Modern Star Wars figura érdekességek - 38

Power of the Jedi: Jedi Crusades

 2021-12-06_170034.jpg

A Star Wars Celebration-ökön, Comic Con-okon vagy más nemzetközi hírű rendezvényeken, a bulin, a jelmezeseken és a színvonalas standokon kívül rendszeresen szoktak tartani különféle előadásokat, amelyeken a nagyérdemű olyan infókat is megtudhat, amelyek még sehol máshol nem hangzottak el. A mai érdekesség is egy ilyen előadáson került szóba, mégpedig a 2005 Áprilisában, tartott Star Wars Celebration III-on. Úgy tűnik, hogy a Power of the Jedi sorozatnak is terveztek egy önálló alvonalat hasonlóan a Power of the Force-ban már bevált formulához, ám erről a szériáról csak nagyon kevés információ maradt fenn.  Amit tudunk, azt megpróbálom nektek összefoglalni, de mivel se 2005 előtt, se 2005 után sehol nem volt többet szó erről, ezért a rendelkezésre álló infók és főleg a képek…elég szegényesek. Azért nézzük meg, hogy mit lehet tudni a sohasem volt Jedi Crusades sorozatról.

 rco031_1483931731.jpg

A 2005-ös Celebration azért is volt egyedülálló, mert a kiadatlan játékokról szóló panelt itt kivételesen nem Gus Lopez vagy Ron Salvatore tartotta, hanem Vic Wertz, aki szintén elképesztő infókkal és cuccokkal rendelkezik a Star Wars játékokat illetően, de ő sokkal kevesebbet szokott szerepelni, mint a többiek. Wertz szintén írt a Star Wars figurákról könyvet, szintén publikált a Star Wars insider magazinba és rengeteg érdekes irattal, illetve rajzzal rendelkezik, de ezeket sokkal ritkábban szokta mutogatni, úgyhogy az előadása mindenképpen kuriózum volt. A közönség aztán nem is csalódott… a szokásos „alap” kiadatlan dolgok (Rocket Firing Boba fett, Gargan, Ewoks és Droid kiadatlanok) mellett ugyanis nem kevesebb, mint 8 olyan témakörről volt még szó, amiről se előtte, se utána nem jelentek meg infók, tehát ezekről kb. csak Wertznek vannak anyagai. Ilyen volt például a vintage R1-es droid is, ami annó már szerepelt a vintage Star Wars érdekességek sorozatomban. Sajnos vannak olyan prototípus és különlegesség gyűjtők, akik kb. csak egymás között osztják meg az infókat, így a nagyközönség az ilyenekről, csak nagyon ritkán tud tudomást szerezni. Rendszerint csak akkor, ha felbukkan egy eladó rajz vagy egy belsős iratcsokor az ebayen vagy valamelyik specifikus csoportban. Wertz is eléggé ilyen, úgyhogy csak az előadáson mutatott dolgaiból tudtam kiindulni. Az előadás ugyanakkor 2005-ben volt, amikor még nem volt mindenkinek Full HD kamerás mobil a zsebében, úgyhogy sajnos a fennmaradt felvételek se a legjobb minőségűek.

 

c3-mainhall_0.jpg

20120329-vic.jpg

Na de mi látszódott az előadáson? Nos, a panel időrendi sorrendben lett előadva, úgyhogy Vic a vintage korszak kiadatlan cuccaitól indulva jutott el egészen a 2000-es Power of the Jedi szériáig. Az utolsó hat dia így teljes egészében a Power of the Jedi vonal, Jedi Crusades alvonalára koncentrált, ami szinte teljes egészében újdonságként hatott. Azt korábban már említettem nektek egy videóban, hogy a Power of the Jedi egy átmeneti, úgymond kitöltő sorozat volt, amit azért hoztak létre, hogy kitöltsék az Episode I és az Episode II figurák kiadása közötti űrt a boltokban. Ennek megfelelően fogták az Episode I-ből és a Power of the Force-ból „kicsúszó” ott nem kiadott figurákat és beletették ebbe az új vonalba. Azonban ez a két halmaz önmagában még nem lett volna elég, szükség volt új figurákra is és a Hasbro szerette volna, ha azok nem csak az Episode I és a régi trilógia karakterei köré épülnek. Na de ha az új film még nem volt kész, sorozat nem volt és a régi filmekből már eleget építkeztek, akkor mihez lehet nyúlni? Nos…igen…a képregényekhez, amelyek a Dark Horse kiadó jóvoltából a 90-es évek közepe óta igencsak pörögtek. Ebben az időben debütált egy új sorozat a Jedi Quest, ami Anakin padawanként átélt kalandjaira fókuszált. Nagyon úgy tűnik, hogy a Jedi Crusades fantázianevű figurasorozat félig-meddig a Jedi Quest karakterekre fókuszált volna. Ugyanakkor a Power of the Jedi sorozat fejlesztése hamarabb zajlott, minthogy a Jedi Quest képregény megjelent volna, úgyhogy a tervek azért sok ponton el is tértek a képregényes dolgoktól.  

 rco001_1483931937.jpg

Az első dián ugyanakkor rögtön két ismerős alakot láthatunk… Obi Wan-t „hegyi” ruházatban és egy félmeztelen Darth Maul-t pirosas végű szoknyában. Ha ismerős a dolog, az egyáltalán nem véletlen ugyanis ez a két karakter majdnem ugyanilyen formában megvalósulhatott, tehát manapság is meg lehet őket szerezni. Az Obi-t a sima basic POTJ sorban „Cold Weather Gear” néven, a Darth Maul-t pedig deluxe figuraként adták ki, egy gyakorló droid-al. Ennél ugyan elhagyták a pirosas színt a szoknyáról, de később ezt jónéhány figura esetében használták, például a Saga sorozatban is. A Mountain Gear Obi feltűnt egy pillanatra a Jedi Quest képregényben, de a kinézetén változtattak valamennyit, mire Cold Gear lett belőle, többek között a barna kabátot kékre cserélték. A Maul terv viszont (bár feltűnt a Jedi Quest-ben is) valószínűleg inkább a saját, 2000-ben megjelent Darth Maul képregényes kinézetén alapult.

 

c3unproduced_053.jpg

2021-12-06_165244_1.jpg

potjobiwancoldcd.jpg

potjobiwancoldgearon.jpg

image_ba8eb775-bfc4-497f-9b38-c6723c09cc6e_800x.jpg

A második dia sajnos csak elmosódva látszik, de azért el tudjuk olvasni, hogy mi a két karakter neve. Obi-Wan Kenobi Jedi Training és Anakin Skywalker Jedi Training. Obi Wan Jedi Training-es kinézete, ha minden igaz az Episode I-hez készült Concept Art-okon alapul, ehhez csináltak volna egy hasonló ruhájú, tini korú Anakin figurát is. Ez az Anakin viszont nagyon másként nézett volna ki, mint amit az Episode II-ben láthattunk, ezért valószínűleg a Lucasfilm hatására ezeket a figurákat megváltoztatták. Anakin helyett így Qui-Gon lett a mester és Obi Wan lett a padawan, úgyhogy felhasználták hozzájuk az Episode I sorozatban kiadott figurák fejeit. A megvalósult figurák teste viszont hasonlít a rajzokon látható elképzelésekhez. Ez a két figura, ha lehet így mondani, messziről bűzlik a Power of the Jedi vonalban. Látszólag semmihez sem kapcsolódtak, ezért gondoltam is, hogy volt valami sztori ezekkel kapcsolatosan.

 

c3unproduced_055.jpg

tumblr_pur1zncsqj1w4t7wqo2_1280.jpg

potjobiwanjt_cd_fr.jpg

potjobiwantrainduel1.jpg

potjquigonarmorcd.jpg

potjquigontrainingduel.jpg

A harmadik dia teljes egészében Anakin-ról szól. Az egyiken egy Obi Wan-éhoz hasonló „Mountain Gear”-ben látszik, a másikon pedig egy szamuráj-szerű páncél lett volna rajta. Ez utóbbi alneve Nar Shadda lett volna, ami a „csempészek holdjának” a hivatalos neve. Ez az égitest 1992-ben debütált a Dark Horse féle Star Wars képregényekben és sokat emlegették a Jedi Quest képregényekben is. Bár nem találtam olyan képkockát, ahol Anakin konkrétan páncélban szerepelt volna ebben a képregényben, de gyanítom, hogy ezt az ötletet is a Jedi Quest-hez kapcsolódóan kívánták bevezetni. A Mountain Gear kinézet, meg ahogy feljebb említettem látható volt a Jedi Quest-ben.

 c3unproduced_056.jpg

2021-12-06_165244.jpg

A következő dia első képén több karakter is látszik, de sajnos szintén nem túl jól. Kétféle Jedi Pilóta van itt, de sajnos én nem találtam sehol egyetlen hasonló karaktert se. Lehet, hogy ennek is képregényes alapja lett volna, de az tuti, hogy nem a Jedi Quest-ből. Lehet, hogy ahhoz tervezték őket, de végül nem kerültek be. A másik képen viszont Rahstah látszik, aki az egyik gonosz karakter a Jedi Quest-ben. Egy kék páncélos, Wookie-ról van szó, aki a főgonosz Krayn csapatába tartozik, akik rabszolgákat gyűjtenek. Ezek az ötletek aztán nem valósultak meg később sem.

 

c3unproduced_057.jpg

2021-12-06_165043.jpg

A következő képen két merőben eltérő gonosz karaktert látunk és az Amara Krayn feliratot. A Krayn nevű kék színű lény a Jedi Quest főgonosza volt, de nem igazán hasonlít egyik a képen szereplő karakterre sem. Lehetséges, hogy ezek a rajzok a képregények karaktereinek kezdeti állapotán alapulnak, ezért lehet a komoly eltérés. Azt hozzátenném, hogy ez a Krayn egy elég durván kinéző gonosz volt, szóval figuraként biztosan jól nézett volna ki, de nem adták ki később sem.  

 

c3unproduced_058.jpg

1054de07650a72adbec31f96425a820d_sx1280_ql80_ttd.jpg

Az utolsó dián egy járgány, a Jedi Justice Fighter rajza látszik, amiről konkrétan semmit sem lehet tudni. Justice osztályú hajók szerepeltek később Star Wars művekben, de azok nem vadászok voltak és teljesen máshogy néztek ki. Valószínűleg ez a gép egy semmihez sem kapcsolódó, saját ötlet lehetett. Engem leginkább a Clone Wars sorozat Attack Dropship járművére emlékeztet.

 

c3unproduced_059.jpg

71lpvocrpsl_ac_sl1500.jpg

Miért nem valósult meg ezeknek a terveknek a többsége? Nos egyrészt az idő, másrészt valószínűsíthetően a Lucasfilm miatt. Ezek a tervek 2000 elején készülhettek és a Power of the Jedi vonallal „csak” 2000-2001-ben terveztek, úgyhogy limitált volt a hosszúsága. 2002-ben meg jött a Saga sorozat, vagyis az Episode II mellé kiadott figurák, amihez értelemszerűen egy meglehetősen bő vonalat terveztek. A POTJ-vel egy lyukat akartak kitömni, nem az volt a lényeg, hogy egy nagyon bő vonalat tervezzenek, úgyhogy bizonyos szempontból a Hasbro a minimumra törekedett. Ezen kívül a karakterek ismertsége is korlátozott volt, hiszen hiába olvastak sokan pl. Jedi Quest képregényeket, de még mindig kevesebben, mint ahányan megvennének egy standard Luke figurát. A végső kenetet viszont szerintem a Lucasfilm adhatta fel, akiknek egy ilyen vonal semennyire se illeszkedhetett az akkori elképzeléseibe. Tudjuk egyrészt, hogy a Lucasfilmet semennyire se érdekelték a képregények, illetve a történések, amik azokban zajlottak. Nem gyakoroltak felette kreatív kontrollt és abszolút nem vették figyelembe őket pl. az új filmek készítésekor. Nekik megvolt a saját Obi Wan illetve Anakin képük az Episode II-höz, amihez a Jedi Quest-es karakterek – ha jól láttam – nem igazán illeszkedtek. Úgyhogy szerintem ezeket a figurákat ők nem engedélyezték, márpedig azt tudjuk, hogy a mai napig, minden egyes kiadott figurát engedélyeznie kell a Lucasfilmnek. Persze voltak korábban úgymond pozitív példák is, hiszen a Shadows of the Empire karaktereket kiadták a Power of the Force figuraszériában illetve kiadtak pár ismertebb Expanded Universe karaktert is. De mondjuk egy Thrawn ismertsége 1997-ben teljesen más kávéház volt, mint egy Krayn-é 2001-ben. Úgyhogy nem csoda, hogy a Jedi Crusades sorozat nagy része nem jutott tovább a rajzasztalnál…

 

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr9416775194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (9) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (34) archivum (34) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (3) bat (24) batman (48) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (4) bionicle (7) blacktron (1) black series (40) board games (4) bootleg (15) börze (1) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (28) centurions (4) chuck norris (1) city (2) classic space (1) clone wars (19) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (1) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (3) dino raiders (2) dino riders (2) diorama (1) disney park (2) double dragon (2) dreadnok (3) droids (8) droid factory (1) duplo (1) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (4) epic continues (3) episode I (8) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (5) érdekesség (1103) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (6) fake star wars (1) fekete péter (1) figurafeszt (2) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (5) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (269) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (270) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (34) gijoe figurák (205) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (17) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (271) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (56) gi joe járművek (52) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (39) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (12) gi joe prototype (12) gi joe rajzfilm (19) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (207) gi joe tv (17) gi joe vehicles (44) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (4) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (578) hasbro játékok (581) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (183) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (28) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (3) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1197) játékbolt (18) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (9) játékgyűjtők (6) játékipar nagyjai (3) játékok (1195) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (35) játék lelőhely (9) játék reklám (26) játék riport (15) játék tv riport (10) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (17) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (20) karácsonyi játék (22) kártya (3) katalógus (243) kenner (305) kennertoys (293) kenner figurák (290) kenner története (5) képregény (2) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (17) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (16) ko toys (16) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (8) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (441) lego2020 (6) legostarwars (136) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (5) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (4) lego bionicle (6) lego blacktron (15) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (79) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (246) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalogus (189) lego katalógus (185) lego knightskingdom (1) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (26) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (44) lego resq (2) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego slizer (2) lego solo (4) lego space (84) lego space police (12) lego space története (13) lego speed racer (1) lego sports (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (148) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (2) lego studios (3) lego super heroes (4) lego szett (167) lego tehcnic (57) lego tmnt (1) lego történelem (216) lego town (48) lego train (15) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (5) ljn toys (5) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (32) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (2) mattel (13) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (3) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (3) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (37) moder star wars figurák (32) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (12) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (53) potf eu (10) potf expanded (3) potj (9) power of the force (54) power of the force története (15) power of the jedi (11) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (42) prototype (41) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (918) régi játékok (903) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (25) remco (1) rendezvény (4) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (10) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (3) saber rider (2) saga (4) saga collection (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (3) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (17) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (573) starwarsfigures (480) starwarsjármű (94) starwarstoys (559) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (571) star wars 30th anniversary (11) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (3) star wars chess (1) star wars clone wars (22) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (416) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (471) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (78) star wars kártya (3) star wars katalógus (14) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (9) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (67) star wars prototipus (76) star wars prototype (74) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (2) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (97) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (16) technic (28) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (3) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (16) tonka (5) top10 (59) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (8) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (908) town (30) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (5) transformers (59) transformers beast wars (2) transformers g1 (46) transformers g2 (7) transformers katalógus (8) transformers prototípus (2) transfrmers (39) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (192) vintage (683) vintagejátékok (807) vintagestarwars (160) vintagestarwarstoys (160) vintagetoys (798) vintage collection (46) vintage gi joe (251) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (144) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása