelyek, erre sem fértek fel. Mivel búvár karakterről van szó, kapott két békatalpat, egy lélegző csövet, egy szigonypuskát és egy lámpát. Ezen kívül itt sem maradhatott el a rugós kilövő, amelyhez egy lövedéket is adtak. Az oxigénpalackot formázó hátizsák két külön elemből épült fel, csak úgy, mint a sea sled, ami a víz alatti közlekedést segítette elő. A díszdobozos csomagolás raktere azért rendesen tele volt a cuccoktól.

 

action2_1.jpg

action_1.jpg

action3_1.jpg

Downtown (1989) -12 alkatrész

Ha van olyan tüzér karakter (az első helyezett kivételével) aki jól el van látva minden szakmájához tartozó apró alkatrésszel, akkor az Downtown. A kissé semleges küllemű, barna-zöld figurát ugyanis leginkább a kiegészítői tették kívánatossá a kor gyermekei számára. A fő fegyvere egy fekete aknavető volt, ami a lábával és a célzóval együtt összesen három alkatrészből épül fel. Downtown kapott egy nagy hátizsákot, amire mind a hat aknavető lövedéket fel lehetett pattintani, hiszen a fegyver csöve nem lyukas, így a csőbe nem lehet betenni egyet sem. Ezeken kívül volt még hozzá egy amatőr bokszolók fejvédőjéhez hasonló sisak és egy forgótáras pisztoly is. Ezzel a 12 cuccal Downtown bőven bekerült a lista élmezőnyébe.

 

down3.jpg

down.jpg

down2.jpg

Sub Zero (1990) -12 alkatrész

Ez a figura nekem megvolt gyerekként és a sok apró cuccot jó hamar el is kutyultam vagy édesanyám porszívójában végezték. Maga a figura nem egy nagy durranás és itt is inkább a kiegészítőkkel akart a Hasbro nagyot villantani. Ez részben sikerült is, de itt is igaz a mondás, hogy a kevesebb, néha több. A havas jellegű karakter fő fegyvere egy m60-as gépágyú, ami önmagában se egy kis darab. Ehhez csatlakozik egy töltényheveder, ami egyébként ebben az esetben szerintem nem sikerült túl jól és egy levehető bipod. Van még két hótalp, egy hátizsák és egy két részből összerakható aknavető, aminek a talp részét én mindig tányéraknának használtam a játszásaim során. Ez összesen nyolc cucc, de járt még az aknavetőhöz négy akna is, amelyek közül egyet lehetett csak a csőbe helyezni, háromnál pedig garantált volt az elkallódás. Én gyerekként is mindig azt hittem, hogy valahogy az aknákat fel lehet tenni a hátizsákra, de oda csak az M60-ast lehet felpattintani, így lehetetlen az összes cuccot felhelyezni a figurára.     

 

sub_1.jpg

sub3.jpg

sub2.jpg

Metal Head (1990)- 12 alkatrész+ 2 cső

Metal Head nekem megvolt gyerekkoromban, ráadásul nem az eltérő kiegészítőkkel rendelkező, európai változat, hanem a rendes Iron Grenadiers-es, amit magam választottam egy mozizás alkalmával Kőbányán. Már akkor is lenyűgözött az a komplex, sok alkatrészből felépülő fegyverrendszer, ami ehhez a figurához járt, noha az egyes alkotóelemek hamar elvesztek és a lábak pöckei is viszonylag hamar letörtek. A fő kiegészítője egy sínes hátizsák, amire rá lehet húzni egy vállak fölé húzódó, kétcsövű rakétakilövőt. A lábakra is fel lehet pattintani 1-1 dupla rakétakilövőt, amelyek 1-1 gumicsővel kapcsolódnak a hátizsákhoz. A kilövőkbe természetesen lövedék is való, szám szerint összesen hat. A rajzfilmben sosem látott sisak és a pisztoly voltaképpen felesleges is, de ha már mindent rápakoltunk Fémpofára, ezek már nem lógnak ki az összképből.

 

metal4.jpg

metal3.jpg

metal2.jpg

metal_1.jpg

Captain Grid Iron (1990) -14 alkatrész

Holtversenyben az első lett Captain Grid Iron, azaz magyar nevén Rácsos, aki a DIC féle Joe rajzfilm egyik közkedvelt szereplője volt. A figura jellegéhez képest elképesztően sok és némiképp felesleges cuccot adtak mellé, ami többnyire a karakter amerikai focis jellegéhez illeszkedett. A rácsos, régies amerikaifoci sisak adott, de a sisakhoz járt egy levehető, áttetsző vizor is. A figura karjaira két, sárga színű párnát, úgynevezett blocking pod-ot lehetett illeszteni és persze volt egy hátizsákja is. A hátizsákra egy, a figura lábaira még két focilabda formájú gránátot lehetett illeszteni. Fegyverből kettőt kapott egy nagy hangtompítós pisztolyt és egy kézi rakétakilövőt, amihez összesen négy lövedék járt. Itt szerencsére az összes alkatrészt fel lehet rakni a figurára, úgyhogy egy jól megtervezett darabról van szó, még akkor is, ha a kiegészítők amúgy soknak tűnnek.

 

capt3_1.jpg

capt_1.jpg

capt2_2.jpg

Salvo (1990) – 14 alkatrész

Salvo az a karakter, aki szó szerint tele van, mint a déli busz. Már gyerekként is látszott, hogy rengeteg cucc járt hozzá, noha igazából csak a két fő fegyver egyes elemei miatt tűnik soknak. A bontatlanja mindenesetre kétszer nehezebb, mint egy átlagos Joe pakk, úgyhogy ebben a figurában van anyag rendesen. Járt hozzá egy nagy rakétakilövő, ami hasonlatos ahhoz, amit Arnold Schwarzenegger használt a Kommandó című klasszikusban, csakhogy ennek öt vetőnyílása van, úgyhogy öt lövedék járt hozzá. Ezen kívül van egy aknarakó fegyvere is, amihez szintén öt tányérakna járt. Ez már önmagában tizenkét alkatrész, de kapott egy jól sikerült sisakot és egy kézitáskát is, úgyhogy meglehetősen nehéz mindent rápakolni a figurára. Nem is nagyon marad meg a lábán, ha mindezt megtesszük, de azért nem lehetetlen a dolog.

salvo3.jpg

salvo2.jpg

salvo.jpg

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr5415734154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ozur 2020.06.11. 16:00:08

Sub Zero és Metal Head ezek szerint nekem is megvolt. A figurákra ugyan nem emlékszem, de a kiegészítőkre mind. Viszont a Blizzard előtti képen lévő figurára és a kiegészítőire is emlékszem, de annak mi a neve?

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2020.06.11. 17:01:58

@ozur: Ambush :) A rajzfilmben késes volt a magyar neve

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (7) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (33) archivum (33) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (2) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (2) bionicle (6) blacktron (1) black series (39) board games (4) bootleg (14) börze (1) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (28) centurions (3) chuck norris (1) city (2) classic space (1) clone wars (19) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) disney park (1) double dragon (1) dreadnok (3) droids (7) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (8) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (5) érdekesség (1047) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figurafeszt (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (262) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (263) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (34) gijoe figurák (204) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (264) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (56) gi joe járművek (52) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (39) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (11) gi joe prototype (11) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (205) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (4) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (551) hasbro játékok (554) hasbro katalógus (5) heman (9) heti video (167) he man (12) he man katalógus (1) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (2) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1143) játékbolt (18) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (8) játékgyűjtők (5) játékipar nagyjai (3) játékok (1142) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (33) játék lelőhely (9) játék reklám (25) játék riport (14) játék tv riport (9) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (224) kenner (294) kennertoys (284) kenner figurák (278) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (7) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (419) lego2020 (6) legostarwars (131) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (5) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (3) lego bionicle (5) lego blacktron (15) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (79) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (231) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalogus (173) lego katalógus (169) lego knightskingdom (1) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (26) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (44) lego resq (2) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego slizer (1) lego solo (4) lego space (81) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego sports (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (145) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (2) lego studios (3) lego super heroes (4) lego szett (166) lego tehcnic (52) lego tmnt (1) lego történelem (205) lego town (46) lego train (14) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (6) masters of the universe (7) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (12) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (33) moder star wars figurák (30) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (10) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (12) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (50) potf eu (10) potf expanded (3) potj (7) power of the force (51) power of the force története (13) power of the jedi (9) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (39) prototype (38) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (875) régi játékok (860) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (22) remco (1) rendezvény (2) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (10) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (4) saga collection (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (16) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (548) starwarsfigures (462) starwarsjármű (94) starwarstoys (534) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (546) star wars 30th anniversary (9) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (2) star wars chess (1) star wars clone wars (22) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (392) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (450) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (77) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (8) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (65) star wars prototipus (74) star wars prototype (72) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (1) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (95) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (25) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (15) tonka (5) top10 (57) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (7) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (858) town (27) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (4) transformers (58) transformers beast wars (2) transformers g1 (45) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (38) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (175) vintage (651) vintagejátékok (774) vintagestarwars (160) vintagestarwarstoys (160) vintagetoys (766) vintage collection (45) vintage gi joe (244) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (2) vintage star wars (144) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása