Top 10 Leggázabb droid figura

A tavalyi évben az egyik legolvasottabb cikksorozatom a „leggázabb” figurákat bemutató széria volt, amelyben a legrosszabbul sikerült Han, Leia, Luke és Chewbacca figurákat szemléztem. Úgy gondoltam egy kicsit folytatom ezt a dolgot, úgyhogy most következzenek a leggázabb droid figurák is…..mert bár a kiadott droid-ok többsége azért általánosságban rendben van, de a rengeteg figura között előfordultak rosszabbul sikerültek is.

 potf2r5d4loose.jpg

De előtte még egy mondatban tisztázzuk, hogy mik voltak a mai kiválasztási szempontok, bár ezek megegyeznek az előző ilyen cikkekben használt kritériumokkal. Csak a licenszelt, gyári cuccok kerülhettek fel a listára, tehát bootleg-ek, custom-ok és hasonlók kizárva….ha még azokat is belevettem volna, tényleg nehéz lett volna tízet kiválasztani. Igyekeztem minden figurát, a maga dimenziójában, tehát az adott kor színvonalának megfelelően értékelni….Ezen kívül igyekeztem odafigyelni, hogy többféle hibatípusból is felkerüljenek darabok. Nem kerülhetett fel a listára Lego figura, mert teljesen más számít jónak egy Lego figuránál, mint egy 3,75-ös akciófiguránál, illetve nem válogattam be 6”-es figurákat sem. Ez utóbbiakat egyébként azért nem, mert nem találtam csúnya hatos droid-ot.

  1. Super Battle Droid with Droid Factory Assembly Mold – Saga, 2003

Én alapvetően kedvelem a Super Battle Droid figurákat. Mindig tudja az ember, mire számítson, ha vesz egyet, de azért természetesen ezekből is létezik borzasztó kivitelű. A 2003-as „Lyukas” Super Battle Droid alapvetően egy rossz termékötvözés eredménye volt. A Hasbro már 1993-ban kísérletezett az akciófigurák és a Play-Doh gyurmák keresztezésével (G.I.Joe Mega Marines), ami akkor nem igazán vált be, de a Star Wars Saga sorozatban valamiért úgy gondolták, hogy megint megpróbálkoznak ezzel az ötlettel. Ez a csomag alapvetően a geonózisi droid összeszerelő üzemet szeretné nekünk szimbolizálni. Van benne egy lyukas testű Super Battle Droid, egy „nyomógép” és egy adag, sötétkék Play-Doh gyurma. Ha a droidot és a gyurmát betesszük a gépbe, akkor a forma lenyomásával, a droid test is létrejön a vázon, gyurmából…Nos, nem egy világbajnok koncepció, de leginkább azért, mert a végeredmény majdnem mindig pusztítóan ronda. A gyurma darabos, töredezik, a nyomóminta nem elég részletes és a létrejött test is nagyon elüt a droid többi részétől. Ráadásul a gyurma rész hajlamos leesni a vázról, ahogy szárad az anyag. Talán is nem véletlen, hogy a későbbiekben már nem is próbálkoztak ezzel a termékkapcsolással.

sbd.jpg

saga_p1_deluxe_super_battle_droid_builder_23.jpg

review_superbattledroidbuildersws014.jpg

review_superbattledroidbuildersws019.jpg

  1. R2-D2 (Droid Factory Flight) – Saga, 2003

Az R2-D2 figurák mezőnyében azért meglehetősen nagy a verseny a rondasági listán, hiszen az eddig kiadott, mintegy 76 féle R2-ból bizony több is meglehetősen rosszul sikerült. A 2003-ban megjelent Droid Factory Flight R2, meglehetősen sematikusan néz ki és voltaképpen ez a legfőbb bűne. Kicsit olyan, mint egy karácsonyfadísz vagy egy gumifigura, ami leginkább annak köszönhető, hogy a lábak egybe lettek öntve a testtel. Emiatt a figura csak 3 ponton mozog. A dome alakja sincs rendben, de ami az egészet megkoronázza, az a fekete spárga, amit ki lehet húzni a fejéből. A kábel ráadásul a testen áthúzható és nincs benne egy felcsévélő mechanizmus, úgyhogy maximum csak a hátán található pöckökre lehet feltekerni, ha nem akarjuk, hogy szanaszéjjel álljon. A kábel végén található pöcök elvileg mágneses, de nem arra lett kitalálva, hogy a droidot ezzel valahová fellógassuk. Ide, ha minden igaz, C-3PO fejét lehet csatlakoztatni, de csak a Droid Factory Assembly C-3PO-val kompatibilis.

dr2_1.jpg

dr_3.jpg

dr3.jpg

dr4.jpg

  1. Battle Droid (with Multi Troop Transport) – Movie Heroes, 2013

Alapvetően a sima B-1 Battle Droid figurák területén nincs túl nagy változatosság. A tengernyi kiadás többsége csak a festésben vagy a mozgatási pontok számában tér el egymástól, így ezek általános színvonala egészen jónak tekinthető, már, ha nem foglalkozunk mondjuk a lábhajlással, mint általános droid betegséggel. Egy Battle Droid ugyanakkor kilóg a sorból, mégpedig a 2013-as MTT Droid szállító mellé adott sima példány. Legyünk sportszerűek…egy ilyen droid szállítóhoz rengeteg droid figurára volt szükség, úgyhogy nem csoda, hogy a Hasbro ezen a területen spórolt egy kicsit. „Normális” Battle Droid-ból így csak négy járt a giga járgányhoz… a többi 16 figura esetében pedig mondjuk úgy, hogy csak droid imitációkat mellékeltek. A tárolóból kiereszthető figurák ugyanis borzalmasan sematikusak. Mindössze kettő mozgatási ponttal rendelkeznek (az egyik kéz és a fej) és a régi trafikos „talpas” katonákhoz hasonlóan ezek is a lábakkal egybeöntött, stand-szerű talpakon állnak. A figura bal keze is egybe van öntve a lábbal, így, ha közelről megnézzük a figura borzalmasan gagyi hatást kelt. Persze az MTT tárolójába „díszletnek” megfelelnek, csak éppen önálló akciófiguraként nem értelmezhetőek.

mtt3.jpg

mtt-multi-troop-transport-37905-movie-heroes-hasbro-030.jpg

mtt.jpg

mtt2.jpg

  1. DL-X2 – Star Tours, Power of the Jedi, 2002

A Star Tours-os figurákról korábban már meséltem nektek és konkrétan ezzel a droiddal is foglalkoztam már egy videóban. A Disney Park-okban található Star Tours szekciókban egy csomó droid volt díszletként látható, amelyek egy részét nem a Lucasfilms, hanem maga a park állította elő. Emiatt sok az olyan Star Tours-os droid, ami valamilyen módon kilóg a hagyományos Star Wars droidok sorából és nem mindig a jó értelemben. A DL-X2 is ilyen, ami ránézésre egyáltalán nem „Star Wars-os” és ez a dolog bizony nem is véletlen. A régies kinézetű, egyszerű biztonsági droid eredetileg nem a Star Wars-hoz, hanem a Hill Street Blues nevű sorozathoz készült, a Star Tours-ban csak újrahasznosították a kelléket. Figuraként a Power of the Jedi sorozat, Star Tours alsorozatában adták ki és csak a Disney Park-ok ajándékboltjaiban volt megvásárolható. Az amúgy is csúnyácska droid megvalósítása se lett tökéletes, hiszen mozgatási pontokkal nem rendelkezik, a kis ajtója nem nyitható és elég könnyen feldől, akár magától is, a rossz kialakítású talpaknak köszönhetően.

dl_1.jpg

dlx_1.jpg

dlxs_1.jpg

  1. Scrubber Droid – Episode I, 2000

A Scrubber Droid egy teljesen jelentéktelen takarító droid volt, amit Watto boltjában lehetett látni, az Episode I egyik jelenetében. Egy szimpla díszlet droidról van szó, ami a jelenet hátterébe teljesen megfelelt, de figurát szerintem felesleges volt belőle készíteni. Semmi bajom nincs a háttérben látható droidokkal…sőt…ha az a droid szép vagy érdekes, akkor tök jó, ha figurát csinálnak belőle, de a Scrabber droid valljuk be…se nem szép, se nem érdekes. A dizájnja olyan, mintha az Ötödik elemből lépett volna ki és inkább egy mini taxi jut róla eszünkbe nem pedig egy Star Wars droid. A 2000-es Tatooine Accessory Pack-ban adták csak ki és azóta se kapott újabb változatot, amit meg tudok érteni. Mozgatási pontokkal nem rendelkezik, de hátrahúzás után legalább előre tud gurulni. 

scrubber_droid.png

scr.jpg

scrubber.jpg

scrubber2.jpg

  1. R2-D2 (Launching lightsaber) – Power of the Force, 1998

A 90-es évek alapvetően nem a szép droid figurákról szólt, de azért a kiadott darabok többsége, így az R2-D2 figurák is tisztességesen mutatnak. Nem úgy, mint az 1998-as Launching Lightsaber R2… Alapvetően ez a figura, azt a jelenetet idézi meg nekünk, amikor R2 kilövi Jabba bárkájáról Luke fénykardját, így egy ilyen funkciót építettek bele a játékba is. Ez az ötlet ekkoriban már rég nem volt új, hiszen ilyen fénykardos R2 figura, már megjelent a vintage érában is, de az még a fapadosságával együtt is jobban nézett ki, mint ez a példány. Én ezt a figurát csak „háromlábú-nak” szoktam hívni, hiszen a középső lába olyan vastag a szerencsétlennek, hogy egy földrengés se tudná megingatni. Legalább háromszor akkora ez a láb, mint amilyennek lennie kéne, úgyhogy az egész figura ábrázata ormótlannak és elnagyoltnak tűnik tőle. A cucc persze okkal készült így…a figuratest egy kilövő mechanizmust rejt, amivel ki lehet lőni Luke fénykardját. Ugyanakkor, ha ezt úgy csinálták volna meg, hogy csak a markolatot lőjje ki, ahogyan a filmben is…nem lett volna szükség egy ilyen rinocérosz lábra. A belső fénykard miatt ráadásul nem is forgatható R2 feje, ami egy asztrodroid figuránál majdnem példátlan.

r2_10.jpg

flashback_r2-d2_03.jpg

flashback_r2-d2_04.jpg

flashback_r2-d2_07.jpg

  1. MSE-1T – Star Tours, Original Trilogy, 2005

Az „Emese” droid szintén egy Star Tours-os karakter volt, amit már az Original Trilogy sorozatban adtak ki, 2005-ben. Ez egy minden szempontból borzalmas karakter, amiből egy még borzalmasabb figura készült. A karakter maga, inkább egy szemekkel ellátott robotposzívóra hasonlít, nem pedig egy Star Wars droid-ra, így nem is csoda, hogy a Star Tours részen belül is egy olyan helyen volt látható, ami nem nagyon volt a látogatók szeme előtt. Mégis figurát csináltak belőle... ami szintén érthetetlen. Mozgatási pontokat nem kapott, de még kerekeket se, hogy normálisan lehessen csúsztatni, így igazából semmire se használható. Gyakorlatilag így ez egy droid karikatúra…

mse2_1.jpg

mse.gif

mse1_1.jpg

ms.jpg

  1. Hoth Sentry Droid – Saga, 2002

A harmadik helyezettünk is egy „képzeletbeli” droid, ami nem szerepelt se a filmben, sem pedig máshol a Hasbro fantáziáján kívül. 2002-ben jelent meg a Hoth Survival Accessory St elnevezésű, Target exkluzív csomag, ami egy Hoth Rebel Trooper figura mellett, egy pár a Hoth-hoz köthető, apró figurakiegészítőt tartalmazott. A fegyver, a szenzor és a hasonlók mellett egy Hoth Sentry Droid-ot is, ami jobban hasonlít egy tankos Commodore 64 játék szereplőjére, mint bármilyen Star Wars droid-ra. Igen…ez egy mini tank…és annak is elég gagyin néz ki, ráadásul a csöve egyben rugós kilövőként is szolgál a piros színű lövedékeknek. Ez a cucc minden szempontból borzalmas…gyenge a kidolgozása és idegen a Star Wars világától. Nem is csoda, hogy nem próbálkoztak ezzel többet.

ho2.jpg

ho3.jpg

hoth_sentry_droid.jpg

ho.jpg

  1. C-3PO – Just Toys Bendems, 1993

Természetesen most sem hiányozhat a listáról egy Just Toys Bendems sorozatba tartozó helyezett. Mivel ilyen droid, csak kétféle jelent meg és az R2 egészen tűrhető, ezért a C-3PO-t tettem fel a listára, amivel egyáltalán nem az a probléma, hogy ez egy mozgatási pontokkal nem rendelkező, tömör gumifigura. Ennek a darabnak ugyanis, még a bendems-ek ligájában is borzalmas a megformázása, így inkább néz ki egy céllövölde egypálcás nyereményének, mint egy licenszelt Star Wars figurának. A fej „vicsorgó” arckifejezést kapott, elnagyolt a dereka, nem stimmel a mellkasa, gyárilag görbe a lába és még a színe se stimmel.  Kihagytam valamit?  Borzalmas...de egy kicsit azért sportszerűtlen is összehasonlítani a többi listán szereplő darabbal.

c-3po-gold-0.jpg

c3po_5.jpg

c3p.jpg

  1. R5-D4 – Power of the Force, 1996

Azért az R5-D4 droidot tettem az első helyre, mert ez az a darab, amire személy szerint a leginkább haragszom. Ugyanis kifejezetten kedvelem az R5-ös droid-okat, így emlékszem, mekkorát csalódtam, amikor ezt megszereztem egy ilyet a gyűjteményembe. Első látásra ugyanis egy normális R5-ösnek tűnik, de közelebbről megnézve, egy ormótlan, elbaltázott konstrukciójú darab. A szépséget és a kidolgozást ugyanis feláldozták egy értelmetlen funkció oltárán, így több helyen is olyan kompromisszumokat kellett kötnie a tervezőknek, ami nagyon lerontja az összképet. Ezt tervezték ugyanis az „attack” funkcióval ellátott droid-ok első darabjának, ami után a többit inkább már el se készítették…. A droid teste egy gomb segítségével szétnyitható és ekkor felbukkan egy kilövő, ami egy nagy sárga rakétát képes kilőni. Ez a dolog az R5-ös droid-októl teljesen karakteridegen, ráadásul nem is sikerült szépen kivitelezni. Ezen kívül feleslegesen ráaggattak még további két ágyút is, amiket nem lehet levenni. A szétnyithatóság miatt a dome nem forgatható és valamiért egybeöntötték a két oldalsó lábát is, amelyek ezért csak együtt mozognak. A középső láb túl vastag lett, nem lehet kivenni és nem lehet felcsukni a testbe sem….Ezen kívül a festése is borzalmas a koszolásának köszönhetően, így voltaképpen – messziről bármennyire is normálisnak tűnik ez a figura – nincs olyan pontja, ami hozná a megfelelő szintet.

r5_7.jpg

r5_6.jpg

r5_3_1.jpg

r5_2_1.jpg

Bár most ez a tíz helyezett eléggé megvolt a fejemben... egy darab azért éppenhogy, de mégis lemaradt a listáról. 

ASP-7 - Power of the Force, 1997

Az ASP-7 droid a felújított Star Wars Episode IV-ben tűnt fel és a Kenner azonnal figurát is készített belőle, noha már a filmen sem volt egy túl impozáns darab. Sematikus, semmilyen...ráadásul egy vasdarabot kapott kiegészítőnek. Bár ezt a példányt sem kedvelem, mégsem volt elég rossz ahhoz, hogy feljusson a listára. 

as_1.jpg

as1.JPG

as2.jpg

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr7916810314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (35) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (14) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1416) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (712) hasbro játékok (715) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (286) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1498) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1494) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (364) kenner (340) kennertoys (326) kenner figurák (325) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (574) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (93) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (373) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalogus (296) lego katalógus (294) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (72) lego tmnt (1) lego történelem (253) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (3) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pokember (1) pókember (4) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1155) régi játékok (1129) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (8) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (674) starwarsfigures (572) starwarsjármű (94) starwarstoys (659) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (673) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (517) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (562) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (40) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (10) titanium (1) tmnt (17) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1184) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (299) vintage (874) vintagejátékok (994) vintagestarwars (166) vintagestarwarstoys (166) vintagetoys (983) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (149) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása