A Star Wars "Creature" figurák rövid történelme - 8.rész

Elérkeztünk ténylegesen az utolsó Star Wars creature játékokról szóló cikkemhez. Mára már tényleg csak olyan lények maradtak, amelyekből vagy nagyon kevés játékot készítettek  vagy semennyit. Mondhatjuk úgy is, hogy ezeket már kb. a vödör aljáról kellett összekaparni, de ugyanakkor mivel ezek között is vannak remek darabok, ezért ők is megérdemlik a szereplést. Szerintem ezzel minden olyan lényt érintettem, ami valaha is játékot (figurát vagy Legót) kapott a SW univerzumból, de ha esetleg kihagytam volna valamit szóljatok. 

rathtar_2d828790.jpeg

Illetve érdekelne a véleményetek is. Az eddigi 8 epizódból melyik az a lény, amiből el tudnátok képzelni újabb kiadásokat? Melyek azok a lények, amelyekhez az indokoltnál szerintetek kevesebbszer nyúltak hozzá? Melyek azok a lények, amiből egyáltalán nincs figura és szerintetek kéne? Írjátok meg kommentben. 

Az előző részeket itt olvashatod : 1.RÉSZ2.RÉSZ3.RÉSZ4.RÉSZ5. RÉSZ, 6.RÉSZ, 7.RÉSZ

Massiff

A Massiff egy kutyaszerű ragadozó élőlény, amely a külső gyűrű sivatagos, sziklás bolygóin őshonos. Valamilyen szinten háziasították, így az olyan népek mint a Buckalakók vagy a geonózisiak háziállatként tartják. Az Episode II-ben volt először látható, amikor Anakin a Buckalakók táborába somfordált. Itt az éjjeli bagoly természetű Buckalakók nézték, amint két Massiff acsarkodik egymással egy csonton. Később a Clone Wars rajzfilmben rendszeresen feltűntek ezek az állatok, de pl a sokat szereplő Embo „kutyusa” egy másik fajba, az Anoobába tartozik (én idáig azt hittem, hogy az egy Massiff volt). Az biztos, hogy a SW világában egy meglehetősen elterjedt fajról beszélünk.

massiff.jpg

A creature első két megjelenése rögtön a filmes debütálással egy időben, a 2002-es Saga sorozatban történt. A sorozat második hullámában két figurához is mellékeltek 1-1 Massif-ot. Az egyiket egy geonózisi harcos mellé, a másikat egy Tusken mellé csomagolták.

saga-massif_front2.jpg

A két Massiff nem egyezik meg 100%-osan egymással, de a kiinduló sculpt ugyanaz volt. A festésük tér el jelentősen. A geonózisi mellé adott változatnál a pakkot Massiff névvel adták ki és a geonózisi gazda volt a „bónusz, míg a másik csomagnál a Tusken volt a főfigura és a Massiff a kiegészítés. Maga a figura nagyon szép, részletes kialakítású. Egy hám van rajta, amihez egy láncos póráz csatlakozik és ezt a hámot le is lehet venni róla. A pórázt pedig a figurák kezébe lehet adni. Az állatka egyetlen mozgatható része az állkapcsa, amit ki-be lehet nyitogatni. Nagyon impozáns figura és szinte tökéletes a megvalósítása.

saga-massif_card.jpg

saga-massif_front.jpg

sw0252tusken-massiffcardfr.jpg

sw0252tusken-massifffr.jpg

Éppen ezért nem is meglepő, hogy 2007-ben a Massiff kapott egy újrázást. A 30th Annivesary Collection Bantha with Tusken Raiders Battle Pack-járól már volt szó korábban a Banthánál, de a csomag a Bantha és a négy Tusken mellett tartalmazta a Saga Massiff figura átfestett változatát is. A figura voltaképpen teljesen ugyanaz, mint a korábbiak de kapott egy sötétebb, ugyanakkor élesebb festést. Azt nem mondom, hogy jobb vagy rosszabb lett tőle a figura, mindenesetre egy kicsit más az érzete az biztos. Az összehasonlító kép alapján el lehet dönteni, hogy melyik sikerült a legjobban.

tacbanthaboxfr_2.jpg

tacbanthals_1.jpg

tacbanthamassiffcomp.jpg

tacbanthatrfr_2.jpg

Sajnos azóta nem kaptunk újabb darabot ebből a remek kis háziállatból pedig egy nagyobb méretű, vagy TVC esetleg egy Black Series Massiff biztosan jól mutatna. Sajnos a Lego nem használta ezt a creature-t a készleteikben. Pedig szinte semmibe sem került volna.

Luggabeast

A Luggabeastek a külső gyűrű bolygóin használatos, nagy teherbírású hátasállatok, amelyeknek ellenállóképességét és teherbírását mechanikus kiegészítőkkel fokozzák. Az Episode VII Jakkun játszódó jeleneteiben volt először látható egy ilyen, amelyet Teedo a roncsvadász irányított. Az Episode VII-en kívül látható volt a Forces of Destiny animációs sorozatban is. Alapvetően ötletes, érdekes küllemű lény, bár ezt leginkább a mechanikus kiegészítőknek köszönheti. A filmben azért rendesen látható volt, így azért némiképpen meglepő, hogy mindössze kettő játékbeli megjelenése volt ezidáig. Noha a Hasbro Teedo-ból készített figurát, ezt mégsem egy Luggabeastel adták ki, pedig adta volna magát a dolog. Ezt a mulasztást azóta sem pótolták, így a 3,75”-es figurákhoz arányos Luggabeastet még mindig várunk. Számomra érthetetlen, hogy ezt eddig miért nem tették meg.

star-wars-7-force-awakens-teedo-luggabeast_gpby.jpg

A Lego viszont kiadott egy Jakku ihletésű, diorámás készletet a 75148 Encounter on Jakku nevűt, amelyben egy jól megvalósított, szép Luggabeastet is kapunk. A készlet maga 2016-ban került a forgalomba és 518 elemből áll. Egy Jakku-s épületet, egy Luggabeastet és 4 minifigurát lehet összeépíteni belőle. Maga a lény építhető és egészen sok apró alkatrészből lehet összerakni. Következésképpen piszok részletes és abszolút jól megidézi a filmben látható szállító jószágot. Szépen meg van csinálva a kék sisakja és az apró szerszámok is nagyon jól látszanak. Mindenképpen egy jó küllemű állat, így nem is meglepő, hogy külön is meg lehet vásárolni. Általában csak a Luggabeastet 5-6000 forintért lehet beszerezni az aukciós portálokon vagy a Lego alkatrészes oldalon.

06cac094dcfd9ea04017418519f86c65680002b5.jpeg

eaorzz5748803c503e6.jpg

jakku1.jpg

Valamivel később, 2017-ben egy kisebb Luggabeast is napvilágot látott. Ekkor a Lego egy 22 elemből felépülő, egészen pici és elnagyolt Luggabeastet tett a 75184 Advent Calendar készletébe. A 11.napi ajándék volt a Lugga. Mivel az adventi naptárakban azért nem szoktak olyan bonyolult dolgok megjelenni, ezért ez az állatka is meglehetősen pici és egyszerű. Csak éppen hogy emlékeztet minket a filmben látható élőlényre, de ezzel végülis nincs is baj. 

445943537_lego-star-wars-adventi-naptar-2017-75184.jpg

star_wars_advent_calendar_75184_11c_luggabeast.JPG

edd80ddc2791407c4763af6552553912.jpg

Rathtar

A Rathtar a galaxis egyik legveszélyesebb élőlénye. Agresszív, ronda, folyamatosan éhes és a csápjai elől nehéz elbújni. A Twon Keete bolygó mocsaraiban őshonos, de mi először az Episode VII-ben láthattuk, amikor Solo hajóján elszabadultak és kiiktattak pár bandatagot. Véleményem szerint érdekes, veszélyes küllemű lények, ám nincs bennük túl sok kreativitás.

rathtar-tfavd.png

A creature-ből a Hasbro és a Lego is készített játékot. A 3,75”-es figurákhoz való Rathtar, a TLJ sorozatban jelent meg creature pack-ként, Bala-Tik-el egybecsomagolva. A lény egészen jól sikerült…..részletes, jó a festése és már-már félelmetes. Az egyetlen gyenge pontja a csápok, amelyeket be kell dugdosni a testébe, viszont nehéz őket bedugni, ugyanakkor könnyen kiesnek belőle. Elméletileg ezt a hibát később kijavították, így a Force Link 2-es chippel ellátott változatnál ez a probléma már nem jelentkezik. Egészen jó darab, mindig szemezek vele. 

bala-tik-1_1.jpg

bala-tik-7.jpg

bala-tik-8.jpg

bala-tik-9.jpg

A Lego is megcsinálta a Rathtart, ráadásul rögtön két félét. A 819 elemből álló, 75180 Rathtar Escape a Han hajóján játszódó Rathtar-os jelenetsort idézi meg és készlet fő attrakcióját épp ez a két megépíthető lény jelenti. Ugyanolyan alkatrészekből épülnek fel és mindkettő 57 elemből áll, de az egyik piros a másik pedig fekete. Nagyon jól sikerültek, teljesen felismerhetőek. Külön is meg lehet őket venni, ha éppen valaki erre vágyik, 3-3500 Forintért már lehet belőlük eladó példányokat találni.  

a1_7.jpg

a2_6.jpg

464424.jpg

a3.jpeg

Can Cell

A Can Cell egy nagyméretű, szitakötő szerű rovarfaj, amely számos bolygón előfordul, például a Kashyyk-on, vagy a Ryloth-on. A lény az Episode III-ban volt egy kicsit látható, de a Clone Wars-ban több epizódban is feltűnt. Ennek ellenére azért némiképp meglepő, hogy nem is egy figura kiadása van a karakternek... A Hasbro az évek során kétszer is kiadta, ezt a meglovagolható, nagy szöcskét.

can.jpg

A lény először a 2005-ös Revenge of th Sith sorozat Deluxe figurájaként került kiadásra, egy Yoda figurával. Ugye ezek a lények ott voltak a Kashyyk-on és Yoda is, de olyat nem láttunk, hogy Yoda ilyen lények hátán közlekedett volna. A figura mégis ezt mutatja és igazából nincs is ezzel gond, hiszen egy remek darabról van szó. A lény nagyon szép kialakítású, szép nagy szárnyakkal rendelkezik, amelyek mozgathatóak és levehetők. A festése sem rossz, bár a testén meglehetősen matt hatású. A feje ugyanakkor nagyon élőre sikerült. Mindenképpen különleges darab. A mellé adott ülő helyzetű Yoda figura nem egy nagy szám, de azért elmegy.

rots05dlxyodacardfr.jpg

rots05dlxyodacancellrt.jpg

rots05dlxyodafly.jpg

rots05dlxyodaloose2.jpg

rots05dlxyodanowingsrt.jpg

A Can Cell kapott 2009-ben egy újabb kiadást is. Mivel a Clone Wars többször is látható volt a lény, ezért a Clone Wars játékvonalban is kiadták Anakin Skywalkerrel egybecsomagolva. A figura a Rots kiadás átfestett változata és itt az átfestés eléggé feltűnő. Ugyanis a creature színei jóval intenzívebbek és élőbbek lettek. Nekem ez a verzió jobban is tetszik, fényesebb, élesebb az egész. A mellé adott Anakin figura a 2008-as B’omarr Monastery Pack Anakinjábak újrafelhasznált változata.

tcw-3330.jpg

tcw-3369.jpg

tcw-3705.jpg

Összességében az is meglepő, hogy egy ennyire marginális lényből két ilyen színvonalas kiadás is van. A közeljövőben szerintem nem nagyon lehet újabb darabokra számítani. Persze Lego sincsen belőle, de ez nem is igazán meglepő. Nehéz is lenne egy ilyen vékony, szárnyas lényt Lego-ban megcsinálni. Eléggé Insectoids-os lenne.

 

GelaGrub

A gelegrub egy nagy, hernyószerű élőlény, amely a Felucia bolygón őshonos és közelekdésre is alkalmazzák. Az Episode III-ban volt először látható, amikor a feluciát mutató jelenetnél a háttérben egy ilyen állaton „lovagol” egy clone trooper. Szerintem ez a jelenet nem sokaknak maradhatott meg az agyában, de ettől függetlenül készült belőle játék.

review_gelagrubpatrollc_stilla.JPG

A 2009-es Legacy sorozatban battle pack-ként adták ki a Gelagrub Patrol elnevezésű csomagot, amelyben egy Clone Trooper üli meg a hernyót. A csomag nagyon jól néz ki, háttér gyanánt egy felúciai növényeket mutató képet tettek a figurák mögé. Maga a lény nagyon érdekesen néz ki, egyszerre undorító és aranyos. A csáprágóit lehet csattogtatni ha a nyakánál két oldalt összenyomjuk. Egyedi és keresett figura, de sajnos azóta nem került a piacra újabb darab belőle, pedig biztosan jól fogyna.

new-142.jpg

lc-1271.jpg

new-242.jpg

lc-1240.jpg

lc-1270.jpg

Egy Lego készletben sem valósították meg ezt a kukacot, de ez nem is olyan meglepő hiszen nem egy populárisabb lényről van szó.

Swamp Skeeto

A Swamp Skeeto voltaképpen egy nem létező creature a Star wars világában. Az Episode I figurák hajnalán a Hasbro tervezett egy creature packot, amiben egy újrahasznosított Alien figurát alakítottak volna át egy ilyen mocsári ragadozóvá és azt egy vélhetően egyedi Obi Van figurával egybecsomagolva bocsájtották volna piacra. Azt, hogy pontosan melyik Kenner Alien figura alkatrészeit használták fel, azt nem találtam meg. A cucc nem kapott zöld utat, így csak egy prototípus készült és a lény sem szerepelt a későbbiekben sehol, semmilyen formában a Star Wars univerzumában. Lehet hogy ez nem is akkora baj.

 obiwanskeeto.jpg

Happabore

A Happabore szintén a Jakkun volt látható ivás közben az Episode VII egyik viccesnek szánt jelenetében. Maga a lény egy jó nagy disznószerű állatka, amit szintén szállításra és teherhordásra szoktak használni. Bár viccesen, fest azért játék szempontjából nincs benne túl nagy potenciál, így nem is annyira meglepő módon nem csináltak belőle sem Hasbro figurát, sem Lego játékot.

happabore-tall-1536x864.jpg

Az egyetlen megjelenése egy gumiszerű anyagból készült „sípolós” játék, amit a Disney Park-okban és a Disney Store-ban lehetett beszerezni. Viszont ennek a kialakítása nagyon szép és nagyjából jó az aránya is a 3,75”-es figurákhoz, így ezt simán lehet használni diorámához vagy akár csak játékhoz. A latex játék mintája alapján egyébként szinte semmibe nem kerülne csinálni belőle egy rendes, tömör figurát is.

dl09052015_0058.jpg

maxresdefault_32.jpg

Sando

A Sando volt az a víziszörny, amelyik az Episode I víz alatti jeleneteiben bekapta az Opee-t. Ő volt a nagyobb hal, amire ugye Qui Gon célzott. Igazság szerint kevéssé hasonlít egy halhoz, leginkább egy izmos dinoszaurusz képét mutatja.

sando.jpeg

A Sando-ből nem készült igazi játékfigura és a Lego sem használta fel egyik készlethez sem. Tudomásom szerint az egyetlen játékos felbukkanása az Episode I Sea Creatures Battle Bag nevű csomagban volt. Ez a korábbi cikkekben már említett ooze trutyiból előbányászható, kis műanyag állatkákat tartalmazó csomag volt. A Sando teljesen normálisan néz ki, felismerhető, de ez attól még egy kis műanyag dínó marad. A csomagban rajta kívül a Faa elnevezésű halféle, a Colo Claw fish nevű angolnaszerű lény és a Grouper nevű hal volt megtalálható. Érdemes elgondolkodni rajta, hogy vajon a Sando elég izgalmas lény-e ahhoz, hogy egy 3,75” –es figurában működjön? A véleményem szerint nem….így lehet, hogy nem véletlen a mellőzöttsége.

1416c4162348c3221fac6d52f06d7a4e7267600f-sw-ep_i-tpm-a-sea_creatures_battle_bags.JPG

ep1bbsandoaquamonster.jpg

ep1bbgrouper.jpg

ep1bbfaa.jpg

ep1bbcoloclawfish.jpg

af-692698_d6a18cf2-dd68-11e3-b03c-d06a42375291_00.jpg

Zillo

A Zillo Beast a Malasztáron élő sárkányszerű hatalmas lény, amely a Clone Wars rajzfilmben tűnt fel és két epizódban is szerepelt. A lény méretei miatt nem volt reális esély arra, hogy valamilyen játék szülessen belőle, de ennek ellenére egy Zillo nélküli Zillo packot mégis kiadott a Hasbro. A Clone Wars sorozatban 2010-ben megjelent egy Stop the Zillo Beast elnevezésű csomag, amelyben egy Yoda, egy Windu és egy Clone Trooper figurát lehetett egyben megszerezni. Sajnos a Zillo csak a háttérgrafikán volt látható….

zillobeast-swe.jpg

stop-the-zillo-beast-4.jpg

stop-the-zillo-beast-3.jpg

A Lego sem csinált belőle játékot, annak ellenére sem, hogy a Lego Clone Wars videójátékban szerepelt az állat.

image-thumbnail-full.png

Köszönöm, hogy velem tartottatok ebben a sorozatban is. Ha tetszett osszátok, lájkoljátok, kommenteljétek. Szerintem nem hagytam ki semmit, de ha mégis akkor szóljatok. :) 

Szép estét

TB

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekokapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr814188855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kadmon_ · https://alkony.enerla.net/ 2018.12.22. 09:44:36

Ez a cikk hozzáadásra került a Force Link Rathtarról szóló erőforrás adatbázishoz: alkony.enerla.net/english/nexus-english/miniatures-nexus/miniature/miniature-creature/tentacled-alien-creature-rathtar-for-star-wars-force-link-from-hasbro-2017-miniature-creature-review

Játékok a Polcról

Friss topikok

Címkék

2018 (3) 2019 (2) 2020 (1) 30th anniversary (7) a-team (2) actionforce (82) actionman (10) action force (3) action force matrica (2) action force sticker (2) action man (11) action man katalógus (3) action pack (1) addams faily figurák (1) addams family (1) adventurers (2) airwolf (1) alien (1) aliens (6) alien conquest (1) alpha team (1) aquazone (7) aqua zone (6) archiv (33) archivum (33) argentina (1) at-dp walker (1) at-st walker (1) attackoftheclones (2) attack pack (1) avengers (1) balhésjátékok (2) barbie (13) basic (2) bat (24) batman (47) batman and robin (5) batman animated (19) batman beyond (1) batman és robin (4) batman figurák (33) batman figurák története (25) batman forever (5) batman katalógus (2) batman of the future (1) batman reklám (11) batman returns (2) batman toys (29) batman visszatér (2) battlefieldearth (1) baywatch (1) bburrago (1) beast wars (5) beetlejuice (2) belville (5) beszámoló (2) bionicle (6) blacktron (1) black series (39) board games (4) bootleg (14) börze (1) bravestar (2) bravestarr (2) brickheadz (1) btr gi joe (1) btr tonka (1) btr transformers (1) buildable figures (1) built to rule (1) bukottjátékok (4) captain planet (1) carrera (1) castle (28) centurions (3) chuck norris (1) city (2) classic space (1) clone wars (19) clone wars lego (9) cobra (3) cobra commander (1) comic con (2) commtech (2) congo (1) cops (2) crashdummies (4) crash dummies (4) crash dummies figurák (4) creature (8) creature figurák (8) csillagkapu (1) csillagkapu figurák (1) custom (2) dark crystal (1) dc comics (3) dc figures (4) dél korea (1) dél korea gijoe (1) dínó (1) dinosaucers (1) dinoszaurusz figura (2) dino raiders (2) dino riders (2) disney park (1) double dragon (1) dreadnok (3) droids (7) duplo (1) eclipse fighter (1) eclipse fighter lego (1) egérfogó (1) egykori lelohelyek (1) elemzés (1) élő video (8) emlékmentés másként (2) epic continues (3) episode I (8) episode III (1) episode IX (5) episode I figurák (5) érdekesség (1049) érdekességek (6) értékes játékok (1) estrela (1) évértékelés (1) ewok (5) ewoks (5) exclusive (1) exloriens (2) expanded universe (1) fabuland (4) fake star wars (1) fekete péter (1) figurafeszt (1) figura talpak (1) figure case (1) force awakens (4) force link (5) francia gijoe (1) fridge (1) funko (1) funskool (2) futuron (2) g.i.joe (262) g1 transformers (1) galaktikus családi nap (1) galaxy edge (1) galaxy squad (1) galidor (1) gameboy (1) gargoyles (1) gazdálkodj okosan (1) ghostbusters (5) ghost castle (3) gi (1) giijoe reklám (11) gijoe (263) gijoe állatok (2) gijoe brazil (1) gijoe dreadnok (6) gijoe egyiptom (1) gijoe eu (34) gijoe figurák (204) gijoe india (5) gijoe iron grenadiers (3) gijoe kártya (3) gijoe katalógus (16) gijoe ko (3) gijoe mexico (1) gijoe playset (3) gijoe revell (1) gijoe savie (1) gijoe sky patrol (2) gijoe sonic fighters (5) gijoe south africa (1) gijoe telefon (1) gijoe tiger force (6) gijoe tolltartó (3) gijoe train (1) gijoe venezuela (1) gi joe (264) gi joe estrela (1) gi joe france (3) gi joe japán (6) gi joe jármű (56) gi joe járművek (52) gi joe josman (1) gi joe kártya (5) gi joe kite (1) gi joe matrica (1) gi joe micro (1) gi joe nemzetkozi (39) gi joe night force (1) gi joe poszter (9) gi joe prototipus (11) gi joe prototype (11) gi joe rajzfilm (18) gi joe riport (6) gi joe sárkány (1) gi joe spain (1) gi joe spanyol (1) gi joe spectra star (1) gi joe top10 (9) gi joe történelem (205) gi joe tv (17) gi joe vehicles (43) glasslite (3) gobot (4) godzilla (2) gulliver (2) gyűjtemény (5) gyűjtés (3) halloween jelmez (1) hamisitvány (4) hamis figura (3) hansolo (4) harry potter (3) hasbro (552) hasbro játékok (555) hasbro katalógus (5) heman (9) heti video (168) he man (12) he man katalógus (1) hidden side (1) hírek (80) hírességek (2) híres játékgyűjtők (2) hook (2) horror (2) hotwheels (26) hotwheels autok (19) hot wheels attack pack (1) húsvét (1) ice planet (3) ideal toys (1) ideas (1) imperial shuttle (1) indiai gi joe (1) indiana jones (2) infinity war (1) inhumanoids (1) insectoids (2) instagram (1) interju (11) interju rovat (11) iron grenadiers (2) ismerős játékvonalak (1) (2) jabba (1) jack stone (1) japán (5) japanese gi joe (2) japan star wars (2) jap live (1) játék (1145) játékbolt (18) játékgyárak története (2) játékgyűjtés (8) játékgyűjtők (5) játékipar nagyjai (3) játékok (1144) játékok a polcról (5) játékok a polcról live (3) játékreklám (33) játék lelőhely (9) játék reklám (25) játék riport (14) játék tv riport (9) játszóház (1) jawa (1) jcpenney (1) jelmez (1) jurassicpark (16) jurassic park figurák (10) jurassic world (1) jurassic world figurák (1) justiceleague (1) kajli cuccok (1) karácsony (18) karácsonyi játék (20) kártya (3) katalógus (225) kenner (294) kennertoys (284) kenner figurák (279) kenner története (5) képregény (1) képregénybörze (3) képregényfigura (2) kevésbé ismert játékvonalak (16) kiadatlan (2) kisautó (20) kisautók (22) knex (1) ko (16) köszönöm (3) közlemény (2) ko játék (15) ko toys (15) ko transformers (3) kraft der macht (1) kre-o (1) kreo (2) krull (1) különleges gi joe (1) kviz (1) kylo ren (2) last jedi (14) last jedi figures (10) last starfighter (2) last starfighter figures (2) le (1) legacy (8) legends of batman (6) legértékesebb (12) legértékesebb he man (1) legértékesebb lego (3) legnagyobb lego készletek (2) legnagyobb lego szettek (2) lego (420) lego2020 (6) legostarwars (131) lego 2018 (39) lego 2019 (26) lego adventurers (5) lego alien (2) lego alpha team (2) lego aqua zone (13) lego at-st (4) lego basic (3) lego bionicle (5) lego blacktron (15) lego buildable (11) lego cantina (2) lego castle (79) lego city (14) lego city space (3) lego custom (1) lego dinosaurs (1) lego duplo (4) lego érdekesség (232) lego exploriens (7) lego extreme (2) lego fabuland (10) lego figurák (39) lego figures (52) lego futuron (11) lego galaxy squad (1) lego hajók (14) lego harry potter (1) lego hírek (34) lego ideas (9) lego ideas book (1) lego infinity war (1) lego insectoids (6) lego jack stone (1) lego jurassic park (1) lego katalógus (170) lego katalogus (174) lego knightskingdom (1) lego life on mars (1) lego lone ranger (2) lego mars (1) lego minifigurák (28) lego mini figures (22) lego model team (2) lego monster (7) lego monster fighters (5) lego ninja (1) lego paradisa (7) lego paradisa története (2) lego pirates (26) lego police (1) lego prince of persia (1) lego prototipus (2) lego prototype (2) lego race (1) lego racers (4) lego reklám (44) lego resq (2) lego robo raiders (1) lego robo riders (1) lego rock raiders (2) lego scooby doo (1) lego sea tron (2) lego ships (14) lego slizer (1) lego solo (4) lego space (81) lego space police (11) lego space története (13) lego speed racer (1) lego sports (1) lego spyrius (7) lego starter sets (1) lego star wars (145) lego star wars 2018 (41) lego star wars 2019 (34) lego star wars 2020 (9) lego star wars 2021 (2) lego studios (3) lego super heroes (4) lego szett (166) lego tehcnic (52) lego tmnt (1) lego történelem (205) lego town (46) lego train (14) lego tron (2) lego ufo (9) lego unitron (4) lego western (7) lego western tortnete (3) lego znap (1) legrosszabb lego (2) leia (1) lelőhely (3) lemezárugyár (1) lily ledy (1) live (10) ljn (4) ljn toys (4) lone ranger (1) lost world (2) m.a.s.k. (1) macgyver (2) madballs (1) magyar gijoe (1) magyar játék (2) mail in (4) mail in gi joe (3) majorette (1) malakili (1) mandalorian (4) marklin (1) marvel (6) marvel figurák (5) mask (6) masters of the universe (7) matchbox (31) matchbox 2018 (2) matchbox katalógus (3) matchbox vonalak (1) mattel (12) maxx fx (1) mb (13) meccano (2) meccano star wars (2) mego (2) men in black (2) merchandise (10) mexiko (2) mexikoi gijoe (1) miami vice (1) micromasters (1) micro machines (2) mightymax (1) mikrolin (1) milton bradley (2) mission impossible (1) model team (2) modern játékok (24) modern star wars figurák (33) moder star wars figurák (30) monsters (6) monster fighters (5) mortal (4) mortal kombat (5) mortal kombat figurák (4) mortal kombat film (1) motorized vehicle pack (1) motu (10) movie heroes (1) mpc (1) mtron (1) nagyok (1) nemzetközi (12) nemzetközi star wars (4) nerf (3) nes (1) new adventures of he man (4) nightmare before christmas (2) ninja (2) nintendo (7) nintendo reklám (1) novoplast (1) nyereményjáték (2) obi van (1) obi van interceptor (1) oldalak (1) oldal ajánló (1) palitoy (3) paradisa (4) paradisa története (4) parker (7) pebe (1) pirates (5) plasticola star wars (1) playmates (2) playmobil (6) playsets (2) playstation (2) pókember (3) policeacademy (2) police academy (2) popy (1) poszter (4) potf (50) potf eu (10) potf expanded (3) potj (7) power of the force (51) power of the force története (13) power of the jedi (9) power rangers (2) predator (2) pretender (2) prototipus (39) prototype (38) pulsar (1) race (1) racers (3) rádióműsor (1) rajzfilm (7) rajzfilm intro (2) rambo (1) rancor (1) ravensburger (6) rebels (9) régi játék (876) régi játékok (861) régi játék reklám (4) régi star wars (21) reklám (22) remco (1) rendezvény (2) rendőrakadémia (1) resistance (3) resistance figurák (3) retrocollection (1) returnofthejedi (16) revell (4) revengeofthesith (10) riport (1) rizikó (1) robin hood (2) robotos játék (3) robo raiders (2) robo riders (2) rocky (1) rocky balboa (1) rocky gi joe (1) rock raiders (2) rogue one (12) rots (3) saber rider (1) saga (4) saga collection (1) sajtóközlemény (1) sandspeeder (1) savie (1) schuco (1) scooby doo (1) sdcc (2) sears (1) sea tron (1) secretwars (1) sectaurs (1) sega (2) sega játszóház (2) shadows of the empire (3) silverhawks (2) sindy (2) skála (1) skorpio kommando (1) skypatrol (2) sky commanders (1) slizer (1) snes (2) sohasem volt játékvonalak (1) solo (40) solo figurák (36) solo star wars figurák (38) sonic fighters (1) space (16) space police (2) spanyol inkvizíció tilos (1) spectra star (1) spider man (9) spider man homecoming (2) spider man hot wheels (1) spyrius (2) starduster (1) stargate (1) stargate figures (1) stargate hasbro (1) starter sets (2) startinglineup (1) startrek (2) startron (1) starwars (548) starwarsfigures (463) starwarsjármű (94) starwarstoys (535) starwars episodeIX (17) star tours (3) star trek (2) star wars (547) star wars 30th anniversary (9) star wars aotc (3) star wars bendems (3) star wars black series (2) star wars chess (1) star wars clone wars (22) star wars coin (3) star wars comic (1) star wars droids (13) star wars érdekesség (393) star wars érme (2) star wars ewoks (7) star wars expanded (13) star wars fekete péter (1) star wars figurák (451) star wars force awakens (6) star wars glasslite (1) star wars japan (2) star wars jármű (77) star wars kártya (3) star wars katalógus (13) star wars katelogus (8) star wars kdm (1) star wars ko (9) star wars last jedi (13) star wars legacy (9) star wars mandalorian (3) star wars mexikó (1) star wars movie heroes (1) star wars poszter (5) star wars potf (65) star wars prototipus (74) star wars prototype (72) star wars rebels (15) star wars reklám (7) star wars resistance (5) star wars riport (3) star wars rogue one (18) star wars rots (7) star wars saga (6) star wars saga collection (1) star wars sakk (1) star wars solo (20) star wars star tours (2) star wars takara (1) star wars tfa (5) star wars top toys (1) star wars tv (6) star wars vehicles (95) star wars walker (15) star wars yps (1) steel (1) strech armstrong (2) street fighter (3) street fighter figurák (3) sunbow (1) superman (5) supermario (2) super gobot (1) super nintendo (1) super powers (4) swamp thng (1) swat kats (1) szellemirtók (1) szellemkastély (4) szélvész autó (1) szilveszter (1) szilveszteri vicces (1) szőnyegváros (2) szörnyek (1) takara (8) talkboy (1) talpak (1) társasjáték (15) technic (25) teenage mutant ninja turtles (3) terminator (1) tfa (2) thundarr (1) thundercats (1) thundercats figurák (1) thundercats játékok (1) tie bomber (1) tiger force (1) tilos rádió (1) tini nindzsa teknöcök (9) tmnt (15) tonka (5) top10 (57) top10 képregényfigura (1) top10 kisautó (2) top10 lego (5) top10 matchbox (2) top10 sorozat (6) top10 star wars (7) top10 tini nindzsa (1) top 10 hot wheels (1) top 10 tranfsormers (1) történelem (860) town (27) toxic avenger (1) toybiz (5) toybiz avengers (1) toybiz batman (2) toybiz marvel (2) toyfair (6) toysrus (1) train (4) transformers (58) transformers beast wars (2) transformers g1 (45) transformers g2 (6) transformers katalógus (7) transformers prototípus (2) transfrmers (38) triál (4) tribes (1) tron (3) tvc (9) tv reklám (2) tv riport (10) tyco (4) tyco figura (3) ucs (4) ucs lego (4) ufo (4) ujsagcikk (1) ultimate mortal kombat (1) universal monsters (2) universal monsters figurák (2) ünnep (1) unproduced (1) usagi (1) válogatás (1) változatok (2) variánsok (3) vehicles (2) véleménycikk (2) venezuela (1) veszélyes játékok (2) vicces (15) video (176) vintage (652) vintagejátékok (775) vintagestarwars (160) vintagestarwarstoys (160) vintagetoys (767) vintage collection (45) vintage gi joe (244) vintage halloween jelmez (1) vintage lego (3) vintage star wars (144) vintage tmnt (1) vintage transformers (12) visionaries (2) voltron (3) waterworld (1) western (3) winspector (1) wwf figurák (4) xena (1) x men (3) yps magain (1) znap (1) zoids (1) Címkefelhő

Videók

süti beállítások módosítása