A Star Wars "Creature" figurák rövid történelme - 6.rész

Ahogyan ígértem, folytatom a Star Wars Univerzum változatos lényei alapján készített játékokról szóló sorozatomat. Bár már öt részen túl vagyunk, azért még mindig van egy csomó olyan érdekes creature, aminek volt játék megjelenése, bár az igazán kultikus állatokat már ellőttük.  Ennek ellenére ezen kívül még egy epizód várható a témában.

mynock_1.png

Az előző részeket itt olvashatod: 1.RÉSZ2.RÉSZ3.RÉSZ4.RÉSZ, 5. RÉSZ

Mynock

A Mynock egy denevérszerű szárnyas, undorító élőlény, ami az aszteroida mezőkön és egyéb kisbolygókon fordul elő. A Birodalom Visszavágban találkozhattunk először ezekkel a lényekkel, amelyek az exogorth gyomrában rátapadtak az Ezeréves Sólyomra. Ezen a jeleneten kívül is számos esetben utaltak a mynock-okra könyvekben, a Rebels-ben illetve a Clone Wars-ban, bár látni nem lehetett őket máshol. Viszont mivel a Mynock vadászatos jelenet eléggé kultikusra sikerült, ezért a játékgyártók számos esetben műanyagba öntötték ezeket a kábelrágó denevéreket.

mynock_ebaea509.jpeg

Elsőként 1998-ban készült játék a Mynock-ból, mégpedig a Power of the Force sorozat, egyik Cinema Scene pakkjában. Kiadtak egy Mynock Hunt nevű csomagot, amiben a gázmaszkos Leia, Han és Chewie mellett egy Mynock is megtalálható volt. A lény kialakítása egészen okés, a festése lényegében csak egyszínű, koptatott barna de a szájánál kapott egy kicsit világosabb árnyalatot.  Végülis a filmben is csak a pofája volt fehéres színű, a többi sima barna volt, úgyhogy mondhatjuk, hogy a festése rendben van. A lény nem igazán tud semmit, nem mozgatható és inkább csak dekorációnak jó, de annak viszont teljesen megfelelő. Nem is vár az ember sokkal többet egy mynock-tól. De az egész Cinema Scene, így egyben egészen jól néz ki.

myn.jpg

potf2cs-mhmynockbk.jpg

potf2cs-mhmynockfr.jpg

potf2cs-mhloose.jpg

Ez után a Mynock-okat pár évig pihentették, aztán a Saga sorozatban, 2003-ban kiadtak egy Chewbacca Mynock Hunt nevű, egészen jól sikerült figurát. Alapvetően ez egy lélegzőmaszkos Chewie figura, ami nagyon szépen ki van dolgozva (bár a fegyverét nem igazán értem) és egyfajta bónuszként adtak mellé egy Mynock-ot is. Ez a figura nem azonos az előzővel. A szárnya kékes színű áttetsző anyagból van és a szájánál tapadókorong látható. Az egész sokkal kevésbé kidolgozott és kevésbé hasonlít a filmben látható élőlényre, így ez szerintem nem sikerült olyan jól.

sw0314chewbaccamhmynokfr.jpg

sw0314chewbaccamhcardfr.jpg

sw0314chewbaccamhmynokbk.jpg

Ez után megint sok évig éltünk új mynock nélkül, egészen mostanáig. A 2018-as San Diego Comic Con egyik exkluzív csomagjaként jelent meg ugyanis, a Black Series sorozat 6 inch-es Han Solo Exogorth Escape csomagja, ami egy igazán gyönyörű alkotás. Egy elegáns fekete dobozban lehetett megszerezni és a nagyon szépen kidolgozott maszkos Han mellett egy egészen részletes Mynock figurát is tartalmazott. A doboz karton diorámája azt a jelenetet mutatja, amikor Han épp kiszáll a sólyomból és oldalt épp egy Mynock látható. A lény tökéletesen filmhű darab, aprólékos részletekkel, több árnyalatú festéssel, áttetsző szárnyakkal és szépen kidolgozott száj résszel. Vitán felül ez az eddigi legszebb Mynock figura, csak sajnos exkluzív csomagban jelent meg, így az ára valószínüleg elég borsos lesz. Bár esélyes, hogy egy kevésbé különleges pakkban is piacra fogják majd dobni.

han-solo-bespin-exogorth-7.jpg

han-solo-bespin-exogorth-4.jpg

han-solo-bespin-exogorth-1.jpg

han-solo-bespin-exogorth-8.jpg

han-solo-bespin-exogorth-5.jpg

A Mynock-ot a Lego is megcsinálta, bár azért nem túl régen. A 2017-es 75192 UCS Millenium Falcon részeként került csak a forgalomba. Az állatka 13 elemből áll és pont éppen annyira részletes, hogy fel lehessen ismerni. A szárnya és a farka rendben vannak, de talán a  fej részt egy picit filmhűbbre is meg lehetett volna csinálni, bár azért így sem vészes. Mindenesetre legalább van, és talán a későbbiekben még megjelenik majd más készletekben is, bár Falcon-on kívül máshová nem igazán lehet bepaszírozni.

dufxczcx0aaklqs.jpg

mynock.png

75192-1.jpg

75192-1.png

Exogorth

Az exogorth vagy más néven a Space Slug egy elég érdekes kreatúrája a Star Wars világának. Ugye ezek a hatalmas kukacok az aszteroidákon élnek és a Birodalom Visszavágban is egy Hoth körüli aszteroidából kibújva volt látható. Persze a belsejét, picit jobban megnézhettük, de ez a játékok szempontjából kevésbé érdekes. Nos, legyünk őszinték.. ez a lény nem igazán alkalmas arra, hogy bármilyen játékot készítsenek belőle. Túlságosan nagy és nem is annyira részletes, úgyhogy nagyon kevés játékot készítettek belőle az évek során. Sőt…igazság szerint én csak egyet találtam.

hothslug.jpg

Sem a Kenner, sem a Hasbro nem csinált belőle játékot, de még a hot Wheels pályák között sem találtam exogorth-osat. Az egyetlen megjelenése 2016-ban volt, amikoris a Lego egy, csak VIP tagoknak elérhető exkluzív készletben kiadta. A szett a 6176782 Escape the Space Slug nevet viselte és azt a pillanatot örökíti meg kicsiben, amikor a kukac kibújuk az aszteroidából és megpróbálja bekapni a Falcon-t. A készlet elég picike, mindössze 161 elemből áll, úgyhogy nem egy túl részletgazdag darab, de mivel ez csak ilyen extra cucc volt, ezért csak jelképes, gyűjtői darabként kell felfogni. A Falcon és maga az aszteroida is elég sematikus, de azért felismerhető a jelenet, bár azt azért nem mondanám, hogy jól néz ki. Az ára a készletnek a méretéhez képest nagyon nagyon borsos, de ez nem is meglepő egy ilyen, a boltokban nem kapható szettől.

lego_slug_sep2017.jpg

26210446803_a88bb8e546.jpg

26721143442_ef25642576.jpg

lego-starwars-spaceslug0.jpg

Annak ellenére, hogy a Space Slug egy klasszikus és érdekes állatkája a Star Wars univerzumnak, én nem gondolom, hogy játék formában nagyon erőltetni kéne. A leginkább sikerült megvalósítását ugyanis nem nagyon lehetne űberelni:

space-slug.jpg

Fambaa

A Fambaa a Naboo bolygó egyik őshonos gyíkszerű faja, amit a Baljós árnyakban láthattunk először. A gunganek háziasították őket és a filmben is, mint harci illetve szállításra alkalmazott állatot láthatjuk. A Baljós árnyakon kívül számos esetben feltűnt a Clone Wars rajzfimsorozatban is, mivel az Onderon bolygón is használják ezeket az állatokat. Úgyhogy nem egy egyszerhasználatos kis állatka volt, ennek ellenére ezt sem használták túl sokszor a játékgyártók.

fambaa_1999_01.jpg

A creature játékos debütálása természetesen 1999-ben történt, amikor az Episode I játékvonalban egy egészen jó kis creature set-ben kiadták. A csomag FAO Schwartz exkluzív volt és az állatka mellett a hátára szerelt pajzsgenerátort és egy Gungan harcost is tartalmazott. Az állat szerintem nagyon jól néz ki. A bőre jól sikerült, eléggé gyíkszerű és teljesen megidézi a filmben látható élőlényt. A hátára szerelt pajzsgenerátor, a hám és a fején látható sisak is nagyon sokat dob rajta. A generátor egyébként levehető és egy másik fegyvert is oda lehet applikálni. A hozzá adott, kicsit átlagos kinézetű Gungan harcost pedig be lehet ültetni a generátor melletti megfigyelőállásba. A figurához járt egy jó hosszú bot is. Szerintem ez egy egészen jól sikerült kis csomag volt.

episode-1-fambaa-with-shield-generator-and-gungan-soldier.jpg

ep1fambaart.jpg

ep1fambaaloose.jpg

ep1fambaafr.jpg

ep1fambaacockpit1.jpg

Bár az Action Fleet cuccokkal nem igazán szoktam foglalkozni, de most a különlegessége miatt mégis felvettem a listára. A Fambaa megjelent az Action Fleet szériájában is 1999-ben, amit a Galoob gyártott. A cucc különlegessége abban rejlik, hogy ez egy távirányitós lény volt, amely a drótos távvezérlő segítségével mozgásra volt bírható. Mondjuk kissé darabosan sétált, de végülis nem volt rossz ez sem. A kidolgozottsága is egészen jól sikerült.

famb.jpg

A Fambaa ezen kívül még szintén feltűnt egy eléggé érdekes koncepciójú Episode I-es játékcsomagban is, a Swamp Creatures Battle Set-ben. Ez voltaképpen egy zacskónyi Ooze cuccot tartalmazó csomag volt, amelyet vízbe kellett tenni és akkor az megszívta magát. Öt perc után ki lehetett venni a vízből és a kivágás után kis műanyag játéklényeket lehetett kiszabadítani a trutyiból, mégpedig csomagonként négyet. A Fambaa a Swamp Creatures fantázianevű csomagban volt, de azon kívül még három féle ilyen kis pakk jelent meg. Maga a cucc semmi extra, egy sima kis műanyag dínó színvonalán áll, csak érdekességképpen említettem meg.

famba.jpg

af-052835_6d4bfde2-3fd5-11e1-b3b6-404089fa747f_00.jpg

episode-1-battle-bags-swap-creatures.jpg

Sajnos 1999 óta sem a Hasbro sem a Lego nem használta a Fambaa lényt a játékoknál. A Lego ugyan két számítógépes játékában is megjelenítette, ám egyetlen készletben sem adták ki ténylegesen. Nagy kár, pedig egy szép nagy Naboo-s csatajelenetre egy pajzsgenerátoros Fambaa-val lehet, hogy volna igény. Saját kreációk persze azért léteznek belőle is.

 

fambaa.png

8004255720_77984e4209_b.jpg

Falumpaset

A Falumpaset ugyancsak egy Gungan hátasállat, amit az Episode I-ben láthattunk először. Talán leginkább egy  nagy, fül nélküli szamárra hasonlít és hasonló feladatkörben is alkalmazzák a Naboo-n illetve az Onderonon. Nagyon hasonló a karrierje a Fambaa-hoz, így ez is látható volt az Episode I mellett, számos Clone Wars epizódban is. A játékgyártók is pontosan ugyanolyan mértékben használták, illetve nem használták ezt az izgalmasnak éppen nem mondható teremtményt.

databank_falumpaset_01_169_b6d46698.jpeg

A Falumpaset szintén az Episode I játékvonalban jelent meg először, de ez 2000-ben. Ez ugye egy vérbeli creature set, amiben a hátasállat éppen egy gungan lőszeres kordét húz maga után. A szett egész összetett és szerintem nagyon jól sikerült. Az állatkán van egy hám, amivel kapcsolódik hozzá a filmben is látható gungan vontatmány. A nagy kerekes vontatmány tetején egy forgatható ágyú van, ami energialabdát képes kilőni. A Falumpaset oldalára erősítve láthatjuk az irányitó fülkét, amiben egy Gungan harcos kapott helyet. Ez a figura viszont sajnos nem volt eltávolítható a fülkéből, ami mindenképpen negatívum. Az állat viszont lecsatolható, mind a vontatmányról, mind a fülkéről, de a hámját például már nem lehet leszedni róla. Ennek ellenére is jól néz ki. Szerintem jó a kidolgozottsága és impozáns lett a festése is. Mindenképpen jól sikerült darab, annak ellenére, hogy nem egy kultikus Star Wars élőlény.

ep1falumpasetboxfr.jpg

ep1falumpasetleft.jpg

ep1falumpasetloose.jpg

ep1falumpasetrt.jpg

A Falumpaset is helyet kapott a másik Swamp Creatures Battle Set csomagban. Ez ugyanaz a ragacsos, vízben puffasztott cucc volt, mint fentebb a Fambaa esetében. Ez az állat valamivel szebb és kidolgozottabb lett, mint a fentebbi, de hát kicsi műanyag állatkákról beszélünk, szóval azért csodákat nem lehet várni tőle. Mindenesetre ennek kevésbé van gumidínó érzete.

falum.jpg

af-052835_6d4bfde2-3fd5-11e1-b3b6-404089fa747f_00.jpg

A Falumpaset ezeken kívül nem jelent meg többet sem a Hasbro, sem a Lego termékei között. Belőle nem volt Action Fleet sem és a Lego videojátékokban sem szerepelt. Valóban egy kicsit kevésbé karakteres lény, mint a Fambaa, de azért szerintem egy Lego szettben elférhetett volna az évek során. Moc kreációk azért ebből is akadnak.

b941064f9a7c4456a668dd7dcdb8e12c.jpg

Corellian Hound

A Corellian Hound az egyik legújabb Star Wars creature, mivel a 2018-as Solo filmben volt először látható. Egy eléggé ötletes és félelmetes lény, ami a Corellia mellett az Ushruu bolygón is megtalálható. A lény inspirációját egyébként a Willow című, George Lucas nevével fémjelzett kalandfilmből merítették. Ugyan a lény csak pár hónapja létezik, de azért a rövid idő ellenére, két játékos megjelenése is volt.

cor.jpg

Amerikában éppen most jelent meg a Solo 3,75”-es játékvonalban egy kettes figura pakk, ami a Rebolt nevű karaktert és egy Corellian Hound-ot tartalmaz. A csomag elképesztően jól sikerült és ebben nem kis része van annak, hogy a kutyus is nagyon ádázul néz ki. Mozgathatóak a végtagjai, a feje és az állkapcsa is le-fel nyitható. Kiegészítőnek egy mutatós hámot kapott, amire egy pórázt lehet akasztani, illetve egy nyitható ketrecet, amibe tökéletesen passzol az állatka. A Rebolt figura kicsit semlegesen néz ki, de azért az sem rossz. Összességében ez egy nagyon király csomag és amint ki tudom fogni olcsón, azonnal be fogom szerezni.  

solo2.jpg

283160c6837e9841e57d20e668267cbf.jpg

star-wars-hasbro-solo-deuxe-2-pack-rebolt-and-corellian-hound-2.jpg

image_0a4003e9-8917-4db7-8c9b-5c9252c436c3_1024x1024.jpg

Remélhetőleg a jövőben még láthatunk a Corellian Hound-ból további, akár még részletesebb kidolgozású figurákat is.

A lény szerencsére nem csak a Hasbro-nak tetszett meg, így a Lego is megcsinálta kvázi minifigura formában. A lény alapvetően jól is sikerült, egy darabból oldották meg és az alakja teljesen is jó, úgyhogy elégedett lehet vele mindenki. Az arcát festéssel vitték fel és ez is megfelelően néz ki. Ekkora méretben szerintem ez teljesen jó az egész figura, bár lehetett volna itt is pórázt, vagy valami kiegészítőt csinálni mellé. Szerencsére nem is csak egy készletbe pakolta be a Lego, úgyhogy a 75209 Han Solo’s Landspeeder és a 75210 Moloch’s Landspeeder készletekben is meg lehet szerezni belőlük egy illetve kettő darabot. Mivel ezek nem is a legdrágább készletek, ezért viszonylag könnyű őket bezsákolni és a képek alapján érdemes is.

 

75209_minifigure_03.jpg

36032pb01.png

75209-1.jpg

75210-1.jpg

 

 

Nexu

A Nexu a Cholganna bolygóról származó veszélyes ragadozó, amely egyszerre hasonlít egy macskafélére és egy patkányra. Az Episode II Geonózisi aréna jelenetben láthattuk először, amikor Acklay-el és Reek-el látták el a kivégzőosztag szerepét. Ez egy egészen karakteres kis szörnyeteg, de sajnos a többi filmben illetve a rajzfilmekben sem használták. Elvileg a Clone Warsban látszik egy minimálisan valami képen, de bevallom én nem emlékszem rá, hogy látszódott volna. Az biztos, hogy ez a creature nem volt túlhasználva, de azért 1-2 játékot így is készítettek belőle.

nexu_1fb94255.jpeg

Nexu figurás debütálása 2002-ben történt a Saga sorozatban, ahol ún. Deluxe figuraként lehetett hozzájutni. A figura remekül sikerült, eléggé filmhű és már-már is félelmetes lett. Részletgazdag a kidolgozottsága és a festése is teljesen jó. Természetesen a lábai mozgathatóak voltak illetve a farkát is be lehetett állítani a kívánt pozícióba. Ezen kívül csattogtatni lehet az állkapcsát illetve a figura képes hangot is kibocsájtani. Három darab elemet kell belerakni és akkor egy gomb megnyomására üvöltő hangot ad ki. Nagyon egyben van ez a cucc és biztos vagyok benne, hogy a másik két geonózisi szörnnyel elég jól mutathatnak bármelyik polcon.

saga-dxnexu_card.jpg

saga-dxnexu_front1.jpg

saga-dxnexu_front2.jpg

A következő megjelenésére 2007-ig kellett várni, amikor a 30th Annivesary sorozat részeként a Hasbro kiadott egy Arena Encounter elnevezésű, TRU exkluzív csomagot. A csomag összesen 6 karaktert tartalmazott és mindegyik egy korábbi kiadású figura újrafelhasználása volt. A Nexu mellett, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Padme Amidala, Reek és Acklay volt így egyben megszerezhető. Mindegyik figura a 2002-es Saga sorozatban jött ki eredetileg, de itt kaptak azért egy minimális átfestést. A Nexu-nak minden színe minimálisan más lett, ám leghangsúlyosabban a csíkjai térnek el. Azt nem lehet mondani, hogy sokkal jobb lett ettől a figura, de mindenesetre azért így sem néz ki rosszul. Maga a csomag viszont gyönyörű volt... egy olyan ablakos dobozban hozták forgalomba, aminek fotós a háttere és ettől az egész kap egy kis mélységet. Egy picit tényleg olyan mintha a geonózisi arénában lennénk mi is. Nem is csoda, hogy egy keresettebb pakk.

_57_9.jpg

arena_nexu1.jpg

arena_nexu2.jpg

Azért említés szintjén, legyen itt az is, hogy a kifejezetten kicsiknek szánt Galactic Heroes sorozatban is kiadták teljesen ugyanezt a pakkot. Nexu abban is benne volt ,de hát azért kicsit gyermekbarátabb kivitelben. Viszont így sem mondanám rá, hogy aranyos. 

7828846098718852055.jpg

8ba81f44693b8fccf9cf62e6db396bdd.jpg

4011050503709069314.jpg

Sajnos ennek a remek lénynek nem volt több épkézláb játék megjelenése. Még a Lego sem súvasztotta be egyik készletébe se. Persze nem is lenne egyszerű megcsinálni szépre ezt a picit bonyolultabb lényt, mindenesetre egy fullos geonózisi aréna készletben nagyonis elférne. Ebből az ötletből persze születtek MOC készletek is.

2817831-o_1b6f4eprt1278jnd12ak6b21qmah-thumbnail-full.png

t7npngr.jpg

Ennyi lett volna mára....a jövőhéten további hat Star Wars-os lény játék előfordulását fogom bemutatni és valószínüleg az lesz a "Creature" sorozatom utolsó epizódja. Köszönöm, hogy ma is velem tartottatok és ha tetszett osszátok meg. 

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr6514159917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2018.08.03. 22:47:03

Fura, nem is emlékeztem rá, de ennek a nexunak ilyen villás farka volt?
A korélliai kutya nekem meg nem tetszik, de mivel macskapárti vagyok ez talán nem is csoda.

Tota12 · http://jatekokapolcrol.blog.hu/ 2018.08.03. 22:58:24

@Anak: Én is nagyon macskapárti vagyok de attól még tetszik :D Olyan mint egy vaddisznó és egy kutya keresztezése :D Igen a képeken úgy látszik hogy enyhén villás farka van a nexunak bár ez a filmben nekem se tűnt fel

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (16) a-team (2) actionforce (82) actionman (12) action fleet (1) action force (4) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (13) action man katalógus (4) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) american ninja (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (40) archivum (40) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) atari (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) baba (1) balhésjátékok (2) bandai (1) barbie (17) basic (4) bat (24) batman (50) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (2) batman és robin (4) batman figurák (34) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (3) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (6) beetlejuice (2) belville (7) beszámoló (5) bionicle (12) blacktron (1) black series (44) black series helmet (1) black series sisak (1) board games (5) bolhamustra (1) bolhapiac (1) bookofbobafett (1) bootleg (20) börze (6) bravestar (2) bravestarr (2) brazil (1) brickheadz (1) bs (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) callofduty (1) cantina (1) captain planet (1) carrera (1) castle (36) centurions (4) chuck norris (1) city (2) clash of titans (1) classic space (1) clone wars (25) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) coneheads (1) congo (1) cops (2) cowboy (1) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (9) creature figurák (9) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (3) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) die cast (4) dínó (1) dinobot (1) dinosaucers (2) dinoszaurusz figura (4) dino raiders (3) dino riders (3) diorama (1) disney park (3) doom (1) double dragon (2) dreadnok (3) dredd (1) droids (8) droid factory (1) duplo (3) echo toys (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (14) epic continues (3) episode I (14) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (8) érdekesség (1419) érdekességek (7) értékes játékok (1) estrela (3) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (11) fake star wars (2) fekete péter (1) fifth element (1) figurafeszt (14) figura és játékfeszt (10) figura talpak (1) figure case (1) filmes figurák (1) force awakens (6) force link (5) fps (1) francia gijoe (1) freestyle (1) fridge (1) frightknights (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (277) g1 transformers (3) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) galoob (1) gameboy (2) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (12) gijoe (301) gijoe állatok (2) gijoe argentin (2) gijoe argentina (1) gijoe brazil (3) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (36) gijoe figurák (214) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (6) gijoe katalógus (19) gijoe ko (4) gijoe korea (1) gijoe megamarines (1) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (3) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (301) gi joe estrela (3) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (61) gi joe járművek (57) gi joe josman (1) gi joe kártya (7) gi joe kite (1) gi joe lengyel (1) gi joe matrica (2) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (45) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (16) gi joe prototype (17) gi joe rajzfilm (20) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (219) gi joe tv (17) gi joe vehicles (45) glasslite (3) gobot (5) godzilla (4) gulliver (2) gyűjtemény (6) gyűjtés (4) halloween jelmez (1) hamisitvány (8) hamis figura (6) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (712) hasbro játékok (715) hasbro katalógus (5) heman (10) heti video (287) he man (13) he man katalógus (2) hidden side (1) hírek (80) hírességek (3) hirességek figurái (1) híres játékgyűjtők (3) hook (2) horror (2) hotwheels (30) hotwheels autok (21) hot wheels attack pack (2) hot wheels speed demons (1) húsvét (1) ice planet (4) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (4) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (3) jabba (1) jack stone (2) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1501) játékbolt (22) játékbörze (1) játékgyárak története (4) játékgyűjtés (14) játékgyűjtők (9) játékipar nagyjai (4) játékok (1497) játékok a polcról (7) játékok a polcról live (3) játékreklám (39) játék lelőhely (12) játék reklám (31) játék riport (17) játék tv riport (12) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (20) jurassic park figurák (12) jurassic world (2) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (4) karácsony (23) karácsonyi játék (23) kártya (5) katalógus (366) kenner (340) kennertoys (326) kenner figurák (325) kenner története (5) képregény (5) képregénybörze (5) képregényfigura (4) kevésbé ismert játékvonalak (17) kiadatlan (2) kisautó (24) kisautók (25) knex (2) ko (18) kosaraskártya (1) kosárlabda kártyák (1) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (19) ko toys (18) ko transformers (4) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kvarcjáték (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (11) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) leggázabb (1) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) legnagyobb transformers (1) lego (576) lego2020 (6) legoland (1) legostarwars (146) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (9) lego alien (2) lego alpha team (4) lego aqua zone (14) lego at-st (4) lego basic (17) lego bionicle (13) lego blacktron (18) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (94) lego city (16) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (5) lego érdekesség (375) lego exploriens (7) lego extreme (3) lego fabuland (16) lego figurák (40) lego figures (52) lego futuron (12) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ice planet (1) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (7) lego jack stone (3) lego jurassic park (1) lego katalógus (295) lego katalogus (297) lego kereskedők (7) lego knightskingdom (7) lego life on mars (2) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego mindstorms (2) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego mtron (1) lego ninja (2) lego paradisa (11) lego paradisa története (3) lego pirates (31) lego police (1) lego prince of persia (1) lego promocio (2) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (7) lego reklám (45) lego resq (2) lego retailer (1) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (3) lego scala (1) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (16) lego slizer (4) lego solo (4) lego space (95) lego space police (13) lego space története (14) lego speed racer (1) lego sports (2) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (151) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (3) lego studios (4) lego super heroes (4) lego szett (169) lego tehcnic (72) lego tmnt (1) lego történelem (253) lego town (58) lego train (22) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (8) lego western tortnete (4) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (7) ljn toys (7) lone ranger (1) lost in space (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (4) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (7) marvel figurák (6) mask (6) masters of the universe (8) matchbox (36) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (4) matchbox vonalak (3) mattel (15) maxx fx (1) mb (14) meccano (2) meccano star wars (2) megamarines (1) mego (3) men in black (2) merchandise (11) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (6) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mindstorms (1) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (25) modern star wars figurák (56) moder star wars figurák (45) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (11) movie heroes (3) mpc (1) mtron (3) mylittlepony (1) n2toys (1) nagyok (1) nba jam (1) nemzetközi (13) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (2) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (5) nintendo (8) nintendo reklám (2) novoplast (2) nyereményjáték (3) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) original trilogy (2) ötödik elem figurák (1) over the top (1) palitoy (3) pankrácio (4) paradisa (5) paradisa története (5) parker (7) pebe (1) pirates (9) plasticola star wars (1) plastirama (1) playmates (3) playmo (1) playmobil (12) playmobil katalógus (2) playsets (2) playstation (2) pokember (1) pókember (4) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (64) potf eu (11) potf expanded (3) potj (13) power of the force (65) power of the force története (24) power of the jedi (15) power rangers (4) predator (2) pretender (2) prototipus (52) prototype (51) pulsar (1) race (1) racers (5) rádióműsor (1) rajzfilm (8) rajzfilm intro (3) rambo (1) rancor (2) ravensburger (7) rebels (11) recard (1) régi játék (1157) régi játékok (1131) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (27) remco (1) rendezvény (19) rendőrakadémia (1) reseal (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (2) returnofthejedi (16) revell (5) revengeofthesith (15) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (4) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (3) rogue one (12) rots (5) saber rider (2) saga (8) saga collection (4) saga legends (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) scala (1) schenk (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (3) sega játszóház (2) shadows of the empire (4) silverhawks (3) sindy (5) skála (1) skorpio kommando (3) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (4) sohasem volt játékvonalak (3) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) sote (1) space (24) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) speed demons (1) spider man (11) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (674) starwarsfigures (572) starwarsjármű (94) starwarstoys (659) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (673) star wars 30th anniversary (15) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (5) star wars chess (1) star wars clone wars (26) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars családi nap (2) star wars droids (13) star wars érdekesség (517) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (14) star wars fekete péter (1) star wars figurák (562) star wars force awakens (7) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (80) star wars kártya (3) star wars katalógus (15) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (11) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (2) star wars original trilogy (1) star wars otc (1) star wars poszter (5) star wars potf (71) star wars prototipus (84) star wars prototype (82) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars retro (1) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (9) star wars saga (8) star wars saga collection (4) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (101) star wars walker (16) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (4) street fighter figurák (4) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (2) switch bots (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (3) szilveszteri vicces (3) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (20) technic (40) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (4) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (10) titanium (1) tmnt (17) tonka (5) top10 (63) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (6) top10 matchbox (2) top10 pankráció (1) top10 sorozat (6) top10 star wars (9) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (2) top 10 wwf (1) törölt játékvonalak (1) történelem (1187) town (34) toxic avenger (1) toybiz (7) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (4) toyfair (6) toysrus (1) trafikos játék (1) train (9) transformers (70) transformers beast wars (3) transformers g1 (56) transformers g2 (8) transformers katalógus (11) transformers prototípus (2) transfrmers (45) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (13) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) unrealtournament (1) usagi (1) válogatás (3) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (3) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (300) vintage (877) vintagejátékok (997) vintagestarwars (166) vintagestarwarstoys (166) vintagetoys (986) vintage collection (53) vintage gi joe (252) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (149) vintage tmnt (1) vintage transformers (13) visionaries (2) volkswagen (1) voltron (3) waterworld (1) western (4) winspector (1) wolfenstein (1) wwe (2) wwf (5) wwf figurák (9) x-men (1) xena (1) xmen (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) zybots (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása