Kevésbé ismert játékvonalak - 10.Rész - Star Wars Ewoks

A mai cikk tulajdonképpen a múlt heti Droids-os írás folytatása, hiszen az Ewoks játékokat és a rajzfilmet teljesen a Droids-al párhuzamosan készítették. Tehát mielőtt ebbe belefogsz tanácsos azt a cikket ITT ELOLVASNI, mert az előzményeket nem írom le teljesen újra. 

01_1_1.jpg

A két vonal előzményei tehát teljesen azonosak. Geroge Lucas a Jedi Visszatér után két, leginkább kisgyerekeknek szánt animációs filmel próbálta bővíteni a Star Wars világát és a C3PO és R2 központú Droids mellett a másik rajzfilm központi témájának az Ewokokat tette meg. Azt ugye mindenki tudja, hogy a Jedi Visszatérben látható Ewokok voltak Lucas szíve csücskei és velük az animációs sorozaton kívül egyéb filmeket is terveztek, így ez a döntés szinte triviális volt. Az Ewoks filmekkel és animációs sorozattal a legkisebb korosztályt próbálták megcélozni. Az aranyosnak mondható karakterek abszolút alkalmasnak látszottak arra, hogy a pár éves gyerekek körében népszerűvé tegyék a Star Wars világát. 

databank_ewok_01_169_747db03a.jpeg

Először viszont nem a rajzfilmet készítették el, hanem az első Ewokos TV filmet...ez lett a Bátrak karavánja (Caravan of courage). Ezt eredetileg Lucasék egy fél órás, a Holiday Special-hoz hasonló,kis történetnek tervezték, ám ebben a terjedelemben egyik TV csatornát se érdekelte a dolog, ezért kibővítették a hosszát és így 1984 november 25.-én be is mutatták az ABC csatornán. A film....hát mit is mondjak... nem volt sikertelen, mert a gyerekek voltaképpen kedvelték de minőségében azért meg sem közelítette a korábbi Star Wars filmeket. A Jedi Visszatérben használt Ewok kosztumöket is felhasználták benne, de ha lehet ilyet mondani, még ezt is sikerült egy kicsit elrontani. Például szegény Wicket leginkább egy horrorfilm szereplőre hasonlít benne.

e5e62ac80b9bad241c35877d5f2e681d.jpg

A következő TV film a Harc az Endor bolygón (Battle of Endor) volt. Ez eléggé hasonlított a Bátrak karavánjához és mindössze egy nappal az Ewoks rajzfilm előtt mutatták be, szintén az ABC-n. Ezt én is láttam gyerekként és már akkor sem értettem, hogy hogyan lehet ez a valami egy Star Wars film. Nagyon sok benne a megúszós, Star Wars-hoz nem méltó dolog. Pl. szerepelnek benne lovak, ami számomra kb. a vörös posztó kategória. A TV filmek után mutatták be aztán az Ewoks rajzfilmet, ami történetileg is ezek után játszódik. 

2328747_mjtvw1d3bzurh_7bm7v5zgh3buov99abhidhegxuu_qxdndj63nmbwbfj8w6ahwbug0xhwvuxpl06zanxz2e_g.jpg

A központi szereplők a filmben is látott Ewok karakterek voltak (Wicket, Logray), de más, a filmekben szereplő fősodorbéli karakter ebben sem jelent meg. Viszont a látható Ewok karakterek egy kicsit sem hasonlítottak a filmbeli megjelenésükre, ami azért is fájó, mert semmibe nem került volna megtartani az eredeti küllemüket. Pedig az is pont eléggé gyermek kompatibilis volt, de próbálták a szereplőket mg cukibbá tenni. A történet bárgyú volt és gyerekes, de legalább ezt ilyennek is tervezték. Szerintem valahol a Hupikék törpikék és a Gumimacik között van a bárgyúsági skálán. Sajnos magukon az Ewokokon kívül semmivel sem köthető a rajzfilm a Star Wars világához, egyetlen ismerős lény vagy utalás sincsen benne a Jedi Visszatér-re. Kijelenthető, hogy a filmekkel együtt egy önálló Ewokos al- univerzumot akartak létrehozni a Star Wars világán belül, de ez nem sikerült igazán. Természetesen mára se az Ewokos filmek se a rajzfilm nem részei a kánonnak. 

A rajzfilmet ugyanúgy a Nelvana készítette (ugyanazzal a koreai alvállalkozóval) és ugyanazok a problémák is terhelték, mint a Droids-ot. Magasak voltak a gyártási költségek és eléggé el is csúsztak az idővel az alkotók. A történetírok kezét megkötötték és a megrendelő ABC csatorna erősen beleszólt a munkálatokba. Ezen baljós előzmények ellenére, a Droids-al egy időben 1985. Szeptember 7.-én mutatták be ezt a sorozatot is. A fogadtatása valamivel jobb volt, mint a Droids-nak, de azért ez sem tartozott korának legjobbjai közé.

ewoks-cartoons-wallpaper_1024x1024.jpg

Bár ez a rajzfilm sem váltotta meg a világot, azért nem volt teljesen sikertelen, úgyhogy hosszabb életet élt, mint a Droids. Két évadban összesen 35 részt adtak le és az utolsó két epizódot 1986. December 16.-án sugározták. Később persze újra leadták az egészet más csatornákon is és VHS-en illetve később DVD-n is kiadták. 

fd45fadac9f85015ec21032682e7deac.jpg

Persze a rajzfilmet most is megtámogatták segéd termékekkel, többek között a Marvel is kiadott egy 14 részes képregény sorozatot Ewoks címmel. 

696631.jpg

A játékokat rögtön két részre kell bontanunk. A "hagyományos" 3,75"-es vonalra és az ún. preschool vonalra. A preschool kategória a nagyon kicsi gyerekeknek készült játékokat jelenti. Korábban is nagyon sok ilyen jellegű játékot terveztek a Kenner szakemberei a Star Wars filmekhez (pl Star Tots) , ám a nagy többségük végül nem valósult meg. Az Ewoksnál viszont az ilyenek bőven belefértek. Ez a preschool vonal plüssfigurákból és három olyan playsetből állt, amelyhez kisebb méretű, rajzfilmes külsejű Ewoks figurákat is adtak.

img_3737.JPG

A rendes 3,75"-es figuravonal viszont nagyon karcsúra sikerült. A leosztás az volt, hogy valamiért a Droids-nak csináltak több, az Ewoks-nak kevesebb figurát, de ez a második hullámban azért tovább bővült volna, de mivel egyik játékvonal sem kapott második eresztést, ezért az Ewoks figurákból végül meglehetősen kevés került kiadásra. Mondjuk a hagyományos, korábbi Star Wars figuráknál már így is eléggé körüljárták az Ewokok témáját, hiszen ott nyolc figurát ( pl. Lumat, Teebo, Wicket), három járművet (pl Ewok Battle Wagon) és egy playsetet (Ewok Village) is kiadtak. Ezzel szemben most csak hat figurát adtak ki, playsetet és járművet pedig egyáltalán nem.  

3427274553_c1fefd654c_b.jpg

16_2.jpg

Most is elmondható az, hogy ezek a játékok manapság elképesztő pénzeket érnek… de ez még nem változtatja meg azt a tényt, hogy a küllemük borzalmas…. és a legkevésbé sem „Star Wars-os”. Nyilván különlegesek és érdekes színfoltjai a vintage Star Wars univerzumnak, de attól még kezeljük őket a helyükön.

ewoks_kim-d-m-simmons-aka-themanwhoshotlukeskywalker.jpg

Az Ewoks figurák nagyon eltérnek a korábban megszokott SW figuráktól. Még a Droids esetében is elmondható, hogy valamennyit azért megőriztek a korábbi figurák jellegéből, de itt erről nem beszélhetünk. A felépítés ugyan nem változott, de a karakterek jellege, felszerelése és csomagolása is teljesen más mint korábban. A felszerelések és a figurák mindegyike teljesen új, nem használtak semmit fel a korábban már elkészített játékokból. A pakkokban csak egy felszerelés és egy aranyszínű coin volt megtalálható. A hátlapok alapszíne zöld, a felső részén egy Ewoks logó látható, alatta pedig egy jó hangsúlyos "FROM THE TV SERIES" felirat, hogy a szülők is tudják, hogy miről van szó. A karaktergrafikák a rajzfilmből kiragadott jelenetek voltak, így ilyenformán ez nem fest túl impozánsan. A karton hátoldalán egy szűk checklist látható és pár kép a korábban már a Power of the Force és a Return of the Jedi vonalban kiadott Ewokos járművekről.

12_2.jpg

01_2.jpg

02.jpg

A figurákat 1985-ben dobták a piacra. A második hullámot is teljes egészében megtervezték, sőt valamennyit le is gyártottak belőlük, ám azt már végül nem dobták piacra. A kiadatlan Droids és Ewoks figurákról egy önálló cikkben fogok majd megemlékezni. 

udes_full_set2.jpg

Az Ewoks figurák sem fogytak valami jól. Manapság már a különlegességük és az értékük miatt igen keresettek a gyűjtők köreiben, de annak idején ez is egy sikeretelen játékvonal volt. Nem tudok arról, hogy itthon is lehetett volna kapni ezeket, de ha mégis eljutottak hazánkba, akkor viszont ez csak nagyon kis példányszámban történhetett.

És akkor most nézzük meg őket egyenként 

Wicket - Teljesen átszabták szegény Wicketet a filmhez képest. Jóval kerekebb az arca és bárgyúbb a tekintete. Mi ez a nézés? Lándzsából is újat kapott, de nem mondhatnám, hogy lenyűgözött a formája. 

07_1.jpg

15_1_1.jpg

1_5.jpg

Logray - Az öreg sámán teljesen máshogy néz ki, mint ahogyan a filmben. Szegényke jóval öregebbnek tűnik,, Kicsit olyan mint egy öreg kung fu mester. 

01_2.jpg

11_2_1.jpg

King Gorneesh - A sorozatban ezek a kicsit Salacious crumb-ra hajazó lények a negatív szereplők. Az ő vezérük ez a karakter. Egy pálcát kapott kiegészítő gyanánt. 

11_1_1.jpg

266825148_d7aa74a8-b6fd-42a1-b835-b691664e5a4f.jpg

Dulok Scout - Szintén egy gonosz karakter, mégpesig ez egy ilyen "közkatona". Végtelenül randa figura szegény. Egy buzogány járt mellé. 

01_3.jpg

11_5.jpg

Dulok Shaman - Logray gonosz megfelelője. Ez is hasonlóan fest, mint a többi. 

15_6.jpg

01_1_1.jpg

Urgah Lady Gorneesh - Egy női karakter ugyanebből a csodás fajból. 

vintage_kenner_canada_sw_ewoks_lady_gorneesh_afa_graded_85y_14629497_1.jpg

10_2.jpg

Preschool játékok 

Ezek nem azonos méretarányban készültek, mint az előző figurák. A playsetekhez valamivel kisebb figurákat adtak. 

6bfc1a4f15694c9c01ac0cece60918fd.jpg

Ewok Family Hut - Egy gomba formájú kis szalmatetős kunykó egy csomó kis kiegészítővel. Jártak hozzá pici figurák is. Voltaképpen egész aranyos, de nem tudok elmenni szó nélkül amellett hogy itt is egy LÓ HÚZZA A SZEKERET..... Ez olyan gáz.... egyébként ez a játék egy újrahasznosítás volt. A Kenner az 1976-ban kiadott Tree Tots Family Tree House játékot szabta át egy kicsit Ewokosra. 

s-l1000_10.jpg

8178542_1.jpg

Ewok Fire Cart - Egy kisebb szekér vontatmány, két figurával

ps-fire-cart.jpg

img_13203.jpg

Ewok Woodland Wagon- Egy szekér megintcsak egy lóval....A kis Paploo figura egész tűrhető. 

ps-woodland-wagon.jpg

vintage-star-wars-ewok-woodland-wagon-and-accessories.jpg

Persze egy csomó egyéb terméket is csináltak...mesekönyveket, Wicket társasjátékot, de a személyes kedvencem ez a telefonkészülék. 

3259b0e79d982d604b36a12ad9cdffd1.jpg

droids-ewoks-1985---c-3po-child-s-size-costume-p-image-239599-grande.jpg

plush-ewoks.jpg

s-l1600jpg.jpeg

Az Ewoks játékok sem éppen a kedvenceim. Ezek ugyanúgy nem sikerültek túl jóra, ahogyan a Droids sem, viszont mivel egyértelműen a pici gyerekek voltak a célközönség ezért ezzel a vonallal egy kicsit megengedőbb vagyok, mint a Droids-al. 

2018-04-06_091913.jpg

2018-04-06_092034.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr9813812408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (7) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (33) archivum (33) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (2) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (2) bionicle (6) blacktron (1) black series (39) board games (4) bootleg (14) börze (1) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (28) centurions (3) chuck norris (1) city (2) classic space (1) clone wars (19) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) disney park (1) double dragon (1) dreadnok (3) droids (7) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (8) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (5) érdekesség (1047) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figurafeszt (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (262) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (263) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (34) gijoe figurák (204) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (264) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (56) gi joe járművek (52) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (39) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (11) gi joe prototype (11) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (205) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (4) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (551) hasbro játékok (554) hasbro katalógus (5) heman (9) heti video (167) he man (12) he man katalógus (1) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (2) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1143) játékbolt (18) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (8) játékgyűjtők (5) játékipar nagyjai (3) játékok (1142) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (33) játék lelőhely (9) játék reklám (25) játék riport (14) játék tv riport (9) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (224) kenner (294) kennertoys (284) kenner figurák (278) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (7) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (419) lego2020 (6) legostarwars (131) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (5) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (3) lego bionicle (5) lego blacktron (15) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (79) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (231) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalógus (169) lego katalogus (173) lego knightskingdom (1) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (26) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (44) lego resq (2) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego slizer (1) lego solo (4) lego space (81) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego sports (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (145) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (2) lego studios (3) lego super heroes (4) lego szett (166) lego tehcnic (52) lego tmnt (1) lego történelem (205) lego town (46) lego train (14) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (6) masters of the universe (7) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (12) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (33) moder star wars figurák (30) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (10) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (12) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (50) potf eu (10) potf expanded (3) potj (7) power of the force (51) power of the force története (13) power of the jedi (9) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (39) prototype (38) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (875) régi játékok (860) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (22) remco (1) rendezvény (2) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (10) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (4) saga collection (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (16) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (548) starwarsfigures (462) starwarsjármű (94) starwarstoys (534) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (546) star wars 30th anniversary (9) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (2) star wars chess (1) star wars clone wars (22) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (392) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (450) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (77) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (8) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (65) star wars prototipus (74) star wars prototype (72) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (1) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (95) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (25) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (15) tonka (5) top10 (57) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (7) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (858) town (27) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (4) transformers (58) transformers beast wars (2) transformers g1 (45) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (38) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (175) vintage (651) vintagejátékok (774) vintagestarwars (160) vintagestarwarstoys (160) vintagetoys (766) vintage collection (45) vintage gi joe (244) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (2) vintage star wars (144) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása