Top 10 Leggázabb Chewbacca figura

Az elmúlt hetekben, hónapokban összeszedtem nektek az eredeti trilógia legfontosabb főszereplőiből készült legrosszabb játékfigurákat, ám Luke, Han és Leia után még mindig egy kicsit hiányérzetem volt. Egyszerűen nem tehettem meg, hogy csak hármójukkal foglalkozok, amikor Chewbacca-ból is legalább annyira rossz figurák születtek az évek során. Chewie is fontos főszereplő, az egyik legismertebb karakter, úgyhogy rá is sort kellett keríteni, ugyanakkor figura szempontból is elég nehéz terep, úgyhogy nála is számtalan rosszul sikerült próbálkozásból válogathattam. Azt hozzá kell tenni, hogy belőle azért már lényegesen kevesebb, „mindössze” 66 figura kiadás készült, ami Luke és Han 100-as nagyságrendjéhez képest egy sokkal szűkebb mozgásteret jelent. Ugyanakkor mivel ezek jelentős része azért nem sikerült túl jól, ezért meglehetősen könnyen össze tudtam válogatni a mai listán szereplő figurákat.

 dejarik_2.jpg

A kritériumok most is ugyanazok voltak, mint a legutóbbi két alkalommal….csak gyári, licenszelt figurákból válogattam. Bootleg-ek, hamisítványok, custom-ok így nem kerülhettek fel. Nem azért, mert azok között nincsenek borzalmasak, hanem mert azokat szerintem egy másik dimenzióban kell megítélni. (ne is tegyetek be a cikk alá ilyen mexikói, magyar, meg argentín bootleg-eket, mert ezek nem azonos ligában játszanak a listán szereplőkkel). Igyekeztem minden figurát, a maga dimenziójában, tehát az adott kor színvonalának megfelelően értékelni….ez azt jelenti, hogy egy vintage darabnál nem azt néztem, hogy csúnyább-e, mint mondjuk egy 2010-es  évekbeli figura, hanem azt, hogy a többi vintage-hez képest milyen. Igyekeztem odafigyelni, hogy többféle hibatípusból is felkerüljenek darabok…ez a Chewie-nál nagyjából három tengely mentén mozgott… vagy az arcuk sikerült borzalmasan, vagy a testalkatuk nem stimmelt, de vannak olyanok is, aminél a szőrt nem sikerült normálisan megcsinálni. Lássuk, hát szerintem melyek is voltak a legrosszabbak…

10.Chewbacca – Power of the Force, 1995

Chewie Power of the Force-os kiadása, bár nem sikerült túl jól, de azért mégiscsak hordoz magában valamiféle bájosságot, mondjuk úgy…hogy bumfordin aranyos. A meglehetősen izmosra formázott figurával (más korabeli POTF figurákkal ellentétben) nem is igazán a testalkata a gond, hiszen Chewie a filmben is nagydarab volt, de itt sajnos a meglehetősen gyérül megformázott szőrzet miatt úgy néz ki, mintha nem egy nagy darab szőrös behemótot látnánk, hanem egy nagyon izmos embert farsangkor, egy Chewie mintás kezeslábasban. A kissé rogyasztott lábtartás miatt a magasság-szélesség aránya se stimmel, legalábbis ehhez a szélességhez szerintem egy kicsit magasabbnak kéne lennie.

potf2chewbaccaloose.jpg

potf2_8.jpg

potf3_7.jpg

potf_6.jpg

9.Chewbacca (Wookie Rage) – Revenge of the Sith, 2005

A Revenge of the Sith figurák és az azon belül megjelent Wookie figurák általánosságban egészen jól sikerültek. Elég sokféle Wookie megjelent és mindegyik jól néz ki a maga nemében. Sajnos ugyanakkor Chewbacca-t egy kicsit elbombázták, mégpedig leginkább a túlbuzgó festéssel. A figura szájtartása se a legszebb, de ha nagyjából egy színnel, vagy a barna-szürke kombinációval simán kifestik a fejét, akkor semmi gond nem lett volna. Ezzel szemben itt az egész figurára részlegesen felvittek még egy plusz színt is, amitől az egész eleve kopottnak, fakultnak és sárgának tűnik. Főként a testén jelentkezik a kopottas hatás ezzel szemben az arcán, aminek leginkább az alsó részét festették így meg inkább viccesnek hat, hiszen úgy néz ki a világosabb résztől a szakálla, mintha leette volna valami székelykáposztával. Maga a figura alap egyébként jó, de sajnos ez a plusz festés réteg lerontja az összképet.  

wookierage.jpg

wookierage2.jpg

wookierage3.jpg

wookierage4.jpg

8.Chewbacca (Death Star) – Saga Legends, 2014

A Mission Series egyszerű, 5-6 ponton mozgatható, olcsó figurái már többször is feltűntek ebben a sorozatban, hiszen a kidolgozásuk nem volt túl acélos. A Chewie-nál viszont leginkább a testalkattal van gond, hiszen itt sikerült az alkotóknak elkövetni, minden idők legvékonyabb Chewbacca-ját. A magassága rendben van, hiszen kb. 1,5 fejjel magasabb a Han figuránál, viszont elképesztően keskeny, amitől úgy néz ki, mintha a hősünk éppen egy kemény fogyókúra után pózolna. A szőre se szép, az arca is elnagyolt, gagyi hatású, de leginkább az aránytalansága az, ami szemet szúr.

ms07-han-solo-chewbacca-death-star-mission-series-hasbro-013.jpg

ms07-han-solo-chewbacca-death-star-mission-series-hasbro-009.jpg

ms07-han-solo-chewbacca-death-star-mission-series-hasbro-025.jpg

ms07-han-solo-chewbacca-death-star-mission-series-hasbro-026.jpg

7.Chewbacca (Hoth)- Power of the Force,1998

Nagyon dícséretes, hogy a Power of the Force éra második felében több olyan figurát is kiadtak, ami egyrészt jobban nézett ki, mint a 95-96-ban megjelent társai, másrészt a főszereplőket is olyan formában mutatta meg, amiben figuraként előtte még nem láthattuk őket. Ilyen volt az első Hoth Chewie is, de sajnos, ennél a darabnál hiába csináltak mérföldekkel jobb testalkatot, mint az első POTF kiadás esetében…az eredmény mégis rosszul sikerült. Azt a jelenetet próbálták megcsinálni, amikor Chewie félig behavazva felmorog a Hoth-on, a Probe Droid kilövésekor, de a vicsorgó fej meglehetősen furcsa lett, valószínűleg az érdekes szájtartás következtében, de az egész figura arckifejezése valahogy nem megfelelő. Kicsit olyan megolvadt, megfolyt hatású az egész feje. Ezen kívül a festés is kifejezetten csúnyán sikerült, a havas hatást sok fehér festékkel próbálták elérni, de mivel nagyobb foltokban vitték fel, ezért behavazott bunda helyett úgy néz ki, mintha ráborították volna szegényre a diszperzites vödröt.

potf2fbchewbaccafr.jpg

hoth_2.jpg

hoth2_2.jpg

6.Chewbacca (Sandstorm)- Legacy, 2008

Milyen lehet Chewie, egy igazán kemény átmúlatott éjszaka után? Nos, szerintem kb. ilyen, mint a Legacy sorozatban megjelent Sandstorm Chewie. A Jedi Visszatér kivágott homokvihar jelenetéből ekkoriban több figurát is kiadtak, de sajnos Chewbacca-nál egy kicsit félrement a dolog és minden eszünkbe juthat róla, csak éppen a homokvihar nem. A szőre inkább rasztára hasonlít, hurkaszeűen lóg le és úgy öleli körbe az arcát, mintha kapucni lenne, nem pedig szőrzet. Valahogy nem áll össze az egész, pedig a teste egyébként jól sikerült.

tlc-521.jpg

tlc.jpg

tlc-517.jpg

tlc-1335.jpg

5.Chewbacca (Comic Pack) – 30th Anniversary/Legacy, 2007/2009

A Comic Pack-os figurákkal nyilván elnézőbb az ember, hiszen ezeknél a külsővel egy rajzolt formátumhoz igazodnak az alkotók, nem pedig a filmekben látható megjelenéshez. A gond akkor van, amikor istenigazából a képregényes külsőt se sikerül jól belőni és pont ez történt a 30th Anniversary sorozat Comic Pack-jában megjelent Chewie-val is. Elméletben ez a figura a Marvel féle Star Wars képregény 3.számában látható Chewie-hoz igazodik, és pont ezért szegénykémnek olyan arcot festettek, mintha belefejelt volna egy festékes vödörbe. Az amúgy se túl jól sikerült figurának (Ez egy POTJ Mechanic Chewie átfestés) ez az arcszínezés ad egy különös feminin érzetet, legalábbis nekem olyan, mintha Chewie véletlenül kisminkelte volna magát. A probléma az, hogy ugyan ebben a képregényszámban valóban világosabbra lett Chewie arca színezve, mint a szokásos, de egyrészt nem ennyire élénken, másrészt a karakter többi képregényes részletét ( jóval szélesebb, izmosabb testalkat, agresszív arcberendezés) már nem vették át, így meglehetősen bénára sikerült az összehatás. Ráadásul a többi régi, Marvel féle Star Wars képregényben nem is volt ennyire látványos az arcszín, úgyhogy ez a figura, más Comic Pack figurákkal ellentétben abszolút nem lett reprezentatív. A figura helyzetét külön súlyosbítja, hogy a Legacy sorozatban, változatlan formában újra kiadták...tehát nem is egy alkalommal követték el ezt a "botlást".

taccomic04chewiefr.jpg

taccomic04v2ls.jpg

tac1_1.jpg

tac.jpg

4.Chewbacca (as Bounty Hunter Snoova) – Shadows of the Empire, 1996

Nemrégiben a Shadows of the Empire videóban már beszéltem nektek erről a figuráról, ami sajnos magán hordozza az összes rossz 90-es évekbeli karakter zsánert. A SOTE történetben Chewie egy Snoova nevű fejvadásznak álcázza magát, úgyhogy a sztori mellé kiadott figurák között is találunk egy ilyen megjelenésű Chewie-t. Nos, a karakter eleve hülyén néz ki… de ezt súlyosbították még azzal is, hogy a Kenner szakemberei nem egy teljesen új figurát készítettek, hanem a korábbi (ezen listán is szereplő) Power of the Force Chewie figurát szabták át. Ez ugyanakkor erősen látszik is… a kockaséró olyan, mintha egy darabot levágtak volna a fejéből, a páncél és a többi cucc pedig látszik, hogy utólag lett hozzábarkácsolva a testéhez. A fegyvere se túl szép, így az egyetlen pozitívum, hogy a fejszéjét a hátára lehet pattintani.  

snoova.jpg

snoova2.jpg

snoova3.jpg

snoova4.jpg

3.Chewbacca, Death Star Trash Compactor Pack – Saga,2004

Az előző cikkek után bizonyára senkit sem lep meg, hogy a már sokszor említett Trash Compactor csomagból a Chewie is felkerült a listára. A figura kialakítása itt is elképesztően vicces, a dobozból kivéve leginkább úgy néz ki, mintha éppen keményen táncolna valamire. A mindössze három mozgatási ponttal bíró figurát rogyasztott terpeszben, előretartott kezekkel és oldalra fordított fejjel formálták meg, amin érdemben nem lehet változtatni, legalábbis a lábát és a fejét nem lehet elfordítani. Itt a csomag kialakítása miatt megint csak az volt a cél, hogy a bontatlan pakkban jól mutasson a figura, de sajnos itt ez a kritérium se nagyon teljesül, hiszen oldalt, majdnem háttal rakták a dobozba. Mivel a táskája van az előtérben ezért azt tényleg szépen kidolgozták, de a többi része még „szobornak” vagy dioráma kelléknek is gyenge.

trash4.jpg

trash3.jpg

trash2.jpg

trash.jpg

trash5.jpg

2.Chewbacca with 2 Porgs - Disney Elite Series Die Cast, 2017

Vannak azok a vicces arc átalakító szoftverek, amivel mondjuk állatokra emberi szájat, meg szemet lehet montírozni, ez által a lefotózott dolog egy kicsit taszítóan groteszk hatásúvá válik. Na ezt a Chewie-t megnézve pontosan egy ilyen szoftver ugrott be, hiszen teljesen olyan az arca, mintha nem is Chewbacca-hoz tartozna. Eleve van egy pszicho gyilkos tekintete, amihez még hozzájön a festetlen, lapos, csík száj, amitől az arca meglehetősen taszító hatású. A figura szőrzete és a testalkata is borzalmas. Olyan, mintha szőr helyett egy kinyúlt melegítő lenne rajta és ez a „részletgazdagság” egy 3,75”-es figurához is kevés lenne, nemhogy egy 6,5”-eshez. Összességében az egész figura egy mém képre illik, ami ebben az esetben abszolút nem dicséret. Az emberarcú Chewie nem létezik…nem tud bántani… Emberarcú Chewie:

elite3_1.jpg

elite2_1.jpg

elite_1.jpg

elite4_1.jpg

1.Chewbacca -Bendems, 1993

Nos, talán senkit se lep meg, de a mai nyertesünk is a mozgatási pontok nélküli, rugalmas gumifigurákat felvonultató Bendems sorozatból került ki. Az angol Justoys által elkövetett széria egész egyszerűen a Star Wars karakterek megcsúfolása volt és az elnagyolt, karikatúra szerű, rusnya külsőt nem is lehet teljesen a tömör anyagra vagy a mozgatási pontok hiányára kenni. Egyszerűen csak szörnyűek és nem is értem, hogy anno ezeknek hogyan engedhette meg a Lucasfilms, hogy ilyen figurákhoz használják fel a karaktereit. Az is elgondolkodtató, hogy a maguk idejében ezeket egészen nagy számban el tudták adni, hiszen egy olyan időszakban adták ki őket, amikor semmilyen más Star Wars figura nem volt jelen a boltokban. A Chewie Bensems egyszerűen röhejes. Ez az a kategória, ami mexikói bootlegnek vagy trafikos 10 filléres kacatnak is rossz lenne, a maga bárgyún vigyorgó fejével és az ölelős kartartásával. Ugyanakkor ez már tényleg annyira gáz, hogy vicces és poénból vagy kicseszésből még vennék is ilyet valakinek ajándékba.

bend4_1.jpg

bend_2.jpg

bendw.jpeg

bend2.jpg

Természetesen most is voltak olyan darabok, amelyek éppen hogy nem fértek fel a listára, fussuk át ezeket is: 

Chewbacca – vintage, 1977

Bár én személy szerint szeretem ezt a figurát és kifejezetten aranyosnak tartom, azért meg kell emlékeznünk róla, hogy önmagában szemlélve meglehetősen viccesen néz ki. A listára ugyanakkor nem fért fel, mert a többi, korabeli vintage figurához képest egyáltalán nem lógott ki lefelé a kidolgozottságával és a megoldásaival.

vintage2_4.jpg

vintage3_5.jpg

vintage_2.jpg

Chewbacca – Last Jedi, 2017

Bár ez a figura végül nem bizonyult elég rossznak ahhoz, hogy felrakjam a listára, azért meg kell emlékeznem róla….hogy ez egy kifejezetten gagyin megformált, bumfordi és elnagyolt Chewbacca… ami ugyan a Last Jedi-s küllemét mutatja a karakternek, de ez bármilyen Chewie-nak elnagyolt lenne. Ezen kívül az arca se lett valami szép.

tlj_2.jpg

tlj1.jpg

tlj3.jpg

tlj4.jpg

Chewbacca- Clone Wars, 2011

A Clone Wars-os Chewie-nak természetesen a karakter rajzfilmes kinézetéhez kellett illeszkednie…de sajnos ez a figura ilyen logika mentén se sikerült igazán jól. A testén a szőr több szelvényből épül fel, ami szerintem nem egy túl jó megoldás, bár máskor is alkalmazták. Nem igazán stimmel a feje, egy kicsit túl vékony a testalkata és a bandolier is kissé furcsán áll rajta. Ugyanakkor végül úgy ítéltem meg, hogy a többi, listán szereplő figura kevésbé sikerült, úgyhogy ez a darab éppen hogy ,de lecsúszott.

cw_2.jpg

cw2_3.jpg

cw3_3.jpg

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr3516469616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MimiQ 2021.03.18. 20:03:11

Chewbacca with 2 Porgs - Grinchnek zöldben elmenne XD

minnifield űrhajós 2021.03.18. 22:02:18

Az 10. számúról Juggernaut jut eszembe a Pókember képregényből. Az 5-ös elaludt a napon az arcán valamivel? A Last Jedis nekem tetszik.

Anak 2021.03.19. 17:40:58

Darth Vader figurákró is lesz ilyen cikk? Elég prominens szereplő ő is.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2021.03.19. 17:49:39

@Anak: Nem róla nem lesz mert hiába van 1000 féle vader a 99%a majdnem ugyanolyan. Ott elég kevés az ami kimagaslóan rosszul sikerült. Talán csak 2-3at tudnék mondani kapásból

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2021.03.20. 15:14:52

Nagyon király összeállítás! A három dobogósnál már vinnyogva röhögtem!
:D

Anak 2021.03.21. 13:17:27

Az 5. helyezett valóban egy kutyánmajom.

Anak 2021.03.21. 13:19:03

@Tota12: Értem. Mely szereplőkről várható még hasonló összeállítás?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.03.22. 10:17:28

ha ezek a rosszak, milyenek a jók?

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2021.03.22. 10:24:45

@doggfather: Vannak azért bőven jók.... a Legacy Co-Pilot Chewie, a Legacy Mynock Hunt Chewie, a TVC, a Hoth Recon Patrol-os...szóval akad azért jó is bőven

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2021.03.22. 10:25:19

@Anak: Most ezt a lerosszabb tematikát hagyom kicsit más top 10-ek lesznek majd

Anak 2021.03.22. 13:01:13

@Tota12: Szupi, a top 10eid mindig jók!

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2021.03.23. 09:17:12

@Tota12: Azt láttad, hogy a jatekmuzeum.blog.hu a te babérjaidra tör egy ideje? Gyártja a videókat, szkenneli a legó inzerteket, rendszeresen mutat be retró társasokat, a legutóbbi posztja Star Warsos... Mondjuk én cseppet se bánom, mert mindkettőtök csudajó dolgokat mutat be a gyererkorunkból! ;)

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2021.03.23. 09:27:33

@-Szűcs Gyula-: Persze láttam. Ő előbb volt amúgy és teljesen más dolgokról szokott beszélni szóval nem zavar. Amivel ő foglalkozik az engem semennyire se mozgat szóval egyáltalán nem baj h azokkal is foglalkozik valaki. A katalógusokat, inserteket nem szkenneli , szerintem a netről tölti le őket ellentétben velem :) A Star Wars-os cikk azért olyan hogy látszik, mélyebben egyáltalán nem ért hozzá , alig van benne információ és van benne relative hülyeség is.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2021.03.23. 09:43:44

@-Szűcs Gyula-: Relative hülyeség... ami abból fakad hogy nem ismeri mélyebben a témát. pl: Rácsodálkozik hogy a Cloud City playset miből készült, amikor más korábbi playset is készült hasonló anyagból (Cantina + pl a Land of Jawas egy része is). Ugyanúgy azt mondja h a set különlegesége h volt hozzá figura miközben a korábbi playsetekből többhöz is ugyanúgy volt (Cantina, Droid Factory)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.03.24. 09:30:07

@Tota12: arra próbáltam utalni, hogy azért nem olyan gázok ezek sztem.
;)

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (14) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1417) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (712) hasbro játékok (715) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (286) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1499) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1495) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (365) kenner (340) kennertoys (326) kenner figurák (325) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (575) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (374) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalógus (295) lego katalogus (297) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (72) lego tmnt (1) lego történelem (253) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (3) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pókember (4) pokember (1) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1156) régi játékok (1130) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (8) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (674) starwarsfigures (572) starwarsjármű (94) starwarstoys (659) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (673) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (517) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (562) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (40) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (10) titanium (1) tmnt (17) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1185) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (299) vintage (875) vintagejátékok (995) vintagestarwars (166) vintagestarwarstoys (166) vintagetoys (984) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (149) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása